Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

SERIEUZE BOSKALIS INFO

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
835 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 38 39 40 41 42 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
voda
0
'Onder Boskalis verliest Fugro veel omzet'

DONDERDAG 16 APRIL 2015, 06:47 uur | 624 keer gelezen

AMSTERDAM (AFN) - Als Fugro wordt overgenomen door Boskalis zou dit de doodsteek voor het bedrijf kunnen zijn. Topman Paul van Riel van de bodemonderzoeker vreest dat het concern zo goed als alle omzet kwijtraakt, als het onderdeel wordt van een grote aannemer die alle gebieden van Fugro afdekt. Dat stelde hij donderdag in Het Financieele Dagblad.

Fugro is marktleider in bodemonderzoek voor onder meer de bouw en olie- en gasindustrie. Maar vanwege de schijn van belangenverstrengeling willen energiebedrijven en overheden geen zaken meer doen met het bureau als dat opereert onder de vlag van Boskalis, aldus Van Riel. Boskalis voert opdrachten uit in vrijwel alle sectoren waarin Fugro adviseert.

“Dan is het huidige Fugro einde oefening, en doet het wellicht alleen nog wat werk dat de aannemer zelf kan gebruiken.”, zo denkt de topman. Volgens Van Riel stellen klanten nu al vragen over de onafhankelijkheid van zijn bedrijf.

Overigens ontkent grootaandeelhouder Boskalis dat het een bod gaat doen op heel Fugro. Topman Peter Berdowski praat over samenwerking. Maar ook samenwerking die verder gaat dan een enkel project, is voor Van Riel uitgesloten. “Ik zie geen synergie Sterker: ik zie dissynergie”.

voda
0
Boskalis in beroep in zaak tegen Fugro

VRIJDAG 17 APRIL 2015, 20:30 uur | 12 keer gelezen

PAPENDRECHT (AFN) - Boskalis wil dat de rechter opnieuw kijkt naar zijn recht om als grootaandeelhouder van Fugro een omstreden beschermingsconstructie van dat bedrijf aan te kaarten bij de overige aandeelhouders. De baggeraar ving vorige maand in een kort geding bot bij de rechter in Den Haag, maar gaat in beroep. Een woordvoerder bevestigde dat vrijdag na berichtgeving van het Financieele Dagblad (FD).

Boskalis heeft een belang van 25 procent in Fugro en dringt aan op samenwerking tussen de twee bedrijven, die allebei veel klanten in de oliebranche hebben. Fugro verzet zich tegen die avances, waarvan wordt aangenomen dat die uiteindelijk uitmonden in een overnamebod op de bodemonderzoeker. Het bedrijf beschikt over een aantal beschermingsmogelijkheden tegen een ongewenst bod, en een daarvan wil Boskalis wegnemen.

voda
0
Hoger beroep Boskalis tegen beschermingswal Fugro - Market Talk

AMSTERDAM (Dow Jones)--Het hoger beroep van Boskalis (BOKA.AE) tegen de beschermingswal van Fugro (FUR.AE) is opnieuw een indicatie dat Boskalis ergens in de toekomst de bodemonderzoeker volledig wil inlijven, stellen analisten van Rabobank. Eerder bepaalde een rechter dan Fugro een stemming over de beschermingsconstructie niet op de agenda van de jaarvergadering hoeft te zetten, en nu lijkt het er op dat Boskalis dat niet alleen wilde om de beschermingswal aan de kaak te stellen, zeggen de analisten. Zij schatten in dat deze juridische procedure circa zes maanden gaat duren. Boskalis noteert maandag rond 09.10 uur 1,2% hoger op EUR47,33 en Fugro verliest 1,2% op EUR25,80. (BTZ)

Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
Wie van de drie?

Het is overduidelijk, Fugro wil niet overgenomen worden door Boskalis. De rechter heeft besloten dat Fugro’s Antilliaanse administratiekantoor middels ouderwetse maar rechtsgeldige beschermingsconstructies de baas is en blijft over Fugro’s aandelen. Boskalis gaat in hoger beroep, maar zegt tegelijkertijd Fugro niet over te willen nemen. Ik ben ervan overtuigd dat Boskalis samen met investeringsmaatschappij HAL een sluw spel speelt en de werkelijke intenties niet uitspreekt. Is dat oneerlijk? Absoluut niet. Bij dit pokerspel heeft Boskalis’ ceo Peter Berdowski vaker bewezen kil en meesterlijk te zijn. En HAL? Als altijd gesloten als een mossel. Op wie zou ik mijn kaarten zetten?

Boskalis kan volgens de rechter wel de beschermingsconstructie ter discussie stellen. Fugro heeft om die reden dit onderwerp als ‘bespreekpunt’ op de agenda gezet van de aandeelhoudersvergadering op 30 april. Als ik de statuten van het administratiekantoor goed gelezen heb, kan dit bespreekpunt pas een breekpunt worden als ten minste twee derde van de aandeelhouders, nee certificaathouders, én het administratiekantoor én het bestuur van Fugro het eens zijn. Onmogelijk! Dan blijft het moraal van de rechter in hoger beroep over als breekijzer. Lukt dat niet, dan mag Boskalis gezien zijn belang (vanaf 15%) in ieder geval een voordracht doen voor een (nieuwe) Fugro-bestuurder.

Ik kan niets met het idee dat Boskalis wel een enorm, dus aanmerkelijk ‘financieel’ belang heeft en desondanks de strategische waarde slechts in ‘samenwerkingsverbanden’ verwoordt. Wat kan dan wel?

HAL heeft een belang van 48% in Vopak, 34% in Boskalis, 13% in SBM en een lading geld waar je u tegen zegt, zeker na de recente beursnotering van de brillenwinkels. Het is ­duidelijk dat Fugro in deze ­portefeuille past.

Denk aan het volgende: HAL neemt het Fugro-belang van Boskalis over. HAL zet een eigen bikkel in het Fugro-bestuur, sturend op samenwerking met bedrijven in de HAL-portefeuille. Boskalis boekt ruwweg €?200 mln contante winst op deze transactie. De premie die HAL betaalt kan grotendeels terugverdiend worden met een bonusdividend van Boskalis uit de koerswinst van Fugro in combinatie met het reguliere 2014-­dividend van Boskalis.

Waarop zet ik mijn geld? In dit scenario stokt de koers van Fugro doordat een volledige overname van tafel is. De herinvestering van de berg cash in een Fugro-belang genereert niet direct waarde voor HAL en is op z’n best koers­neutraal. Boskalis maakt een boekwinst op het Fugro-belang en wordt ‘intern’ voorzien van aanpalende diensten. Een bonusdividend van Boskalis maakt HAL en u blij. Om die reden is Boskalis mijn wie van deze drie.

Marco Groot is medeoprichter van consultancy- en coachingsbureau 8daw. Hij werkte 25 jaar in de financiële sector, onder meer als hoofd aandelen van Rabobank. Disclaimer en meer columns op fd.nl/groot
voda
0
Boskalis verwerft baggergerelateerde contracten ter waarde van EUR75 mln in Afrika

AMSTERDAM (Dow Jones)--Koninklijke Boskalis Westminster nv (BOKA.AE) heeft baggergerelateerde contracten ter waarde van EUR75 miljoen in Afrika verworven, meldt het concern donderdag voorbeurs in een persbericht.

Het betreft meerdere contracten, waaronder een van opdrachtgever Angola LNG Ltd. verkregen contract in Angola, waarbij de werkzaamheden in het derde kwartaal van 2015 van start gaan en eind 2017 zullen zijn afgerond.

Van Gabon Special Economic Zone Mineral PORT S.A is in verband met de aanleg van een ijzerertsterminal in de haven van de Gabonese hoofdstad Libreville een contract verworven voor bagger- en landaanwinningswerkzaamheden. In het derde kwartaal van 2015 gaat dit project van start, en de oplevering wordt in het vierde kwartaal van 2015 verwacht.

Verder heeft Boskalis een contract getekend met Agence Nationale des Affaires Maritimes in Senegal voor onderhoudsbaggerwerk in de Casamance. Dit project gaat in juli 2015 van start en zal naar verwachting voor het einde van dit jaar zijn afgerond.


Door Ellen Proper; Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; ellen.proper@wsj.com

voda
0
Boskalis krijgt opdracht voor uitbreiding kanaal Portsmouth

AMSTERDAM (Dow Jones)--Koninklijke Boskalis Westminster nv (BOKA.AE) heeft van het Britse ministerie van defensie de opdracht gekregen voor de uitbreiding van het toegangskanaal van Portsmouth, meldt het concern dinsdag.

De opdracht heeft een contractwaarde van circa EUR35 miljoen.

De werkzaamheden zullen naar verwachting in de tweede helft van 2015 aanvangen, meldt het concern in het begeleidend persbericht.

Over een lengte van zeven kilometer zal Boskalis baggerwerkzaamheden verrichten om het kanaal te verbreden en verdiepen.

Het aandeel noteert omstreeks 10.00 uur 0,2% hoger op EUR44,07.


- Door Patrick Buis; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 52 00; patrick.buis@wsj.com

voda
0
Boskalis krijgt opdracht voor aanleg Duits offshore windpark

AMSTERDAM (Dow Jones)--Koninklijke Boskalis Westminster nv (BOKA.AE) en VolerWessels hebben een opdracht ontvangen voor het ontwerp en de aanleg van het Veja Mate offshore windpark in het Duitse deel van de Noordzee, meldt Boskalis voorbeurs.

De contractwaarde bedraagt EUR500 miljoen, waarin Boskalis een 50% aandeel heeft.

De opdracht betreft het ontwerp, de inkoop, fabricatie, levering, transport, installatie en het testen van in totaal zevenenzestig windmolen-funderingen. Het park ligt 130 kilometer ten noorden van de Eemshaven en zal een totale capaciteit hebben van 400 MW, aldus het concern in het persbericht.

Het project zal eind 2015 van start gaan. De oplevering wordt voorzien in het vierde kwartaal van 2016.

Het aandeel sloot maandag op EUR43,98.


- Door Patrick Buis; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 52 00; patrick.buis@wsj.com

voda
0
Vakbonden dreigen Boskalis met gang naar de rechter

AMSTERDAM (Dow Jones)--De vakbonden CNV Vakmensen en FNV Havens beschuldigen Koninklijke Boskalis Westminster nv (BOKA.AE) van het niet nakomen van bestaande cao-afspraken en overwegen een gang naar de rechter in het geval het concern niet op de kwestie terugkomt, meldt CNV Vakmensen maandag.

Het conflict betreft de verkoop van transportschepen, inclusief de bemanning van de schepen, per 1 augustus aan een ander bedrijf. Op 10 juli kondigde het bedrijf de transactie aan.

De bemanning van deze schepen, circa 30 mensen, valt onder een cao die CNV Vakmensen en FNV Havens met Boskalis afsloten, meldt CNV Vakmensen.

"In die cao is vastgelegd dat - in geval van verkoop van een bedrijfsonderdeel - Boskalis de vakbonden op tijd hierbij betrekt. En dat Boskalis zich tot het uiterste inspant om de vakbonden partij te laten blijven bij een nieuwe cao, die dan voor het betrokken personeel zou moeten worden afgesloten", aldus de vakbond in het begeleidend persbericht.

Van overleg met de vakbonden is echter geen sprake. De vakbonden noemen dit schaamteloos. "Als Boskalis niet snel overleg toezegt en als de verkoop van de boten niet wordt uitgesteld, stappen de vakbonden naar de rechter om naleving van de cao af te dwingen", aldus CNV Vakbonden.

Het aandeel noteert omstreeks 15.35 uur 1,7% hoger op EUR44,50.


- Door Patrick Buis; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 52 00; patrick.buis@wsj.com

voda
0
Deze Nederlandse baggeraars speelden een sleutelrol bij het nieuwe Suezkanaal

Gepubliceerd: 07 augustus 2015 11:46

Boskalis en Van Oord hebben een sleutelrol gespeeld bij de voltooiing van het tweede Suezkanaal. Het kanaal, dat donderdag officieel is geopend, moest in opdracht van de Egyptische president Al-Sisi in slechts een jaar gerealiseerd worden.

Om het Suezkanaal toekomstbestendig te maken, moest de capaciteit van het kanaal, een cruciale scheepvaartverbinding tussen Azië en Europa, worden vergroot.

Dat is gebeurd door een nieuwe 35 kilometer lange waterweg uit te graven, waardoor een deel van het Suez-traject twee parallel aan elkaar lopende vaarwegen heeft gekregen, schrijft Duurzaambedrijfsleven.nl. Daarnaast is het bestaande Suezkanaal over een lengte van 37 kilometer dieper en breder gemaakt.

canal-10Egypte wilde aanvankelijk het megaproject zelf klaren, maar dit bleek al snel onhaalbaar. Ook werd de deadline voor de klus flink ingekort door president Al-Sisi: in plaats van drie jaar moest het tweede Suezkanaal in een jaar klaar zijn. Hulp werd gevonden bij onder andere de Nederlandse baggeraars Boskalis en Van Oord. Zij vormden het Challenge Consortium met onder andere de Belgische firma Jan de Nul.

Klus van 3 miljard Het internationale consortium heeft de klus, die ruim 3 miljard euro kostte, op tijd geklaard: donderdag is het tweede Suezkanaal in het bijzijn van tal van hoogwaardigheidsbekleders officieel geopend. Niet alleen de Nederlandse baggerexpertise gaf de doorslag, maar ook de beschikbaarheid van voldoende schepen om de baggerklus uit te kunnen voeren.

Met het nieuwe kanaal en de verdieping van het bestaande kanaal is er voortaan tweerichtingsverkeer mogelijk. Dit bespaart transportondernemingen brandstof en tijd: voorheen moesten schepen tot 11 uur op tegenliggers wachten. Egypte wil met het nieuwe kanaal de jaarlijkse inkomsten uit tolgelden fors omhoog schroeven. Het land denkt op termijn een kleine 12 miljard euro per jaar binnen te kunnen krijgen, een verdrievoudiging ten opzichte van de huidige inkomsten. Analisten betwijfelen echter of deze ramingen realistisch zijn, mede omdat er ook aan het Panamakanaal wordt gewerkt.

Met afbeeldingen:

www.z24.nl/ondernemen/deze-nederlands...
voda
0
'Kleine omzetgroei Boskalis'

Gepubliceerd op 18 aug 2015 om 11:27 | Views: 0

AMSTERDAM (AFN) - Baggeraar en maritiem dienstverlener Boskalis heeft in de eerste helft van dit jaar naar verwachting een licht hogere omzet behaald, bij een fors lagere winst. Dat blijkt uit een analistenconsensus die is opgesteld door Bloomberg. Boskalis komt donderdag voorbeurs met resultaten.

De omzet wordt in doorsnee geraamd op bijna 1,6 miljard euro, tegen ruim 1,5 miljard euro een jaar eerder. De nettowinst komt naar verwachting uit op 183 miljoen euro, tegen 253 miljoen euro vorig jaar. In de eerste helft van 2014 werd de winst gestuwd door een positieve bijdrage van 100 miljoen euro uit projectafwikkelingen en annulerings- en vertragingsvergoedingen.

Het bedrijfsresultaat (ebitda) komt volgens de ramingen uit op 376 miljoen euro. Boskalis heeft aangegeven dat de eventuele eenmalige baten dit jaar substantieel lager zullen uitvallen dan de meevaller van 200 miljoen euro die vorig jaar in het resultaat werd verwerkt.

Fugro

Rabobank vraagt zich in een vooruitblik af of het bedrijf opmerkingen zal maken over de plannen voor het belang in Fugro van ruim 25 procent. Rabo heeft aangegeven te verwachten dat Boskalis binnen zes tot twaalf maanden een bod op alle aandelen Fugro zal uitbrengen. Volgens Rabo is een bod op de korte termijn onwaarschijnlijk in verband met de juridische strijd tussen beide bedrijven.

KBC Securities meldde dat Boskalis waarschijnlijk solide resultaten zal laten zien.
voda
0
Boskalis omzet +3%, EBIT -35,8% in eerste helft '15- Preview

AMSTERDAM (Dow Jones)--Boskalis (BOKA.AE) zal donderdag voorbeurs over het eerste halfjaar van 2015 een 3% hogere omzet rapporteren van EUR1,592 miljard, versus EUR1,546 miljard in dezelfde periode een jaar eerder. Dit is de verwachting van twee door FactSet Research geraadpleegde analisten. Het operationeel resultaat daalt 35,8% tot EUR217 miljoen, in vergelijking tot EUR338,3 een jaar eerder. KBC-analist Wouter Vanderhaeghen verwacht dat de resultaten van het concern op onderliggende basis solide zullen zijn, waarbij de hoge vlootbezetting bij Dredging en de meer uitdagende marktomstandigheden bij Offshore Energy in de resultaten tot uiting komen. De analist hanteert een accumulate advies en koersdoel van EUR46,00. Omstreeks 11.30 uur noteert het aandeel 0,5% hoger op EUR44,50, terwijl de AEX met 0,4% stijgt. (patrick.buis@wsj.com)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

slei
0
Wordt het spannend komende donderdag? In dit sentiment wordt bijna ieder publicerend bedrijf na de cijfers afgestraft - onttrekt BK zich hier deze week aan?
Cas1
0
quote:

slei schreef op 18 aug 2015 om 16:46:


Wordt het spannend komende donderdag? In dit sentiment wordt bijna ieder publicerend bedrijf na de cijfers afgestraft - onttrekt BK zich hier deze week aan?


Elk bedrijf/aandeel die met slechte cijfers komt, wordt afgestraft.
En elk bedrijf/aandeel die met goede cijfers komt, wordt beloond.

Afwachten wat het morgen bij Boskalis wordt, maar ook bij GrandVision.
Zie ook mijn bijdrage op www.iex.nl/Forum/Topic/1326441/1/Bosk...
sobbor2
0
De volgende met slechte vooruitzichten , ik ben bang ook de komende dagen onder de 40 euro . sterkte
guusje
0
quote:

sobbor2 schreef op 20 aug 2015 om 08:47:


De volgende met slechte vooruitzichten , ik ben bang ook de komende dagen onder de 40 euro . sterkte

Zo te zien is uw angst ongegrond, ben er zeer verrast over hoe de koers zich ontwikkelt,
ben zeer tevreden mens.
voda
0
Opvallende stijger: Boskalis
Boskalis Westminster werd afgelopen week door beleggers beloond voor sterke halfjaarcijfers. De koers van het aandeel steeg met 5,8%.

Boskalis Westminster rapporteerde donderdagochtend beter dan verwachte halfjaarresultaten. De nettowinst kwam uit op 306,5 miljoen euro, tegen 253 miljoen euro in dezelfde periode vorig jaar. Het operationeel resultaat nam toe van 338,3 miljoen euro naar 359,3 miljoen euro. En de omzet steeg met 1,6% tot 1,57 miljard euro.

'Blow-out' resultaten
Analisten reageerden enthousiast. Een analist van KBC wees erop dat de sterke resultaten over de hele linie worden gedragen en SNS Securities sprak van 'blow-out' resultaten.

De prognose dat de nettowinst in het hele boekjaar het recordresultaat van 2014 van 490 miljoen euro niet zal benaderen, mocht de pret niet drukken. De sterke vlootbezetting gedurende de eerste helft van het jaar en de daaruit voortvloeiende noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden aan de schepen in de tweede helft van het jaar, inclusief de kosten, zijn volgens Boskalis-topman Peter Berdowski debet aan het feit dat het concern het recordresultaat van 2014 niet gaat overtreffen.

Projectresultaten
De analist van KBC merkt echter op dat de uitbreiding van het Suez kanaal (de reden van de hoge vlootbezetting in de eerste jaarhelft) formeel pas in augustus is afgerond. "Hierdoor mag redelijkerwijs een significant positief effect uit projectresultaten verwacht worden in de tweede helft van het jaar", stelt hij. Dit zou volgens hem de kosten voor de onderhoudswerkzaamheden aan de schepen grotendeels compenseren.

Zijn collega van SNS wijst erop dat de outlook steeds somberder wordt. Klanten uit de energiesector schalen hun investeringen terug en Boskalis begint de effecten daarvan steeds meer te voelen.

Windparken
Hoewel het concern stelt dat het beeld bij Offshore gemengd blijft, biedt de aanleg van windparken en decommissioning volgens Berdowski de komende jaren compensatie voor de daling in opdrachten uit de traditionele energiesector. Eind juni kregen Boskalis en VolkerWessels de opdracht voor het ontwerp en de aanleg van het Veja Mate offshore windpark in het Duitse deel van de Noordzee, met een contractwaarde van 500 miljoen euro.

Bron: Alex
voda
0
Boskalis uitstekend gepositioneerd voor bodemvisserij - Market Talk

AMSTERDAM (Dow Jones)--Boskalis (BOKA.AE) heeft een onbelaste balans en daardoor een uitstekende positie voor selectieve acquisities voor onderdelen van in problemen verkerende dienstverleners aan de oliesector, meent Rabobank. De analisten denken bovendien nog altijd dat Boskalis een bod zal doen op alle aandelen Fugro (FUR.AE), maar wanneer dat gebeurt is uiterst onzeker. Boskalis is volgens Rabo aantrekkelijk voor investeerders met een langere beleggingshorizon. Het advies blijft hold, maar het koersdoel gaat omhoog naar EUR47 van EUR44. Dinsdag omstreeks 09.15 uur noteert het aandeel 0,5% hoger op EUR44,57, terwijl de AEX met 1,2% stijgt. (ben.zwirs@wsj.com)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
Boskalis geselecteerd voor aanleg Marker Wadden

AMSTERDAM (Dow Jones)--Koninklijke Boskalis Westminster (BOKA.AE) gaat werken aan de eilandengroep Marker Wadden in het Markermeer, meldt het bedrijf maandag.

In de eerste fase gaat Boskalis een eiland aanleggen, waarvan er in de komende jaren meer moeten komen. Het project is bedacht door Natuurmonumenten en moet ervoor zorgen dat de natuur in het Markermeer herstelt.

De werkzaamheden in opdracht van Rijkswaterstaat beginnen in 2016. Boskalis meldt dat de aanneemsom EUR33 miljoen bedraagt.


Door Levien de Feijter; Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; levien.defeijter@wsj.com

voda
0
Boskalis werkt mee aan project versterking Markermeerdijken

AMSTERDAM (Dow Jones)--Koninklijke Boskalis Westminster nv (BOKA.AE) gaat in een alliantie meewerken aan de versterking van ruim 33 kilometer Markermeerdijken tussen Hoorn en Durgerdam, meldt het bedrijf dinsdag. Op basis van de plannen die er nu liggen, komt de aanneemsom voor Boskalis uit rond de EUR100 miljoen.

In de komende maanden zullen Boskalis en haar partners: VolkerWessels, KWS Infra, Van Hattum en Blankevoort met het HHNK samenwerken in een vervolgonderzoek in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. De definitieve gunning wordt half december verwacht.


Door Marleen Groen; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 5715 200; marleen.groen@wsj.com

Kopermans
0
BlackRock meldt op 14 september dat het zijn longpositie in Boskalis verhoogt van 2,54 (sinds 20 maart 2015) naar 3,03% (update e-mail van AFM, vandaag).

Merkwaardig toeval: twee weken geleden (op 25 augustus) meldde BlackRock dat het zijn longpositie in SBM verhoogde van 9,66 (sinds 20 maart 2015) naar 10,12%.

BlackRock's longpositie in Fugro staat sinds 12 november 2014 op 2,22%.
835 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 38 39 40 41 42 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Boskalis Westminster Koninklijke Meer »

Koers 19,175   Verschil +0,01 (+0,03%)
Laag 19,025   Volume 120.239
Hoog 19,485   Gem. Volume 260.621
17-okt-19 14:16
label premium

Portefeuille Alert: Boskalis

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium