Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Galapagos AEX:GLPG.NL, BE0003818359

  • 27,120 24 apr 2024 17:35
  • -0,440 (-1,60%) Dagrange 27,100 - 27,760
  • 86.317 Gem. (3M) 80,8K

Galapagos april 2017

2.841 Posts
Pagina: «« 1 ... 36 37 38 39 40 ... 143 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 12 april 2017 13:15
    quote:

    harvester schreef op 12 april 2017 12:52:

    [...]

    Daar ben ik het niet mee eens.
    Al het goede nieuws wat gaat komen kan per definitie nog niet in de koers zitten.
    Totdat het een feit is, zit er altijd (althans bij professionele beleggers)niet alleen een time discount maar ook een risk discount in.

    Een stukje zit er dus wel in bijvoorbeeld een paar EURO voor succesvol CF + of beter dan Vertex CF ontwikkeling.
    Als CF van Gala definitief succesvol is en ook beter dan die bij Vertex dan explodeert de koers van Gala en knalt die van Vertex terug van USD 20 miljard naar vermoed ik USD 2 miljard.
    Dan moet Galapagos dus nog USD 18 miljard stijgen.

    Daar komt nog bij dat de risk en time discounts op de reuma activiteit uit de waardering gehaald worden en de cashflow van EUR 1 miljard gedurende zeg 10 jaar tot een waarde van circa EUR 15 miljard stijgt van alleen de reuma toepassing.

    Als dat nu de enige pijlen op de boog waren, maar dat is niet zo.
    Er zijn meer serieuze kansen bij Gala op forse waardestijging voor wie meer dan een paar dagen geduld heeft.


    Hoezo vermoed u dat Vertex dan naar 2 miljard $ zou knallen?
  2. [verwijderd] 12 april 2017 13:21
    Nasdaq zal op bepaalt moment wel goesting krijgen om GLPG eens positief te laten eindigen en door die € 85 te vliegen.
    Het aantal dagen dat dit niet lukte is de laatste tijd alweer toegenomen.
    Dus het kan vandaag zomaar gebeuren !
    Net wanneer wij in slaap dommelen,er vanuit gaande dat het vanmiddag zou moeten omlaag geduwd worden.

    Maar hebben we het enkele weken ook niet meegemaakt dat er zo'n rustmoment was (week 11,12) alvorens we doorgingen ?
  3. forum rang 5 RW1963 12 april 2017 13:25
    quote:

    Kelewan schreef op 12 april 2017 13:12:

    [...]

    Dat zou niet helpen, ook dan dacht je nu, had ik er maar meer gekocht.

    PS: kocht ooit hoogovens op € 0,10, verkocht op € 0,25, een paar weken later stonden ze op € 1.
    .... Je kunt ook denken: wat goed dat ik ze destijds durfde te kopen, wat goed dat ik er zoveel winst mee heb gehaald - en ze nog steeds heb en niet te vroeg al heb verkocht.

    Klopt helemaal. Herkenbaar.
  4. forum rang 7 A3aan 12 april 2017 13:38
    quote:

    Chicken Rides Again schreef op 12 april 2017 13:25:

    Ik had ooit een oom. Die ging vreemd. Zand erover, zei mijn tante. Tot zover mijn oom.

    Een bizonder goedenmorgen overigens.
    Goh, dan hadden wij dezelfde oom. Hij ging inderdaad de pijp uit en toen ze aan tante vroegen hoe ze hem begraven wilde hebben, zei ze in haar kwaadheid dat het haar niets kon schelen en ze hem maar in een kartonnen doos in de grond moesten stoppen. En dat gebeurde. Later kreeg ze daar toch spijt van, omdat ze ook toe moest geven dat hij altijd goed voor haar gezorgd had. Geen financiële problemen, altijd voldoende geld etc. Daarom vroeg ze aan de begrafenisonderneming of hij alsnog in een mooie kist herbegraven kon worden. Natuurlijk kon dat en ze gingen het stoffelijk overschot opgraven. Tot hun verbazing was de doos echter leeg. Er lag wel een briefje in met de tekst: "Beste Toos, ik leg niet meer in de doos. Ik leg nu op nr. vijf op een ander lekker wijf".
  5. [verwijderd] 12 april 2017 15:31
    Let's see: Russia-Syria-North Korea-Russia collusion-too many unfilled positions-hapless Secretaries-Spicer flapping his mouth.......

    Time to repeal Obamacare!

    Despite a stalemate in Congress over a plan to repeal and replace Obamacare, President Donald Trump says his efforts on health care are “doing very well” and that he still wants a bill passed before tackling tax reform.

    Trump said in an interview aired Wednesday morning on Fox Business that a GOP health bill will get done, even after members of Congress left last week for recess with no clear compromise in sight.

    “We have to do health care first to pick up additional money so that we get great tax reform. So we’re going to have a phenomenal tax reform, but I have to do health care first,” Trump said.

    Trump wouldn’t put a deadline on when a health-care bill would be passed, saying it would happen “at some point.” He added that if it didn’t happen “fast enough” he would eventually move on to tax reform.

    Companies and investors have been eagerly awaiting an overhaul to the U.S. tax system that the administration has promised will lower corporate taxes and make it easier to bring money back from overseas. But with health reform standing in the way, analysts now think it won’t be until the end of the year, at the earliest, when a tax plan could take shape.

    www.bloomberg.com/news/articles/2017-...

  6. Beurskingpin 12 april 2017 18:45
    Op de eerste rij bij Galapagos Woensdagavond 5 april opende Galapagos in Mechelen exclusief zijn deuren voor een kijkje achter de schermen. Om 18u30 verwelkomden zij 90 geïnteresseerde Bolero-klanten, elk met hun reden om af te zakken naar Mechelen: affiniteit met de biotechsector, Galapagos (ex-)aandeelhouder of geïnteresseerd in een bedrijfsbezoek … Elke groep was vertegenwoordigd. Na een korte introductie door Bolero-collega Jan Van Roy, werd de avond in gang gezet door CFO Bart Filius. Die zorgde voor een duidelijke kijk op het doen en laten van het dynamische bedrijf, dat sinds de IPO zijn marktaandeel wist te vervierdubbelen. Deze indrukwekkende prestatie zorgde ervoor dat het publiek aandachtig luisterde toen hij de strategie, visie en cijfers doornam. De slides logen niet, Galapagos doet het zeer goed zowel in zijn onderzoek als op de beurs. Galapagos heeft meer geld in cash dan dat er ooit bij de start in 1999 werd ingepompt door investeerders. Galapagos is trouwens het enige biotechbedrijf in België dat dit heeft kunnen verwezenlijken. galapagos-cash-inception-201704.png KBC Securities-analisten Michaël Vlemmix en Sandra Cauwenberghs stelden enkele vragen na de presentatie aan de CFO. Gevolgd door kritische vragen van het Bolero cliënteel, die zoveel mogelijk info wilden vergaren. Het bedrijfsbezoek was natuurlijk het uitgelezen moment om informatie van bij de bron te halen. Als resultaat was de vraag-en antwoordsessie in een mum van tijd voorbij, deze kan u trouwens hieronder opnieuw bekijken: www.youtube.com/watch?v=n-FmlN4bFA0&a... Na een uurtje presentatie en Q&A was het tijd om de laboratoria open te stellen. De rondleiding werd gegeven door twee ervaren onderzoekers, die duidelijk elke vierkante cm van het gebouw kenden. Ieder lab werd kort besproken en geplaatst in het grotere geheel: het onderzoek voor een behandeling tegen mucoviscidose of ook wel taaislijmziekte genoemd. Dit onderzoek, dat al jaren aan de gang is, is mogelijk dankzij het vertrouwen in Galapagos en de verschillende samenwerkingen met Vlaamse ziekenhuizen en universiteiten. Conclusie: een geslaagde informatieve avond met een duidelijk overzicht door Bart Filius en de onderzoekers. Kon u er jammer genoeg niet bij zijn maar bent u toch benieuwd wat Galapagos in petto heeft? Neem dan hier een kijkje in hun presentatie: www.glpg.com/docs/view/58da645cbf4f5-en Bron:"Blog KBC-Bolero"
    Lees meer op: beursig.com/forum/viewtopic.php?f=4&a...
2.841 Posts
Pagina: «« 1 ... 36 37 38 39 40 ... 143 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Weinig houvast voor beleggers in Galapagos

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links