Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ICT Group AEX:ICT.NL, NL0000359537

  • 14,250 3 sep 2021 17:06
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 14,250 - 14,500
  • 1.584

Overname ICT

166 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 9 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Nel 9 januari 2013 11:05
    heb de koers ontwikkeling vergeleken met die van Xeikon,en ook hier is de laatstetijd opvallend veel handel geweest,en dit was boven de 3,30.
    4 jan werdt er een pakket van 55k verhandel op 3,20.
    2 jaar geleden waren er ook geruchten en dat was op een koers van 5,50 euro.

    dus ook hier zie ik het zelfde patroon.

    succes
  2. forum rang 4 Nel 9 januari 2013 16:07
    Audi presenteert elektronica van de toekomst
    9 januari 2013

    Momenteel vindt in Las Vegas de Consumer Electronics Show (CES) plaats. Audi presenteert hier diverse technologieën waarbij de nadruk ligt op de verbindingen tussen de auto en zijn omgeving.
    Volgens de Duitse autobouwer wordt (deels) autonoom rijden nog dit decennium de waarheid. Piloted driving helpt bij snelheden tot 60 km/u het deels autonoom rijden van de bestuurder om de auto binnen bepaalde grenzen te besturen. Ook het optrekken en afremmen verloopt automatisch. Het systeem is gebaseerd op de adaptive cruise control met Stop & Go van Audi, aangevuld met zijwaartse geleiding. Twee radarsensoren houden alles tot 250 meter voor de auto in de gaten, waarbij een groothoekcamera de rijbaanmarkering registreert.

    Volledig automatisch parkeren kan in de toekomst gewoon met een afstandsbediening of smartphone. Met behulp van sensoren rijdt de auto automatisch in de parkeerplek, waarbij hij direct stopt wanneer er een obstakel wordt waargenomen. Zodra de auto op de parkeerplek staat, worden de motor en de ontsteking uitgeschakeld en de portieren gesloten. En vice versa.

    De virtual cockpit is het dashboard van de toekomst. Het betreft een vrij te programmeren dashboard met TFT-technologie, waarop de bestuurder de virtuele displays naar eigen voorkeur kan rangschikken. Optisch zijn deze nauwelijks van de huidige fysieke instrumenten te onderscheiden, maar ze bieden veel meer flexibiliteit.
    Audi gaat nog een stap verder voor het display in de middenconsole. Door kleine optische lenzen op het beeldscherm wordt het beeld opgedeeld in verschillende richtingen voor het linker en het rechter oog. Dit zorgt voor een waarneming in drie dimensies, zonder dat daarvoor een 3D-bril gedragen hoeft te worden. Over 3D gesproken, volgend jaar debuteert een audiosysteem met 3D-geluidstechnolgie in een nieuw productiemodel van Audi voor een volgens de fabrikant ultieme, ruimtelijke weergave van muziek.

    Verder presenteert Audi in Las Vegas Audi connect: Long Term Evolution (LTE) voor sneller mobiel dataverkeer. Onder de noemer ‘Audi connect’ vallen alle toepassingen en ontwikkelingen die Audi’s verbinden met de eigenaar, het internet, de infrastructuur en andere voertuigen. Audi connect levert op maat gemaakte diensten, van navigatie via Google Earth-beelden en Google Maps Street View, via Audi online-verkeersinformatie tot sociale netwerken als Facebook en Twitter.

    Tot slot wordt er hard gewerkt aan nieuwe (LED-)verlichtingstechnologieën, vooral gebaseerd op intelligente toepassingen en volledig elektronische regeling. Zo kan de verlichting nog sneller en nauwkeuriger worden aangepast aan de omstandigheden buiten. Door communicatie met de omgeving op diverse manieren wordt de actieve veiligheid verbeterd, terwijl de volledig elektronisch geregelde verlichting van de toekomst dankzij diverse dynamische functies naar een nog hoger niveau wordt getild.

    goed news voor ICT want is een goede klant.

    thx namens beeldscherm.

    succes
166 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 9 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links