Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Arcadis; komt er nieuws aan?

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
239 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
rockat
0
1% van het aantal uitstaande aandelen, lijkt me een afgesproken deal, anders kan dat nooit op 1 koers. Wel mooi dat het zo geregeld wordt en niet een aanhoudende koersdruk van een aantal weken.
ved
0
Of er nieuws onderweg is? Wie weet, maar er is toch een aardige uitbraak gaande; met behoorlijk oplopend volume nu € 17,345.
[verwijderd]
0
en vandaag zakt de koers ineens weer flink in, allemaal zonder (openbaar) nieuws. Wat kunnen we verwachten?
Misschien heeft het ook enige invloed dat GrontMij de laatste dagen goed stijgt, misschien stappen sommige beleggers over van A naar G.

Dik
[verwijderd]
0
ARCADIS heeft een partnership met UN-HABITAT en draagt met haar expertise bij aan duurzame stedelijke ontwikkeling.
www.beurstweet.nl/amx-fondsen/arcadis/
voda
0
Arcadis krijgt 2 opdrachten in Chileense mijnbouw voor $10 mln


AMSTERDAM (Dow Jones)--Arcadis nv (ARCAD.AE) heeft in Chili twee nieuwe contracten binnengehaald voor advies- en ingenieursdiensten ten aanzien van de opvang van afvalslik afkomstig van mijnbouwprojecten, meldt het bedrijf vrijdag.

De totale waarde van de contracten voor Arcadis bedraagt $10 miljoen. De duur van de projecten schat Arcadis op 14 maanden.

Arcadis zal in deze projecten ontwerpen maken voor de voorzieningen voor het vervoer van het afvalslik, een recirculatiesysteem voor water, evenals voor de dammen om het afvalslik op te slaan. Ook zal het ingenieursbureau adviseren over vergunningen.

Het aandeel Arcadis sloot donderdag in Amsterdam op EUR16,17.


Door Anton Reijinga; Dow Jones Nieuwsdienst; anton.reijinga@dowjones.com; +31-20-571 5213

voda
0
Arcadis legt haven binnenstad Hulst aan
14 november 2010, 14:51 | ANP
AMERSFOORT (AFN) - Ingenieurs- en adviesbureau Arcadis gaat de aanleg van een nieuwe haven in de binnenstad van de Zeeuwse stad Hulst realiseren. Dit maakte het bedrijf zondag bekend.

De haven komt op de plaats waar volgens een kaart uit de 16e eeuw vroeger ook een haven was. Behalve de herintroductie van het water in de historische binnenstad is de aanleg van een voetgangersbrug en herinrichting van de omliggende openbare ruimte gepland.

Met de opdracht is een bedrag van 3,8 miljoen euro gemoeid. Het project start binnenkort en zal volgens Arcadis ruim een jaar in beslag nemen.


voda
0
Arcadis koersdoel omhoog naar EUR19,00 - Keijser


AMSTERDAM (Dow Jones)--Keijser Capital verhoogt het koersdoel voor Arcadis naar EUR19,00 van EUR18,00 en handhaaft het advies op buy. Analist Johan van den Hooven noemt het positief dat alle vier de onderdelen van Arcadis weer groei laten zien. Het orderboek nam in het derde kwartaal licht af, in overeenstemming met seizoenspatronen, maar is nog altijd 6% groter dan aan het begin van 2010. De analist ziet veel potentieel voor groei in de komende jaren, door onder meer het feit dat de vraag naar Arcadis' diensten gedreven wordt door wereldwijde thema's als klimaatverandering en stedelijke vernieuwing. Andere factoren waardoor de analist potentieel ziet zijn de groeistrategie waarbij grote bedrijven worden overgenomen en de sterke marktpositie van Arcadis in Europa, de VS en Zuid-Amerika. Omstreeks 10.55 uur noteert het aandeel 1,8% hoger op EUR16,31, terwijl de Midkap met 0,4% stijgt. (MKO)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
Arcadis krijgt contract $65 mln in Brazilie


AMSTERDAM (Dow Jones)--Arcadis nv (ARCAD.AE) heeft een contract van $65 miljoen getekend voor projectmanagementdiensten en technische ondersteuning bij de bouw van een kerncentrale in Brazilie.

De opdracht is afkomstig van Eletrobras Termonuclear sa - Eletronuclear en betreft de derde en laatste kerncentrale in het Angra dos Reis Thermonuclear Complex in de staat Rio de Janeiro.

De totale investering voor de centrale bedraagt naar verwachting $4,5 miljard. De voltooiing van het project staat gepland voor begin 2016.


Door Ben Zwirs; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715 210, ben.zwirs@dowjones.com


voda
0
Overwinning in Brazilie voor Arcadis - UBS


AMSTERDAM (Dow Jones)--Gezien het tempo waarmee Arcadis (ARCAD.AE) in Brazilie opdrachten binnenhaalt verwacht KBC Securities dat de voorziene autonome groei van 10% voor de periode 2010 - 2015 misschien wel te behoudend is. Dinsdag voorbeurs maakte de onderneming bekend een contract van $65 miljoen getekend te hebben voor projectmanagmentdiensten en technische ondersteuning bij de bouw van een kerncentrale in Brazilie. De bank hanteert een accumulate-advies en koersdoel van EUR18,00. Omstreeks 09.20 uur noteert het aandeel 0,2% hoger op EUR16,78, terwijl de Midkap met 0,3% stijgt. (PBU)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
Contract Arcadis in Brazilie bevestigt trend - SNS


AMSTERDAM (Dow Jones)-- Het contract van $65 miljoen voor projectmanagementdiensten en technische ondersteuning bij de bouw van een kerncentrale in Brazilie is volgens SNS Securities een groot contract voor Arcadis (ARCAD.AE). Het contract, reeds in mei en juli haalde het concern contracten in Brazilie binnen ter waarde van achtereenvolgens $80 miljoen en $36 miljoen, bevestigt de groeitrend van de onderneming in Brazilie. SNS hanteert een buy-advies en koersdoel van EUR19,00. Omstreeks 09.30 uur noteert het aandeel 0,5% hoger op EUR16,84, terwijl de Midkap met 0,4% stijgt. (PBU)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
Arcadis sluit contract af in Brazilie voor $37 mln


AMSTERDAM (Dow Jones)--Arcadis nv (ARCAD.AE) heeft een projectmanagement contract afgesloten met het Braziliaanse cementbedrijf Votorantim Cimentos ter waarde van $37 miljoen, maakt de onderneming vrijdag bekend.

De opdracht is binnengehaald door de Braziliaanse dochter Arcadis Logos. De looptijd van het contract is 26 maanden.

Logos leidt een consortium van bedrijven en voert zelf 70% van het contract uit. De werkzaamheden bestaan uit het aanbieden van projectmanagementdiensten voor de bouw van 4 complete cementfabrieken.

De opdracht is onderdeel van een groot uitbreidingsprogramma van Votorantim in Brazilie, waarmee beoogd wordt de productiecapaciteit op te voeren naar 42 van 27 miljoen ton cement per jaar in 2013.


Door Levien de Feijter Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715 210, levien.defeijter@dowjones.com

voda
0
Arcadis neemt duurzaamheids-adviesbureau in Duitsland over


AMSTERDAM (Dow Jones)--Arcadis nv (ARCAD.AE), neemt de Gesellschaft fur Oekologische Bautechnik mbH (GFOEB) over, een gevestigd adviesbureau gespecialiseerd in duurzaamheiddiensten voor gebouwen, zo heeft het bedrijf woensdag bekendgemaakt in een persbericht.

De overname gebeurt via een activa passiva transactie per 1 januari 2011.

GFOEB is opgericht in 1985 en heeft nu 15 medewerkers die adviesdiensten leveren waarmee de duurzaamheid en het energieverbruik van gebouwen kan worden geoptimaliseerd, maar waarbij ook verantwoorde keuzes worden gemaakt ten aanzien van de bouwmethode of materialen om zo de ecologische balans van gebouwen te verbeteren.


Door Maaike Noordhuis; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715201; maaike.noordhuis@dowjones.com


[verwijderd]
0
voda
0
Arcadis neemt Rise International over


AMSTERDAM (Dow Jones)--Arcadis (ARCAD.AE) neemt Rise International over, een Amerikaans bedrijf actief in programma en project management, meldt het concern maandag.

De financiele details van de transactie zijn niet bekend.

Rise International heeft een omzet van ongeveer $40 miljoen per jaar en heeft meer dan 180 medewerkers.

Daarnaast meldt Arcadis dat het in Chicago gevestigde bedrijf op dit moment programma's en projecten onder management heeft met een bouwsom van meer dan $10 miljard.


Door Patrick Buis, Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715210; patrick.buis@dowjones.com

Gunther
0
quote:

mdv88 schreef op 20 december 2010 11:38:


zo ook maar ingestapt in arcadis ! heb er vertrouwen in het komende jaar


Zou ze inderdaad rustig vasthouden en niet bij wat schommelingen overboord doen. Ik verwacht een prachtig jaar met een goede backlog.
Bolo
0
Had altijd idee dat Arcadis afgestraft werd omdat ze zo van de VS afhankelijk zijn. Ben voorzichtig, 1/3e van mijn positie afgebouwd.
239 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Arcadis Meer »

Koers 14,470   Verschil +0,32 (+2,26%)
Laag 14,440   Volume 2.969
Hoog 14,500   Gem. Volume 280.349
6 apr 2020 09:03
label premium

Arcadis is in control

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare