Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Timothy Sykes

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 14 juli 2010 12:32
    Hallo,

    Heeft iemand ervaring met de Amerikaanse "Penny stock goeroe" Timothy Sykes?

    ik heb hem op internet gevonden en hij heeft zich gespecialiseerd in Penny stocks. Hij heeft een aantal dvd cursussen ontwikkeld. Heeft iemand ervaring met deze cursus?

    Www.timothysykes.com

    Hij is bekend in de beleggings wereld en heeft meegedaan aan een reallife serie over wallstreet stockbrokers.

    Ik hoor graag van jullie!
  2. [verwijderd] 15 juli 2010 12:42
    Ik heb de serie van Wall Street Warriors gezien waarin o.a. hij gevolgd werd. Knap dat hij tien of twintigduizend dollar ofzo iets naar een miljoen heeft gekregen toen de dot com bubble barstte.

    Daarna zijn z'n resultaten volgens mij wat minder florisant en sinds de WWW serie verdient hij z'n geld volgens mij met het verkopen van z'n boek, DVD's etc. Een slimme vent maar een beetje een one trick pony volgens mij.
  3. [verwijderd] 18 juli 2010 18:59
    Typisch zo'n .com gastje die één of twee good calls heeft gemaakt en nu DVD'tjes verkoopt om z'n inkomen nog een beetje op peil te houden. Heb ook WW gezien en ik vond het zowel als belegger als persoonlijk een vreselijk figuur. Respectloos, emotioneel, arrogant en weinig zelfreflectie. Precies de eigenschappen die je niet wilt zien in een goede belegger.
  4. [verwijderd] 18 juli 2010 21:41
    Met de vorige sprekers eens. henk raakt de spijker op de kop..one trick pony.

    Een paar keer flink goed scoren...gokken en winnen , geen sustainability, geen kennis waar je wat mee kan.

    Succesvolle traders zijn consistent kleine winsten en minder kleine verliezen dag in dag uit. De jongens van de klappers hebben mazzel, maar geen verhaal te vertellen.

    wegblijven van zo'n figuur heb je niks aan.

    Op deze site zijn er een paar die je meer kunnen leren waar je wat aan hebt.

    B&B
  5. [verwijderd] 25 juli 2010 18:43
    Timothy sykes is zelf een realtime trader met groot succes. De resultaten die hij maandelijks haalt spreken voor zich en zijn te controleren op covestor. Als zo'n figuur dan wat dvd's uitbrengt dan gun ik hem tot harte. Dit soort pro beleggers heb je weinig. Ik raad ten strengste af om cursussen,abonnee diensten of dvd's te nemen van figuren die niet zelf live traden. Het zijn dan elk keer de newbies die genaait worden. Beleggingswereldje is een harde wereld vol met charlatans en dieven. Wees kritisch en eis altijd resultaten die controleerbaar zijn. Ik ben een tijdje abonnee geweest van timalerts met succes. Inmiddels overgestapt naar forex.
    Btw de dvd's van tim zijn veelste duur en de informatie is gratis verkrijgbaar. Als je dan toch in de hype bent gevallen dan kun je ze ergens anders voor een fractie van de prijs kopen.
  6. [verwijderd] 25 juli 2010 22:41
    quote:

    carcamel schreef:

    . Ik raad ten strengste af om cursussen,abonnee diensten of dvd's te nemen van figuren die niet zelf live traden. Het zijn dan elk keer de newbies die genaait worden. Beleggingswereldje is een harde wereld vol met charlatans en dieven. Wees kritisch en eis altijd resultaten die controleerbaar zijn.
    helemaal eens met wat je hier zegt.

    ik vind die site van sykes echter erg schreeuwerig en flashy, en dat boezemt bij mij zeker geen vertrouwen in.

    B&B
  7. [verwijderd] 14 april 2013 10:06
    Ja ken hem ook en heb veel over hem gelezen en gezien op youtube. Van 10000 dollar naar 1,4 miljoen. En ik raad het zeker ook af om cursussen te volgen, en een boek over beleggen is leuk voor de tijdverdrijf. Ikzelf heb het geleerd door veel "lesgeld te betalen" tijdens het handelen. Want mijn moto is 'met vallen en opstaan leert men lopen'. Je verliest eerst voordat je een winnar bent. En je moet ook hard zijn met handelen want het is 1 grote online "oorlog", iemand zijn dood is iemand zijn brood. Als jij 1000 euro verliest is er ergens op de wereld iemand die 1000 euro rijker is. Ik handel nu ongeveer 6 jr ben begonnen bij binckbank. Ik heb mijn eigen strategie die ik met niemand deel. Dus vooral veel handelen en je komt er vanzelf. Ik zal 1 tip van mezelf geven: handel met een aanleiding ;-)
  8. [verwijderd] 21 november 2015 23:50
    jongens relax. Hij is een fraud. hij verdiend zijn grootste geld met zijn subs in zijn chatroom. Als hij roept dat ie long gaat of short in een low float stock. Tourlijk schiet dat ding omhoog als 900 man hem volgen. Waarna hij lekker kan unloaden in zijn schaapjes. Dan gaat ie stoer doen dat ie 10cent winst heeft gemaakt maar hij moest positie sluiten omdat ie weg moest.

    Deze gast is een top marketeer meer niet..
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 876,19 +0,25%
EUR/USD 1,0723 +0,24%
FTSE 100 8.089,41 +0,61%
Germany40^ 17.982,30 -0,59%
Gold spot 2.325,42 +0,40%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

Flow T...
+5,69%
UNILEV...
+5,56%
NX FIL...
+3,86%
VIVORY...
+2,79%
JUST E...
+2,34%

Dalers

ADYEN NV
-10,08%
WDP
-4,46%
IMCD
-1,35%
Alfen ...
-1,30%
AZERION
-1,18%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links