Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Binnenkort knallen met AirFrance/KLM

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
77 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
SoulHeaven
0
quote:

SoulHeaven schreef:


Swing trade long AFA op naar de 3,5 a 4e!

En verkocht, met een dikke winst natuurlijk.
Bandito1983
0
quote:

SoulHeaven schreef op 21 jun 2012 om 14:11:


[...]
En verkocht, met een dikke winst natuurlijk.


Gezien het koersverloop van de afgelopen dagen wisten een aantal mensen al eerder van de plannen. hahaha

@Soulhaven: Gefeliciteerd!!
Bandito1983
0
quote:

Leidenaar schreef op 21 jun 2012 om 14:09:


Stel 5000 banen a 50.000 euro is 250 miljoen.
5000 man a 200.000 euro is 1 miljard.
Maar ik neem niet aan dat ze gemiddeld zoveel verdienen daar.
Bezuinigen op personeelskosten levert eigenlijk nog niet zoveel op.


Hiermee bedoel je waarschijnlijk alleen salaris? Een werknemer kost meer dan aleen salaris.

Goede maatregelen helemaal omdat het betrekking heeft op het franse deel. Nou maar hopen dat de fransjes niet gaan staken etc.
Leidenaar
0
Ja voorkennis, dat is weer overduidelijk!
Wees daarom voorzichtig met nu instappen, of vanavond of anders morgenochtend, verwacht ik weer een koers van rond de 3,55
Laat je daarom even niet gek maken nu.
Leidenaar
0
quote:

Bandito1983 schreef op 21 jun 2012 om 14:24:


[...]

Hiermee bedoel je waarschijnlijk alleen salaris? Een werknemer kost meer dan aleen salaris.

Goede maatregelen helemaal omdat het betrekking heeft op het franse deel. Nou maar hopen dat de fransjes niet gaan staken etc.Ja dan heb ik het puur over de salarissen, maar er zullen zeker geen 5000 topbanen van 2 ton uit gaan. Salarissen van 50.000 euro gemiddeld lijkt mij al behoorlijk ingeprijsd. Daarnaast heb je natuurlijk nog heel veel andere personeelskosten, maar met een paar procent heb je die kosten dan ook wel meegenomen denk ik.
Lunpro20
0
quote:

Leidenaar schreef:


[quote alias=Bandito1983 id=6339869 date=201206211424]
[...]

Hiermee bedoel je waarschijnlijk alleen salaris? Een werknemer kost meer dan aleen salaris.

Goede maatregelen helemaal omdat het betrekking heeft op het franse deel. Nou maar hopen dat de fransjes niet gaan staken etc.
[/quote]


Ja dan heb ik het puur over de salarissen, maar er zullen zeker geen 5000 topbanen van 2 ton uit gaan. Salarissen van 50.000 euro gemiddeld lijkt mij al behoorlijk ingeprijsd. Daarnaast heb je natuurlijk nog heel veel andere personeelskosten, maar met een paar procent heb je die kosten dan ook wel meegenomen denk ik.


Vergeet de vetrek premie niet. Dus duurt wel even voordat het in de cijfers terug te zien is, de kosten besparing op personeel.
Bandito1983
0
quote:

Lunpro20 schreef op 21 jun 2012 om 14:54:


[...]

Vergeet de vetrek premie niet. Dus duurt wel even voordat het in de cijfers terug te zien is, de kosten besparing op personeel.


Het is een beetje lastig berekenen. We zullen de cijfers moeten afwachten. AF zal wel berekend hebben hoeveel ze hiermee besparen. Wellicht wordt dat de komende dagen duidelijk. 1 ding weten wij wel. Er gaat +/- 10% af van het totale personeel in Frankrijk. Een ingreep die noodzakelijk is en al veel eerder had moeten plaatsvinden.
De_echte_Frank
0
Koers tijdje terug doorgeknald naar de 4.4, nu al weer een tijdje stabiel rond de 4e (laatst intraday onder de 4). Waar gaat het heen met de koers en wat kunnen we nog verwachten?
torro
0
Even die weerstand op 4,83 slechten en we zitten zo weer op de 6,50
in deze toko wordt de muziek mooi.
Stroopwafel
0
Het lijkt erop dat de kop boven dit forum nu toch waarheid kan gaan worden. UBS gaf 28 september een koopadvies met koersdoel van 9,00 euro, dat is een rendement van bijna 80%
Je weet dus waar je moet zijn.
[verwijderd]
0
jongens niet meteen te hard van stapel lopen; er is misschien een goed medicijn gevonden om de patiënt te genezen, maar de economische omstandigheden blijven nog wel even bar en boos..
Heb zelf ook weer een kooporder ingesteld, maar puur met het oogpunt niet nog verder aan te willen zien dat de koers stijgt en ik niet anticipeer; en zo zullen er vele met mij zijn, want AFKLM is voor velen een 1 van de meest verliesgevende fondsen in de aandelenporto ooit..
barns
0
Luchtvaartaandelen zijn op lange termijn altijd al een erg slechte belegging, maar in dit specifieke aandeel moet je zeker niet zitten.


klopt,maar dat was toen, en ik denk dat je ze nu wel moet oppakken.dit was 6juni,ben eruit,lange termijn voor mijn niet meer interesant,swits naar kpn-post
Leidenaar
0
Inmiddels zijn we veel te ver weggezakt, er komen nieuwe en extra bezuinigingen, voor mij een reden om weer in te stappen in AF/KLM.
Snel weer terug naar de negen euro.
plaaggeest
0
klm is gewoon een plankenlegger, als dit inderdaad een nieuwe wereldspeler wordt en de juiste passagiers vervoerd kan het mooi dividendtrekker worden. grootste probleem met luchtvaart is dat het niet flexibel genoeg is, je kan niet even snel van a naar b want je zit altijd met inchecken, belastingen en een hoop andere bijkomende kosten enz dat het gewoon niet aantrekkelijk genoeg is ten opzichte van een HS trein, waar je wel snel een kaartje kan kopen tegen een vaste prijs. ik hoop dat ze daarom geen nieuw geld meer in lowbudget steken zoals in cityhoppers, maar een beetje het apple effect krijgen door A+ prijzen en produkten en daarmee leader of the gang blijven.
alrob
0
Ik was vorige week ingestapt en weer uitgestapt met een verliesje. Niet goed getimed. Koers beweegt zich omlaag op korte termijn, dus ik wil niet nog een keer mijn vingers branden. Op langere termij zal het wel goed komen, als tenminste de Fransen hun zaken eindelijk door reorganisatie weer op orde krijgen, maar voorlopig drukken ze nog teveel het resultaat.
sam en moos
0
Het enige wat telt is winst willen ze de schuld van miljarden!!!!!! euroos kunnen aflossen.
Ieder verlies dat ze hebben, hoe klein ook, vergroot hun schulden alleen maar.
77 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Air France-KLM Meer »

Koers 8,762   Verschil +0,02 (+0,27%)
Laag 8,692   Volume 1.338.632
Hoog 8,850   Gem. Volume 2.492.291
15-jul-19 17:35
label premium

Valse start voor AirFrance-KLM

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium