Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

wk 10 8 t/m 12 maart 2010

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
189 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
jan941
7
[Modbreak IEX]: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
gocrucellgo
0
quote:

voda schreef:


[quote=gocrucellgo]

Oh dan kunnen we het aantal AB's gelijk met 10 terugschroeven !

Jij post toch onder verscheidene namen? Dag en nachtnamen?
Hm daar hebben ze een naam voor ... :-)

En toch niet weer in Crucell?
[/quote]
ad 1e opmerking: matige humor (laten we dit maar als humor zien)

ad 2e opmerking: ga je diep schamen in een donkere hoek. Poster h. vd bilt ( voor poster voda)is al meer dan 21 maanden non-actief!!

ad 3e opmerking. Nee, maak je geen zorgen, anders was de koers wel weer flink naar beneden gegaan.

BTW, vind jij dit koersverloop fijn? Wat mij betreft, dood geld... (niet eens dividend).
(remember IPO koers en Hoogste: 25.40) Waar staat het aandeel nu na 5 jaar of eerder terug?......Voor mij geen dood geld geweest omdat ik nu wel op tijd afscheid heb genomen en op lagere nivo's terug ben.
Die matige humor waarschijnlijk op die opmerking dat dit forum zo goed is geweest.
Heel eerlijk terugkijkend op de vorige jaren is en 1 die een ster verdiend en de rest mezelf incluis is opvulling met af en toe een leuke post.
Wat dacht je van xzorrox erin ook uiterst laag en er weer uit op zijn top.
Nu weer een leuk bedrag door hem weer te volgen in Genvec.
En Voda ik hoop dat je verder de wind mee heb want dat gun ik je best.
Zihuatanejo
0
oudje
3
Als Josti5 MT/RvC/Oya niet kan kleineren en beledigen, doet hij datzelfde met mede-forumgenoten.

Met kzieniks valf domweg,heeft Flosz ontdekt, niet te communiceren.

Dus blijf ik weer een flinke tijd weg.

Toch een beetje blij, dat een aantal door mij aangeroerde zaken door een flink deel van het forum zijn gewaardeerd.

En GoCrucellgo: beslist geen familie van Brus; het werd alleen tijd, dat eens een tegengeluid werd gepubliceerd. En natuurlijk zijn er dingen fout gegaan, waar niet???
voda
0
quote:

gocrucellgo schreef:


En Voda ik hoop dat je verder de wind mee heb want dat gun ik je best.

Bedankt voor je opmerking en commentaar.
gocrucellgo
0
maxen
5
quote:

josti5 schreef:


Beste maxen, waarom wél op (slechts een deel van!) mijn stukkie gereageerd, en niet op het stukkie van oudje?
[/quote]
Nou, op speciaal verzoek dan. Zie hieronder.
[quote=josti5]
Daarbij: je redeneert in je reactie verdacht identiek aan het denken/handelen van Brus: rechtlijnig, met te weinig oog voor de werkelijke verhoudingen in 'de wereld', en behoorlijk gespeend van ondernemingsgeest.
[/quote]
Ik denk niet dat we hier tot een voor dit forum nuttige discussie over kunnen voeren, dus deze laat ik maar gaan.

[quote=oudje]
Wie heeft na de overname van Berna de zaak omgevormd via verkopen van enkele dochters en het terugkopen van een andere eerder afgestoten dochter: RONALD BRUS
[/quote]
Eens. Brus heeft de boel behoorlijk opgeschoond, wat voormalig Berna management zelf had nagelaten.

[quote=oudje]
Wie heeft geconstateerd dat het bij Berna organisatorisch niet goed zat en heeft derhalve de bedrijvendokter Cees de Jong binnengehaald: RONALD BRUS.
[/quote]
Eens. 1. Het is een goede zet geweest om Cees de Jong binnen te halen. 2. De Berna organisatie lijkt behoorlijk verbeterd/gestroomlijnd door diverse acties van de Jong, terwijl er geen grote weerstanden naar buiten komen doordat niet teveel van boven opgelegd wordt.
[quote=oudje]
Wie heeft de sterke Amerikaanse tak (malaria + TB) neergezet: RONALD BRUS.
[/quote]
Amerikaanse tak snap ik niet helemaal, daar Crucell's enige amerikaanse tak Percevia is. Of oudje moet bedoelen de contacten/contracten met relevante USA instituties Aeras (tbc), NIH (HIV, Ebola), PATH MVI (malaria). Indrukwekkende lijst. Zeker omdat hier USA met buitenlandse partij in zee gaat over potentieel gevoelige zaken (biotech gerelateerd aan biosecurity). Goed gedaan Brus.
Minpunt voor traaaage uitvoering Malaria trial in USA.
[quote=oudje]
Wie heeft Steve Davis (sterke banden, die ik niet nader toe hoef te lichten) binnengehengeld: RONALD BRUS.
[/quote]
Brus? of Goudsmit wellicht? Of een commisaris?
[quote=oudje]
Dank zij wie zouden toch al die contracten in het verleden tot stand gekomen zijn: RONALD BRUS.
[/quote]
Absoluut. Maar in hoeverre betreft het hier een product (Crucell's technologische basis) dat zichzelf verkoopt, en in hoeverre is Brus verantwoordelijk? Het zal natuurlijk onduidelijk blijven wat de daadwerkelijke kwaliteit is die Brus aan deze contracten toevoegt, daar wij de inhoud niet kennen, en al zouden wij die kennen, zal het voor ons moeilijk blijken om echt in te schatten of alles wat er in zat er uit is gehaald.

[quote=oudje]
Culminerend in een prachtig contract met J&J, door wie: RONALD BRUS
[/quote]
1. Het contract gaat om hele grote bedragen, mocht het ooit tot een werkend product bedragen.
2. Dat geeft aan dat het om een zeer waardevolle vinding gaat.
3. Dat is toch vooral de verdienste van Crucell R&D, die deze waardecreatie tot stand heeft gebracht (vergelijk dit overigens met de hier frequent ge-uite mening "R&D gooit alleen maar geld over de balk").
4. Dat de deal uiteindelijk met JnJ is gesloten, en niet met een partij met bestaande belangen in flu vaccins, getuigt van leervermogen, visie, ondernemingszin, en oog voor de werkelijke verhouding in flu vaccin-land. Pluim voor Brus.

[quote=oudje]
Wie laat mensen in hun waarde, zodat Cees de Jong ook de dingen op zijn terrein tijdens conference calls mag toelichten: RONALD BRUS.
[/quote]
Als Kremlin-watchers zouden we kunnen concluderen dat CdJ-op-de-voorgrond een aanstaande paleisrevolutie inluidt, of simpelweg dat intern besloten is dat CdJ het beter doet op CCs, of nog simpeler dat hij de meeste aspecten van het reilen en zeilen binnen Crucell onder zijn hoede heeft, en dus daarom ook gewoon het beste de antwoorden kan geven.

[quote=oudje]
Tenslotte: door wie is Crucell verder versterkt met het binnenhalen van Sadoff: RONALD BRUS.
[/quote]
We weten niet precies hoe dit gegaan is. Misschien heeft Sadoff zelf wel een open sollicitatie gestuurd. Lijkt me in ieder geval een gouden zet betreffende verdere ontwikkeling van tuberculose programma.
[quote=oudje]
Van mij mag hij nog vele jaren aanblijven.

Van mij ook, want per saldo heeft hij Crucell toch uitstekend geleid, van de verschoven focus op infectieziekten, via Berna overname met bijbehorende cashflow, en met afsluiten van diverse grote deals met ALLE big pharma's.

Toch moeten we onze ogen niet sluiten voor de negatieve dingen (niet nagekomen beloftes, zoals poc voor FactorLeiden, veel vertragingen), maar volgens mij weet Brus per saldo echt de goede mensen op de juiste plaatsen te zetten om de situatie te verbeteren.

Groet van de rechtlijnige maxen.
wilb52
0
Wat ik hier vanuit Berlin, mis in de analyse van Maxen is de reden , waarom er niet de ene grote deal na de andere gesloten wordt , ala Galapagos.
En dat heeft imo alles te maken met de poppetjes en de wijze waarop in het verleden ( en Nu niet meer ?? ) blufpoker gespeeld is.

"Wie kaatst moet de bal verwachten ", en Crucell krijgt imo deze kaatsbal als een joekel van een boemerang terug vanuit Sanofi , in ieder geval zeker!

Und nun Frühstück met Ei Speck und Thee.

Flosz heeft gelijk: Dit forum is volledig verwoest door personen met aliassen , die het nodig achten om continue op de man / vrouw te spelen, ipv over Crucell.
Als je TA- zienswijze niet uitkomt, zijn er hier aliassen die daar nog , als het moet, Jaren over blijven zeuren.
Ik zou zeggen , lekker doorzeuren, of gewoon helemaal wegblijven.
gocrucellgo
0
quote:

wilb52 schreef:


Ik zou zeggen , lekker doorzeuren, of gewoon helemaal wegblijven.


Eigenlijk ging het de afgelopen weken best goed en een keer een opmerking op de man ala.
In Duitsland zeggen ze dan onder een wijntje we zijn toch niet op een kinderverjaardag en Wilb die TA blijft interessant. Heb er toch een paar keer mijn voordeel mee gedaan en wat mij betreft blijf die gewoon posten of die ATH nu wel of niet komt.
maxen
3
quote:

wilb52 schreef:


Wat ik hier vanuit Berlin, mis in de analyse van Maxen is de reden , waarom er niet de ene grote deal na de andere gesloten wordt , ala Galapagos.
[/quote]
Crucell heeft nochtans veel deals gesloten: Grote strategische partnerships met alle groten der pharma-aarde. Persoonlijk vind ik het een beetje flauw om nu alleen te gaan vergelijken met Galapagos, die het inderdaad super doet:
1) Er zijn veeel meer biotechs die het juist MINDER doen dan Crucell (minder deals, negatieve cash flow, geen cash op de bank, regelmatige aandelenuitgifte om de boel draaiende te houden).
2) Galapagos doet aan een andere (early stage) tak van sport, waarbij het mogelijk is om veel meer onderzoeken tegelijk te doen.

[quote=wilb52]
En dat heeft imo alles te maken met de poppetjes en de wijze waarop in het verleden ( en Nu niet meer ?? ) blufpoker gespeeld is.
"Wie kaatst moet de bal verwachten ", en Crucell krijgt imo deze kaatsbal als een joekel van een boemerang terug vanuit Sanofi , in ieder geval zeker!
[/quote]
Je suggereert hier dat het uitstel/afstel(?) van Flucell heeft te maken met blufpoker van Brus?
Dus dat Sanofi redeneert:
" Eigenlijk prachtig spul dat Flucell, maar omdat Brus tijdens de onderhandelingen zo vervelend vasthoudend was, en 8% i.p.v. 6% royalties eruit heeft gesleept (ik noem maar wat), stellen we de introductie nog maar 4 jaar uit. We zullen hem leren (en oja, we sluiten dan wel weer een Per.C6 rabies contract af met 'm, zodat we hem daar later ook nog een keer op kunnen pakken)."
Ik denk niet dat het zo werkt.

[quote=wilb52]
...
Als je TA- zienswijze niet uitkomt, zijn er hier aliassen die daar nog , als het moet, Jaren over blijven zeuren.
Ik zou zeggen , lekker doorzeuren, of gewoon helemaal wegblijven.

Als je alleen maar TA- en wijn-zienswijze's het forum op zou sturen, zelfs als die voorspellingen per maand afwisselen van een ATH naar diepe dalen, zou er niets aan de hand zijn.
Het punt waar mensen over 'doorzeuren' is dat als je negatief gestemd over Crucell, je dat vergezelt van uiterst negatief, stemmingmakend taalgebruik, want:

"De grafiek liegt niet", dus er MOET wel van alles fundamenteel mis zij bij Crucell bedrijfsvoering en management.

Bij positieve stemming ontbreekt een bijbehorend positief commentaar op het management en bedrijfsvoering volledig:
"Ik verwacht een ATH, dus Crucell draait fundamenteel geweldig, er zit nog zoveel verborgen waarde ik de pijplijn, management is zeer goed bezig" (Ik noem maar wat suggesties ;-)
gocrucellgo
2
ProFibrix Reports Phase II Results of Hemostasis Product Fibrocaps™ and Appoints New Chief Medical Officer


Leiden, The Netherlands and Seattle, WA, March 11, 2010 - ProFibrix B.V., a leader in the development of innovative products for hemostasis and regenerative medicine, today announced the conclusion of the first Phase II trial testing its unique new hemostat FibrocapsTM. Promising preliminary data from the European multicenter, open-label trial show compelling safety and efficacy (time to hemostasis) profiles for Fibrocaps, and good performance of the delivery device.


Robert J. Porte, MD, PhD, principal investigator of the Phase II trial, said: “Fibrocaps is a highly promising new hemostat that has unique characteristics and demonstrates optimal efficacy. We are fully committed to assist ProFibrix with the further development of this product and look forward to bringing this important innovation in hemostasis to the clinic.”ProFibrix recently also appointed Paul A. Frohna, MD, PhD, as Chief Medical Officer. Dr. Frohna has extensive preclinical, clinical and regulatory experience, as well as with designing and running clinical trials in the U.S., Canada and Europe. He has held senior management positions at companies such as Fibrogen Inc., CV Therapeutics, and Genentech. Dr. Frohna's educational background includes an undergraduate pharmacy degree with Honors from the University of Texas at Austin College of Pharmacy, a PhD in Pharmacology from the University of Pennsylvania School of Medicine, and an MD from Georgetown University Medical School.Jan Ohrstrom, COO and President of ProFibrix Inc said: “We are very pleased with the successful conclusion of our Phase II Fibrocaps trial. It provides us with an excellent basis for the large Phase II study that we intend to initiate in the U.S. and the EU early in Q3, 2010, after IND filing. We are also happy to announce the appointment of Paul Frohna as Chief Medical Officer. Paul has a wealth of experience in all areas of clinical research, has intimate knowledge of the hemostasis field, and will be instrumental in running our Phase II and III trials in the U.S. and Europe. He will be based in our Seattle office.”
www.profibrix.com/pages/profibrix_rep...[verwijderd]
5
[Modbreak IEX]: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
maxen
1
quote:

gocrucellgo schreef:


ProFibrix Reports Phase II Results of Hemostasis Product Fibrocaps™ and Appoints New Chief Medical Officer

Leiden, The Netherlands and Seattle, WA, March 11, 2010 - ProFibrix B.V., a leader in the development of innovative products for hemostasis and regenerative medicine, today announced the conclusion of the first Phase II trial testing its unique new hemostat FibrocapsTM. Promising preliminary data from the European multicenter, open-label trial show compelling safety and efficacy (time to hemostasis) profiles for Fibrocaps, and good performance of the delivery device.
...
[/quote]
Ter achtergrond:
Fibrocaps bevat fibrinogeen gebaseerd op human blood plasma. Ondertussen wordt er gewerkt aan een recombinante versie met een commerciele Per.C6 licentie:

[quote=ProFibrix]
Press Release
ProFibrix Steps Up Recombinant Fibrinogen Program
with PER.C6® License from Crucell

Commercial License to Accelerate Development of New Hemostasis Breakthrough Products

Leiden, The Netherlands, January 13 2009 - ProFibrix B.V., today announced that it has concluded a commercial license agreement with Crucell N.V. (Euronext, NASDAQ: CRXL; Swiss Exchange: CRX) for PER.C6®, a unique human protein production platform. The PER.C6® platform allows ProFibrix to manufacture recombinant human fibrinogen at levels that support the development and commercial roll-out of new products. Fibrinogen is at the heart of all ProFibrix products and is an essential part of nature’s own injury–repair mechanism. The company’s lead product FibrocapsTM is based on fibrinogen derived from human blood plasma and is a unique dry powder topical hemostat that stops acute and severe bleeding during surgery or after trauma injury. Initially recombinant fibrinogen will be developed for systemic applications in hemostasis and later on for the development of tissue repair products.

Jaap Koopman, Ph.D., Chief Executive Officer, said: “The PER.C6® license gives us access to a manufacturing platform that has already been successfully tested by ProFibrix for high expression of biologically active recombinant fibrinogen. Our Chief Technology Officer Dr. Bram Bout was one of the inventors of PER.C6® while at Crucell. His intimate knowledge of the platform in combination with our substantial in-house expertise on the biology of fibrinogen provides us with a strong competitive position in the hemostasis market.”

Jan Ohrstrom, MD, Chief Operational Officer, said: “We believe recombinant fibrinogen has the potential to become a breakthrough product in hemostasis and tissue repair. We intend to develop a systemic hemostat product based on recombinant fibrinogen to treat or prevent bleeding in patients with low fibrinogen levels.”
aossa
3
quote:

maxen schreef:


Ter achtergrond:
Fibrocaps bevat fibrinogeen gebaseerd op human blood plasma. Ondertussen wordt er gewerkt aan een recombinante versie met een commerciele Per.C6 licentie:


Leuk!

Ook belangrijk vast te stellen dat na fase II de productiecapaciteit opgekrikt moet worden tot industrieel volume (nodig voo fase III) en dat het uitbesteed wordt aan een grote productie-speler.

/quote
The PER.C6® platform allows ProFibrix to manufacture recombinant human fibrinogen at levels that support the development and commercial roll-out of new products. Fibrinogen is at the heart of all ProFibrix products and is an essential part of nature’s own injury–repair mechanism. The company’s lead product FibrocapsTM is based on fibrinogen derived from human blood plasma and is a unique dry powder topical hemostat that stops acute and severe bleeding during surgery or after trauma injury. Initially recombinant fibrinogen will be developed for systemic applications in hemostasis and later on for the development of tissue repair products.
ProFibrix has already established that recombinant human fibrinogen production in PER.C6® cells is cost-effective. In collaboration with a large-scale cGMP manufacturer, ProFibrix is currently in the process of expanding the production of recombinant fibrinogen to industrial volumes.
Fibrocaps Manufacturing
The main active components of Fibrocaps™, human thrombin and fibrinogen, are derived from human blood plasma collected in the United States, and which has been approved for human use.

During the production of Fibrocaps at the licensed manufacturing site in the UK, fibrinogen and thrombin are stabilized and separately spray-dried to produce soluble free-flowing microparticles. Subsequently, the microparticles are blended in a specific ratio to form a single ready-to-use dry powder fibrin sealant that can be stored at room temperature.

The Fibrocaps powder is applied to the wound site using a proprietary spray device.
***********
www.profibrix.com/filebin/pdf/EBR_Hae...
aossa
5
@xynix

Niet moeilijk als je jezelf steeds in het middelpunt van het universum zet. Herinner je die youtube links, daarin gaf je je werkelijke identiteit prijs, hier op het forum dus :-)

Ook hebben we reeds enkele staaltjes gekregen van je EQ... ongevraagd, gratis en voor nix!
maxen
1
quote:

aossa schreef:


[quote=maxen]
Ter achtergrond:
Fibrocaps bevat fibrinogeen gebaseerd op human blood plasma. Ondertussen wordt er gewerkt aan een recombinante versie met een commerciele Per.C6 licentie:
[/quote]
Leuk!

Ook belangrijk vast te stellen dat na fase II de productiecapaciteit opgekrikt moet worden tot industrieel volume (nodig voo fase III) en dat het uitbesteed wordt aan een grote productie-speler.

Waarbij ik dan toch voorzichtigheidshalve aanneem dat clinical trials voor plasma-based fibrinogeen NIET geldig zijn voor Per.C6-based fibrinogeen. Oftewel: voor Per.C6-based fibrinogeen moet men weer opnieuw beginnen met phase I, II,...
aossa
1
quote:

maxen schreef:


[quote=aossa]
[quote=maxen]
Ter achtergrond:
Fibrocaps bevat fibrinogeen gebaseerd op human blood plasma. Ondertussen wordt er gewerkt aan een recombinante versie met een commerciele Per.C6 licentie:
[/quote]
Leuk!

Ook belangrijk vast te stellen dat na fase II de productiecapaciteit opgekrikt moet worden tot industrieel volume (nodig voo fase III) en dat het uitbesteed wordt aan een grote productie-speler.
[/quote]
Waarbij ik dan toch voorzichtigheidshalve aanneem dat clinical trials voor plasma-based fibrinogeen NIET geldig zijn voor Per.C6-based fibrinogeen. Oftewel: voor Per.C6-based fibrinogeen moet men weer opnieuw beginnen met phase I, II,...

Klopt, en daarbij dient ook het maakproces goedgekeurd te worden, waardoor alles op industriele schaal klaar moet zijn alvorens phase III in te gaan. QED, dat het niet zo simpel is om vooruit te handelen.
Barbier
1
Daily Options Trading for Crucell (CRXL)
Posted on 03/10/2010

CRXL options saw interesting call activity today. A total of 45 put and 1,117 call contracts were traded raising a low Put/Call volume alert. Today's traded Put/Call ratio is 0.04. There were 24.82 calls traded for each put contract.

Put/Call ratio is often used to measure investor sentiment, the ratio serves as a predictor of investor behavior. A high Put/Call ratio suggests that the investor sentiment is bearish and that investors expect the underlying stock to decrease in value. In contrast, a low Put/Call ratio suggests that the investor sentiment is bullish and that the underlying stock is expected to increase in value. Unusual volume provides reliable clues that the stock is expected to make a move.

Shares of Crucell closed at $20.79 in the previous trading session and opened today at $20.71. CRXL is currently trading at $21.03, up $0.24 (+1.15%) in today's trading session. The shares of the stock are trading between $20.69 and $21.08. Today's volume of 87,816 shares is less than the average volume of 93,908 shares. The technical momentum Relative Strengh Index indicator shows overbought conditions. CRXL is trading above the 50 day moving average and lower than the 200 day moving average. The stock's 52 week low is $18.40 and 52 week high is $25.53.

z0n0p
5
[Modbreak IEX]: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
josti5
1
[Modbreak IEX]: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
189 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Meer »

Koers 0,000   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 0,000   Volume 0
Hoog 0,000   Gem. Volume 0
01-jan-01 00:00
label premium

KOPEN OF VERKOPEN?

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Ontdek Premium