Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Gratis real time

19 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 27 juni 2008 17:35
    tja, maar wat is 'realtime'?

    1, 2 seconden vertraging of 10seconden...Er zijn brokers die oldtime for realtime verkopen!!!

    'Bewijs' vandaag vastgelegd!

    Terwijl ik een optieorder invoerde deed het scherm geloven dat de koers opveerde(tegen mijn gewenste richting in)...echter, op een ander scherm bleek dat niet te gebeuren!

    Maar ja, wat is bewijs...vast een 'storing' id koersvoorziening...maar die storingen komen helaas vaker voor en 'toevallig'op het verkeerde moment..

    vandaag 24 orders ingelegd, zonder resultaat...gelijk hebben is één, maar krijgen is twee!
  2. [verwijderd] 27 juni 2008 17:43
    quote:

    invoorentegenspoed schreef:

    Maar ja, wat is bewijs...vast een 'storing' id koersvoorziening...maar die storingen komen helaas vaker voor en 'toevallig'op het verkeerde moment..
    Wat mij bij meerdere brokers (zowel Nederlandse als buitenlandse) is opgevallen, is dat de bied-laat koersen en volumes soms voor lange tijd niet ge-update worden. Soms staan deze minuten stil terwijl de koers rustig omhoog of omlaag kachelt. Is dit een probleem van de broker of van de leverancier van de koersen?
  3. [verwijderd] 27 juni 2008 17:56
    quote:

    Lterm schreef:

    [quote=invoorentegenspoed]
    Maar ja, wat is bewijs...vast een 'storing' id koersvoorziening...maar die storingen komen helaas vaker voor en 'toevallig'op het verkeerde moment..
    [/quote]

    Wat mij bij meerdere brokers (zowel Nederlandse als buitenlandse) is opgevallen, is dat de bied-laat koersen en volumes soms voor lange tijd niet ge-update worden. Soms staan deze minuten stil terwijl de koers rustig omhoog of omlaag kachelt. Is dit een probleem van de broker of van de leverancier van de koersen?
    daarbij sturen ze je handig van kastje naar de muur...en als je het flink wil aanpakken komen ze met coulancebetaling...natuurlijk zonder schulderkenning.In mijn optiek 2 handen op één buik!
  4. [verwijderd] 20 november 2008 12:17
    Ik heb hier in de UK ook 2 verschillende brokers en zie vaak verschillende spreads soms een paar cent verschil ook in de futures. Ik heb daar eens over gebeld, de medewerker zei tegen me : maar u heeft toch beweging dus kun je handelen dat is alles wat u nodig hebt. Tja.
    Had trouwens vanmorgen eens een keer voordeel van deze verschillen(komt weinig voor). Ik zie een aandeel lager openen op mijn linkerscherm maar op de rechtse blijft de quote hoger staan na opening, ik dus short rechts en 3 min. lager ging de quote ook omlaag dus voordeeltje voor mij hihi.........
  5. [verwijderd] 28 november 2008 04:39
    Tijd.be lanceert realtimekoersen.
    Tijd.be, de website van De Tijd, biedt vanaf vandaag de aandelenkoersen van Euronext in real time aan. U kan nu de evolutie van de beurs van Brussel, Amsterdam, Parijs en Lissabon op de voet volgen. Tijd.be is daarmee, samen met zustersite Lecho.be, de eerste nieuwssite in België.

    (tijd) –Tijd.be doet een nieuwe stap als leidinggevende website voor financieel en economisch nieuws. De krant- en webredacties werken sinds begin dit jaar nauw samen. In juni lanceerden we De Tijd Mobile, de mobiele website van De Tijd, waardoor u via uw iPhone, Blackberry of andere smartphone voortdurend op de hoogte blijft van de financieel-economische actualiteit.

    Ook is de webstek toen in een nieuw kleedje gestoken. We fristen de portefeuillemodule grondig op en integreerden interactieve grafieken. We voegden de diepte van het orderboek, een overzicht van de laatste transacties en een historiek toe aan de individuele aandelenfiche.

    Ook Tijd.TV blijft groeien. In Dubbel Zinnig bespreken Geert Noels, hoofdeconoom van Petercam, en Frederik Delaplace, redactiedirecteur van De Tijd en L'Echo, voortaan maandelijks de economische actualiteit.

    De voortdurende uitbouw van Tijd.be en de multimediale manier aanpak maakt het de redactie mogelijk korter op de bal te spelen en u nog beter en sneller te informeren. Tegelijkertijd blijven we investeren in de diepgang en toegevoegde waarde van de krant om zo het beste multimediale merk voor zakelijk nieuws te zijn en te blijven.


    www.tijd.be/realtime

    En straks eens zien of het enkel om de abonnees gaat van de tijd.


    00:30 - 28/11/2008 Copyright © De Tijd
  6. optiepipo 28 november 2008 07:57
    Realtime koersen vanaf nu gratis op DFT.nl Van een onzer verslaggevers

    De Telelegraaf presenteert realtime koersen gratis!
    8 uren geleden Brekend nieuws en nonnieuws
    Het "speelkwartier" Is Voorbij!
    34 minuuten geleden Stichting internet werktAMSTERDAM - Vanmiddag om half zes luidde plaatsvervangend hoofdredacteur Sjuul Paradijs van De Telegraaf de slotgong van de beurshandel van donderdag 27 november. Tegelijk kwam er een einde aan het tijdperk waarin de particuliere belegger een belangrijke achterstand had op de beroepshandel, omdat vrij toegankelijke beleggerssites alleen maar koersen mochten laten zien die minimaal vijftien minuten oud waren.

    Vanaf vrijdag 28 november ziet u op de site van de Financiële Telegraaf realtime gedane koersen van de aandelenmarkt van Euronext Amsterdam. En niet alleen dat, maar bovendien streaming, zodat u constant de nieuwste koersen ziet.

    ,,De superactuele beurskoersen zorgen ervoor dat de miljoenen bezoekers per maand van DFT.nl online exact op de hoogte zijn wat er op de effectenbeurs gebeurt," aldus Sjuul Paradijs. ,,Dit is een fantastische service. Voor DFT.nl zijn de realtime koersen naast het financiële nieuws, de analyses van beursgoeroes, het forum en alle andere informatie uit de financiële wereld een verrijking. De Financiële Telegraaf kan daardoor de huidige vooraanstaande positie op internet verder uitbouwen."

    Het feit dat de koersen streaming zijn, betekent dat men de koersen van seconde tot seconde ziet verspringen. Gaat een koers omlaag, zal deze roodgekleurd zijn, een stijging wordt met een groene kleur weergegeven.

    Om de bezoekers van de Financiële Telegraaf, veruit de grootste beleggerssite in Nederland, zo snel mogelijk te laten profiteren van de nieuwe mogelijkheid zijn in eerste instantie de aandelenkoersen van de Amsterdamse beurs te zien inclusief de indices.

    Binnenkort volgt de mogelijkheid om de koersen te rangschikken (van grootste stijger tot sterkste daler), en worden de beurzen van Parijs en Brussel toegevoegd. In een later stadium komen ook koersen van warrants en turbo’s beschikbaar.

    De koersinformatie wordt geleverd door ShareCompany in Amersfoort
  7. forum rang 7 ffff 28 november 2008 12:17
    JARENLANG hebben banken en brokers ons wijsgemaakt dat realtime echt niet mogelijk was. Moest je gewoon voor betalen. Voor niks komt de zon op.

    Maar nu het overal verdomd slecht gaat, kan het ineens wel. En nog wel overal!

    Blijkbaar snappen ze nu dat ze wat méér moeten doen om potentiële klanten te krijgen.

    OOK EEN VORM VAN DEFLATIE.

    Je ziet het overal om je heen. In België kun je bij Cardoen nu één auto kopen en betalen en twee auto's meenemen.

    Dat gebeurt overigens al maanden bij de aandelen......

    Peter

19 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 870,27 -0,43%
EUR/USD 1,0730 +0,30%
FTSE 100 8.078,86 +0,48%
Germany40^ 17.931,00 -0,87%
Gold spot 2.332,08 +0,69%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

UNILEV...
+5,85%
RENEWI
+4,68%
B&S Gr...
+2,85%
Flow T...
+2,26%
Fugro
+2,09%

Dalers

ADYEN NV
-18,43%
VIVORY...
-8,38%
WDP
-4,93%
Alfen ...
-4,39%
CM.COM
-3,66%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links