Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Komt Marel met een hoger bod ?

17 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 6 augustus 2007 08:59
    Publicatiedatum: 6-8-2007

    Kan 't over?

    Wordt het Britse Candover voorlopig de laatste private equitypartij die een Nederlands bedrijf van de beurs haalt? Dat zou goed kunnen. De kans dat Candover succes heeft met zijn bod op Stork neemt door de onrust op de kredietmarkt snel toe.

    Het is kwestie van dagen dat het biedingsbericht wordt gepubliceerd. Candover heeft zijn financiering (via Barclays ) naar verluidt rond. Ieder ander die nu nog op zoek moet naar geld, krijgt het in dit klimaat moeilijk.

    Natuurlijk moet Candover nog enkele hobbels nemen. Niet de minste is dat 25% van Stork inmiddels in handen is van de IJslandse financiële groep LME. Daarin participeert Marel, dat naar verluidt in ruil voor het aanbieden van zijn stukken wil dat Stork voor euro 400 mln zijn Food-divisie aan hem verkoopt. Dat is een eis is die Candover niet kan inwilligen, al is het maar omdat het dan de steun verliest van Stork-ceo Sjoerd Vollebregt.

    LME staat niet alleen in zijn verzet. Andere Stork-aandeelhouders met een belang van minimaal 10% zeggen hun stukken ook niet aan te bieden. Zij hopen dat Candover zijn bod van euro 47 per aandeel verhoogt, of dat LME een knock-outbod doet op het gehele Stork-concern.

    Aan Candover nu de vraag hoe het de strijd met LME wil voeren. Eén optie is gokken dat LME het niet aandurft om Candover te blokkeren, uit vrees dat dan de koers inzakt naar euro 40 en de IJslanders pakweg euro 50 mln verliezen op hun pakket. Een nadeel van deze aanpak is dat, als LME toch dwarsligt en Candover loopt weg, niets LME in de weg staat om zelf euro 47 te bieden.

    Waarschijnlijker is dat Candover, maar dat zal blijken uit het biedingsbericht, zijn aanmeldingsdrempel zo ver verlaagt, dat LME geen blokkade meer kan opwerken. Dan moet LME met de billen bloot: komt het met een alternatief bod? Zo niet, dan zal iedereen zijn stukken aanbieden bij Candover en staat LME er alleen voor.

    Een bod van de IJslanders moet in dit scenario minimaal euro 49,35 per aandeel zijn. Blijft de prijs daaronder, dan hebben Centaurus en Paulson beloofd aan Candover te verkopen.

    Op papier is voor zo'n bod zeker ruimte. Kijk naar Candover, dat blijkbaar denkt dat Stork over een aantal jaar euro 60 per aandeel waard is. Dat moet wel, anders levert het bod van euro 47 niet de 25% rendement per jaar op die private equity wil maken. LME heeft het voordeel dat het de Tech-divisie kan verkopen, dat er synergie zit in de combinatie van Food en Marel, en dat het misschien genoegen neemt met een lager rendement.

    Allemaal redenen waarom de IJslanders meer kunnen bieden dan Candover.

    Kunnen? Of konden, toen de kredietmarkt nog open was? LME' s oorlogskas is niet toereikend om de euro 1,2 mrd te betalen die het moet betalen voor de 75% van Stork dat het nog niet bezit. Er moet geld worden geleend, maar waar? Stork-aandeelhouders voor Candover zullen kiezen, zelfs al belooft LME euro 49,35 per aandeel of meer. Tenzij LME harde garanties toont dat het geld klaarligt.

    Copyright (c) 2007 Het Financieele Dagblad

    --------------------------------------------------------------------------------
  2. [verwijderd] 17 augustus 2007 10:20
    'Stork-bestuur overlegt met Marel over uitweg'
    AMSTERDAM (FD.nl/Betten) - Stork kijkt samen met de IJslandse machinebouwer Marel op welke manier het tot een oplossing kan komen in de impasse rondom de voorgenomen beursexit. Dat schrijft Het Financieele Dagblad vrijdag.

    Het Britse private equity-huis Candover biedt euro 47 per aandeel om het industriele conglomeraat van de beurs te halen en wil zijn bod gestand doen als 65% van de aandeelhouders zijn stukken inlevert. Het IJslandse Marel heeft via investeringsvehikel LME bijna 35% van Stork in handen, waardoor het Britse bod op losse schroeven staat.

    President-commissaris Jan Kalff, bestuursvoorzitter Sjoerd Vollebregt en financieel directeur Maarten Schonfeld van Stork overlegden donderdag met president-commissaris en mede-eigenaar Arni Oddur Thordarson en met bestuursvoorzitter Hordur Arnarson van Marel.

    Stork wil de gesprekken ontkennen noch bevestigen tegenover het FD. 'Wij praten met allerlei aandeelhouders', aldus een woordvoerder tegenover de krant. 'We doen geen mededelingen over gesprekken met specifieke aandeelhouders.'

    Het zou voor het eerst zijn dat Kalff met Marel praat. Wel zou Marel enkele malen hebben gepraat met de door de Ondernemingskamer benoemde 'superwijzen' Wim Kok, Kees van Lede en Dudley Eustace over een mogelijke overname van de Stork-divisie Food Systems. Dat plan stuitte echter op verzet van Vollebregt, waarna Kalff en Kok in april naar Londen reisden om zaken te doen met Candover.

    (c) Het Financieele Dagblad in samenwerking met Betten Beursmedia News (contact: webred@fd.nl/ 020-5928456)

    Copyright (c) 2007 Het Financieele Dagblad
  3. [verwijderd] 27 augustus 2007 11:23
    Marel zal aandelen-Stork niet aanbieden
    Grootaandeelhouder Marel zal zijn aandelen in Stork niet aanbieden aan het private equity huis Candover dat het Nederlandse industrieconglomeraat wil overnemen,. Dat is zojuist bekend geworden op de aandeelhoudersvergadering die Stork thans houdt.

    Besprekingen tussen Stork en IJslanders lopen vast
    Nader nieuws volgt.

    Copyright (c) 2007 Het Financieele Dagblad

  4. [verwijderd] 27 augustus 2007 12:50
    Stork: Marel heeft alleen interesse in Food Systems
    AMSTERDAM (FD.nl/Betten) - Marel heeft alleen interesse geuit voor de divisie Food Systems van Stork. Dit zegt Jan Kalff, voorzitter van de raad van commissarissen bij Stork, maandag tijdens een bijzondere aandeelhoudersvergadering.

    'Marel heeft meerdere keren zijn interesse getoond voor dit onderdeel', aldus Kalff. Het IJslandse bedrijf heeft geen belangstelling om heel Stork over te nemen.

    De aandeelhouders van Stork vergaderen maandag over een overnamebod van de Britse durfkapitalist Candover. Het IJslandse bedrijf Marel, met een belang van 32%, ondersteunt het bod niet en aast zelf op de divisie Food Systems. Stork heeft daarnaast nog een divisie Aerospace en een onderdeel technische dienstverlening.

    (c) Het Financieele Dagblad in samenwerking met Betten Beursmedia News (contact: webred@fd.nl/ 020-5928456)

  5. [verwijderd] 28 augustus 2007 07:36
    Marel hervat vergroten van belang Stork
    Openbaar bod 'een reële optie'
    VAN ONZE REDACTEUREN

    AMSTERDAM - De IJslandse concurrent Marel hervat de opbouw van zijn belang in het industrieel concern Stork. De IJslanders schermen met de mogelijkheid om op zijn vroegst in oktober een bod te doen op alle aandelen.

    Volgens ingewijden in financiële kringen voelt de IJslandse investeerder LME, waarin Marel participeert, zich vrij om aandelen Stork op de beurs in te kopen omdat onderhandelingen met Stork zouden zijn vastgelopen.

    Deze zomer bouwden de IJslanders via de beurs een belang op van ruim 32%. LME kan zijn belang uitbreiden zonder een bod te doen op alle aandelen Stork. Europese regelgeving op dat gebied is in Nederland nog niet van kracht.

    LME bevestigt dat het een bod overweegt op Stork als geheel. Dat bod wordt niet verwacht zolang er nog een bod op ligt van Candover. Dit Britse private equity-fonds wil Stork van de beurs halen voor euro 47 per aandeel. LME zal zijn belang niet aan Candover aanbieden, aldus een woordvoerder gisteren.

    Geruchten over een bod van LME doen al langer de ronde en dragen er toe bij dat Stork wordt verhandeld op een koers boven het bod van Candover. Gisteren sloot het aandeel op euro 48.

    Stork reageerde gisteren verontwaardigd op de uitlatingen van LME. De IJslanders zijn er volgens Stork op uit om het bod van Candover te frustreren, zodat Stork zich gedwongen ziet om aan hen de divisie Food Systems te verkopen. Volgens bestuursvoorzitter Sjoerd Vollebregt is er van zijn kant nog steeds bereidheid om te praten.

    Toezichthouder Autoriteit Financiële Markten kan toetsen of uitlatingen over een mogelijk bod voldoende grond hebben. De toezichthouder kan partijen niet, zoals in het Verenigd Koninkrijk, dwingen dat bod concreet te maken.

    Copyright (c) 2007 Het Financieele Dagblad

  6. forum rang 10 voda 31 augustus 2007 16:57
    Delta Lloyd verkoopt belang in Stork aan Marel-consortium


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Delta Lloyd heeft zijn belang van 5,14% in Stork nv verkocht aan LME eignarhaldsfélag ehf, het consortium waar het IJslandse Marel onderdeel van uitmaakt. Dit bevestigt een woordvoerder van Delta Lloyd vrijdag tegen Dow Jones Nieuwsdienst.

    Een bron bekend met de transactie stelt tegen Dow Jones dat Delta Lloyd het belang heeft verkocht voor EUR47,75 per aandeel, en dat de transactie donderdagavond laat tot stand is gekomen.

    Eerder stelde Delta Lloyd het bod van Candover Investment plc van EUR47 per aandeel Stork te laag te vinden. Stork wil geen commentaar geven op de transactie, maar zegt er wel kennis te hebben genomen.

    Volgens de laatste melding bij toezichthouder AFM houdt het consortium onder leiding van Marel een belang van 32,16% in Stork. Deze melding dateert van 13 augustus 2007.

    De drempel waarbij Candover het bod gestand zal doen, is eerder deze maand verlaagd naar 65% van de aanvankelijke 80%. Candover zei op 10 augustus bovendien dat het de drempel verder kan verlagen tot 51%, mits het Stork-bestuur daarmee instemt.

    Bronnen binnen Stork zeggen dat het concern er alles aan zal doen om de gesprekken tussen Candover en LME weer vlot te trekken. "Het is in het belang van alle partijen om snel en oplossing te zoeken," aldus een van de bronnen.

    Als minder dan 65% van de houders zich aanmeldt onder het bod van Candover, dan moet die investeerder opnieuw gesprekken aangaan met de banken over de financiering van de overname.

    Candover maakte in juni bekend Stork te willen overnemen voor EUR47 per aandeel. Complicerende factor daarbij is dat vleesverwerker Marel uit IJsland het onderdeel Food Systems wil inlijven, terwijl Stork het bedrijf als geheel bijeen wil houden en door wil verkopen. Candover heeft daarover gesprekken gevoerd met Marel, maar slaagde er niet in tot overeenstemming te komen met de IJslanders.



    Door Arien Stuyt; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5890270; robin.vandaalen@dowjones.com

  7. [verwijderd] 31 augustus 2007 23:39
    LME breidt belang in overnameprooi Stork uit naar 43,3%--2
    31-08-2007 23:23:40
    Toevoeging: toelichting van Arni Thordarson in laatste twee alinea's.

    Amsterdam (BETTEN BEURSMEDIA NEWS) - LME, het investeringsvehikel van het IJslandse bedrijf Marel Food Systems, heeft zijn belang in Stork uitgebreid naar 43,3%. Dat heeft LME vrijdagavond bekendgemaakt. LME bezat al ruim 32% van de aandelen in Stork.

    Afgelopen week, na afloop van een bijzondere aandeelhoudersvergadering van Stork, liet Marel al weten mogelijk meer aandelen van het industrieel conglomeraat te zullen kopen. Ook ziet het IJslandse bedrijf het als een optie om op heel Stork te bieden.

    Met de uitbreiding van het belang wil LME, dat naast Marel bestaat uit Landsbanki Islands en Eyrir Invest, de voorgenomen overname van Stork door de Britse investeerder Candover frustreren.

    Volgens Arni Thordarson, bestuursvoorzitter van Eyrir Invest en tevens president-commissaris van Marel, is het belang verhoogd om de eerdere investeringen in Stork te 'beschermen', aangezien Candover 'heeft gedreigd om uitrookprocedures te gebruiken tegen minderheidsaandeelhouders'.

    Thordarson stelt verder dat LME er nog altijd naar uitziet om onderhandelingen te voeren met het management en de commissarissen van Stork, alsmede andere aandeelhouders, over de toekomst van het bedrijf.

    Annette van Soest
    annette@bfn.com
  8. [verwijderd] 1 september 2007 07:44
    Het spel is dus weer geheel open. Candover zal zich binnenkort wel terugtrekken. De kans, dat zij de 65% zullen halen lijkt klein en als iedereen gaat zitten wachten, totdat LME met een bod komt, lijkt de kans van slagen van haar bod erg klein. Zij zullen ook geen zin hebben om met een groot aandeelhouder als LME opgescheept te blijven zitten. Ik vind het kenmerkend, dat Candover niet zelf op de markt actief is om een belang in Stork te verwerven. Hun passieve houding in dit opzicht is een teken, dat zij zo een mooie uitweg voor zichzelf creeren. Er wordt minder dan 65% aangeboden, dus behoeven zij hun bod niet gestand te doen en blijven zij ook niet met een klein rest belang zitten.

    Als Candover zich terugtrekt heeft Stork dus twee grootaandeelhoudersblokken (C+P en LME). Er is dan voor LME geen enkele reden meer een hoger bod dan € 47 te verhogen. C+P zijn kennelijk bereid hun minderheidsbelang van 32% te verkopen aan Candover en niet valt in te zien waarom zij dat ook niet zullen doen aan LME voor dezelfde prijs en wellicht onder dezelfde voorwaarden.

    Zolang de koers boven de € 47,20 ( bod Candover + kosten) blijft kun je als particuliere aandeelhouder je aandelen beter op de beurs verkopen aan LME. Op het moment dat Stork twee groot aandeelhouders heeft zal de koers snel dalen en een hoger bod verwacht ik dus niet.
    Zoef
  9. [verwijderd] 2 september 2007 10:02
    @ de echte zoef:

    Vergeet niet het volgende: LME mocht niet met een hoger bod komen omdat ze al een aandelenbelang hadden opgebouwd. Het is namelijk zo dat je eerst een biedingsbericht moet uitgeven voordat je aandelen mag gaan inkopen. Ik zie dan het volgende scenario gebeuren:

    LME breidt komende weken het belang in Stork uit tot >50%. Vervolgens is LME verplicht volgens de wet een bod uit te brengen op heel Stork. Candover trekt zich terug omdat ze niet minimaal 50% van Stork in handen kunnen krijgen. LME biedt 47 per aandeel en Centaurus en Paulson leveren hun aandelen in.
  10. [verwijderd] 3 september 2007 10:17
    MARKET TALK:Doel Marel blijft Stork Food, niet heel Stork-SNS


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Het IJslandse consortium LME waar Marel deel van uitmaakt is uit op een overname van Stork Food Systems en niet van het hele bedrijf, meent analist Danny van Doesburg van SNS Securities, ondanks de recente uitbreiding door LME van haar belang in Stork. LME zou de risico's bij Stork-divisie Aerospace te groot vinden. Als uitweg uit de impasse ziet de analist een verhoging van het bod van Candover en een verkoop van Food Systems aan LME/Marel. Zo krijgt Candover de overname rond en kan LME/Marel meer betalen voor Food Systems. De analist ziet echter tevens een groter risico dat het overnamebod wordt ingetrokken, waardoor de koers van het aandeel kan terugvallen tot EUR40-42. De bank handhaaft zijn hold-advies bij een koersdoel van EUR48,50 per aandeel. Het aandeel Stork staat maandag rond 10.00 uur 2,2% lager op EUR46,15. (AVR)



    Dow Jones Nieuwsdienst: +31 20 5890270, amsterdam@dowjones.com

  11. [verwijderd] 3 september 2007 18:40
    Avond

    Ik heb het al verschillende keren gezegd :

    Pak je winst !!

    Verschillende deden dat niet en zeiden dat er wel 49-50 op de borden kwam als overnamebod

    Het risico wordt groter en groter dat het afkest

    en dan krijg je een dreun ( zie bij de wachters bij Versatel nu nog )

    Ik heb mijn winst al langer binnen

    The one and only Naarfwinn
  12. [verwijderd] 5 september 2007 07:29
    Compromis over toekomst Stork komt steeds dichterbij--media
    AMSTERDAM (FD.nl/Betten) - Na een constructieve onderhandelingssessie in IJsland, afgelopen weekend, lijkt het langverwachte akkoord tussen Stork, investeerder Candover en het LME-consortium over de toekomst van het industrieel concern uit Naarden nu dichterbij dan ooit.
    Dat schrijft De Financiele Telegraaf woensdag, op basis van verschillende bronnen rondom de gesprekken.

    Bestuursvoorzitter Sjoerd Vollebregt van Stork is afgelopen weekend naar Reykjavik gevlogen op uitnodiging van LME, zo laten de ingewijden weten. Daar blijkt op het hoogste niveau, in aanwezigheid van Candover, de bereidheid te zijn uitgesproken om de bestaande meningsverschillen uit de weg te ruimen. Vollebregt zou daarin het voortouw hebben genomen.

    LME bestaat uit de IJslandse vleesmachinebouwer Marel die, samen met een plaatselijke investeerder en bank aast op de Food Systems-tak van Stork.

    Tijdens de onderhandelingen van afgelopen weekend zou dusdanige vooruitgang zijn geboekt dat er bij alle betrokkenen optimisme is ontstaan over een akkoord op korte termijn (1-2 weken) met betrekking tot de toekomst van Stork. Inmiddels zouden de advocaten van alle partijen al aan de slag zijn om de deal weldra rond te breien.

    Marijn Wellink
    marijn@bfn.com

    (c) Het Financieele Dagblad in samenwerking met Betten Beursmedia News (contact: webred@fd.nl/ 020-5928456)

  13. [verwijderd] 5 september 2007 07:29
    Compromis over toekomst Stork komt steeds dichterbij--media
    AMSTERDAM (FD.nl/Betten) - Na een constructieve onderhandelingssessie in IJsland, afgelopen weekend, lijkt het langverwachte akkoord tussen Stork, investeerder Candover en het LME-consortium over de toekomst van het industrieel concern uit Naarden nu dichterbij dan ooit.
    Dat schrijft De Financiele Telegraaf woensdag, op basis van verschillende bronnen rondom de gesprekken.

    Bestuursvoorzitter Sjoerd Vollebregt van Stork is afgelopen weekend naar Reykjavik gevlogen op uitnodiging van LME, zo laten de ingewijden weten. Daar blijkt op het hoogste niveau, in aanwezigheid van Candover, de bereidheid te zijn uitgesproken om de bestaande meningsverschillen uit de weg te ruimen. Vollebregt zou daarin het voortouw hebben genomen.

    LME bestaat uit de IJslandse vleesmachinebouwer Marel die, samen met een plaatselijke investeerder en bank aast op de Food Systems-tak van Stork.

    Tijdens de onderhandelingen van afgelopen weekend zou dusdanige vooruitgang zijn geboekt dat er bij alle betrokkenen optimisme is ontstaan over een akkoord op korte termijn (1-2 weken) met betrekking tot de toekomst van Stork. Inmiddels zouden de advocaten van alle partijen al aan de slag zijn om de deal weldra rond te breien.

    Marijn Wellink
    marijn@bfn.com

    (c) Het Financieele Dagblad in samenwerking met Betten Beursmedia News (contact: webred@fd.nl/ 020-5928456)

  14. forum rang 10 voda 19 september 2007 21:47
    Stork houdt rekening met opsplitsing
    Stork houdt er rekening mee dat de onderhandelingen met grootaandeelhouder LME en de Britse investeerder Candover leiden tot de opsplitsing van het industrieel concern. 'Opsplitsing is niet het officiële uitgangspunt, maar het behoort tot de mogelijkheden', zegt een woordvoerder van Stork.

    Bestuursvoorzitter Sjoerd Vollebregt schrijft in een brief aan het personeel van het Naardense bedrijf: 'Gegeven het recent en zeer snel opgebouwde belang in Stork door LME is het duidelijk dat er een pragmatische oplossing gevonden moet worden. Dat Candover afgelopen maandag heeft gemeld dat het oorspronkelijk bod op Stork is ingetrokken, was nodig omdat de huidige gesprekken mogelijk kunnen leiden tot een nieuw en anders samengesteld bod. Het oude bod moet dan formeel ingetrokken worden. Dus onderhandelen we door. Bij die onderhandelingen moet en zal het bestuur van Stork de belangen van al onze bedrijven zorgvuldig meewegen.'

    LME

    Het IJslandse consortium LME, dat naast twee banken bestaat uit vleesmachinefabrikant Marel, heeft in korte tijd een belang van ruim 43 procent opgebouwd in Stork.
    LME frustreerde daarmee een overnamepoging door Candover, dat genoegen wilde nemen met 65 procent van de aandelen Stork. De Britten maakten maandag bekend hun bod op Stork in te trekken.

    Marel hervat vergroten van belang Stork

    De avances van Candover werden in Naarden toegejuicht, het bedrijf zou na ruim anderhalf jaar strijd in rustiger vaarwater komen. Daar stak Marel dus een stokje voor. De IJslanders lieten de afgelopen twee jaar een aantal keer doorschemeren Food Systems te willen kopen en deden zelfs een keer een bod op het onderdeel. Dat bod was in de ogen van Stork te laag.

    Haaks

    Opsplitsing staat haaks op het standpunt dat Stork de afgelopen twee jaar innam. De onderneming had het lange tijd aan de stok met de activistische aandeelhouders Centaurus en Paulson die onderdelen van Stork wilden afstoten om uitsluitend verder te gaan met de luchtvaartactiviteiten. Stork hield vast aan de strategie om te groeien op basis van drie activiteiten: luchtvaart (Aerospace), technische dienstverlening (Technical Services) en de fabricage van machines voor de voedselverwerkende industrie (Food Systems).

    Ultimatum

    Woensdagochtend kreeg Vollebregt een ultimatum van de vakbonden FNV Bondgenoten en CNV Metaal. Zij vinden dat Stork het gewijzigde standpunt ten aanzien van opsplitsing moet terugdraaien. Doet het dat niet voor vrijdag 06.00 uur, dan wordt vrijdag het werk in vijf vestigingen van Stork voor 24 uur neergelegd.

    Vakbond dreigt met acties tegen opsplitsing Stork

    FNV Bondgenoten liet verder weten de grote banken in Nederland uit te nodigen om te komen praten over wat zij kunnen doen om Stork te behouden. Vrijdagmiddag wil de bond praten met ABN Amro, ING, Rabobank en NPM Capital over de rol die zij zouden kunnen spelen bij het behouden van Stork. CNV Metaal vindt dat Stork de drie-eenheid moet blijven die het nu nog is. 'Er is wel degelijk een mogelijkheid om met aandeelhouders tot een vergelijk te komen en daarmee opsplitsing van het Stork-concern te voorkomen.'

    Opsplitsing waarschijnlijk

    Analisten achten opsplitsing van Stork het meest waarschijnlijk. 'Feitelijk zijn Marel, Centaurus en Paulson, met een gezamenlijk belang van ruim 75 procent, tegen het bestuur. Er moet dus een oplossing komen en daarbij worden de wensen van de grootste aandeelhouder meestal ingewilligd. Dat zou betekenen dat Marel zijn zin krijgt en Food Systems apart gezet wordt', aldus analist Tom Muller van zakenbank Theodoor Gilissen.

    Volgens Muller is er een aantal scenario's denkbaar om tot een dergelijke transactie te komen. 'Stork zou kunnen besluiten om Marel over te nemen, maar dat ligt niet zo voor de hand. Waarschijnlijker is dat Candover en Marel onderling tot een akkoord komen.' Stork komt uiterlijk in de tweede week van oktober met nieuws over de onderhandelingen.

    Lees meer over de achtergronden in Dossier: Stork

    Copyright (c) 2007 Het Financieele Dagblad

  15. [verwijderd] 21 september 2007 06:09
    Een Goedenmorgen

    Wij hebben u gewaarschuwd ( over de risicos van een hoger bod )

    Maar nee : vele blijven maar wachten op een hoger bod

    Wij hebben zolas reeds gezegd : onze stukken al verkocht en de winst gepakt

    Leer u winst en verlies te pakken als aandeelhouder

    The one and only Naarfwinn
17 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0655 +0,11%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.714,20 -0,69%
Gold spot 2.392,50 +0,55%
NY-Nasdaq Composite 15.282,01 -2,05%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links