Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Dag Logica

42 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 22 augustus 2011 17:02
    Ik heb voorlopig toch effe "dag" tegen Logica gezegd en ben met alles in in Binck gestapt, dat lijkt me een veiliger haven dan Logica en dat ondanks de lage waardering van Logica, de animo voor dit aandeel is momenteel even helemaal weg.
    Lees ook de bijlage maar eens, vandaag in elk geval al een mooie Binck dag meegemaakt.

    ponzi.nl/
  2. forum rang 4 s.lin 8 september 2011 21:06
    Opgeruimd: iPhone-app voor Amsterdamse ergernissen
    woensdag, 7 september 2011 (22:27) | Gonny van der Zwaag

    We hadden al Verbeterdebuurt, BuitenBeter en BurgerConnect, die al prima werken. Maar in Amsterdam vinden ze dat er nog een extra app moet komen. Stadsdeel West experimenteert sinds juli met de app Opgeruimd, die in opdracht is ontwikkeld door IT-bedrijf Logica. Toch is niet iedereen blij dat er gemeentegeld in de ontwikkeling van een app is gestoken. “Je moet als overheid wel heel goede redenen hebben voordat je investeert in apps die er al zijn”, zegt TNO-onderzoeker Tijs van den Broek in een interview in het Parool.

    Van den Broek: “Je kunt dan beter de apps die er al zijn, promoten”. Dat de bestuurders op de hoogte waren van andere apps blijkt wel: de app Verbeterdebuurt is ter sprake gekomen in de gemeenteraad. Toch moest er een eigen app komen, op initiatief van de VVD. Hoogleraar ict en sociale verandering Valerie Frissen denkt wel een verklaring te hebben: “Het is onzinnig het nog eens over te doen. Maar de regie loslaten is altijd lastig voor de overheid.”

    VVD-duoraadslid Maurice Piek nam vorig jaar het initiatief om een app te laten ontwikkelen en kreeg de meerderheid van de gemeenteraad achter zich. “De gemeente moet met haar tijd meegaan”, vindt Piek. De werking is hetzelfde als de andere apps waarmee je losse stoeptegels, zwerfvuil en fietswrakken kunt melden. De app stelt de locatie vast, jij maakt een foto en het stadsdeel lost het probleem op. “Tegen de tijd dat je thuis bent, is je ergernis misschien al weer verdwenen”, vindt Piek. Dat is misschien wat te optimistisch, maar wie het niet gelooft kan het zelf eens uitproberen.
    Wethouder Eric van der Burg (VVD) was aanvankelijk niet enthousiast over de app: het zou meer zin hebben om te investeren in betere dienstverlening via de balie, de telefoon en de website. Relatief weinig mensen hebben nog een smartphone en bovendien was nog onduidelijk of de app wel aansluiting zou vinden op de werkprocessen van de gemeente. Van der Burg is inmiddels om. Net als partijgenoot Piek is hij voorstander van de proef. Piek zegt, dat de proef moet uitwijzen of de app toegevoegde waarde heeft. Pas dan volgen apps voor andere platformen.

    Downloaden: Opgeruimd (gratis)
    Bron: Het Parool, dinsdag 6 september 2011, pagina 14
    www.iphoneclub.nl/141133/opgeruimd-ip...
  3. forum rang 4 s.lin 13 oktober 2011 09:36
    MARKET TALK: Logica onder druk na pessimistische toon Ordina
    Gepubliceerd: 09:01
    AMSTERDAM (Dow Jones)--Societe Generale merkt op dat de pessimistische toon van Ordina (ORDI.AE), het concern meldde 7 oktober een verslechtering van de markt in de tweede helft van het jaar te verwachten, onder analisten de zorgen over concurrent Logica (LOG.LN) heeft aangewakkerd. Logica publiceerde woensdag de consensus onder analisten in de aanloop naar de presentatie van zijn derdekwartaalresultaten op 2 november, waaruit blijkt dat analisten een ebit-marge verwachten van 6,8%, in tegenstelling tot de eerder voorziene 7,6%. Logica voorziet zelf een ebit-marge van 7,4%. Societe Generale hanteert een koersdoel van 105 pence en buy-advies. Het aandeel sloot woensdag op euro0,99. (PBU)

    (c) 2011 Dow Jones & Company, Inc.
  4. [verwijderd] 13 oktober 2011 10:03
    quote:

    Leidenaar schreef op 22 augustus 2011 17:02:

    Ik heb voorlopig toch effe "dag" tegen Logica gezegd en ben met alles in in Binck gestapt, dat lijkt me een veiliger haven dan Logica en dat ondanks de lage waardering van Logica, de animo voor dit aandeel is momenteel even helemaal weg.
    Lees ook de bijlage maar eens, vandaag in elk geval al een mooie Binck dag meegemaakt.

    ponzi.nl/
    Gezien de huidige ontwikkeling op de beurzen ga ik er van uit dat Logica niet kan achterblijven. Ik ben er toch weer ingestapt nog net onder de euro.
    Een koers richting de 1,40 moet er toch zeker weer in zitten, daarnaast geeft de dik gevulde portefeuille van logica me toch ook veel vertrouwen.
42 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0649 +0,05%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.701,30 -0,76%
Gold spot 2.395,58 +0,68%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links