Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

nieuws uit Japan!

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
3.137 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 152 153 154 155 156 157 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
voda
0
Automakers in trek op Japanse beurs

Gepubliceerd op 10 jun 2019 om 08:10 | Views: 1.083

TOKIO (AFN) - De aandelenbeurs in Japan is maandag met winst gesloten. Vooral de Japanse autobedrijven waren in trek na de opschorting van de Amerikaanse importtarieven op Mexicaanse goederen. Een sterker dan verwachte groei van de Japanse economie en een onverwachte stijging van de Chinese export boden eveneens steun aan de beurshandel. Beleggers verwerkten daarnaast nog het tegenvallende Amerikaanse banencijfer van afgelopen vrijdag, dat de hoop aanwakkerde op een renteverlaging in de VS.

De hoofdindex in Tokio, de Nikkei 225, eindigde 1,2 procent in de plus op 21.134,42 punten. De autofabrikanten Mazda, Honda en Toyota, die veel productiefaciliteiten hebben in Mexico, stegen tot 1,8 procent. De banken en verzekeraars stonden daarentegen onder druk door een daling van de Amerikaanse obligatierentes. T&D Holdings en Dai-ichi Life Holdings verloren tot 0,6 procent.

Ook de Chinese beurzen gingen vooruit. De Hang Seng-index in Hongkong noteerde tussentijds 2,1 procent hoger en de beursgraadmeter in Shanghai dikte 0,7 procent aan. De Chinese export nam in mei toe, ondanks hogere Amerikaanse importtarieven. De invoer kende de sterkste daling sinds juli 2016. De Kospi in Seoul kreeg er 1,1 procent bij. De Zuid-Koreaanse autobouwer Kia steeg 4,5 procent. In Australië hadden beleggers een vrije dag.
voda
0
Nikkei eindigt opnieuw met winst

Gepubliceerd op 11 jun 2019 om 08:12 | Views: 912

TOKYO-Nikkei 225 08:20
21.204,28 +69,86 (+0,33%)

TOKIO (AFN) - De Japanse aandelenbeurs is dinsdag opnieuw met winst geëindigd. Beleggers trokken zich op aan de opmars op Wall Street. Een daling van de Japanse yen zorgde daarbij voor koerswinsten onder de belangrijke exportbedrijven. Ook de andere Aziatische beurzen gingen omhoog.

De toonaangevende Nikkei in Tokio sloot uiteindelijk 0,3 procent hoger op 21.204,28 punten. Een dag eerder won de Japanse hoofdindex al ruim 1 procent, dankzij de opschorting van de Amerikaanse importtarieven op Mexicaanse goederen en de hoop op een renteverlaging in de VS. De maker van chipapparatuur Tokyo Electron en technologiegroep TDK, die veel producten verkopen in het buitenland, stegen 2,4 en 1,8 procent. De verkoper van elektronische producten Yaskawa Electric dikte 3,4 procent aan.

De Chinese beurzen gingen vooruit. Volgens de Amerikaanse president Donald Trump zal China een handelsdeal sluiten met de VS omdat Peking wel moet komen tot een overeenkomst. Trump die later deze maand een ontmoeting zou hebben met de Chinese president Xi Jinping op de G20-top dreigde daarnaast met nieuwe tarieven als Xi niet komt opdagen.

De Hang Seng-index in Hongkong noteerde tussentijds 0,9 procent in de plus en de beursgraadmeter in Shanghai kreeg er 2,2 procent bij. De Kospi in Seoul dikte 0,7 procent aan. Het Zuid-Koreaanse technologieconcern LG Electronics klom 5,9 procent in navolging van de sterke koerswinsten onder Amerikaanse branchegenoten. In Australië, waar beleggers terugkeerden na een lang weekend, steeg de All Ordinaries 1,5 procent.
voda
0
Huawei werkt samen met Europese en Japanse autofabrikanten aan zelfrijdende auto - media

(ABM FN-Dow Jones) Het Chinese Huawei werk met Europese, Japanse en Chinese autofabrikanten samen aan de lancering van zelfrijdende auto's. Dit zei Dang Wenshuan, een hoge topman, tegen de Financial Times.

Volgens de topman zal de eerste zelfrijdende auto mogelijk al in 2021 worden gelanceerd.

Huawei werkt onder meer samen met het Duitse Audi, met een joint venture tussen het Japanse Toyota en het Chinese GAC en met de Chinese autofabrikanten Beijing New Energy Automobile and Changan Automobile.

Huawei levert voor deze nieuwe auto's de artificial intelligent 'backbone', aldus de Britse zakenkrant.

Volgens Dang zullen de componenten voor autonoom rijden worden gebruikt in China, maar ook in Europa.

De topman van Huawei meent dat de Chinese fabrikanten momenteel voorliggen en vermoedelijk als eerste een zelfrijdende auto zullen lanceren.

Sinds kort staat Huawei echter op de zwarte lijst van de Verenigde Staten. De VS deden Huawei in de ban vanwege verdenkingen van spionage.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Japanse machine-orders gestegen

(ABM FN-Dow Jones) De machine-orders in Japan zijn in april gestegen, na een krimp in maart. Dit bleek woensdag uit overheidscijfers.

De totale waarde van machine-orders steeg op maandbasis met 4,3 procent, na een daling van 4,3 procent in maart. De data zijn gecorrigeerd voor seizoenseffecten.

In de private sector kenden de orders in april, exclusief volatiele orders, een stijging van 5,2 procent, na een toename van 3,8 procent in maart.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Japan Display zet mes in personeelsbestand

Gepubliceerd op 12 jun 2019 om 09:27 | Views: 562

TOKIO (AFN) - Japan Display ziet zich genoodzaakt afscheid te nemen van meer dan een kwart van zijn werknemers, wat neerkomt op 1200 banen. Het bedrijf sluit één van zijn fabrieken en de huidige topman ruimt op termijn het veld. De ingrepen zijn onderdeel van een reddingsplan voor de geplaagde schermenmaker.

Vooral de mobiele divisie van Japan Display, één van de leveranciers van Apple, kampt met de nodige tegenwind als gevolg van een mindere vraag en technologische verschuivingen. Het bedrijf maakte recent bekend financiële hulp te krijgen van een Chinees-Taiwanees consortium.

Onderdeel van de reorganisatie is de sluiting van de Hakusan-smartphonefabriek, wat zorgt voor een eenmalige afschrijving dit boekjaar van omgerekend enkele honderden miljoenen euro's. Voor alle werknemers, inclusief het bestuur, geldt dat het loon wordt verlaagd. Daarnaast wordt een verkoop van een fabriek in Mobara onderzocht. De huidige topman Yoshiyuki Tsukizaki geeft per 1 oktober de voorzittershamer door aan financieel directeur Minoru Kikuoka.
voda
0
Nikkei lager door chipbedrijven

Gepubliceerd op 13 jun 2019 om 08:11 | Views: 1.341

TOKYO-Nikkei 225 08:20
21.032,00 -97,72 (-0,46%)

TOKIO (AFN) - De Japanse effectenbeurs is donderdag opnieuw lager geëindigd. Het voortslepende handelsconflict tussen de Verenigde Staten en China bleef drukken op het beurssentiment. Vooral de Japanse chipbedrijven werden van de hand gedaan in navolging van de koersverliezen onder Amerikaanse branchegenoten. De andere Aziatische beurzen gingen eveneens overwegend omlaag.

De hoofdindex in Tokio, de Nikkei 225, ging 0,5 procent lager de dag uit op 21.032 punten. De Japanse chipmachinemaker Tokyo Electron zakte ruim 4 procent en chiptester Advantest leverde 5 procent in. Ook de banken stonden onder druk door de toenemende verwachting dat de Federal Reserve de rente in de VS gaat verlagen. Sumitomo Mitsui Financial Group en Mitsubishi UFJ Financial Group verloren tot 1,3 procent.

Japan Display kelderde bijna 12 procent. De maker van schermen voor smartphones en een toeleverancier van iPhone-maker Apple gaat 1200 banen schrappen, wat neerkomt op meer dan een kwart van zijn werknemers. De ingrepen zijn onderdeel van een reddingsplan voor het geplaagde Japanse bedrijf.

In Hongkong, waar de protesten tegen de omstreden Chinese uitleveringswet werden voortgezet, noteerde de Hang Seng-index tussentijds 0,7 procent lager. De beurs in Shanghai werkte een eerder verlies weg en won 0,2 procent. De Kospi in Seoul daalde 0,3 procent onder aanvoering van het Zuid-Koreaanse chipbedrijf SK Hynix (min 3 procent). In Australië sloot de All Ordinaries nagenoeg onveranderd.
voda
0
'Redding Japan Display op losse schroeven'

Gepubliceerd op 13 jun 2019 om 13:34 | Views: 507

TOKIO (AFN/BLOOMBERG) - De redding van de geplaagde schermenmaker Japan Display is in gevaar. Chinese en Taiwanese investeerders lijken de deadline van vrijdag te missen. Uiterlijk die dag moest het reddingsplan zijn voltooid. Dat meldden ingewijden rond de onderneming.

Japan Display heeft circa twee jaar gesproken met potentiële investeerders. In april werd een akkoord bereikt met een consortium met daarin onder meer TPK Holding en Taiwan Harvast Tech Investmtent Management. Die willen de overeenkomst voor het einde van het jaar afronden, maar dat gaat Japan Display naar verluidt niet snel genoeg. Daarop zou het bedrijf naar alternatieven zoeken.

Onderdeel van het reddingsplan zou een forse ingreep zijn in het personeelsbestand. Een kwart van de banen verdwijnt. Ook wordt een fabriek gesloten en moeten werknemers het doen met minder loon. Ook de huidige topman ruimt op termijn het veld.
voda
0
Activistische belegger richt pijlen op Sony

Gepubliceerd op 14 jun 2019 om 07:39 | Views: 182

TOKIO (AFN/BLOOMBERG) - Het Japanse elektronica- en entertainmentconcern Sony wordt wederom onder vuur genomen door de activistische investeerder Third Point. Dat Amerikaanse hedgefonds heeft zijn belang in het bedrijf vergroot tot een waarde van 1,5 miljard dollar en wil ingrijpende veranderingen afdwingen. Zo zou de chipdivisie moeten worden afgesplitst en een afzonderlijke beursnotering krijgen.

De ingrepen zijn volgens Third Point hard nodig. De beurswaarde van Sony zou namelijk te laag zijn in vergelijking met de "kwalitatief hoogwaardige" onderliggende activiteiten, zo schrijft topman Dan Loeb van het fonds.

In plaats van chips, moet Sony zich volgens hem vooral op entertainment richten. Sony moet volgens Third Point ook belangen in een aantal bedrijven te gelde maken, waaronder Spotify, Olympus en een financiële dochteronderneming. Zes jaar geleden kwam Third Point eveneens met plannen voor grote veranderingen bij Sony, maar die gingen niet door.

Sony laat weten dat het voorstellen van aandeelhouders altijd serieus neemt. Het bedrijf wil constructieve gesprekken met beleggers voeren, laat een woordvoerder weten. Op de voorstellen van Third Point werd niet concreet ingegaan.
voda
0
Nikkei sluit week hoger af

Gepubliceerd op 14 jun 2019 om 08:10 | Views: 13

TOKYO-Nikkei 225 07:43
21.099,84 +67,84 (+0,32%)

TOKIO (AFN) - De aandelenbeurs in Japan is vrijdag met winst gesloten. De Japanse oliebedrijven profiteerden van de hogere olieprijzen, die in de lift zaten na incidenten met twee olietankers in de Golf van Oman. Volgens de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Mike Pompeo, zit Iran achter de aanvallen. Iran noemt de beschuldigingen ongefundeerd.

De toonaangevende Nikkei in Tokio ging uiteindelijk 0,4 procent hoger het weekeinde in op 21.116,89 punten. De Japanse hoofdindex won deze week ruim 1 procent. De oliebedrijven Inpex en Japan Petroleum Exploration kregen er 1,3 procent bij.

Sony dikte ruim 3 procent aan. De Amerikaanse activistische investeerder Dan Loeb heeft zijn belang in het Japanse elektronica- en entertainmentconcern vergroot tot een waarde van 1,5 miljard dollar en dringt opnieuw aan op een afsplitsing van de chipdivisie en de verkoop van delen van Sony Financial en andere activiteiten. Zes jaar geleden nam Third Point, het hedgefonds van Loeb, Sony ook al onder vuur.

De Chinese beurzen deden een stap terug. De beursgraadmeter in Shanghai noteerde tussentijds 0,5 procent in de min en de Hang Seng-index In Hongkong verloor 0,6 procent. De Kospi in Seoul zakte 0,5 procent. In Australië eindigde de All Ordinaries 0,2 procent in de plus.
voda
0
Nikkei begint week licht hoger

Gepubliceerd op 17 jun 2019 om 08:09 | Views: 791

TOKYO-Nikkei 225 08:20
21.124,00 +7,11 (+0,03%)

TOKIO (AFN) - De Japanse effectenbeurs is maandag licht hoger aan de nieuwe handelsweek begonnen. Beleggers deden het rustig aan in afwachting van het rentebesluit van de Amerikaanse centrale bank later deze week. Daarnaast bleef de aandacht uitgaan naar de aanhoudende handelsspanningen tussen de Verenigde Staten en China.

De Nikkei in Tokio eindigde uiteindelijk een fractie in de plus op 21.124,00 punten. Japan Display kelderde 7 procent. De Taiwanese beeldschermenmaker TPK Holding heeft besloten om af te zien van een investering in de geplaagde Japanse maker van schermen voor smartphones. Inpex won 1 procent. De Japanse olie- en gasreus is dichter bij een akkoord met Indonesië over een groot project op het gebied van vloeibaar gemaakt aardgas (lng).

Telecomconcern SoftBank klom 1,9 procent. Volgens The New York Times is de fusie tussen de Amerikaanse telecombedrijven T-Mobile US en Sprint weer een stap dichterbij. De mededingingsafdeling van het Amerikaanse ministerie van Justitie lijkt groen licht te willen geven voor de deal als de bedrijven meerdere bezittingen van de hand doen. SoftBank heeft een groot belang in Sprint.

In Hongkong noteerde de Hang Seng-index tussentijds 0,7 procent hoger. De protesten in de stad werden afgelopen weekeinde voortgezet, ondanks dat de betogers hebben afgedwongen dat de omstreden Chinese uitleveringswet voor onbepaalde tijd is uitgesteld. De demonstranten willen dat de wet helemaal van tafel gaat. De beurs in Shanghai steeg 0,2 procent. De Kospi in Seoul zakte 0,3 procent en de All Ordinaries in Sydney verloor 0,2 procent.
voda
0
'Alliantie Renault-Nissan blijft prioriteit'

Gepubliceerd op 18 jun 2019 om 09:32 | Views: 499

PARIJS (AFN/RTR/BLOOMBERG) - De alliantie tussen de Franse autobouwer Renault en zijn Japanse branchegenoot Nissan blijft een topprioriteit. Dat zei de Franse minister van Financiën Bruno Le Maire dinsdag in een commentaar op een mogelijke fusie tussen Renault en het Italiaans-Amerikaanse Fiat Chrysler. De Franse overheid is de grootste aandeelhouder van Renault.

''Alleen als niemand meer twijfelt aan de sterkte van het bondgenootschap tussen Renault en Nissan is het mogelijk om de gesprekken over een fusie met Fiat voort te zetten'', stelde Le Maire. Hij herhaalde daarnaast dat de Franse overheid de tijd zal nemen om een eventuele samensmeltingsdeal te bestuderen.

Bestuurders van Fiat Chrysler zouden afgelopen weekeinde op bezoek zijn geweest in Parijs. Het Italiaans-Amerikaanse concern en Renault werken volgens ingewijden achter de schermen aan mogelijkheden om nieuw leven te blazen in de mislukte fusie. De eerste poging om te fuseren klapte eerder deze maand.
voda
0
Nikkei lager in afwachtende handel

Gepubliceerd op 18 jun 2019 om 08:08 | Views: 742

TOKYO-Nikkei 225 08:20
20.972,71 -151,29 (-0,72%)

TOKIO (AFN) - De aandelenbeurs in Japan is dinsdag met verlies gesloten. Beleggers namen geen risico's voorafgaand aan de tweedaagse beleidsvergadering van de Amerikaanse Federal Reserve (Fed), die later op de dag begint. De markten zijn vooral benieuwd of de Fed hints zal geven over een renteverlaging later dit jaar. Verder bleef het handelsconflict tussen de Verenigde Staten en China boven de markt hangen.

De Nikkei in Tokio eindigde uiteindelijk 0,7 procent lager op 20.972,71 punten. Robotmaker Fanuc en telecomconcern SoftBank, twee zwaargewichten in de index, zakten 0,9 en 3,3 procent. De Japanse verzekeraars stonden onder druk door het vooruitzicht van een lagere rente in de VS in de toekomst. Japan Post Insurance daalde 1,2 procent en T&D Holdings verloor 1,1 procent. De exportbedrijven lieten een gemengd beeld zien. Automaker Toyota won 0,1 procent en chipbedrijf Tokyo Electron ging 1 procent omlaag.

In Hongkong noteerde de Hang Seng-index tussentijds 0,9 procent in de plus. Het Chinese technologiebedrijf Tencent klom 1,7 procent in navolging van de koerswinsten onder Amerikaanse branchegenoten. De beurs in Shanghai daalde 0,1 procent. De Kospi in Seoul klom 0,3 procent en de All Ordinaries in Sydney dikte 0,6 procent aan.
voda
0
Tokyo Steel Cuts Steel Prices For July Sales To Curb Cheaper Imports

Japan's largest EAF based steel maker Tokyo Steel Manufacturing announced that it will cut its finished product prices for July contract by JPY 3,000-5,000 per tonne (USD 28-46), which is the first time the mill has reduced its prices since October 2016, to adjust its list prices such that they are in line with actual market prices. Its list price for SS400 senior-sized H-beams will be cut by JPY 4,000 to JPY 85,000, while the price for SPHC 1.7-22mm hot-rolled coil will be cut by JPY 5,000 to JPY 69,000 Tokyo Steel's MD Mr Kiyoshi Imamura said "Demand for steel products from overseas and domestic markets are basically firm, but customers are monitoring the movement because the impact from the US-China trade dispute on the steel market is unclear. This movement is leading the fall in overall steel product prices.”

He also said overseas suppliers are increasing their export offers to Japan because their currencies are weakening. He said "lower priced offers by overseas suppliers are also weakening prices in Japan, so we decided to cut our prices and try to stop customers from booking imported materials.”

Source : S&P Global Platts
voda
0
Japan Aluminium Stocks In May Down 1.3% MoM - Marubeni

Reuters quoted Marubeni Corp as saying that aluminium stocks held at three major Japanese ports AL-STK-JPPRT, at the end of May, fell 1.3% to 296,000 tonnes from the previous month. Marubeni collects data from the ports of Yokohama, Nagoya and Osaka.

Following is a table of aluminium stocks at major ports, in tonnes:

Zie pdf

Source : Reuters
Bijlage:
voda
0
Japan Is The World’s Third-Largest Coal Importing Country - EIA

EIA announced that Japan imported more than 210 million short tonnes of coal in 2018, making it the world’s third-largest coal-importing country after only India and China. Japan continues to use steam coal to fuel one-third of its electricity generation and metallurgical coal for raw steel production. Japan imports nearly all 99% of the coal it consumes. Australia is Japan’s primary coal supplier, supplying 128 million short tonnes, or 61%, of Japan’s demand in 2018. Indonesia 32 million short tonnes, Russia 21 million short tonnes, the United States 13 million short tonnes and Canada 9.6 million short tonnes accounted for another 35% of total coal imports. US thermal coal exports to Japan increased by 20% in 2018, and 2019 exports as of March are already 38% higher than in all of 2018.

Coal accounts for about one-third of Japan’s electricity generation. In 2018, Japan’s utilities produced an estimated 317 billion kilowatthours of electricity at more than 90 coal-fired power plants. Coal’s share of electricity generation in Japan was higher in 2018 than it was before the 2011 Fukushima nuclear accident. In 2010, coal accounted for 25% of Japan’s electricity generation, and nuclear generation accounted for 29%.

Before 2011, Japan’s Ministry of Economy, Trade and Industry had planned to reduce coal’s generation share by more than half by 2030, intending for nuclear power to offset coal plant retirements. The plan included increasing the nuclear generation share in Japan’s electricity mix to 50% by 2030. However, as a result of the Fukushima accident and subsequent suspension of Japan’s nuclear fleet, METI now projects a future energy mix of 20% to 22% nuclear, 22% to 24% renewables, 26% coal, and 27% natural gas through 2030.

Japan’s utilities plan to construct 20 gigawatts of coal-fired electric power generation capacity in the next decade. The scope of development will depend on how many suspended nuclear reactors resume operation. Increased competition in Japan’s electricity market may also have an effect as new non-coal entrants compete for market share.

Source : Strategic Research Institute
voda
0
Handelshoop stuwt Japanse beurs

Gepubliceerd op 19 jun 2019 om 08:18 | Views: 785

TOKIO (AFN) - De Japanse aandelenbeurs is woensdag met een stevige winst geëindigd. Het nieuws dat de Amerikaanse president Donald Trump en zijn Chinese collega Xi Jinping elkaar toch zullen ontmoeten tijdens de G20-top in Japan eind deze maand zorgde voor opluchting onder beleggers. De ontmoeting vergroot de kans op een handelsdeal tussen de twee economische grootmachten. Daarnaast stond de beurshandel in het teken van het rentebesluit van de Amerikaanse centrale bank, dat later op de dag bekend wordt gemaakt.

De hoofdindex van de beurs in Tokio, de Nikkei 225, sloot 1,7 procent hoger op 21.333,87 punten en bereikte het hoogste niveau in vier weken. Japanse bedrijven die veel omzet halen uit China en gevoelig zijn voor de handelsperikelen, zaten in de lift. Robotmaker Fanuc en chiptester Advantest stegen 2,5 en 5,4 procent. Technologiebedrijf TDK dikte 4,6 procent aan.

Het Japanse effectenhuis Nomura klom 10,5 procent na aankondiging van een aandeleninkoopprogramma. De geplaagde schermenmaker Japan Display maakte een koerssprong van 10,9 procent. Volgens zakenkrant The Wall Street Journal overweegt Apple zijn Japanse toeleverancier te hulp te schieten.

De Chinese beurzen gingen eveneens flink vooruit. De beurs in Shanghai noteerde tussentijds 1,4 procent hoger en in Hongkong steeg de Hang Seng-index 2,3 procent. De Chinese leider Xi Jinping benadrukte dat een dialoog tussen China en de VS de enige weg is naar een oplossing van het handelsconflict. De Kospi in Seoul won 1,1 procent onder aanvoering van de Zuid-Koreaanse chipmaker SK Hynix (plus 5,4 procent). De All Ordinaries in Sydney kreeg er 1,1 procent bij.
voda
0
Japan's Now No 2 User As US-China Trade Suffers - Panama Canal

Panama Canal Authorities said that Japan has overtaken China to become the second-biggest user of the Panama Canal amid an escalating trade war between Beijing and Washington. Administrator Mr Jorge Quijano, said that China’s slip to third is due to decreased shipments of natural and liquid petroleum gas as the Asian giant is buying less of them from the United States”, adding that at least 2 million tons of gas are not being moved through the canal as a result.

Mr Quijano said that there is also a decrease in container traffic between China and the US: Cargo ships “are not contributing as much as before because they come with lots of empty space.”

Source : AP
3.137 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 152 153 154 155 156 157 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Damrak opent in de plus

09:14 De Amsterdamse aandelenbeurs is donderdag met winst geopend. Ook de andere Europese beurzen begonnen in het...

  Indices

  AEX 566,09 +0,83%
  EUR/USD 1,1280 +0,45%
  Germany30^ 12.421,80 +0,92%
  Gold spot 1.382,11 +1,61%
  LDN100-24h 7.436,20 +0,12%
  NY-Nasdaq Composite 7.987,32 +0,42%
  US30# 26.663,42 +0,60%

  Stijgers

  AMX
  +1,00%
  AEX
  +0,84%
  AALBER...
  0,00%
  ABN AMRO
  0,00%
  Accell
  0,00%

  Dalers

  AALBER...
  0,00%
  ABN AMRO
  0,00%
  Accell
  0,00%
  Accsys
  0,00%
  Acomo
  0,00%

  Nieuws Forum Meer»

  (10)

  Daan 008 op 20-jun-19 09:15
  (1)

  suske wiet op 20-jun-19 09:08
  (2)

  dasokwat op 20-jun-19 09:04
  (12)

  dasokwat op 20-jun-19 09:03
  (26)

  Woudsehoeve op 20-jun-19 09:00

  Column Forum Meer»

  (14)

  mollowitz op 20-jun-19 09:14
  (106)

  TheSky op 20-jun-19 08:13
  (47)

  Enzo123 op 20-jun-19 07:11
  (3)

  efreddy op 19-jun-19 23:06
  (1)

  Snugger op 19-jun-19 19:30