Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

actuele analyse

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
3
4 Januari 2001 - 12:18 - consolidatiefase Door Johan van der Meer ( Koers Getronics: ) (Koers GTN : 6,45 euro) De technische situatie van GTN is bekend. Veel analisten en beleggers zijn ervan overtuigd dat GTN de belegging van 2001 zal worden. Vooralsnog bevindt GTN zich in een consolidatiefase. Na de scherpe dalingen (redenen zijn bekend) heeft GTN de tijd nodig om het vertrouwen van beleggers terug te winnen. De eerste stappen in die richting zijn gezet met een mooie dubbele bodem op de oude lange termijn steunlijn op 5,7 euro. Getronics bevindt zich op korte termijn in een range die aan de onderkant wordt ondersteund door de LT steun op 5,7 euro en aan de bovenkant wordt begrensd door de weerstand op 7,4 euro.
King of Knights
2
Je vergeet echter te melden dat als de koers boven de 8,20 komt, er een koopsingaal voor de lange termijn afgegeven wordt met een eerste weerstand van rond de 15e en een tweede van rond de 20 (volgens TA.nl). Koers nu 7,28! Gaan we dit jaar dan toch nog boven de 10e uitkomen ?!
[verwijderd]
2
je hebt gelijk. Maar laten we eerst al eens consolideren. Daar ben ik voorlopig al blij mee. Als-ie echt omhoog gaat schieten, DAN ben ik nog veel blijer..... Met vriendelijke groet.
[verwijderd]
1
M.a.w. Heren/Dames, heb nog wat liquide en wil eigenlijk bijkopen, twijfel tussen CMG en GTN; heb ook de indruk dat laatste qua sentiment nu goed ligt bij de beleggers, alhoewel CMG ook aardig gaat. Misschien opties, maar dan moet ik er bovenop zitten, moet je ook tijd voor hebben. MVG,
[verwijderd]
1
Je kunt ook 'lange-termijn opties nemen'. Dan hoef je er niet zo helemaal 'bovenop' te zitten en je risico is aanmerkelijk kleiner. Bovendien stijgt hier de prijs ook van, mits het aandeel het goed doet.
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Meer »

Koers 0,000   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 0,000   Volume 0
Hoog 0,000   Gem. Volume 0
01-jan-01 00:00
label premium

KOPEN OF VERKOPEN?

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Ontdek Premium