Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Koersdoelendraadje

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
633 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
0
Warren Buffet aan het kopen. Zij halen meer rendement met Unilever. Koerswinst Unilever is nu hoog. Daarom moet er wel iemand aan het kopen zijn om Unilever over te nemen. Ahold is grootste daler van de dag, daarom moet er wel iets spelen bij Unilever, anders kan ik het niet verklaren.
Rob 74
0
Up2020 ik denk dat dit kan komen door het inkopen van eigen aandelen zoals eerder gemeld
meelezer111
0
die 5 miljard aandelen inkoop voor dit jaar is slechts de gemiddelde handelsomzet van 25 werkdagen.

Kan me niet voorstellen dat ze via druppelaankoop de koersen omhoog zetten, waardoor er volgens mij meer potentieel naar beneden is dan naar boven.

Lidl voert geen Unilever merken.Prijzen Lidl zijn ongeveer de helft van Walmart en Costco, dus die VS penetratie zal ze zeker zorgen baren.
gerrit 69
0
quote:

gerrit 69 schreef op 24 mei 2017 om 11:55:


Het aandeel Unilever ligt er net als Heineken sterk bij en zit in een mooie uptrend.
Is het niet vandaag dan wel morgen dat de grens door de € 50,00 gepasseerd zal worden.
www.adnbeursanalyse.nl/Aandelen/UNI-g...

Technisch gezien ligt de weg vrij voor Unilever om binnen 3 maanden te stijgen naar € 56,00
Andalusier01
0
Unilever wordt vandaag met haar weging gebruikt om de AEX op peil te houden...maar is nu wel heel zwaar overgewaardeerd in mijn ogen. Moet de laatste dag van de maand de boel nog op poetsen...
voda
0
Beursblik: UBS verhoogt koersdoel voor Unilever

Koersdoel naar 52,50 euro.

(ABM FN-Dow Jones) UBS heeft het koersdoel voor Unilever verhoogd van 48,00 naar 52,50 euro bij handhaving van Neutraal als advies. Dit bleek woensdag uit een analistenrapport.

De analisten van de Zwitserse bank hebben de taxaties voor de winst per aandeel voor de jaren tot en met 2020 verhoogd en achten de financiële doelstellingen van het levensmiddelenconcern realistisch en dus haalbaar.

Ze zien nog opwaarts potentieel tot 58,00 euro in het aandeel bij het opheffen van de complexe duale structuur van het Brits-Nederlandse bedrijf en een premiewaardering van de tak voor producten met huishoudelijke en persoonlijke verzorging.

De marktvorsers zien echter ook een risico voor een neerwaartse waardering naar 45,00 euro als het concern vanwege verminderde uitgaven voor reclame en promotie een afname van de autonome groei moet incasseren. Dan zal de zwakkere omzetgroei het concern mogelijk dwingen tot meer investeringen, wat tot margegroei kan afzwakken.

Op een groen Damrak noteerde het aandeel Unilever woensdag 0,2 procent hoger op 51,00 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
[verwijderd]
0
Multinationals die in Engeland veel bezittingen hebben ondervinden de nadelige gevolgen van de koersdaling van de pond. Je zult maar net veel geinvesteerd hebben in Engeland, dan zag je meteen tientallen procenten van je investering in rook opgaan. Door het ruime beleid van de ECB hebben de multinationals geen schade hiervan ondervonden. Unilever bleef vrijdag ook achter bij de andere fondsen.
voda
0
Beursblik: ING verhoogt koersdoel Unilever

Koersdoel naar 62,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft vrijdag het koersdoel voor Unilever verhoogd van 55,33 naar 62,00 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling.

De analisten van ING verwerkten in hun taxaties de strategische keuze van Unilever om de eigen balans efficiënter te maken. Ook keken zij naar de waardering voor de divisie Spreads en zien de analisten kansen voor een overname van het Amerikaanse Colgate. Daarvan zei de CEO meermaals dat de onderneming te koop is, mits tegen de juiste prijs. Mocht het tot een deal komen met Colgate dan ziet ING ruimte tot 72,00 euro voor de koers van Unilever.

Het aandeel Unilever daalde vrijdag 0,1 procent naar 50,01 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: ING voegt Unilever toe aan favorietenlijst

Analisten vinden dat consensus margeverbetering onderschat.

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft Unilever toegevoegd aan zijn favorietenlijst voor de Benelux, omdat de analisten van de bank vinden dat de margeverbetering en de algehele verwachtingen voor de tweede helft van het jaar in de door het Brits-Nederlandse concern vrijgegeven analistenconsensus voor het eerste halfjaar en voor heel 2017 te voorzichtig zijn.

Volgens de consensus op basis van 23 geraadpleegde analisten wordt voor het eerste halfjaar een operationele marge van 15,0 procent en voor de tweede helft een marge van 15,6 procent voorzien, terwijl ING mikt op respectievelijk 16,1 en 16,8 procent.

Voor het hele jaar resulteert dat volgens de consensus in een operationele marge van 15,3 procent.

De marktvorsers geloven dat de markt het opwaarts potentieel vanuit het opschonen van de balans door het concern onderschat.

Het advies bij ING voor Unilever is Kopen met een koersdoel van 62,00 euro. Op een rood Damrak noteerde het aandeel Unilever dinsdagochtend vlak op 48,45 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Bryan Garnier verhoogt koersdoel Unilever

Koersdoel naar 50,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Bryan Garnier heeft het koersdoel op Unilever verhoogd van 48,00 naar 50,00 euro bij een handhaving van het Neutraal advies. Dit bleek woensdag uit een Europees sectorrapport over de voedselindustrie van de Britse zakenbank.

De analisten schetsen in hun analyse de grote veranderingen in de voedingsindustrie sinds begin dit jaar, met het mislukte bod van Kraft Heinz op Unilever en de belangen die activistische investeerders namen in Nestlé en Danone.

"Unilever en Danone reageerden direct op die druk van buitenaf, maar Nestlé deed eigenlijk weinig", concludeerde Bryan Garnier. Het Brits-Nederlandse Unilever kondigde een margeverbetering van 360 basispunten aan in de periode tussen 2016 en 2020, de voorgenomen verkoop van Spreads en een aandeleninkoop van 5 miljard euro, terwijl de Franse concurrent Danone een margestijging beloofde van 300 basispunten in 2020 en een nieuw kostenbesparingsprogramma.

Het Zwitserse Nestlé reageerde daarentegen nauwelijks op het belang dat Third Point nam in het concern, niet met een formeel margedoel of de toezegging van waardecreatie voor aandeelhouders, aldus Bryan Garnier, dat er ook niet op rekent dat Nestlé dit alsnog gaat doen tijdens de aanstaande beleggersdag.

De Britse zakenbank houdt voor Unilever vast aan het Neutraal advies, omdat de goede fundamentals van het bedrijf al in de aandelenkoers zijn ingeprijsd, terwijl bij Nestlé, dat ook zijn Neutraal advies behoudt bij een licht hoger koersdoel van 88,00 Zwitserse frank weinig zicht is op hoe de marges op de middellange termijn kunnen verbeteren. Bryan Garnier handhaaft verder de koopaanbeveling op Danone met een 2,00 euro hoger koersdoel van 80,00 euro, omdat voor het derde kwartaal een verbetering wordt voorzien en het Franse concern in staat moet zijn de doelstelling voor 2020 te halen.

Het aandeel Unilever noteerde vanochtend vlak op 50,36 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
quote:

Floryn schreef op 19 okt 2017 om 19:19:


Edward Loef ziet het somber in voor Unilever, mss wel naar 40.
Hieronder de link naar zijn visie:
www.lynx.nl/kennis/artikelen/island-r...


Wat een commerciele pulp, niet de moeite om het te lezen! Zegt genoeg!
rene66
0
Tussen TA en de werkelijke wereld zit gelukkig dag en nacht verschil. Unilever gaat alleen naar 40 Euro als Noord-Korea aan de gang gaat met een atoombom. Dat laatste zie ik gelukkig niet snel gebeuren.
voda
0
Beursblik: Bryan Garnier verlaagt koersdoel Unilever

Koersdoel naar 49,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Bryan Garnier heeft vrijdag het koersdoel voor Unilever verlaagd van 50,00 naar 49,00 euro bij een ongewijzigd Neutraal advies.

Uit de derdekwartaalresultaten maakten de analisten op dat de omzetgroei vertraagde, terwijl het management eerder heeft gezegd een stijging te voorzien. De onderliggende omzetgroei bedroeg 2,6 procent, terwijl de consensus op ongeveer 4 procent lag en Bryan Garnier uitging van 3,2 procent. De analisten merkten echter op dat de onderliggende prestaties gemaskeerd werden door positieve en negatieve éénmalige posten.

Bryan Garnier heeft zijn raming voor de onderliggende omzetgroei voor heel 2017 verlaagd van 3,5 procent naar 3,0 procent. Voor het vierde kwartaal betekent dit dat deze groei uit zal komen op 3,4 procent, wat een stijging is ten opzichte van het derde kwartaal, geholpen door het opbouwen van voorraden en het herstel van de verloren omzet als gevolg van de orkanen in Florida en Texas.

Op een groene beurs noteerde het aandeel Unilever 1,2 procent lager op 48,58 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
[verwijderd]
0
Ben eruit hier, koers gaat naar 42 of zelfs 40 euro volgens analisten. Twee dagen zo'n daling is niet gezond. Een constante daling zelfs zonder kleine technische correctie zegt genoeg.
[verwijderd]
0
voda
0
Beursblik: S&P Equity Research verlaagt koersdoel Unilever

Koersdoel naar 50,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) S&P Equity Research heeft het koersdoel voor Unilever verlaagd van 52,00 naar 50,00 euro met een ongewijzigd Houden advies.

Analist Jia Man Neoh verlaagde het koersdoel na de tegenvallende cijfers over het derde kwartaal, die op donderdag verschenen. Vooral de onderliggende omzetgroei was volgens S&P met slechts 2,6 procent zwak, al is dit vooral het gevolg geweest van de orkanen in de Verenigde Staten en de slechte weersomstandigheden in Europa, aldus de marktvorser.

Hoewel de ontwikkelingen in onder meer de regio's Azië, Afrika en het Midden-Oosten volgens Neoh verbeteren, verslechtert de situatie in ontwikkelde markten vanwege toegenomen concurrentie. Desondanks voorziet S&P verbetering in het lopende kwartaal in het licht van herbevoorrading in de Verenigde Staten en een toegenomen aantal nieuwe producten, die ervoor kunnen zorgen dat Unilever alsnog aan de eigen doelstellingen voor dit jaar kan voldoen.

Op een groen Damrak sloot het aandeel Unilever vrijdag 2,1 procent lager op 56,45 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
633 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

UNILEVER Meer »

Koers 51,070   Verschil +0,39 (+0,77%)
Laag 50,590   Volume 4.157.811
Hoog 51,190   Gem. Volume 3.854.079
17-jan-20 17:39
label premium

Unilever worstelt met doelstelling (update)

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium