Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

innate pharma

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
27 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Thievery Corporation
0
als ik erin zat zou ik heel blij zijn vandaag wat is de reden voor deze stijging...
YVES11
0
troost je zat er zelf ook niet in het is onmogellijk om alles mee te pakken hé,soms ellendig om te zien dat aandeeltjes die je bezit niets doen als andere stijgen
Thievery Corporation
0
yep tis helaas niet anders je gaat vaak denken van zat ik er maar in, de trick is om er voor de stijging in te stappen vaak is het op het juiste moment op de juiste plaats zijn ben me nu aan het verdiepen in fibonnaci om trends eerder te spotten valt niet mee..
YVES11
0
Soms weet je echt niet wat je moet doen ,je steek je geld in aandeeltjes die noteren boven 3 euro koers doet niks en ondertussen stijgen enkele pennystocks met enkele centjes,frusterend soms hé
YVES11
0
fonds wordt laaste dagen gedrukt,cijfers in mei ,wellicht dat we daarvoor weer boven 1.40 staan
[verwijderd]
0
Zo te zien hebben de mensen hierboven het mooiste gemist.
Vanwaar -30% de afgelopen dagen ??
Straks perspraatje over ontwikkelingen, ben erg benieuwd..
[verwijderd]
0
Na de gigantische uptrend dankzij de Amerikaanse vrienden, zonder daadwerkelijk baanbrekend klinisch nieuws , en consolidatie achter de rug te hebben, wil ik dit bericht nog even posten..
---
Innate Pharma: THE Europese biotech te houden in de portefeuille volgens Goldman

Woensdag 5 februari, 2014 om 16h07

INNATE PHARMA
(Tradingsat.com) - Actie Innate Pharma vangt zijn adem woensdag op de Beurs van Parijs, echter vordert van 0,5% tot € 10,2 in de middag, na een vlucht van 31 8%. De prijs van het biofarmaceutisch bedrijf dat aandeel was gisteren aangedreven door enthousiaste commentaar van Goldman Sachs. De invloedrijke Amerikaanse makelaar heeft "insider" dekking van de titel met een aanbeveling "Strong Buy" ("Conviction Buy"), vergezeld van een ambitieuze doelstelling van 18 euro over effect.

In het licht van de potentiële omzet van $ 7000000000 voor het kandidaat-geneesmiddel lirilumab 's Innate Pharma in verschillende indicaties, Goldman Sachs is nl. van mening dat de voorraad Aangeboren "niet voldoende afzetmogelijkheden betrekking tot reflecteren acute myeloïde leukemie en vaste tumoren. "

Benadrukt dat "Aangeboren is een van de weinige bedrijven in de wereld volledig gewijd aan immuno-oncologie," Goldman Sachs "mee eens [s] dat het de Europese biotech te bezitten" portfolio. Terwijl naar schatting 75% kans op succes lirilumab bij acute myeloïde leukemie en 20% in drie belangrijke soorten van solide tumoren, de makelaar suggereert een potentieel aanzienlijke toename van meer dan 500% (!) Als de gegevens naar verwachting in 2014 en 2015 bevestigen de klinische potentieel van het product.

--
Grootstre concurrent lijkt Transgene, die toch problemen lijkt te hebben met de oa veiligheid.
[verwijderd]
0
Innate Pharma is nu een punt in New York met de financiële wereld op de ontwikkeling van haar portefeuille ...

Innate Pharma is nu een punt in New York met de financiële wereld op de ontwikkeling van haar portefeuille. De belangrijkste onderwerpen zijn:

- De Innate Pharma en de positionering op het gebied van immuno-oncologie strategie;
- De klinische ontwikkeling van lirilumab;
- Wetenschappelijke en rationeel klinisch ontwikkelingsplan van IPH2201;
- Financiële Point.

Klinische ontwikkeling bij kanker IPH2201 beginnen in 2014, met drie prioritaire richtingen:

* Kanker van het hoofd en de nek:
- Test Fase II niet-gerandomiseerde testen IPH2201 monotherapie bij patiënten met een plaveiselcelcarcinoom in het hoofd-halsgebied gemetastaseerd of gerecidiveerd, refractair voor platina;
- Test Fase II niet-gerandomiseerde testen in combinatie met cetuximab IPH2201 bij patiënten met een plaveiselcelcarcinoom in het hoofd-halsgebied gemetastaseerd of gerecidiveerd refractair voor platina.

* Chronische lymfatische leukemie (CLL):
- Test Fase II niet-gerandomiseerde testen in combinatie met IPH2201 ibrutinib onder patiënten met recidiverende of refractaire CLL.

* Eierstokkanker:
- Test Fase II niet-gerandomiseerde testen IPH2201 monotherapie bij patiënten met eierstokkanker bestand tegen platina;
- Fase II studie testen IPH2201 in combinatie met de standaard van zorg bij patiënten met eierstokkanker met platina bestendig.

Daarnaast heeft de groep verklaart dat zijn cash op het einde van het eerste kwartaal van 2014 bedroeg € 37.000.000.Bron: Boursier.com 2014/04/10 14:04
Laugh about it
0
24 april 2015
Innate Pharma SA (Euronext Paris: FR0010331421 - WIV) heeft vandaag aangekondigd dat het een co-ontwikkeling en commercialisering overeenkomst met AstraZeneca heeft ondertekend, samen met MedImmune, haar wereldwijde biologics onderzoek en ontwikkeling arm, te versnellen en verbreden van de ontwikkeling van Innate Pharma's gepatenteerde anti -NKG2A antilichaam, IPH2201, ook in combinatie met MEDI4736, een anti-PD-L1 immune checkpoint remmer ontwikkeld door MedImmune. Momenteel in Fase II-ontwikkeling, IPH2201 is een potentiële first-in-class gehumaniseerd IgG4-antilichaam. NKG2A een checkpoint receptor dat de anti-kanker functies van Natural Killer (NK) en cytotoxische T-cellen remt.

De financiële voorwaarden van de ondertekende overeenkomst omvatten contante betalingen van maximaal $ 1275000000 naar Innate Pharma evenals double digit royalties op de verkoop. De eerste betaling is $ 250.000.000, die een tegenprestatie voor de exclusieve wereldwijde rechten op AstraZeneca om samen te ontwikkelen en te commercialiseren IPH2201 in combinatie met MEDI4736 en toegang tot IPH2201 in monotherapie en andere combinaties in bepaalde gebieden omvat. AstraZeneca zal betalen aan een verdere $ 100.000.000 voorafgaand aan de start van Fase III ontwikkeling, evenals aanvullende regelgeving en verkoop-gerelateerde mijlpalen van maximaal $ 925.000.000 aangeboren. AstraZeneca zal boeken alle verkoop- en zal Aangeboren double-digit royalties te betalen over de netto-omzet. Het arrangement omvat het recht voor Aangeboren de co-promotie in Europa voor een aandeel in de winst van 50% op het grondgebied.

Het ontwikkelingsplan eerste omvat: Fase II combinatie klinische studies met MEDI4736 in solide tumoren; meerdere Fase II studies gepland door Innate studeren IPH2201 zowel als monotherapie en in combinatie met de huidige goedgekeurde behandelingen in een heel scala van kanker; en de ontwikkeling van bijbehorende biomarkers.

De combinatie van IPH2201 met MEDI4736 draagt ??bij aan het brede programma van immuno-oncologie combinatie proeven die AstraZeneca en MedImmune hebben gepland en aan de gang. De studies gericht op meerdere immuun trajecten aan te pakken, het benutten van eigen uitgebreide pijplijn van AstraZeneca en werken in partnerschap om het enorme potentieel van immuuntherapie in de transformatie van de manier waarop patiënten met kanker worden behandeld verkennen.

Hervé Brailly, CEO en mede-oprichter van Innate Pharma, zei: "Deze overeenkomst maakt het mogelijk Innate Pharma te verbreden en te versnellen de ontwikkeling van IPH2201 met behoud van onze innovatieve ontwikkelingsplan. Het biedt Innate Pharma met de mogelijkheden en middelen om het bedrijf te transformeren naar late ontwikkelingsfase en potentiële commerciële podium met co-promotie rechten. We kijken uit naar de samenwerking met AstraZeneca en MedImmune, leiders in immuno-oncologie, in deze transformerende transactie voor Innate Pharma. "

Pascal Soriot, Chief Executive Officer van AstraZeneca, zei: "We zijn verheugd om samen te werken met Innate Pharma om dit potentiële first-in-class behandeling van kankerpatiënten te brengen, verdere versterking van onze brede immuno-oncologie pijplijn. Wij zijn van mening dat de combinatietherapie bij immuno-oncologie heeft de potentie om een van de meest effectieve manieren om de behandeling van kanker en dat zijn door zich te richten zowel aangeboren en verworven immuniteit hebben we de kans om belangrijke klinisch voordeel te leveren aan patiënten in een heel scala van kanker. "

De transactie is onderworpen aan de gebruikelijke voorwaarden, met inbegrip van de afloop of beëindiging van de wachttijd volgens de Hart-Scott-Rodino Antitrust Improvements Act, en zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2015 van kracht worden.

****

Een conference call voor fondsbeheerders, financiële analisten en journalisten

zal vandaag worden gehouden op 11:15 (CET)

- Kies in cijfers: +33 1 70 77 09 34 (Frankrijk) / USA (gratis): 1 855 402 77 61 -

Een herhaling zal beschikbaar zijn op de website van Innate Pharma in de sectie "Aangeboren live" zijn.

****

PR in het Engels
CP en français
Terra2000
0
In oktober ingestapt en reeds een mooie stijging laten zien, en gaat naar mijn mening nog een mooie stijging laten zien.

Lirilumab combi fase 1/2 predata nov '16 encouriging results
Monalizumab 5* fase 1/2 waarvan 2* predata eind nov. begin dec. bekend gemaakt worden, en waarvan er 3 zullen starten in Q4 '16.

Cash >240mlj
management 2,2% van de aandelen

Ook deze cijfers geven mij vertrouwen in het bedrijf.
wiegveld
0
Innate is jaar goed begonnen. Snelle winst in eerste dagen.
2 nieuwtjes:
1) Nieuwe CEO komt van Astra Zeneca (hoofd onderzoek kankergeneesmiddelen) Waarom zo'n stap zetten naar klein bedrijfje als je er niets in ziet.
2) Deelname aan JP morgan healthcare conferentie vanaf 9 januari a.s.

Met de middelen en de allianties die ze hebben (BMY, Astra, Sanofi en Novo) verwacht ik er veel van dit jaar.
Maar hun middelen moeten zich wel bewijzen
27 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Markt vandaag

Verliezen op Wall Street

21 feb De Amerikaanse aandelenbeurzen zijn donderdag met verliezen gesloten. Beleggers verwerkten onder meer tegen...

  Indices

  AEX 540,57 0,00%
  EUR/USD 1,1341 +0,04%
  Germany30^ 11.431,90 +0,08%
  Gold spot 1.325,29 +0,12%
  LDN100-24h 7.174,17 +0,12%
  NY-Nasdaq Composite 7.459,71 -0,39%
  US30# 25.871,48 +0,11%

  Stijgers

  Aalberts
  0,00%
  ABN AMRO
  0,00%
  Accell
  0,00%
  Acomo
  0,00%
  ADYEN NV
  0,00%

  Dalers

  Aalberts
  0,00%
  ABN AMRO
  0,00%
  Accell
  0,00%
  Acomo
  0,00%
  ADYEN NV
  0,00%