Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeelhouders van Proventec

18 Posts
| Omlaag ↓
  1. pardon 6 oktober 2010 10:12
    Persbericht
    6 oktober 2010

    Proventec Plc

    ("Proventec" of de "Vennootschap")

    Verwijdering van Magma Firestop

    Proventec plc (AIM: PROV, Alternext: ALPTC), een leverancier van specialistische reiniging met stoom technologieën, maakt vandaag bekend dat BV de verkoop afgerond van haar gehele deelneming in Magma Firestop ("Magma") op 30 september 2010 tot en met AD Research & Development, deel van AD International, een Nederlands-chemicaliën op basis van fabrikant. De verkoop van Magma aan haar grootste leverancier lijn in met de Vennootschap verklaarde de strategie van het verlaten van haar non-core investeringen.

    Magma develops een breed scala van brandvertragende coatings, voor de behandeling van bouw-en rietdekken materialen. De opbrengst van de verkoop zal worden gebruikt om activiteiten te ontwikkelen Proventec kern.

    David Chestnutt, Chief Executive van Proventec, zei: "De Raad van Bestuur blijft volgen onze strategie van het verlaten van non-core investeringen We blijven ons inzetten in het maximaliseren van aandeelhouderswaarde en de verwijdering van de Magma laat ons toe om onze inspanningen te richten op het bereiken van deze.."

    - Einde -
  2. pardon 30 oktober 2010 16:40

    Proventec PLC
    29 oktober 2010

    ?




    Persbericht
    29 oktober 2010


    Proventec Plc

    ("Proventec" of de "Vennootschap")

    Voorgestelde Scheme of Arrangement en verdere update over de schorsing

    Aankondiging van het Hof Vergadering en Algemene Vergadering

    Naar aanleiding van mededelingen van de Vennootschap op 8 juli en 6 september 2010, de raad van bestuur van Proventec plc (AIM: PROV, Alternext: ALPTC) is verheugd aan te kondigen dat, na een beschikking van het Hof gegeven op 22 oktober 2010 in relatie tot de voorgestelde regeling Regeling van de Vennootschap is te streven naar goedkeuring van de regeling een rechtbank vergadering van de obligatiehouders ("Hof Vergadering") bijeengeroepen voor 10 uur op 23 november 2010. Het bedrijf is ook het bijeenroepen van een algemene vergadering ("Algemene Vergadering") van Aandeelhouders voor 10:30 op 23 november 2010 (voor de goedkeuring van de toewijzing van de nieuwe gewone aandelen nodig zijn om de regeling toe te passen te zoeken). Zowel de Algemene Vergadering en het Hof Vergadering zal plaatsvinden op het kantoor van Pinsent Masons LLP, Citypoint, One touwslager Street, Londen EC2Y 9Ah.

    Een circulaire aan de obligatiehouders (met inbegrip van kennis van het Hof Meeting) wordt ter beschikking gesteld van Euroclear, met het verzoek een kopie Euroclear uitkeert aan een notitie Holder die erom verzoekt. Een circulaire met inbegrip van kennis van de Algemene Vergadering wordt geplaatst aan de Aandeelhouders vandaag. Zowel van de hierboven genoemde circulaires (met inbegrip van, in het geval van de circulaire aan de obligatiehouders, de aankondiging van het Hof Vergadering) zijn verkrijgbaar bij de investeerders 'gedeelte van de website van Proventec (te bereiken op zowel www.proventecplc.com en www . proventec.co.uk) in overeenstemming met artikel 26 van de AIM reglementering voor bedrijven en de voorwaarden van de lening Opmerking instrument. Daarnaast zal de Vennootschap (stuur een e-mail aan elk van de obligatiehouders die de Vennootschap heeft voorzien een e-mail adres voor dat doel), waarin staat dat de aankondiging van het Hof vergadering is beschikbaar op de website van Proventec.

    De verwachting is dat de handel in effecten van de Vennootschap op de AIM (en op Alternext) blijft geschorst totdat de regeling van de regeling van kracht wordt, die momenteel wordt naar verwachting begin december 2010.
    - Einde -

    Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

    Proventec Plc

    David Chestnutt, Chief Executive
    Tel: + 44 (0) 151 706 0626
    dchestnutt@proventecplc.com
    www.proventecplc.com

    Seymour Pierce Limited
    Nicola Marrin
    Tel: + 44 (0) 20 7107 8047
    Corporate Finance
    www.seymourpierce.com

    Vragen van de media:
    Abchurch Communications

    Henry Harrison-Topham / Simone Elviss
    Tel: +44 (0) 20 7398 7728
    simone.elviss @ abchurch-group.com
    www.abchurch-group.com

    Noot voor de redactie:

    Proventec beheert een complementaire portfolio van geïntegreerde bedrijven die zijn gespecialiseerd in hygiënische oplossingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Liverpool, Verenigd Koninkrijk, de Vennootschap actief is in de wereldwijde markten, baanbrekende ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg, voedsel verwerkende industrie, horeca, transport, bouw en andere sectoren. Bedrijven in de portefeuille van Proventec omvatten:

    Bedrijf
    Business area
    Werknemers

    OspreyDeepclean
    'S werelds toonaangevende aanbieder van lage druk, chemische-free, specialist droge verzadigde stoom reinigen technologie.

    34
    Contico Manufacturing
    Leverancier van algemene schoonmaak producten en janitorial apparatuur en benodigdheden.

    45
    Frank
    Fabrikant en distributeur van geautomatiseerde systemen voor de reiniging en producten, inclusief draagbare hogedrukreinigers, self-service voertuig te wassen stations en droog stoomboten.

    22


    Proventec Gezondheidszorg biedt innovatieve oplossingen voor infectiepreventie en effectieve reiniging in de zorgsector. Van de Vennootschap specialistische reiniging met stoom-technologie is met succes bewezen in klinische studies met University College London Ziekenhuizen op alle gebieden af en bestrijding van de verspreiding van micro-organismen, waaronder 'superbacterie', zoals MRSA en Clostridium difficile. Het bedrijf, dat een team van dienst vijf, heeft ontwikkeld specialist, gepatenteerde tooling, die is ontworpen om gebruikt te worden in ziekenhuizen op een dagelijkse basis en de gebruiker in staat te reinigen moeilijk om gebieden, waaronder matrassen, lattenbodems en gordijnen zonder het gebruik van antimicrobiële stoffen die kunnen bijdragen aan microbiële te bereiken weerstand.

    Het bedrijf kwam de AIM markt in juni 2002 en werd twee genoteerd op Alternext in mei 2008. Voor verdere informatie kunt u terecht op www.proventecplc.com

    Definities:

    "AIM"
    een markt die door de London Stock Exchange

    "Alternext"

    de NYSE Alternext beurs gereguleerd door Euronext

    "Hof"
    de High Court of Justice, Chancery Division (Bedrijven Hof) in Engeland en Wales

    "Euronext"
    Euronext NV

    "Loan Notes"
    de bestaande 14.880.210 pond 8,5% vaste rente converteerbare ongedekte obligaties 2012, wordt gevormd door de Loan Note instrument

    "Loan Note Instrument"
    de loan note instrument (gedateerd 24 augustus 2005 en zoals nadien gewijzigd en aangepast) betreffende de voorwaarden van de lening obligaties tot de regeling doeltreffend Datum

    "London Stock Exchange"
    London Stock Exchange plc

    "Opmerking Houders"
    de houders van de Notes Lening (en "Let Houder" dienovereenkomstig worden opgevat)

    "Nieuwe Gewone Aandelen"
    De nieuwe gewone aandelen van tien pence in het kapitaal van de Vennootschap zou worden toegewezen en afgegeven aan de obligatiehouders in overeenstemming met de regeling

    "Gewone Aandelen" of "Aandelen"
    gewone aandelen van tien pence in het kapitaal van de Vennootschap (en "gewoon aandeel" dienovereenkomstig worden opgevat)

    "Scheme" of "Scheme of Arrangement"

    de voorgestelde regeling van de regeling op grond van deel 26 van de Companies Act 2006 tussen de Vennootschap en de obligatiehouders, met of onder voorbehoud van eventuele wijziging, aanvulling of aandoening goedgekeurd of opgelegd door het Hof

    "Scheme Ingangsdatum"
    de datum waarop de regeling van kracht wordt in overeenstemming met de voorwaarden

    "Aandeelhouders"
    houders van gewone aandelen (en "Aandeelhouder" dienovereenkomstig worden opgevat)


    Deze informatie wordt verstrekt door RNS
    Het bedrijf nieuwsdienst van de London Stock Exchange
  3. pardon 24 november 2010 15:01

    Persbericht
    23 november 2010

    Proventec Plc

    ("Proventec" of de "Vennootschap")

    Resultaat van het Hof Vergadering en Algemene Vergadering

    De raad van Proventec plc (AIM: PROV, Alternext: ALPTC) is verheugd aan te kondigen dat, bij het Hof Bijeenkomst eerder vandaag, de voorgestelde regeling van de Regeling (de "regeling") werd goedgekeurd door de vereiste meerderheid van de obligatiehouders. Details van de regeling zijn opgenomen in de circulaires geplaatst op Houders en Proventec Aandeelhouders Noot op 29 oktober 2010.

    Bij de daarop volgende Algemene Vergadering van Proventec, eveneens eerder vandaag, de resoluties voor de goedkeuring van de toewijzing van de nieuwe gewone aandelen die nodig zijn om de regeling uit te voeren, en de resolutie van de Vennootschap statuten van update te zoeken, werden ingehaald door de nodige meerderheden. De resoluties zijn opgenomen in de aankondiging van de vergadering in de circulaire aan de aandeelhouders.

    Het is de bedoeling dat sanctie van de regeling door het Hof zal worden gezocht op 6 december 2010 en de verwachting is de regeling in werking zal treden op 7 december 2010. Een verdere aankondiging zal worden gemaakt zijner tijd.

    De goedkeuringen van de Note en aandeelhouders op de vergaderingen van vandaag markeert een belangrijke mijlpaal op weg naar de succesvolle wederopbouw van de balans van de Vennootschap opgenomen, die na de sluiting ervan, ziet het bedrijf ontstaan met een stabiele financiële platform van waaruit stimuleert de business streams. Het bedrijf wil deze gelegenheid aangrijpen om al haar stakeholders (waaronder haar klanten, leveranciers en medewerkers) voor hun voortdurende steun bedanken tijdens dit proces te nemen.

    Resultaten van de stemming voor alle resoluties zijn beschikbaar op de website van de Vennootschap op www.proventecplc.com.

    Tenzij de context anders vereist, gedefinieerde termen in de circulaire hebben dezelfde betekenis in deze aankondiging.
    - Einde -
  4. [verwijderd] 7 december 2010 12:41
    Shares in Liverpool specialist cleaning company Proventec to be re-admitted to AIM this Wednesday

    Dec 7 2010 by Neil Hodgson, Liverpool Daily Post
    Add a comment
    Recommend
    David Chestnutt, chief executive of Proventec, left, with chief commercial officer Thomas Stucken

    Proventec 300

    LIVERPOOL-BASED specialist cleaning company Proventec said its shares will be re-admitted to trading on the Alternative Investment Market tomorrow.

    They were suspended on June 21 after talks on a refinancing deal for the Rodney Street firm broke down.

    But main shareholder InnoConcepts NV agreed a debt for shares swap last month which was yesterday officially sanctioned and will lead to a return to trading in Proventec’s stock from 8am tomorrow.

    Read More www.liverpooldailypost.co.uk/ldpbusin...
  5. [verwijderd] 9 december 2010 15:44


    De rest van dit jaar nog rond deze koers.

    In 2011 volle kracht vooruit.

    Er is dan vaak veel optimisme in januari.

    De resultaten zullen vast beter zijn,

    misschien gaan we dan naar de 0,30 ct.

    ik hoop het wel, of op een overname, van weet ik wie.

    Ik heb er 2000 in mijn bezit, helaas tegen een koers van 1,95


    voor de emissie nog, dat is niet leuk, maar we gokken op goed nieuws.

    anders moet ik met andere aandelen meer winst halen, om dit verlies goed te maken.



  6. pardon 20 december 2010 14:04
    Persbericht
    20 december 2010

    Proventec Plc

    ("Proventec" of de "Vennootschap" of de "Groep")

    Niet-geauditeerde Voorlopige resultaten

    Proventec Plc (AIM: PROV, Alternext: ALTPC), een leverancier van gespecialiseerde reinigen met stoom en coatings technologieën, kondigt vandaag haar niet-geauditeerde voorlopige resultaten voor de achttien maanden trading periode van 1 april 2009-30 september 2010.

    Financiële hoogtepunten
    ·
    Omzet over de periode van £ 22,6 miljoen (afgelopen 12 maanden: € 15,4 miljoen)
    ·
    Brutowinst voor de periode van £ 8,7 miljoen (afgelopen 12 maanden: € 6,6 miljoen)

    Operationele hoogtepunten
    ·
    Proventec Healthcare heeft gewonnen belangrijke offertes uit het Verenigd Koninkrijk NHS Supply Chain en de Schotse NHS
    ·
    Proventec Industrial geïnstalleerd droge stoom reinigen van apparatuur in een geautomatiseerd reinigen lijn voor een toonaangevende fabrikant van motoren
    ·
    Proventec Industrial heeft haar eerste 'cleaning in place' systeem op een voedsel-verwerkende assemblagelijn voor een van de grootste internationale producenten van levensmiddelen
    ·
    Afgesloten van de overdracht van de Osprey bedrijven en Proventec Healthcare met logistieke basis van Proventec in Redruth, Cornwall
    ·
    Osprey omgedoopt tot OspreyFrank te sluiten ontwikkeling en productie banden met Frank GmbH afspiegeling

    Post Jaar-End Highlights
    ·
    Afronding van Scheme of Arrangement aan de vennootschap met additioneel werkkapitaal, een sterk vereenvoudigde balans en een sterk verminderde schuldenlast te bieden.
    ·
    Aandelen toegelaten tot de handel op de AIM
  7. pardon 20 december 2010 14:18

    De raad begrijpt dat de publicatie van het verslag is terug te zijn gehouden, samen met de verslagen over een aantal andere initiatieven NHS, als gevolg van beleidsbeslissingen binnen de NHS. Hoewel de Onderneming niet heeft gezien de resultaten van het rapport, is de raad geleid om te geloven dat het rapport zal de effectiviteit en het gebruik van droge stoom als medium in een schoonmaakbedrijf contact met de patiënt gebieden onderschrijven. Proventec weet al dat het regelmatig reinigen met een droge stoom vermindert bacteriën, wat resulteert in een hogere standaard van hygiëne in het ziekenhuis milieu en mogelijk zal van echte voordeel in de strijd om de gezondheidszorg verworven infecties te verminderen.

    Terwijl de tijd genomen om de zorgsector te dringen frustrerend is, heeft OspreyFrank vooruitgang geboekt in het ontwikkelen en leveren van industriële droge stoom reinigen oplossingen voor de vervaardiging van levensmiddelen sector waar reiniging en hygiëne hoog in het vaandel.

    Het bedrijf heeft de eerste 'cleaning in place' systeem op een de productie van voedingsmiddelen assemblagelijn voor een van de grootste internationale producenten van voedingsmiddelen. De lijn is met succes geïnstalleerd en in opdracht en uw raad gelooft zal om meer zaken te leiden van deze klant en deze sector.

    In combinatie met de partnerlanden van Proventec, OspreyFrance, heeft de Vennootschap ook gewerkt met een grote robotica machinefabrikant die droge stoom Proventec reinigingsapparatuur is geïnstalleerd in een geautomatiseerd reinigen lijn voor een toonaangevende fabrikant van motorfietsen. Het stalen oppervlak voor het schilderen moet worden voorbereid op het hoogste niveau van reinheid voor het schilderen en droge stoom heeft dit probleem opgelost, gezien het feit dat oplosmiddelen nu worden afgebouwd en verboden in de industriële omgeving.

    Dergelijke ontwikkelingen bewijzen dat droge stoom generatie een toekomst heeft als een algemene en specialistische reiniging medium, maar het is nog niet bereikt universele aanvaarding. Echter, ik ben blij te merken dat meer en meer bedrijven in de food industrie nu kijken naar droge stoom als een mogelijke oplossing voor het oplossen van hun reiniging eisen in nieuwe industriële installaties.

    De vergelijking tussen de cijfers van de ene periode naar de andere wordt bemoeilijkt door het verwijderen van de cijfers voor de beëindigde bedrijfsactiviteiten en de daaruit voortvloeiende veranderingen in de bruto winst.
  8. Hugo44 22 december 2010 19:30
    Als je dan toch wilt gokken met je geld kun je volgens mij beter aandelen proventec kopen, dat bedrijf staat er, mede door het geld wat ze van Innoconcepts hebben gekregen, een stuk beter voor dan voorheen. Ze verkopen ook innovatieve producten, dat was bij Inno de laatste tijd wat moeizaam...
    Sinds Proventec afgelopen maandag de cijfers bekendmaakte is de koers flink hoger gegaan.
    www.proventecplc.com/
18 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0655 +0,11%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.714,20 -0,69%
Gold spot 2.392,50 0,00%
NY-Nasdaq Composite 15.282,01 -2,05%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links