Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Doorbraak!

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

178 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. DonDagobert 19 april 2017 15:45
    Opvallend kalm hier de laatste tijd inderdaad, maar eerlijk gezegd wel begrijpelijk. Als ik zag hoe Dmmsch hier gisteren met veel nijd werd (terug) verwelkomt en hoeveel klinkklare onzin alhier met hand en tand grof wordt verdedigt dan snap ik het wel.

    Proberen de boel hier vriendelijk, gezellig en enigszins inhoudelijk te krijgen is vechten tegen de bierkaai avant la lettre.

    Maar ok, de S&P VIX loopt weer wat terug. De futs in de USA zijn weer niet bang. Dow Jones heeft het al dagen moeilijk, niet in de laatste plaats door Goldman. Eensch zien of we weer uit de startblokken knallen. Ik zie de DAX nog wel rood gaan eigenlijk, daar zit weinig snit op.
  2. forum rang 6 ttroo 19 april 2017 16:08
    Palladium knakt ook. Goud volgt gewoon zijn meerjarige downtrend. Ik loer op een lage VIX te kopen. Ik heb wel een andere kleine longpositie in de VIX gekocht. Het zijn saaie dagen. Gisteren en eergisteren (Amerika) is er op individueel company niveeau weinig gebeurt. Zo werd Umicore bijvoorbeeld omgevlagd naar Strong Sell, Google ging richting neutraal toe. Ze lijken in een driehoek te zitten. Opvallend gisteren dat Chevron wat terug moest. Schlumberger werd omgevlagd van strong buy naar strong sell. Dit gebeurde wel in een smalle range. Dus de shorters moeten beter hun best doen in Schlumberger. Op een goede groene dag kunnen ze zo maar weer worden teruggevlagd. Societe Generale moet nog wat verder zakken. En dat geldt voor meerdere fondsen. The Long Ones blijven een enorme voorsprong houden op de shorters. En dan heb ik dus op company level. Goldman Sachs luidde al de noodklok voor GOUD. Want Goldman Sachs moest verder terug omlaag. Maar ze hebben een ongelooflijke rit omhoog achter de rug. Dus een grote winstnemingsronde in Goldman Sachs kon worden verwacht. Europa herstelt maar magertjes. Opvallend! Hebben ze geen vertrouwen in Amerika? Platinum knakt ook! Zilver knakt ook. Lekker bezig die metalen. Olie knakt nog niet. De kans is groot dat ik morgen kleine shortposities in olie neem. Morgenochtend de bevestiging/ontkenning.
178 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links