Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Sectornieuws

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1.886 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... 91 92 93 94 95 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
voda
0
Ryanair denkt jaren last te houden van brexit

Gepubliceerd op 27 sep 2016 om 14:04 | Views: 1.001

BRUSSEL (AFN/BLOOMBERG) - Luchtvaartmaatschappij Ryanair verwacht twee tot vier jaar lang last te hebben van het Britse besluit om de Europese Unie te verlaten. Dat heeft topman Michael O'Leary van de Ierse prijsvechter dinsdag gezegd.

,,De vooruitzichten voor de Britse economie zijn mager'', zei O'Leary tijdens een bijeenkomst in Brussel. Hij denkt dat de onderhandelingen over brexit daarnaast een wissel zullen trekken op de economische groei in andere Europese landen.

Ryanair voerde in de aanloop naar het referendum eind juni over het Britse EU-lidmaatschap actief campagne tegen een brexit. Tevergeefs want de Britten kozen in meerderheid voor een toekomst buiten de EU. Dat zal de komende jaren de vraag en daarmee de ticketprijzen drukken, voorspelde O'Leary.

Prijsvechter

De grootste prijsvechter van Europa heeft al maatregelen getroffen om de gevolgen voor het bedrijf zelf te beperken. In de groeiplannen voor de komende twee jaar speelt Groot-Brittannië een minder prominente rol dan aanvankelijk de bedoeling was.

O'Leary stipte nog een probleem aan dat een brexit met zich mee zou kunnen brengen. Luchtvaartmaatschappijen in de EU mogen voor niet meer dan 50 procent in handen zijn van investeerders buiten de EU. Als die regel ook voor Britse beleggers gaat gelden, zal Ryanair op zoek moeten naar nieuwe investeerders.
voda
0
Vaker agressie tegen vliegtuigpersoneel

Gepubliceerd op 28 sep 2016 om 11:05 | Views: 1.669

GENÈVE (AFN) - Vliegtuigpersoneel had vorig jaar vaker te maken met agressieve passagiers dan in 2014. Luchtvaartmaatschappijen wereldwijd maakten melding van 10.854 incidenten, ruim 1500 meer dan een jaar eerder. Die stijging werd slechts ten dele veroorzaakt door de groei van het vliegverkeer, meldde brancheorganisatie IATA woensdag.

In de meeste gerapporteerde gevallen scholden reizigers het vliegend personeel uit, weigerden zij instructies op te volgen of maakten zij zich schuldig aan ander asociaal gedrag. In ruim een op de tien gevallen kwam het ook tot fysiek geweld tegen medereizigers of bemanningsleden, of zelfs schade aan het vliegtuig.

Gebruik van alcohol of drugs speelde bij bijna een kwart van de incidenten een rol. In veruit de meeste gevallen hadden de agressieve passagiers al gedronken, geslikt of gesnoven voordat zij aan boord gingen, aldus IATA. De brancheorganisatie roept op tot een gecoördineerde aanpak om dat tegen te gaan.

Strenge richtlijnen

Aan boord werkt het cabinepersoneel van luchtvaartmaatschappijen al volgens strenge richtlijnen voor verantwoord alcoholgebruik, stelt IATA. Ook medewerkers van luchthavenbars en taxfreewinkels zouden volgens de belangenorganisatie scherp moeten letten op mogelijk drankmisbruik.

,,Onhandelbaar en verstorend gedrag is eenvoudigweg onaanvaardbaar'', zei IATA-topman Alexandre de Juniac. ,,Het asociale gedrag van een kleine minderheid van onze klanten kan onplezierige gevolgen hebben voor de veiligheid en het comfort van iedereen aan boord.''
Wilbar
0
British Airways schrapt gratis drankje
Gepubliceerd op 29 sep 2016 om 13:24

LONDEN (AFN) - British Airways (BA) stopt begin volgend jaar op vluchten binnen Europa met het serveren van een gratis hapje en drankje aan passagiers in de toeristenklasse. Dat heeft de luchtvaartmaatschappij donderdag laten weten. Britse media hadden eerder deze maand al gemeld dat dit besluit eraan kwam.
BA volgt het voorbeeld van prijsvechters als Ryanair en easyJet, waar passagiers al jaren geld moeten bijleggen als zij onderweg iets willen eten of drinken. De verkopen aan boord vormen voor die bedrijven een belangrijke bron van inkomsten, naast de ticketverkoop.
Zelf presenteert BA het schrappen van de gratis snack als een verbetering, omdat reizigers nu mogen kiezen wat zij willen eten. Leverancier van de broodjes en andere snacks is Marks & Spencer. De prijzen die BA vraagt liggen volgens Britse media circa een derde hoger dan bij die warenhuisketen zelf.
voda
0
Air Berlin gaat op de schop

Gepubliceerd op 29 sep 2016 om 07:55 | Views: 2.116

BERLIJN (AFN/BLOOMBERG) - Air Berlin staat voor een stevige reorganisatie. Het verlieslatende bedrijf splitst zich op in drie onderdelen en neemt daarbij afscheid van circa 1200 personeelsleden.

Een deel van de huidige vloot, circa veertig vliegtuigen, wordt verhuurd aan aartsrivaal Lufthansa. Daarvan worden er 35, inclusief personeel, gebruikt om de vloot van Lufthansa's budgetdochter Eurowings uit te breiden. Die neemt daardoor met meer dan een derde toe. De overige vijf gehuurde vliegtuigen worden ingezet voor uitbreiding van de vloot van Austrian Airlines.

Daarnaast wil Air Berlin zo'n 35 toestellen onderbrengen bij een nieuw te vormen toeristische tak, waarvoor de opties nog worden onderzocht. De 75 overgebleven toestellen worden vervolgens ingezet bij de kernactiviteiten vanaf de basissen in Berlijn en Düsseldorf. Air Berlin is na Lufthansa de grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland.
voda
0
Air Berlin praat met Etihad en Tui over overdracht toerismepoot

Air Berlin zet stap in stoomlijningsproces.

(ABM FN-Dow Jones) Air Berlin is in gesprek getreden met Etihad Airways en reisoperator Tui om daar zijn toerismepoot in onder te brengen in een stap in zijn recent aangekondigde stroomlijningsproces. Dit heeft Air Berlin bekendgemaakt.

Air Berlin neemt met de gesprekken over deze inbreng deel aan al lopende onderhandelingen over de creatie van een Europese luchtvaartgroep voor vakantiebestemmingen. De oprichting ervan is in handen van Etihad en Tui.

Of de gesprekken het gewenste resultaat hebben is volgens Air Berlin afhankelijk van bedrijfstoezeggingen en goedkeuring van de betreffende autoriteiten.

Het bedrijf wil zich richten op kernactiviteiten met 75 vliegtuigen met hubs vanaf de luchthavens van Berlijn en Düsseldorf.

Het aandeel Air Berlin noteerde woensdag 2,5 procent hoger op 0,72 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Augustus sterke maand voor luchtvracht

Groei in Europa het sterkst.

(ABM FN-Dow Jones) De mondiale vraag naar luchtvracht is in augustus gegroeid. Dit meldde de internationale brancheorganisatie IATA woensdag in een rapport.

Gemeten in tonnage vracht, vermenigvuldigd met het aantal kilometers, was de vraag in augustus 3,9 procent hoger dan een jaar eerder.

"De augustus-data laten een verbetering zien in de vraag naar luchtvracht", meldde IATA. "Hoewel dit goed nieuws is, is het vanwege de onderliggende marktomstandigheden moeilijk om optimistisch te zijn voor de lange termijn", voegde de brancheorganisatie toe.

De vrachtcapaciteit steeg in augustus 4,1 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder.

De regionale resultaten varieerden sterk, aldus IATA. "Voor de derde keer in vier maanden rapporteerden de Europese luchtvaartmaatschappijen de hoogste collectieve jaarlijkse groei van alle regio's, terwijl de luchtvaartmaatschappijen in het Midden-Oosten hun traagste groei in meer dan zeven jaar ervoeren", voegde de brancheorganisatie toe.

Door: ABM Financial News

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Wereldwijd meer vliegtuigpassagiers vervoerd

Groei van 4,6 procent in augustus.

(ABM FN-Dow Jones) Het mondiale passagiersvervoer is in augustus in een minder hoog tempo gestegen dan een maand eerder. Dit bleek donderdag uit cijfers van brancheorganisatie IATA.

CEO Alexander de Juniac van IATA sprak van een "gezonde groei" in augustus, ondanks de vertraging vergeleken met juli. "Hoewel terroristische aanslagen in Europa de vraag heeft getemperd, neemt dit effect af", aldus de voormalige topman van Air France-KLM.

De omzet gerekend naar passagiers per kilometer steeg in augustus met 4,6 procent op jaarbasis. Dit was flink lager dan de opwaarts bijgestelde groei van 6,4 procent die over juli werd gemeten. Aanvankelijk wees het cijfer voor juli nog op een groei van 5,9 procent.

De capaciteit van de luchtvaartmaatschappijen steeg in augustus met 5,8 procent in combinatie met een gemiddelde bezettingsgraad van 83,8 procent, 0,9 procentpunt minder dan in augustus een jaar eerder.

Uit cijfers van IATA bleek dat luchtvaartmaatschappijen uit alle regio's groei boekten. De sterkste groei was er in het Midden-Oosten, met een stijging van 9,9 procent. Maatschappijen uit Europa zagen het passagiersverkeer met 2,7 procent stijgen.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Winst Easyjet onder druk door Brexit en terroristische aanslagen

Gebeurtenissen drukken winst in boekjaar naar verwachting met bijna een derde.

(ABM FN-Dow Jones) Luchtvaartmaatschappij Easyjet zal over het volledige boekjaar een flink lagere winst boeken, vanwege een vertraging in het aantal boekingen na de recente terroristische aanslagen en een daling van het Britse pond vanwege de Brexit. Dit meldde de Britse prijsvechter donderdag in een trading update over het vierde kwartaal, dat eindigde op 30 september 2016.

Easjet voorziet voor het boekjaar een winst voor belastingen variërend van 490 miljoen tot 495 miljoen Britse pond. Vorig jaar boekte de luchtvaartmaatschappij nog een winst voor belasting van 686 miljoen Britse pond. Negatieve wisselkoerseffecten vanwege de Brexit bedroegen 90 miljoen pond, een toename van 35 miljoen vergeleken met de voorspelling voorafgaand aan het referendum over het lidmaatschap van Groot-Brittannië in de Europese Unie.

CEO Carolyn McCall waarschuwde in juli al dat de luchtvaartmaatschappij dit jaar "één van de moeilijkste periodes" in jaren doormaakte. "We zijn onevenredig getroffen door buitengewone gebeurtenissen dit jaar, maar ons uitstekende netwerk, kostenbeheersing, omzetinitiatieven en onze sterke balans onderstrepen ons vertrouwen in het bedrijf", zei de bestuursvoorzitter.

Easyjet zal de volledige jaarcijfers op 15 november voorbeurs publiceren.

Outlook

De val van het Britse pond tot zijn laagste niveau in dertig jaar zal de winst van Easyjet ook in het fiscale boekjaar eindigend op 30 september 2017 met 90 miljoen Britse pond drukken, verwacht de luchtvaartmaatschappij.

Het aandeel Easyjet noteerde donderdag op een groene beurs 7,4 procent lager op 9,28 pond.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Honderd vluchten TUIfly geschrapt door staking

Gepubliceerd op 7 okt 2016 om 07:51 | Views: 2.158

HANNOVER (AFN/DPA) - De Duitse luchtvaartmaatschappij TUIfly schrapt vrijdag alle geplande 108 vluchten wegens een staking. Een deel van het personeel heeft zich ziek gemeld uit protest tegen plannen de Duitse luchtvaarttak van toerismeconcern TUI over te hevelen naar een holding onder leiding van Etihad Airways.

Eerder deze week vielen ook al vluchten uit door de protestziekmeldingen. Ook de Duitse luchtvaartmaatschappij Air Berlin wordt getroffen door de acties, omdat TUIfly een deel van de vluchten van die budgetmaatschappij uitvoert. Etihad is grootaandeelhouder van Air Berlin en zou die noodlijdende maatschappij willen samenvoegen met TUIfly.

TUI is naast TUIfly eigenaar van nog 5 Europese luchtvaartmaatschappijen. Vanuit Nederland vliegt TUI onder de eigen naam.
voda
0
Lufthansa vervoerde meer passagiers in september

Lagere bezettingsgraad.

(ABM FN-Dow Jones) Lufthansa Groep heeft in september meer passagiers vervoerd, maar de bezettingsgraad daalde. Dit maakte de Duitse luchtvaartgroep dinsdag bekend.

Het aantal passagiers liep met 5,2 procent op tot 10,8 miljoen reizigers, terwijl de bezettingsgraad met 0,8 procentpunt daalde tot 82,4 procent.

Bij dochtermaatschappijen Swiss en Austrian Airlines steeg het aantal passagiers tevens in september, maar ook hier was sprake van lagere bezettingsgraden.

Het aantal verkochte vrachttonkilometers steeg vorige maand met 8,2 procent tot 883 miljoen tonkilometer en de vrachtbenuttingsgraad steeg 2,8 procentpunt tot 65,9 procent.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Delta Air Lines boekt minder winst

Storing in augustus kost vliegmaatschappij 150 miljoen dollar.

(ABM FN-Dow Jones) Delta Air Lines heeft in het derde kwartaal minder winst behaald, nadat een computerstoring in augustus de onderneming circa 150 miljoen dollar kostte. Dit maakte de Amerikaanse vliegmaatschappij donderdag bekend.

De aangepaste winst voor belastingen daalde op jaarbasis van 2,1 miljard naar 1,9 miljard dollar. Onder aan de streep zakte de nettowinst terug van 1,4 miljard naar 1,3 miljard dollar. Dit gebeurde op een omzet van 10,5 miljard dollar, 5,6 procent minder dan een jaar eerder.

In augustus werd Delta getroffen door een computerstoring waardoor er wereldwijd vertragingen ontstonden. De vier dagen durende storing schaafde ongeveer 150 miljoen dollar van de winst voor belastingen af.

CEO Ed Bastian wees donderdag verder op een zwakke omzetontwikkeling en volatiele brandstofkosten, maar toonde zich tevreden over de solide marges en kasstromen. "Omdat onze focus ligt op een meer duurzame bedrijfsvoering, zullen we 2017 voorzichtig benaderen door onze capaciteit in evenwicht te houden met het groeiniveau van 1 procent in het vierde kwartaal", zei de topman.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Ryanair verlaagt winstverwachting door pond

Gepubliceerd op 18 okt 2016 om 08:45 | Views: 2.056


DUBLIN (AFN) - Ryanair heeft zijn winstprognose voor het lopende boekjaar naar beneden bijgesteld. De luchtvaartmaatschappij geeft aan last te hebben van de lage koers van het Britse pond, waardoor vluchten minder opleveren.

De Ierse budgetvliegmaatschappij rekent nu op een winstgroei in 2017 van 7 procent tegen een eerdere verwachting van 12 procent. Daarmee zou het resultaat uitkomen op 1,3 miljard tot 1,35 miljard euro, waar tot nu werd uitgegaan van 1,375 miljard tot 1,425 miljard euro.

De waarde van de Britse munteenheid is sinds het brexitreferendum op 23 juni met 18 procent gedaald. De gemiddelde opbrengsten van vluchten van Ryanair dalen daardoor in de tweede helft van het jaar met 13 tot 15 procent, en ook dat is meer dan gedacht.

Ryanair-topman Michael O'Leary sprak zich in aanloop naar het referendum al uit over de risico's van een brexit, maar voorzag niet dat de opbrengsten uit vluchten zo hard zouden dalen. Hij wijst er in een toelichting op dat de bijgestelde verwachtingen zijn samengesteld op basis van de huidige koers en dat die nog verder kan dalen.
voda
0
IATA: zet chip in tegen zoekraken bagage

Gepubliceerd op 19 okt 2016 om 14:39 | Views: 452

DUBAI (AFN) - De wereldwijde inzet van RFID-labels kan luchtvaartmaatschappijen de komende jaren miljarden euro's schelen in de strijd tegen het kwijtraken van bagage van passagiers. Dat meldt de internationale brancheorganisatie van luchtvaartmaatschappijen IATA woensdag na onderzoek in samenwerking met IT-bedrijf SITA.

Tassen zouden worden uitgerust met een RFID-label of -sticker waarmee ze op verschillende punten tijdens de afhandeling kunnen worden gescand en geregistreerd. Enkele maatschappijen doen dat al, maar als iedereen erop overgaat raken volgens de IATA 25 procent minder koffers zoek. Dat zou luchtvaartmaatschappijen de komende zeven jaar 3 miljard dollar schelen.

Op het dieptepunt in 2007 verloren maatschappijen wereldwijd bijna 47 miljoen bagagestukken. Dat aantal is door betere technologie inmiddels, ondanks een sterke toename van het aantal passagiers, gehalveerd.
voda
0
Lufthansa positiever gestemd over 2016

Gepubliceerd op 19 okt 2016 om 19:48 | Views: 453

FRANKFURT (AFN/BLOOMBERG) - De Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa is positiever gestemd over de winst die het over heel 2016 in de boeken zal zetten. Het bedrijf verhoogde woensdagavond de verwachting voor het hele jaar, nadat het afgelopen maand meer zakenreizigers zag instappen dan voorzien.

Lufthansa gaat er nu van uit dat de winst voor belastingen dit jaar zal uitkomen op het niveau van vorig jaar. Aangepast voor eenmalige posten was bleef toen 1,8 miljard euro over.

Eerder ging het bedrijf er nog van uit dat de winst lager zou uitvallen door toenemende politieke en economische onzekerheden.
voda
0
Staking cabinepersoneel dreigt bij Eurowings

Gepubliceerd op 26 okt 2016 om 11:37 | Views: 1.115

FRANKFURT (AFN/RTR) - De Duitse luchtvaartvakbond UFO heeft het cabinepersoneel van Eurowings opgeroepen donderdag het werk neer te leggen. Gesprekken over een nieuwe cao bij de budgetdochter van Lufthansa zijn mislukt, liet de vakorganisatie woensdag weten.

UFO had aangeboden het conflict aan een bemiddelaar voor te leggen om acties te voorkomen, maar daarop heeft Eurowings volgens de vakbond niet tijdig gereageerd. Het bedrijf zelf noemt de stakingsoproep ,,onbegrijpelijk'', aangezien het naar eigen zeggen ,,dag en nacht'' bereid is verder te praten.

Eurowings is van oorsprong een regionale dochtermaatschappij van Lufthansa, maar het moederbedrijf is bezig er een volwaardige prijsvechter van te maken. Die moet in heel Europa de concurrentie aangaan met bijvoorbeeld Ryanair en easyJet.
voda
0
Ryanair breidt uit, maar niet op Schiphol

Gepubliceerd op 27 okt 2016 om 14:22 | Views: 861

AMSTERDAM (AFN) - Luchtvaartmaatschappij Ryanair breidt zijn vluchtaanbod in Nederland komend voorjaar met 8 procent uit. Dat blijkt uit het zomerprogramma dat het bedrijf donderdag heeft bekendgemaakt. Op Schiphol maakt de Ierse prijsvechter evenwel pas op de plaats, met nog altijd vier dagelijkse retourvluchten van en naar Dublin.

De in totaal veertig routes die Ryanair vanaf komend voorjaar aanbiedt op Nederlandse luchthavens, zijn volgens het bedrijf goed voor in totaal 3,1 miljoen passagiers per jaar. Nieuw in het aanbod zijn drie wekelijkse retourvluchten tussen Eindhoven en Bologna. Op een aantal andere vakantieroutes van en naar Eindhoven gaat de luchtvaartmaatschappij vaker per week vliegen.
voda
0
Fikse groei mondiaal luchtvrachtvervoer

Europa een van de koplopers.

(ABM FN-Dow Jones) De mondiale vraag naar luchtvracht is in september beduidend harder gegroeid. Dit meldde de internationale brancheorganisatie IATA donderdag in een maandelijks rapport.

CEO Alexandre de Juniac, oud-topman van Air France-KLM, wees er op dat de wereldwijde handel juist een pas op de plaats maakte.

Gemeten in tonnage vracht, vermenigvuldigd met het aantal kilometers, lag de vraag in september 6,1 procent hoger dan een jaar eerder, waar in augustus nog sprake was van een stijging van circa vier procent.

Daarmee was er in september sprake van de snelste groei sinds februari 2015, toen de westkust van Amerika werd getroffen door grootscheepse havenstakingen.

De vrachtcapaciteit steeg in september 4,7 procent op jaarbasis.

In vrijwel alle regio's zagen luchtvaartmaatschappijen de vraag naar luchtvrachtvervoer stijgen, met uitzondering van Latijns-Amerika, waar sprake was van een krimp van 4,5 procent. Europese maatschappijen en Afrikaanse maatschappijen kenden een groei van respectievelijk 12,6 en 12,7 procent, terwijl in Azië de groei op 5,5 procent lag en in Noord-Amerika op 4,5 procent. Maatschappijen uit het Midden-Oosten kwamen niet verder dan een bescheiden groei van 1,2 procent.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
EasyJet sluit cao voor Nederlandse piloten

Gepubliceerd op 3 nov 2016 om 09:58 | Views: 903

AMSTERDAM (AFN) - Luchtvaartmaatschappij easyJet en vakbond VNV hebben een akkoord bereikt over een cao voor de Nederlandse piloten van de prijsvechter. Dat meldde easyJet donderdag, zonder op de inhoud van de afspraken in te gaan.

Nederlandse piloten van easyJet legden afgelopen zomer meerdere keren het werk neer in een poging betere arbeidsvoorwaarden af te dwingen. De nieuwe cao geldt, als de leden van VNV ermee instemmen, met terugwerkende kracht vanaf 1 juli 2016. Het akkoord loopt tot 1 april 2019.

VNV sprak van een ,,zwaarbevochten resultaat''. Het akkoord zorgt volgens voorzitter Steven Verhagen voor significante verbeteringen, waardoor volgens hem sprake is van een ,,faire cao''.
voda
0
Wereldwijd meer vliegtuigpassagiers vervoerd

Groei van 7,0 procent in september.

(ABM FN-Dow Jones) Het mondiale passagiersvervoer is in september in een hoger tempo gestegen dan een maand eerder. Dit bleek vrijdag uit cijfers van brancheorganisatie IATA.

CEO Alexander de Juniac van IATA sprak van een "gezonde vraag" in september en zei dat het herstel ten opzichte van de zwakte in augustus suggereert dat de markt "veerkrachtig" is. De voormalig topman van Air France-KLM waarschuwde er evenwel voor dat de sector nog steeds kwetsbaar is, onder meer voor stijgende geopolitieke spanningen.

De omzet gerekend naar passagiers per kilometer steeg in september met 7,0 procent op jaarbasis. Dit was de hoogste groei in de laatste zeven maanden. Een maand eerder was sprake van een groei van 4,6 procent, zo meldde IATA vorige maand.

De capaciteit van de luchtvaartmaatschappijen steeg in september met 6,6 procent in combinatie met een gemiddelde bezettingsgraad van 81,1 procent, 0,3 procentpunt meer dan in september 2015.

Uit cijfers van IATA bleek dat luchtvaartmaatschappijen uit alle regio's groei boekten. De sterkste groei was er in het Midden-Oosten, met een stijging van 11,0 procent. Maatschappijen uit Azië zagen het passagiersverkeer met 10,2 procent stijgen en in Europa was dit 5,0 procent.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
1.886 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 ... 91 92 93 94 95 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Direct naar Forum

Air France-KLM Meer »

Koers 10,220   Verschil 0,00 (0,00%)
Laag 10,050   Volume 2.348.456
Hoog 10,325   Gem. Volume 2.711.731
15-okt-19 17:35
label premium

Air France-KLM: turbulenties

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium