Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Niet panieken om de dalende Euro.

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1.506 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 72 73 74 75 76 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
voda
0
Euro op hoogste stand in vijf maanden
22 september 2010, 12:25 | ANP
LONDEN (AFN) - De euro is woensdag tegenover de dollar naar het hoogste niveau in vijf maanden gestegen. De euro noteerde na het middaguur 1,3380 dollar. Dat is de hoogste stand sinds eind april.

De euro loopt vooral op omdat de dollar onder druk staat door uitspraken van het stelsel van Amerikaanse centrale banken. De Federal Reserve sluit niet uit dat mogelijk extra maatregelen zullen worden genomen om de economie te stimuleren. Dat wakkerde de zorgen over de Amerikaanse economie en de inflatieontwikkeling aan.

Daar stonden succesvolle obligatieveilingen van Griekenland, Ierland en Spanje op dinsdag tegenover. Die versterkten het vertrouwen in de economie van de eurozone. Portugal was woensdag succesvol met een obligatieveiling.
voda
0
Euro daalt; dollar wacht op ontmoetingen Obama


Door Nicholas Hastings

Van DOW JONES NIEUWSDIENST


LONDEN (Dow Jones)--De euro daalt donderdag nadat bleek dat de samengestelde inkoopmanagersindex in de eurozone veel lager is uitgevallen dan verwacht en het verschil in effectief rendement tussen de Ierse tienjarige obligatie en de Duitse tienjarige obligatie tot een nieuw recordniveau is gestegen.

De euro levert daarmee weer wat van de recente winsten ten opzichte van de Amerikaanse dollar in, die het gevolg waren van de speculatie op additionele kwantitatieve maatregelen van de Fed.

De Amerikaanse dollar staat tevens onder druk nadat de Chinese premier Wen Jiabao liet weten de recente geleidelijke stijging van de Chinese yuan niet te zullen versnellen. Volgens de Chinese premier, die deze week een ontmoeting zal hebben met de Amerikaanse president Barack Obama bij de Verenigde Naties in New York, zijn de condities voor een belangrijke appreciatie van de yuan niet aanwezig.

Daarnaast zal Obama donderdag een ontmoeting hebben met de Japanse premier Naoto Kan. Hoewel de dreiging van een nieuwe interventie door de Bank of Japan de dollar enige steun blijft geven ten opzichte van de yen, zal de centrale bank naar verwachting in ieder geval niet intervenieren tot na de ontmoeting tussen Obama en Kan.

Investeerders wachten of Obama enige opmerkingen zal maken over de Japanse interventie of de sterkte van de yen. Tot nu toe heeft de VS weinig kritiek geuit op de Japanse interventie, terwijl de VS normaal gesproken geen voorstander is van een officiele inmenging in de valutamarkten.

In de eurozone bleek dat de samengestelde inkoopmanagersindex voor de industrie- en de dienstensector in september is gedaald tot 53,8, van 56,1 in augustus, terwijl economen waren uitgegaan van 55,9. De nieuwe data zouden de druk op de ECB kunnen doen toenemen om het monetaire beleid verder te verruimen.

Elders blijven investeerders nerveus over de schuldsituatie van eurolanden, waarbij het verschil in effectief rendement tussen de tienjarige Ierse staatsobligatie en Duitse Bund is opgelopen tot 426 basispunten, het hoogste niveau sinds de creatie van de euro. De verzekeringspremie tegen schuldverzuiming van Ierland is daarbij gestegen tot een nieuw recordniveau.

Beleggers kijken vandaag nog uit naar de Amerikaanse wekelijkse steunaanvragen en de verkopen van bestaande huizen. De wekelijkse steunaanvragen voor de week die eindigt op 18 september zijn naar verwachting opgelopen met 3.000 naar 453.000, tegen een daling met 3.000 naar 450.000 een week ervoor.

De verkopen van bestaande huizen over augustus zullen naar verwachting een stijging laten zien van 7% tot 4,1 miljoen, tegen een daling met 27,2% een maand eerder naar 3,8 miljoen.

De euro noteert momenteel ten opzichte van de Amerikaanse dollar op $1,3340, tegen $1,3394 woensdagavond. Tijdens de zeer dunne handel in Azie, waar de meest belangrijke markten vandaag gesloten waren, klom de euro tot $1,3414. Ten opzichte van de Japanse yen daalt de euro tot Y112,78, van Y113,22.

De Amerikaanse dollar daalt licht ten opzichte van de Japanse yen tot Y84,51, van Y85,54 woensdagavond. Ten opzichte van de Zwitserse frank stijgt de dollar tot CHF0,9880, van CHF0,9864.

Het Britse pond noteert ten opzichte van de Amerikaanse dollar op $1,5632, tegen $1,5669 woensdagavond in New York.


- Door Nicholas Hastings; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715 200; amsterdam@dowjones.com
[verwijderd]
0
quote:

voda schreef:

Elders blijven investeerders nerveus over de schuldsituatie van eurolanden, waarbij het verschil in effectief rendement tussen de tienjarige Ierse staatsobligatie en Duitse Bund is opgelopen tot 426 basispunten, het hoogste niveau sinds de creatie van de euro. De verzekeringspremie tegen schuldverzuiming van Ierland is daarbij gestegen tot een nieuw recordniveau.


426 ?!?!?

ik begin het nu toch 1 beetje spaans benauwd te krijgen.
[verwijderd]
0
Ik hoop dat er een EU land default gaat op zijn leningen want de Euro wordt weer veel te duur.
voda
0
Euro klimt op Ifo; yen herstelt ondanks vrees BOJ


Door Nicholas Hastings

Van DOW JONES NIEUWSDIENST


LONDEN (Dow Jones)--De euro zit vrijdag in de lift na een beter dan verwachte Duitse Ifo-index.

De Ifo-data compenseren de recente negatieve data uit de eurozone en steunt de euro op een moment dat de Amerikaanse dollar nog altijd onder druk staat door speculatie op additionele kwantitatieve maatregelen van de Federal Reserve.

De beweging van de euro volgt op een scherpe stijging van de Amerikaanse dollar ten opzichte van de Japanse yen die de vrees voedde dat de Bank of Japan opnieuw aan het intervenieren was om de yen te verzwakken.

Japanse afgevaardigden willen een interventie echter niet bevestigen, waardoor de beweging in de yen vals alarm lijkt te zijn geweest.

Investeerders zijn met name nerveus over een nieuwe interventie door Japan doordat de Amerikaanse president Barack Obama donderdag tijdens een ontmoeting met de Japanse premier Naoto Kan in New York niet van de mogelijkheid gebruik heeft gemaakt om kritiek te uiten op de interventie van vorige week.

Een scherpe stijging van de Amerikaanse dollar ten opzichte van de Japanse yen nadat de dollar tot Y84,55 was gezakt zorgde vrijdag voor speculatie dat de Bank of Japan terug was in de markt.

Het sentiment rond de Amerikaanse dollar wordt nog altijd bepaald door de indicatie van de Fed dat de centrale bank klaarstaat om verdere additionele kwantitatieve maatregelen te nemen om het economische herstel te ondersteunen.

Volgens analisten zal de negatieve stemming ten aanzien van de Amerikaanse dollar blijven bestaan totdat nieuwe Amerikaanse data wijzen op een sterker dan verwachte economische situatie in de VS.

Ook zorgt de relatie tussen de VS en China voor onzekerheid rond de dollar, waarbij de markt nu wacht op de reactie van de People's Bank of China op de toenemende druk van Washington op Beijing om de Chinese yuan te laten stijgen. De Amerikaanse president Barack Obama voerde donderdag tijdens een ontmoeting met de Chinese premier Wen Jiabao de druk op China op om te stoppen met de manipulatie van de wisselkoers.

Aangezien de markten in China vandaag nog gesloten zijn vanwege feestdagen zullen investeerders tot maandag moeten wachten om te zien of de Chinese centrale bank de stijging van de yuan ten opzichte van de dollar heeft versneld.

De euro liet herstel zien nadat bleek dat het vertrouwen van Duitse ondernemers in de economie in september onverwacht is gestegen, waardoor de recente vrees op een sterker dan verwachte vertraging van de economie in de eurozone, en met name in Duitsland, is afgenomen.

De euro noteert momenteel ten opzichte van de Amerikaanse dollar op $1,3387, tegen $1,3317 donderdagavond. Ten opzichte van de Japanse yen stijgt de euro tot Y113,25, van Y112,32.

De Amerikaanse dollar stijgt ten opzichte van de Japanse yen tot Y84,59, van Y84,34 donderdagavond. Ten opzichte van de Zwitserse frank daalt de dollar tot CHF0,9835, van CHF0,9856.

Het Britse pond noteert ten opzichte van de Amerikaanse dollar op $1,5688, tegen $1,5683 donderdagavond in New York.


- Door Nicholas Hastings; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715 200; amsterdam@dowjones.com
[verwijderd]
0
eurusd zit op 5 maands hoog. het is de hoogste tijd voor de berichten dat de eurusd = 2 voor het eind van dit jaar.
voda
0
Euro daalt licht door ratingverlaging Anglo Irish


Door Nicholas Hastings

Van DOW JONES NIEUWSDIENST


LONDEN (Dow Jones)--De euro daalt maandag nadat de risicobereidheid onder investeerders is afgenomen door de zachte VS data en het 'dovish'-commentaar van de Fed-voorzitter op vrijdag.

De euro staat daarnaast onder druk door een stevige ratingverlaging van Moody's Investor Service Inc voor Anglo Irish Bank Corporation ltd.

De ratingverlaging draagt bij aan de bezorgdheid van de markt over de gezondheid van de Europese banken en de aanhoudende risico's gerelateerd aan de schuldenlasten van landen in de eurozone.

De Amerikaanse dollar profiteert licht van deze negatieve stemming maar de beweging van de Amerikaanse munt ten opzichte van de Japanse yen wordt beperkt door de aanhoudende vrees voor een nieuwe interventie door de Bank of Japan. Gouverneur Masaaki Shirakawa van de Bank of Japan waarschuwde maandag dat hij de valutamarkt nauwgezet blijft volgen.

Het algehele marktsentiment wordt daarnaast getroffen door het sterke signaal van Beijing dat het niet zal buigen voor de druk van Washington om de stijging van de Chinese yuan te versnellen.

Beijing stelde maandag, de eerste Chinese handelsdag na de ontmoeting tussen de Amerikaanse president Barack Obama en de Chinese premier Wen Jiabao, de centrale wisselkoers pariteit vast op CNY6,7098, tegen CNY6,997 op vorige week dinsdag. De Chinese markten waren vanaf vorige week woensdag gesloten vanwege feestdagen.

De stijging in de centrale wisselkoers pariteit toont aan dat de appreciatie van de yuan geleidelijk zal blijven.

De speculatie op additionele kwantitatieve maatregelen van de Fed namen toe nadat vrijdag zowel de orders duurzame goederen en de verkopen van bestaande huizen lager uitvielen dan verwacht.

Daarnaast herhaalde Fed-voorzitter Ben Bernanke vrijdag het standpunt dat de Fed ontevreden is over de koers van het Amerikaanse herstel en dat de groeiverwachtingen bij de volgende beleidsvergadering mogelijk zullen worden verlaagd.

'Hoewel de financiele markten overwegend weer normaal functioneren, hebben de beleidsmaatregelen tot nu toe niet geleid tot een economische herstel dat voldoende krachtig is om de hoge werkloosheid significant te verminderen', stelde Bernanke tijdens een conferentie van de Princeton University.

Volgens Kasper Kirkegaard, valutastrateeg bij Danske Bank, laten de cijfers van de Chicago Mercantile Exchange over de netto long-posities in de euro zien dat er voldoende ruimte is voor een verdere opbouw in euro-longs. Hij verwacht echter wel dat investeerders voorzichtig zullen blijven om niet teveel euro-exposure te nemen zolang de onzekerheid over de schuldensituatie in de eurozone hoog blijft.

Ook wijzen analisten op de aanhoudende risico's omtrent het beleid van de ECB, aangezien het onduidelijk is hoe de centrale bank zal reageren op de recente zwakke cijfers uit de eurozone.

De euro noteert momenteel ten opzichte van de Amerikaanse dollar op $1,3444, tegen $1,3493 vrijdagavond. Ten opzichte van de Japanse yen daalt de euro tot Y113,23, van Y113,70.

De Amerikaanse dollar noteert ten opzichte van de Japanse yen op Y84,22, tegen Y84,28 vrijdagavond, na eerder tot Y84,12 te zijn gezakt waarmee de Amerikaanse munt het laagste punt evenaarde sinds de interventie van de Bank of Japan op 15 september. Ten opzichte van de Zwitserse frank stijgt de dollar licht tot CHF0,9856, van CHF0,9848.

Het Britse pond noteert ten opzichte van de Amerikaanse dollar op $1,5801, tegen $1,5833 vrijdagavond in New York.


- Door Nicholas Hastings; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715 200; amsterdam@dowjones.com
voda
0
Euro daalt op vrees ratingverlagingen


Door Nicholas Hastings

Van DOW JONES NIEUWSDIENST


LONDEN (Dow Jones)--De euro staat dinsdag onder hernieuwde verkoopdruk op speculatie op nieuwe ratingverlagingen in de eurozone.

De Europese munt zakte tot $1,3381, maar vond steun op dat niveau en veerde snel weer op. Volgens analisten zou de euro vanwege stop-loss orders een scherpe daling kunnen inzetten indien de munt onder de $1,3380 zakt.

De euro kwam onder druk te staan door een artikel in de Spaanse krant Expansion waarin werd gesteld dat analisten verwachten dat Moody's de triple A-rating van Spanje later deze week zal verlagen. Moody's is de laatste van de grote kredietbeoordelingsbureaus die nog een toprating voor Spanje heeft.

Het sentiment rond de euro kwam verder onder druk te staan nadat een analist van Standard & Poor's op de Ierse radio vertelde dat de kredietrating voor Anglo Irish Bank verder verlaagd zou kunnen worden indien de bank meer nodig heeft dan de EUR35 miljard herkapitalisatie van de Ierse overheid.

De Amerikaanse dollar laat ondertussen een gemengd beeld zien, nadat The Wall Street Journal meldde dat de Fed deze keer een minder agressieve monetaire versoepeling overweegt. Met andere woorden, de Fed zal dit keer alleen geleidelijke obligatie-aankopen introduceren in plaats van een groot programma aankondigen zoals in 2009.

Volgens analisten van Barclays Capital zou een dergelijke geleidelijke benadering minder negatief zijn voor de Amerikaanse dollar.

Toespraken van Fed-bestuurders op dinsdag en woensdag zouden wellicht verdere hints kunnen opleveren over wat de Fed zal gaan doen.

De vrees op een nieuwe interventie door de Bank of Japan houdt ondertussen de yen in een nauwe handelsrange ten opzichte van de dollar, waarbij beleggers afwachten of het Tankan-rapport van woensdag de druk op de centrale bank zal doen toenemen om de yen zwak te houden.

Een tegenvallend Tankan-rapport zou kunnen duiden op een verzwakking van de Japanse concurrentiepositie in de exportmarkten en de behoefte om de yen verder omlaag te drukken.

Het Britse pond staat ondanks een positief rapport van het IMF onder druk. Het IMF liet weten het bezuinigingsprogramma van de Britse overheid te steunen en stelde dat deze bezuinigingen niet zullen leiden tot een dubbele-dip recessie.

Het Britse pond weet zich echter wel te herstellen nadat bleek dat het begrotingstekort onverwacht is afgenomen in het tweede kwartaal. Het begrotingstekort kwam uit op GBP7,4 miljard, tegen een herzien tekort van GBP11,3 miljard in de eerste drie maanden van het jaar.

De euro noteert momenteel ten opzichte van de Amerikaanse dollar op $1,3406, tegen $1,3444 maandagavond. Ten opzichte van de Japanse yen daalt de euro tot Y112,92, van Y113,25.

De Amerikaanse dollar noteert ten opzichte van de Japanse yen vlak op Y84,21, tegen Y84,25 maandagavond. Ten opzichte van de Zwitserse frank noteert de dollar ook nagenoeg vlak op CHF0,9862, tegen CHF0,9857.

Het Britse pond noteert ten opzichte van de Amerikaanse dollar op $1,5821, tegen $1,5826 maandagavond in New York, na eerder tot $1,5781 te zijn gezakt.


- Door Nicholas Hastings; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715 200; amsterdam@dowjones.com


[verwijderd]
0
De Euro wordt weer veel te duur. Dit is heel slecht vor onze economie.

Is nou geen land zo vriendelijk om default te gaan?
Zullen we Belgie vragen?
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
dat de $ er geen hout van zou bakken zag ik al van mijlenver aankomen, de $ is niet zo'n best muntje, maar nu komt hij, de zwitserse frank kan het ook niet bolwerken.

japanse yen, canadese $ idem.
voda
0
Dollar lijdt beperkt verlies op speculatie versoepeling


Door Nicholas Hastings

Van DOW JONES NIEUWSDIENST


LONDEN (Dow Jones)--De aanhoudende speculatie op een verdere monetaire versoepeling in de VS houdt woensdag de Amerikaanse dollar onder druk.

De verliezen blijven echter beperkt. De winst van de euro ten opzichte van de Amerikaanse dollar wordt gelimiteerd door de aanhoudende bezorgdheid over de schuldproblemen in de eurozone. Ten opzichte van de Japanse yen zorgt de vrees voor een nieuwe interventie door de Bank of Japan ervoor dat de dollar niet te dichtbij de Y83,00 zakt.

Investeerders lijken daarnaast te wachten op de toespraken van verschillende Fed-bestuurders en beleidsmakers van de ECB.

De Amerikaanse dollar kwam dinsdag onder druk te staan na een tegenvallend Amerikaans consumentenvertrouwen en een afname van de stijging van de Amerikaanse huizenprijzen.

Dit voedde de speculatie op meer kwantitatieve maatregelen van de Federal Reserve.

In Japan werd woensdag daarentegen een beter dan verwacht Tankan-rapport bekendgemaakt en in China liet de inkoopmanagersindex van HSBC voor de industriele sector een stijging zien tot het hoogste niveau in vijf maanden.

Deze factoren hielpen de euro aan het begin van de handelsdag voor het eerst in vijf maanden stijgen tot boven de $1,36. Door de aanhoudende zorgen over de schuldproblemen in de eurozone viel de Europese munt echter weer snel terug.

Beleggers zullen met name letten of de toespraken van enkele ECB-beleidsmakers later vandaag signalen bevatten over het vertrouwen in het economische herstel in de eurozone.

De euro noteert momenteel ten opzichte van de Amerikaanse dollar op $1,3582, tegen $1,3590 dinsdagavond, na eerder tot $1,3639 te zijn gestegen. Ten opzichte van de Japanse yen daalt de euro tot Y113,60, van Y114,00.

De Amerikaanse dollar noteert ten opzichte van de Japanse yen op Y83,62, tegen Y83,89 dinsdagavond. Ten opzichte van de Zwitserse frank noteert de dollar op CHF0,9773, tegen CHF0,9760.

Het Britse pond noteert ten opzichte van de Amerikaanse dollar op $1,5829, tegen $1,5802 dinsdagavond in New York.


- Door Nicholas Hastings; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715 200; amsterdam@dowjones.com


wieweet
0
Opstapelende Eurolanden problemen en eerdaags word alles lam gelegd met stakingen.
Ook kunnen we eerdaags weer een paar down gradings verwachten...

Ik gaat weer effe draaien met mijn cash en stap weer in de usd...

Een goede zet of toch nog maar even wachten ?

vrgr
voda
0
Euro klimt boven $1,37; dollar wacht op data


Door Nicholas Hastings

Van DOW JONES NIEUWSDIENST


LONDEN (Dow Jones)--De euro is vrijdag tot een nieuw zesmaands hoogtepunt gestegen tot $1,3733, dankzij een nieuwe golf aan positief risicosentiment.

Hoewel de Europese munt in eerste instantie werd getroffen door sterke Amerikaanse data op donderdag, zette de euro herstel in nadat bleek dat de Chinese inkoopmanagersindex voor de industriele sector sterker was gestegen dan verwacht.

Het optimisme over het wereldwijde economische herstel wordt daarbij verder ondersteund door een opwaartse herziening van de inkoopmanagersindex voor de eurozone over september.

Het slechte nieuws uit Duitsland, waar de detailhandelsverkopen in augustus een onverwachte daling lieten zien, wordt daarmee gecompenseerd.

De grotere risicobereidheid onder investeerders uit zich ook op de aandelenmarkten, waar in Europa kleine winsten worden geboekt na een positieve handelssessie in Azie.

Sommige analisten verwachten dat de euro de opwaartse trend ten opzichte van de Amerikaanse dollar zal voortzetten, met name indien de Amerikaanse macro-cijfers die later vandaag op de rol staan inderdaad zo teleurstellend zullen zijn als verwacht.

De Amerikaanse inkoopmanagersindex voor de industrie, die om 16.00 uur wordt gepubliceerd, zal naar verwachting een daling laten zien naar 54,0 in september, van 56,3 in augustus. Ook zal het consumentenvertrouwen, gemeten door de universiteit van Michigan, naar verwachting zijn afgenomen naar 67,0 in september, van 68,9 in augustus.

Volgens Daragh Maher, valutastrateeg bij Credit Agricole in Londen, kan uit deze cijfers nog niet worden afgeleid dat een verdere kwantitatieve verspoeling in de VS een feit is, maar zullen ze ook de waarschijnlijkheid niet verminderen en zal de neerwaartse druk op de dollar naar verwachting blijven aanhouden.

De stijging van de Japanse yen ten opzichte van de Amerikaanse dollar blijft beperkt door nieuwe waarschuwingen voor interventie door Japan. De Japanse premier Naoto Kan herhaalde dat hij de stijging van de yen een halt wil toeroepen, terwijl de minister van Financien Yoshihiko Noda stelde dat Japan indien nodig de noodzakelijke stappen zal nemen.

De euro noteert momenteel ten opzichte van de Amerikaanse dollar op $1,3718, tegen $1,3632 donderdagavond. Ten opzichte van de Japanse yen stijgt de euro tot Y114,29, van Y113,72.

De Amerikaanse dollar noteert ten opzichte van de Japanse yen op Y83,27, tegen Y83,44 donderdagavond. Ten opzichte van de Zwitserse frank noteert de dollar op CHF0,9790, tegen CHF0,9821.

Het Britse pond noteert ten opzichte van de Amerikaanse dollar op $1,5818, tegen $1,5706 donderdagavond in New York, ondanks een sterker dan verwachte daling van de Britse inkoopmanagersindex voor de industrie.


- Door Nicholas Hastings; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715 200; amsterdam@dowjones.com
voda
0
Euro passeert grens 1,40 dollar
7 oktober 2010, 16:10 uur | FD.nl
De euro is donderdagmiddagde psychologisch belangrijke grens van $ 1,40 gepasseerd.


De euro staat donderdagmiddag 15.30 uur op precies $ 1,40. Dat is een stijging van 0,5%. Het is voor het eerst in acht maanden dat de Europese eenheidsmunt boven de $ 1,40 noteert.

Vanaf medio september is de euro ruim 10% in waarde gestegen tegenover de dollar. De afgelopen dagen is de Europese eenheidsmunt aan een sterke opmars bezig. Dat komt mede omdat beleggers het steeds waarschijnlijker achten dat het stelsel van Amerikaanse centraal banken, de Federal Reserve (Fed), nieuwe maatregelen zal nemen om de economie te ondersteunen.

etc.

www.fd.nl/artikel/20449362/euro-passe...
voda
0
Die Teuro ist zu ....

Duitse euro rolt van Hollandse pers
7 oktober 2010 | Het Financieele Dagblad
Door: Hinrichs, J.F.

Jule Hinrichs

In Duitsland is ophef ontstaan omdat de Bundesbank haar eurobiljetten in het buitenland laat drukken, onder andere bij Joh. Enschedé uit Haarlem.

Amsterdam

De Bundesbank wil een omvangrijke order om de Duitse eurobankbiljetten te drukken aan twee buitenlandse drukkerijen gunnen. Een Franse drukker en Joh. Enschedé krijgen de klus. Daardoor vissen de Bundesdruckerei in Berlijn en Giesecke & Devrient uit München achter het net.

etc.

www.fd.nl/artikel/20445460/duitse-eur...
1.506 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 72 73 74 75 76 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Wall Street in mineur

19:46 De Amerikaanse aandelenbeurzen stonden vrijdag tijdens de middaghandel in New York op verlies. Beleggers op...

  Indices

  AEX 572,72 -0,62%
  EUR/USD 1,1159 +0,28%
  Germany30^ 12.648,10 -0,05%
  Gold spot 1.491,76 -0,01%
  LDN100-24h 7.143,12 -0,49%
  NY-Nasdaq Composite 8.156,85 +0,40%
  US30# 26.814,33 -0,80%

  Stijgers

  Sligro
  +4,94%
  Flow T...
  +2,87%
  Pharming
  +2,66%
  Accell
  +2,30%
  SIGNIF...
  +2,12%

  Dalers

  Kiadis...
  -50,79%
  ForFar...
  -5,05%
  Galapagos
  -4,06%
  RELX
  -3,00%
  TomTom
  -2,97%

  Nieuws Forum Meer»

  (9)

  orap op 18-okt-19 20:34
  (4)

  DerksVisie op 18-okt-19 20:25
  (3)

  pink op 18-okt-19 18:27
  (6)

  dasokwat op 18-okt-19 18:15
  (9)

  Erny op 18-okt-19 18:06

  Column Forum Meer»

  (276)

  fred optie op 18-okt-19 20:12
  (1)

  Brievenbus op 18-okt-19 18:51
  (6)

  Dirk JGC op 18-okt-19 16:54
  (4)

  geobeo op 18-okt-19 13:54
  (1)

  Snugger op 18-okt-19 12:56