Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Doorgaan of overshoot?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

181 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 10 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Optiefan 10 april 2017 19:18
    quote:

    leuke trol schreef op 10 april 2017 17:34:

    Duidelijk overshoot
    Duidelijk was het geweest als er een shootingstar of gravestone doji gevormd was. Nu is er morgen niet veel voor nodig om toppatroon ongeldig te maken maar inderdaad het blijft een hanging man. En Yellen kan helaas voor veel beweging zorgen.
  2. Henri-Trader-Zonder-Trades 10 april 2017 19:34
    quote:

    MFC schreef op 10 april 2017 18:39:

    Nee is al langer beursgenoteerd. Kijk anders gewoon even bij google finance, of marketwatch of yahoo finance.

    Zit in een uptrend. Levert ook aan US Navy in Mediterrean Sea.
    Heb hem gecheckt op Investing. Nog genoeg ruimte omhoog :-) Ik kan terug tot 2007. Al veel hoger geweest. Lijkt uit te breken. Aandeel voor Pomper misschien. Ik zou hem liever wat lager oppikken.

    Ik heb trouwens wel stiekem een ritje gemaakt met je tip Big 5 Sporting Goods. Niet verder vertellen :-) Dank voor deze tip!
  3. antiflow 10 april 2017 20:16
    Bas:
    'Deze steunlijn startte bij de 445,65-bodem van december en ligt vandaag bij 511,50. Vorige week werden een twee pogingen ondernomen om deze steunlijn onder druk te zetten.
    Zolang dat niet gebeurt, blijft de kans groot op de start van een correctie in de komende weken. De handelsruimte wordt daarbij steeds smaller door de oplopende bodemlijn.'

    Komt het niet in je op dat het testen van de bodemlijn opzettelijke verkeerd op het been zetten testen zijn? Al maandenlang roep je dat de kans groot is dat er de komende weken een correctie aan zit te komen. Je kennis en kunde zijn ronduit ver onder de maat. Nooit eens je vizier openstellen dat het ook een andere kant kan opgaan. Mensen gaan zich irriteren omdat je weinig vernieuwend bent in je opvattingen en slechts van een toplijn, bodemlijn en zo nu en dan een stijgende wig spot. Sorry maar dat kunnen we allemaal zelf ook heel goed inmiddels. Rob voegde in een week tijd meer toe dan jij in maanden.
  4. Henri-Trader-Zonder-Trades 10 april 2017 20:32
    quote:

    Downfall schreef op 10 april 2017 20:20:

    Opa ,met wie is het nou treurig gesteld? Wat vinden jouw kinderen en kleinkinderen nou van deze droefpraat voor iemand ver op leeftijd:u moet zich diep schamen
    Ik denk dat Opa nu wel zo ongeveer begrijpt wat je van zijn post vindt Downfall... :-) De beste man komt net uit het vliegtuig nadat ie ons maanden heeft moeten missen. In zijn enthousiasme probeerde hij zich denk ik meteen weer aan het niveau aan te passen. Wellicht schoot ie een beetje door. Kan gebeuren toch bij zo'n levenslustige oudere jongere.. :-)
  5. [verwijderd] 10 april 2017 20:35
    Deze week wordt in de VS het kwartaalcijferseizoen geopend met resultaten van Delta Airlines op woensdag en de banken JPMorgan en Citigroup op donderdag. Vrijdag de inflatiecijfers in de VS. Als de inflatie daar lager uitvalt dan verwacht, zoals afgelopen vrijdag ook de banengroei tegenviel, dan is de noodzaak om de rente te verhogen minder aanwezig. Dat zou dan goed nieuws zijn voor de aandelenbeurzen.
  6. [verwijderd] 10 april 2017 21:21
    De koers van Tesla is maandag dankzij een adviesverhoging naar het hoogste niveau ooit gestegen, waardoor de fabrikant van elektrische auto's inmiddels de grootste Amerikaanse autofabrikant qua marktwaarde is geworden. Zakenbank Piper Jaffray zette een koopaanbeveling op het aandeel en het koersdoel ging met 65 procent omhoog naar 368 dollar. De koers van Tesla stond maandag 3,4 procent hoger op 312,81 dollar.
  7. [verwijderd] 10 april 2017 21:38
    IK weet niet wat het voor en speech is hoor. Is maandag dus zal wel meevallen denk ik. Als het een stront aan de knikker speech is hadden ze het wel op een vrijdag middag gedaan denk ik.

    quote:

    Optiefan schreef op 10 april 2017 21:21:

    [...]

    Dat het nabeurs is krijg ik wel een beetje de kriebels van...
181 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 10 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links