Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Aalberts Industries versterkt portfolio voor oppervlaktebehandeling in Duitsland

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
0
Persbericht Aalberts 30 September

Aalberts Industries N.V. heeft overeenstemming bereikt tot overname van 90% van de aandelen van Galvanotechnik Baum GmbH ("Baum"), gevestigd in Zwönitz (oostelijk deel van Duitsland).Baum, in 1977 opgericht door Helmut Baum, is gespecialiseerd in oppervlaktebehandelin­gen met legeringen waaronder zink-nikkel en zink-ijzer. Dit is een van de meest duur­zame processen voor een extreem hoge corrosiebescherming, zoals onder meer vereist door de automo­bielindustrie. Daarnaast heeft Baum de technologie om via speciale elek­trolyten met hoog prestatievermogen (plaatselijke) combinatie­lagen aan te brengen op complexe klantproducten. Voor een constante hoge kwaliteit maakt Baum daarbij gebruik van vol­automatische productielijnen.De overname van Baum biedt verder de mogelijk­heid tot uitbreiding van Industrial Services' activi­teiten in Oost-Europa door haar strategi­sche ligging vlakbij de Poolse en Tsjechische grens.In lijn met de strategie van Aalberts Industries versterkt deze overname dan ook zowel de portfolio voor de oppervlaktebehandelingprocessen, alsmede het bestaande netwerk van 10 centra in Duitsland en Polen, waar Industrial Services reeds een leidende markt­positie inneemt.Met een jaarlijkse omzet van EUR 21 miljoen en circa 245 medewerkers, is Baum actief op twee locaties: Zwönitz en St. Georgen (Zuid-Duitsland). Nicolai Baum - kleinzoon van de oprichter en na de overname nog houder van 10% van de aandelen - en zijn manage­ment­team zullen samen met Aalberts Industries de groei van de onderneming conti­nueren.De overname wordt gefinancierd uit kredietfaciliteiten en zal worden gereali­seerd nadat alle formaliteiten zijn vervuld en goedkeuringen zijn verkregen. Dit zal naar verwachting voor eind oktober 2011 zijn. De resultaten van Baum zullen onmiddellijk bijdragen aan de winst per aandeel.Voor meer informatie over Galvanotechnik Baum: www.gtbaum.degerrit 69
1
Aalberts is goed bezig, zelfs in een krimpende economie.
Ik vind het alleen jammer, dat men weer eens niet vermeld, wat het bedrijf
betaald voor deze overname.
Daar hebben aandeelhouders toch wel enig recht op.
Bedankt voor deze informatie.

Groet van Gerrit
[verwijderd]
0
SNS Securities herhaalt het houdadvies voor Aalberts

vrijdag 30 september 2011 - 09:10u - Advies opvolgen met een turbo oplossing?

Het houdadvies van dinsdag 30 augustus 2011 wordt herhaald. Dit vorige advies heeft geresulteerd in een rendement van -4,22%.
Fonds:

Aalberts

Guru:

SNS SecuritiesAdvies:

Houden

Status:

ActiefKoersdoel:

€ 16,50

Score:

0,00%Startkoers:

€ 11,62

Huidige koers:

€ 11,13Verw. rendement:

0,00%30 september 2011 - 16:55u
[verwijderd]
0
On a roll today. Ik heb geen nieuwe informatie gehoord (maar sommige mensen schijnen altijd dingen eerder te horen dan anderen). Of beseft men eindelijk dat met een verwachte K/W verhouding van 8 of zo Aalberts belachelijk laag is geprijsd?

Jan
gerrit 69
0

Men word vandaag eindelijk wakker, wat betreft het aandeel Aalberts
Dit bedrijf is volkomen ondergewaardeerd.
Trouwens veel aandelen op onze beurs zijn nog steeds een koopje, als we eindelijk van de angst voor ons schulden-complex verlost worden.

Mvrgr. van Gerrit
wilfredo
0
Nu effe 1 stapje terug, zodat we daarna weer 2 stappen omhoog gaan. 1 ding heb ik geleerd, als analisten positief praten, moet je verkopen en zoals ze nu praten(negatief) moet je juist weer flink kopen.....!
6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

AALBERTS NV Meer »

Koers 37,120   Verschil -0,53 (-1,41%)
Laag 37,080   Volume 191.994
Hoog 37,670   Gem. Volume 339.194
20-sep-19 16:53
label premium

Aalberts: Rots in de branding

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium