Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Nieuwe orders of wat daarmee samenhangt

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
pensionado
0
Arcadis ontvangt opdracht in Jordanie
21-03-2013 07:45:00

AMSTERDAM (Dow Jones)--Arcadis nv (ARCAD.AE) heeft een opdracht ontvangen van het Jordaanse Aqaba Development Corporation voor het verstrekken van bouw-management diensten en het ontwerp voor het "Aqaba New Port Project", meldt het concern donderdag voorbeurs.

Arcadis werkt daarbij in joint venture verband met het lokale bedrijf Dar Al Hadasah.

De financiele details van de opdracht zijn niet bekend.

Het Aqaba New Port Project wordt uitgevoerd middels vier verschillende bouwprojecten, waarvan er reeds drie zijn begonnen, meldt het concern in het begeleidend persbericht. Het is de bedoeling dat de haven in 2014 in bedrijf wordt genomen.
pensionado
0
Arcadis koopt Canadees adviesbureau voor energie en mijnbouw
22-03-2013 08:04:00

AMSTERDAM (Dow Jones)--Arcadis nv (ARCAD.AE) heeft het Canadese Senes Consultants ltd en dochter DCS ltd overgenomen voor een niet genoemd bedrag, maakt het Nederlandse ingenieursbureau vrijdag bekend.

Senes is gespecialiseerd in milieu, radiologische en risico-analyses voor klanten in de sectoren mijnbouw, olie en gas en industrie. Het bedrijf heeft 250 werknemers en een jaarlijkse omzet van CAN$31 miljoen (EUR23 miljoen). Naast zes kantoren in Canada, heeft het een kantoor in de Verenigde Staten en een belang in een partner met vier kantoren in India.

Het aandeel Arcadis sloot donderdag op EUR21,52.
voda
0
Arcadis doet kleine, mooie overname Canada - Rabo


AMSTERDAM (Dow Jones)--Arcadis (ARCAD.AE) doet met de overname van Senes en dochter DCS een kleine maar mooie overname, stellen analisten van Rabobank. Arcadis gaf geen financiele details, maar de analisten schatten de overnamesom op zo'n zes tot acht maal het bedrijfsresultaat voor rente en belasting. De locatie Canada en de activiteiten in milieu, mijnbouw en olie en gas zijn goed, stellen ze. Ze wijzen erop dat Arcadis doorgaat met het doen van aquisities, waarin het bedrijf een prima reputatie heeft opgebouwd. Ze handhaven hun buy-advies en koersdoel van EUR25,00. Omstreeks 9.15 uur noteert het aandeel 1,1% lager op EUR21,29, terwijl de Midkap met 0,7% daalt. (AGR)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com
voda
0
Arcadis geselecteerd voor opdracht ZuidasDok

Gepubliceerd op 31 mei 2013 om 07:59 | Views: 1.827

AMSTERDAM (AFN) - Ingenieursbureau Arcadis is voorlopig geselecteerd om samen met Witteveen-Bos en adviesbureau AT Osborne het project ZuidasDok uit te voeren. Het betreft een raamovereenkomst voor de periode van 6 jaar, zo meldde het bedrijf vrijdag.

De eerste opdracht die uit de raamovereenkomst voortvloeit, betreft het ontwerp, de planningsprocedures en het projectmanagement voor een periode van anderhalf jaar. Daarmee is een totaal bedrag van 7 miljoen euro gemoeid, waarvan 5 miljoen euro naar Arcadis gaat.

Het project ZuidasDok behelst de uitbreiding van de wegcapaciteit van de A10 tussen de knooppunten Nieuwe Meer en Amstel aan de zuidkant van Amsterdam. Ook het trein-, metro en busstation Amsterdam Zuid zal worden uitgebreid. De opdrachtgevers zijn Rijkswaterstaat, ProRail en de gemeente Amsterdam.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Arcadis Meer »

Koers 17,310   Verschil +0,38 (+2,24%)
Laag 16,850   Volume 251.394
Hoog 17,470   Gem. Volume 257.253
22-mei-19 17:35
label premium

Meevallend Arcadis (update)

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium