Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Homburg

2.246 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 113 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 30 augustus 2011 11:12
    Homburg is verder naar beneden gekelderd omdat richard homburg zijn zin niet meekreeg om zijn meerderheid medezeggenschap naar zich toe te trekken,hierdoor storte de koers verder naar beneden.De oprichter richard werd dus gepasseerd toen hij een bod deed op zijn eigen bedrijf,dit geeft toch bedenkingen omdat daardoor de koers wegzakte en homburgbeleggers nu met een kater opgescheept zitten,wellicht is er een nieuwe poging van richard homburg om nu weer een nieuw bod af te geven,zoals hij ook zei,hij zich zou beraden,om de toekomst,veilig te stellen.
  2. pardon 30 augustus 2011 15:51
    Miljoenenclaim uit Canada voor Homburg Invest

    Gepubliceerd: Tuesday 30 August 2011 15:42

    HALIFAX (AFN) - Homburg Invest heeft een claim van 27 miljoen Canadese dollar (ruim 19 miljoen euro) ontvangen van Homburg Canada. Dat maakte de investeringsmaatschappij dinsdag bekend. De claim is het gevolg van het beëindigen van de managementovereenkomst tussen de bedrijven eerder deze zomer.

    Volgens Homburg Invest werd de overeenkomst stopgezet omdat Homburg Canada, dat gecontroleerd wordt door Homburgoprichter Richard Homburg, bepaalde afspraken in de overeenkomst had overtreden. Daarom voelt Homburg Invest zich nu niet verplicht een schadevergoeding aan Homburg Canada te betalen.

    Homburg meldde zijn positie met kracht te zullen verdedigen als de zaak voor de rechter komt. De ondernemingen liggen al langer met elkaar in de clinch. Richard Homburg maakte begin juni bekend Homburg Invest over te willen nemen, maar kon toen geen overeenkomst bereiken met het management. Hij wilde het bod direct aan de aandeelhouders voorleggen, maar trok het bod later weer in.

    Ruzie word nu uitgevochten over de rug van de aandeelhouders. AFM moet hier nu ingrijpen!!!!!!!!
  3. [verwijderd] 30 augustus 2011 17:54
    quote:

    ik ben Diede. schreef:

    Duswatisdandeconclusievanjeverhaalwanthetisnogalonduidelijkalsjealles
    zoaanelkaarschrijftenweiniginterpunctiegebruikt.
    Ikzoumaarverreblijvenvanhmburgdatisnamelijkeenoplichterstoko.
    Dan heb je,niet goed gelezen wat er allemaal staat punt, komma, punt, hoofdletter.maar ja, je hebt wel begrepen hopelijk,wat ik bedoel.
  4. [verwijderd] 30 augustus 2011 18:02
    quote:

    dct schreef:

    Zoals ik het lees krijgen ze geen geld, maar heeft homburg Canada een claim bij Homburg Invest neergelegd voor een schadevergoeding van 27 miljoen. Lijkt op een dolk in de rug door Richard Homburg/Homburg Canada bij Homburg invest

    disclaimer. Long HII
    Ze geven toch duidelijk aan dat ze het geld ontvangen hebben,maar goed, de koers is wederom verder weggezakt.Waarschijnlijk is richard homburg boos geworden en verkoopt zijn aandelen,waarna hij ze daarna weer opkoopt, maar dan aan een veel lagere prijs.
    Om deze nu een oplichter te noemen is erg ver gezocht,als je je zin niet krijgt van de andere belanghebbende,partijen,de kleine aandeelhouder is hiervan in ieder geval de dupe geworden.
  5. dct 1 september 2011 16:55
    Ik had het gewoon goed gelezen hoor:

    Dinsdag maakte Homburg Invest bekend een schadeclaim van C$27 miljoen te hebben ontvangen van Homburg Canada, ter compensatie van het beeindigen van een managementovereenkomst.
    Homburg Invest meldt donderdag de claim af te wijzen en het "krachtig te bestrijden", mocht het voor de rechter komen.
    Door Eelco Hiltermann; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 5200; eelco.hiltermann@dowjones.com
    (END) Dow Jones Newswires

    Als je geld krijgt hoef je het ook niet krachtig te bestrijden ;-)
  6. forum rang 10 voda 1 september 2011 16:59
    Homburg ziet CEO opstappen, benoemt opvolger


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Bestuursvoorzitter Michael Arnold is opgestapt bij Homburg Invest inc (HII.AE) en wordt opgevolgd door Hartmut Fromm, maakt het vastgoedfonds donderdag bekend.

    Fromm is mede-oprichter van Buse Heberer Fromm in Berlijn en bestuursvoorzitter van IMW Immobilien SE, aldus Homburg.

    Het bedrijf ziet naast CEO Arnold ook bestuurslid Trevor Carmichael vertrekken, waardoor de nieuwe Raad van Bestuur uit vier personen bestaat.

    Homburg Invest kreeg vorige maand een overnamebod van het door Richard Homburg gecontroleerde Homburg Canada Inc (HCR.UN.T) te verwerken, maar wees dit bod van de hand, omdat het niet in het belang van Homburg Invest en haar aandeelhouders zou zijn.

    Dinsdag maakte Homburg Invest bekend een schadeclaim van C$27 miljoen te hebben ontvangen van Homburg Canada, ter compensatie van het beeindigen van een managementovereenkomst.

    Homburg Invest meldt donderdag de claim af te wijzen en het "krachtig te bestrijden", mocht het voor de rechter komen.


    Door Eelco Hiltermann; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 5200; eelco.hiltermann@dowjones.com


  7. [verwijderd] 9 september 2011 17:23
    Homburg vraagt uitstel van betaling aan
    vrijdag 09 september 2011, 17:15

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Homburg Invest inc (HII.AE) vraagt de Canadese rechtbank om uitstel van betaling, zodat het kan herstructureren en de zorgen van de Autoriteit Financiele Markten (AFM) weg kan nemen.
    Homburg heeft de rechtbank gevraagd om Deloitte & Touche llp aan te wijzen als de partij die het proces moet begeleiden. Daarmee hoopt Homburg de AFM tevreden te stellen. De AFM dreigde onlangs de vergunning van Homburg als financiele instelling in te trekken, omdat Homburg niet aan alle eisen voldoet.
    "Het doel van de aanvraag is om ons in staat te stellen de activiteiten te herstructureren op een ordentelijke wijze in het belang van het bedrijf en al zijn stakeholders", zegt Hartmut Fromm, voorzitter van het bestuur van Homburg.
    In reactie op de aanvraag om uitstel van betaling heeft de Canadese toezichthouder op de financiele markten de handel in het aandeel Homburg stilgelegd. Het aandeel staat voorlopig vast op EUR0,58.
    Door Robin van Daalen, Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715200;
  8. [verwijderd] 13 september 2011 14:01
    Homburg Invest bought deal set to close Homburg-Restructuring MONTREAL _ Homburg Invest says it needs $34.5 million from the partial sale of its investment in Homburg Canada REIT to provide it with liquidity during its restructuring under the Companies' Creditors Arrangement Act."It is imperative the closing of the bought deal proceed as planned and on schedule so that the petitioners will have sufficient liquidity to carry out their restructuring initiatives under the CCAA," says a Sept. 9 filing by the company's lawyers to the Quebec Superior Court.

    www.tmcnet.com/usubmit/2011/09/12/577...
  9. [verwijderd] 13 september 2011 14:26

    En zo te zien heeft Homburg Invest die 34.5 miljoen al binnen om de herstructering te beginnen. Goed nieuws dus ??

    Homburg Invest has recently sold off some of its shares in the REIT to raise $34.5 million for the restructuring, the Canadian Press reported Monday, citing court filings

    www.montrealgazette.com/business/Homb...

  10. [verwijderd] 13 september 2011 20:39
    Vastgoedfonds Homburg Invest heeft voor een totaalbedrag van Can$ 34,5 mln aan aandelen Homburg Canada REIT verkocht aan een syndicaat van verzekeraars onder leiding van de Canadese bank TD Securities. Meer over dit onderwerp
    Homburg vraagt uitstel van betaling aanDat heeft het vastgoedfonds vandaag bekendgemaakt. In totaal zijn 3 miljoen aandelen verkocht voor een prijs van Can$ 11,50 per aandeel.

    Tegelijkertijd heeft Homburg Canada REIT voor eenzelfde bedrag per aandeel 3.325.000 aandelen uitgegeven voor een totaal bedrag van Can$ 38,2 mln.

    Uitstel van betaling

    Homburg Invest heeft nu een belang van 16,1% in Homburg Canada REIT. Het fonds zegt geen plannen te hebben om eigendom of controle te verwerven in Homburg Canada REIT. Het sluit niet uit zijn belang in het Canadese fonds in de toekomst te wijzigen.

    Homburg, dat in financiële problemen verkeert, is bezig met een herstructurering. Eind vorige week vroeg het fonds, dat zijn hoofdkantoor heeft in Halifax (Nova Scotia), bij de Canadese rechtbank uitstel van betaling aan. Toezichthouder AFM legde daarop de handel in aandelen Homburg Invest stil.

    Strafbankje

    Nadat de rechter het verzoek gisteren had ingewilligd, werd de aandelenhandel weer hervat. NYSE Euronext heeft Homburg inmiddels op het strafbankje geplaatst. Een fonds kan maximaal twaalf maanden op het strafbankje zitten, daarna wordt de notering geschrapt. De beurs in Toronto, waar Homburg eveneens staat genoteerd, onderzoekt of het fonds van de beurs moet worden gehaald.

    Toezichthouder AFM dreigt de vergunning van Homburg Invest als financiële instelling in te trekken als naamgever en grootaandeelhouder Richard Homburg niet alle banden met het vastgoedfonds verbreekt. Homburg heeft een privégeschil met de Belastingdienst. Hij deed vrijdag afstand van zijn stemrecht als aandeelhouder.

    fd.nl/ondernemen/590951-1109/homburg-...
2.246 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 113 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,67 -1,06%
EUR/USD 1,0625 0,00%
FTSE 100 7.820,36 -1,82%
Germany40^ 17.783,50 -1,35%
Gold spot 2.392,50 +0,39%
NY-Nasdaq Composite 15.885,02 -1,79%

Stijgers

Avantium
+5,13%
FASTNED
+2,27%
Air Fr...
+2,00%
DSM FI...
+1,84%
CM.COM
+1,69%

Dalers

Arcelo...
-6,90%
Aperam
-6,68%
JUST E...
-4,85%
SBM Of...
-4,17%
RANDST...
-3,69%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links