Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Van AAMIGOO naar SOURCE

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
10 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
kolifant
0
Vandaag is de AVA van Aamigoo. Het aandeel start een nieuw leven als Source. Het wordt tijd dat meer beleggers de activiteiten van deze beurs-nieuw-komer leren kennen. De topman Patrick Rodijk zal binnenkort van zich laten horen.
Een interessant verhaal over een veelbelovende onderneming.
kolifant
0
>>>
>>>Het (verkorte) persbericht van DowJones Nieuwsdienst over de AVA van
21 juni:

AMSTERDAM (Dow Jones)--De aandeelhouders van AamigoO Group nv (AMIGO.AE) hebben donderdag tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering (AVA) ingestemd met de naamsverandering in Source Group nv.
Ook de overige agendapunten werden goedgekeurd. Frank Lagerveld werd benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen.

De naamsverandering naar Source heeft vooral te maken met de desinvestering van bedrijfsonderdeel Corso eerder dit jaar, waardoor de activiteiten van de op Curacao gevestigde dienstverlener voornamelijk nog bestaan uit die van Source.
Door Marleen Groen; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 5715 200; marleen.groen@dowjones.com

>>>
>>>Het volledige persbericht van Aamigoo over de AVA van 21 juni:

Persbericht
Willemstad, Curaçao,21 juni 2013

AamigoO gaat verder als Source Group

Op 20 juni 2013 vond de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van AamigoO Group plaats. Tijdens de vergadering werd nader ingegaan op de gang van zaken in 2012 en recente ontwikkelingen.
In de vergadering, waar ruim 65 procent van het aandelenkapitaal
vertegenwoordigd was, stemden aandeelhouders unaniem
in met de statutenwijziging die het mogelijk maakt de naam te wijzigen van
AamigoO Group NV in Source Group NV. Ook de andere agendapunten werden met ruime meerderheden door aandeelhouders geaccordeerd.
Tevens trad Mr P.R. Zwart af als commissaris en werd Mr F.C. Lagerveld–met algemene stemmen- tot commissaris van de vennootschap benoemd.
De vennootschap heeft recent een aanzienlijke gedaantewisseling ondergaan.
In april 2013 is Corso gedesinvesteerd, waardoor de activiteiten hoofdzakelijk die van Source betreffen.In dat kader is ook besloten de naam van de beursgenoteerde vennootschap te wijzigen. Verder is het
eigen vermogen aanzienlijk versterkt en zijn maatregelen getroffen om het kostenniveau van de holding drastisch te reduceren.
Voorts is er een wijziging in de aandeelhoudersstructuur opgetreden.
Ten aanzien van het aandelenkapitaal deelt de vennootschap mede dat het aantal uitstaande aandelen licht is toegenomen tot 7.693.470.
In het tweede kwartaal wordt de vennootschap nog geconfronteerd met extra lasten in verband met de hierboven beschreven stappen. De verwachting is dat de vennootschap vanaf het derde kwartaal weer winstgevend zal zijn, hetgeen past in de nagestreefde winstgevende groei.

Over Source:
Source is specialist op het gebied van het matchen van ZZP-ers,freelancers en professionals in dienst bij derden op aanvraag van haar cliënten, op diverse kennisgebieden als ICT, financiële en administratieve functies.
Source is een 100% matchmaker. Daarnaast verzorgt Source, als broker, de
gehele of een deel van de inhuuradministratie van haar opdrachtgevers, waarbij inhuurrisico’s geminimaliseerd worden en 100% contract compliancy wordt gegarandeerd.
Source is inmiddels maandelijks verantwoordelijk voor meer dan 1.500 professionals op diverse kennisgebieden.
elschenk
0
Veelbelovend, winstgevend, 10 % hogere winst.....Hoe krijgen ze het voor elkaar en wie flikt dat om de koers op een dag met bijna een kwart (22,42%)te laten kelderen?
elschenk
0
Bedoel je nou dat een onderdeel van Value8 aandelen op de markt brengt onder de naam AamigoO en die na de hemel ingeprezen (het aandeel zou niet onder de 10 euries acteren) voor een appel en een ei veilt?
keffertje
0
quote:

Exacter schreef op 19 jul 2013 om 18:39:


Waarom niet www.marktgevoel.nl/weblog/1636/dico-a... het is een gratis lunch voor value8.


en de goedgelovige minderheidsaandeelhouders zijn de dupe!
[verwijderd]
0
Zag vrijdag en vandaag weer aardige volumes bij dalende koersen. Keek ook even op de site RVC onveranderd, link naar Revl werkt niet meer, bij Source staat 1 vervallen aanvraag open en op Detacheren.It heeft Source ander personeel dan op Source.nl komt slordig over.
[verwijderd]
0
Mooi Revl is weer in de lucht, er is een nieuwe RVC nu detacheren.It aanpakken boys geloof dat een deel niet meer in dienst is toch? Op source.nl staan andere namen. Kan de koers daarna eindelijk omhoog omdat het zo goed gaat met 10% groei.
voda
0
Source ziet bruto-omzet fors stijgen

Gepubliceerd op 30 aug 2013 om 08:51 | Views: 1.514


WILLEMSTAD (AFN) - Source Group, het voormalige Aamigoo, heeft in de eerste helft van dit jaar de bruto-omzet met 29 procent zien stijgen tot 99,7 miljoen euro. Dat maakte het uitzendbedrijf vrijdag bekend.

Het bruto-omzetresultaat uit voortgezette bedrijfsactiviteiten nam met 0,7 miljoen euro toe tot 2,4 miljoen euro. Het bedrijfsresultaat (ebitda) kwam uit op 254.000 euro negatief, tegen een verlies van 2,26 miljoen euro een jaar eerder.

Source gaf aan dat de groep in het derde kwartaal nog te kampen zal hebben met extra lasten die samenhangen met de herstructurering. Vanaf het vierde kwartaal wordt verwacht dat de groep winstgevend zal zijn. Een concrete omvang van deze verwachte winstgevendheid werd niet gegeven.

Nettoresultaat

Met de operationele activiteiten van Source+ werd in de eerste helft een positief nettoresultaat behaald van 0,4 miljoen euro. Voor de tweede helft van 2013 wordt een resultaat verwacht dat in lijn ligt met de positieve ontwikkeling in de eerste 6 maanden van het jaar.

Source meldde verder dat het eigen vermogen met 4,5 miljoen euro is versterkt, waardoor een negatief eigen vermogen van 3,2 miljoen euro eind 2012 is omgebogen naar een positief eigen vermogen.
10 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

MOREFIELD GROUP Meer »

Koers 0,298   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 0,298   Volume 2.000
Hoog 0,298   Gem. Volume 1.794
16-okt-19 14:46
label premium

KOPEN OF VERKOPEN?

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Ontdek Premium