Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ArcelorMittal AEX:MT.NL, LU1598757687

  • 23,890 16 apr 2024 14:08
  • -1,630 (-6,39%) Dagrange 23,760 - 24,370
  • 4.125.520 Gem. (3M) 2,3M

April Arcelor Mittal 2017

2.709 Posts
Pagina: «« 1 ... 13 14 15 16 17 ... 136 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. miniature 3 april 2017 21:42
    quote:

    john steed schreef op 3 april 2017 21:15:

    Gaat weer omhoog in de US.
    Als dit zo door gaat morgen weer groen
    Inderdaad, gelukkig nog maar $ 0.06 en we staat weer in het groen, zou nog moeten kunnen lukken voor the closing BELL ! maar of A'dam dan ook morgen in het groen zal openen is nog maar de grote vraag wat ik betwijfel !
  2. pbr 3 april 2017 22:00
    quote:

    miniature schreef op 3 april 2017 21:42:

    [...]Inderdaad, gelukkig nog maar $ 0.06 en we staat weer in het groen, zou nog moeten kunnen lukken voor the closing BELL ! maar of A'dam dan ook morgen in het groen zal openen is nog maar de grote vraag wat ik betwijfel !
    Vergeet niet dat we dan pas de slotstand weer te pakken hebben
    Dat was wel behoorlijk onder vorige sluiting en 20 cent onder DH
    Helft weer ingeleverd van bounce naar 8

    Morgen even aanzien maar als het wederom lager gaat dan sluit vandaag neem ik tijdelijk afstand
    Voorzie dan nog wel euootje lager tot cijfers en Mei is zoals altijd inleveren
  3. [verwijderd] 3 april 2017 22:41
    quote:

    Geldsmijter1995 schreef op 3 april 2017 20:22:

    [...]

    Wellicht een ietwat vreemde vraag, maar ben zelf wel benieuwd naar hoe mijn berichten worden ervaren hier? Ik doe mijn best om mezelf te verdiepen in de sector & omgevingsfactoren. Ik probeer dan ook met constructief onderbouwde berichten te komen, maar hoor er relatief weinig op terug.

    Niet dat ik perse superveel aandacht wil, ben gewoon benieuwd naar hoe mijn bijdrage ervaren word! Probeer ook maar te leren!

    Vorig jaar mei met beleggen begonnen, recentelijk even terug naar nepgeld (had eerst mooie winsten maar nu forse verliezen gemaakt door fouten). Even wat ervaring op doen dus! Ook interessant met m'n studie bedrijfseconomie!
    Positief; ik negeer ex-Blijvenhopen/Stadsmens en wat anderen die niet onderbouwd alles omhoog of omlaag schreeuwen.

    Success,

    Ozzy

    PS MT doet het juist behoorlijk in vergelijking tot wat andere staalbedrijven.

    1 maand:

    Vale: -6.78%

    MT:-6.96%

    United States steel: -10.2%

    AKS:-14.5%

    Cliffs: -18%

  4. Octavia 2 3 april 2017 22:53
    quote:

    Kerncentrale schreef op 3 april 2017 20:34:

    Heel negatief segment vanavond. Jammer dat ik dat als leek mag ervaren.

    Waarom gaat dit maar door? Ik heb hier niet om gevraagd. Wij die weinig tot niets posten hebben hier niet om gevraagd.

    Aandeel kan omhoog maar ook omlaag. Zie Gemalto: van € 62,- in een keer naar € 52,- ongeveer 10 dagen geleden. Lachen jullie negatieve forum leden mij dan ook uit? Omdat het met ieder aandeel kan gebeuren? Zo van; wacht maar wij laten jullie weten dat Arcelor aandeelhouders lekker verlies gaan krijgen.

    Negatieve aandeelhouders, hou het kort aub. Voor de rest komt het zoals het komt en wie belegt riskeert.
    Goedenavond Kerncentrale

    Bij het openen van dit april draadje heb ik nog de suggestie gegeven : respect voor elkaar. Nu ik ben het volledig met je eens dat het vandaag huilen met de pet is met die negatievelingen. Ook ik als leek ben hier niet gelukkig mee en ik ben het met jouw verhaal helemaal eens. ABtje van mij voor jou maar de strekking daarvan zal wel niet begrepen worden door deze lieden ben ik bang.
  5. Kerncentrale 3 april 2017 23:25
    quote:

    Octavia 2 schreef op 3 april 2017 22:53:

    [...]

    Goedenavond Kerncentrale

    Bij het openen van dit april draadje heb ik nog de suggestie gegeven : respect voor elkaar. Nu ik ben het volledig met je eens dat het vandaag huilen met de pet is met die negatievelingen. Ook ik als leek ben hier niet gelukkig mee en ik ben het met jouw verhaal helemaal eens. ABtje van mij voor jou maar de strekking daarvan zal wel niet begrepen worden door deze lieden ben ik bang.
    Jawel hoor Octavia mensen die zo negatief reageren en hebben gereageerd zijn zich zeker bewuste van het waarom. Hiertussen zitten echter ook een paar forum reacties van leden die op een bepaalde manier toch wel doel treffen, maar op gegeven moment is de boodschap overgekomen.klaar.
  6. forum rang 6 NewKidInTown 4 april 2017 06:34
    quote:

    voda schreef op 3 april 2017 20:14:

    Ach, het is iedere keer hetzelfde liedje, als de koers even niet oploopt, een beetje stokt, of zelfs terugloopt, komt dat ongedierte onder natte stenen vandaan. Posities hebben die gasten nooit, al roepen ze nog zo hard van enorme put voorraden.
    Enne je kent het gezegde:

    Wie een put(je) voor een graaft,
    valt er meestal zelf in!
    :-)

    Het beste wat je kan doen is die gasten gewoon negeren, doodzwijgen etc.
    Ben het gedeeltelijk of grotendeels wel met je eens.
    Vind wel dat mensen met zowel een short- of long-positie wel mogen posten wat hun positie en verwachtingen zijn.
    En een gegeven is dat bij het omlaag gaan van de koers, de shorters euforisch worden en steeds meer gaan posten. Het omgekeerde zie je bij de longers.
    Maar ook ik irriteer me eraan dat shorters steeds maar weer het aandeel afkraken met de zelfde soort negatieve inhoud. Dat roept natuurlijk verhoogde irritatie op bij longers die toch al niet vrolijk waren en er tegenin gaan.

    Daarbij lijkt het wel of bijna iedereen denkt dat hun postings, negatief of positief ook maar enige invloed hebben op de koers, DAT IS NIET ZO.

    Ik ben het 200% eens met: "Het beste wat je kan doen is die gasten gewoon negeren, doodzwijgen etc."

    Mijn visie voor de komende tijd WAS: KT somber, LT positief en is gewijzigd in KT optimistisch LT positief. Niet dat het ook maar enige invloed heeft, maar op grond van zowel TA als vooral FA, moet 10 euro in dit tweede kwartaal haalbaar zijn en die weg wordt deze maand al ingeslagen.
    Ik zie het slot in de US 0,013 lager staan dan het slot hier, dus dat valt wel mee na eerst een grotere daling in de US.
    Factoren van de meeste invloed naast de staal- en iron ore-prijzen en het brede marktsentiment: ILVA en de Q1 cijfers. Wie het weet, mag het zeggen.
  7. [verwijderd] 4 april 2017 06:58
    Gisteren coking coal 15% gestegen op 1 dag wat natuurlijk wel minder is, maar echter een tijdelijke invloed zal hebben totdat de boel in Australië weer gerepareerd is om weer coking coal te vervoeren naar de havens na de cycloon. AM heeft ook coking coal mijnen echter niet genoeg voor eigen productie van staal. Misschien dat deze spike juist ook wel de staalprijzen ondersteunt. Hoe dan ook, genoeg triggers de komende dagen om te bepalen waar de koers heen gaat: 6 april komt er misschien al wat meer naar buiten inzake Ilva, de dag erna hoogstwaarschijnlijk nieuws vanuit de EU omtrent dumping en maandag Nucor met cijfers. Ook nog Trump deze week met een ontmoeting met president China.
  8. [verwijderd] 4 april 2017 07:22
    Nikkei weer in de min.Die doet t ook al weken minder.Iron in de min en coking coal dik gestegen.Het wordt er niet beter op terwijl de euforie iedere dag toeneemt.Soms is het zoals het is.Benoem dat dan is mijn mening.Ipv blijven roepen dat er niks aan de hand is.Het momentum is al weken weg bij AM en onzekere factoren op korte termijn zullen koersdruk brengen.Als je had bijgekocht had je met die pluk ook alweer verlies gehad.Het is een onvoorstelbaar casinoaandeel al jaren.Als je eind 7e bent ingestapt is het doodgeld gebleken(voorlopig)Vergeet niet dat banken ook vaak koersdoelverhogingen geven om snel te dumpen.En hier maar denken dat t goed nieuws is.
  9. miniature 4 april 2017 07:33
    quote:

    Peter76 schreef op 4 april 2017 07:15:

    Goede morgen Heeft iemand een link wat de Iron Metal price doet op dit moment ?
    https://www.ig.com/uk/ig-commodities/iron-ore en het is ook voor vandaag wel duidelijk welke negatieve richting de AM koers wederom op zal gaan..... ik verwacht in ieder geval geen groen, en hoop dat het een heel licht roze kleurtje mag blijven , met een min van € 0.10-. 0.15 cent
  10. forum rang 4 Kogovus 4 april 2017 07:36
    quote:

    Octavia 2 schreef op 3 april 2017 22:56:

    [...]

    John je had beter mijn tip kunnen opvolgen in plaats van dit geleuter te lezen.
    VI was weer lachen en dat kan ik hier nu niet bepaald met sommige gasten.
    Moge Oct, Ik dacht al, wat bedoel je nou, ik ben namelijk niet zo een voetbal liefhebber. Als ik al kijk is het een leuke comedy, national geografic of het nieuws. Maar je hebt gelijk hoor, moeten we ook gewoon niet doen, het lezen van geleuter.

    Ik ben altijd in de veronderstelling geweest dat een forum was opgericht om met gelijkgestemden ideeën en ervaringen uit te wisselen. Daar zijn een aantal zich of niet van bewust of het interesseert ze gewoonweg niet en dat vind ik jammer.

    Desalniettemin wil ik wel op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de markt en een aantal leden zijn hier zeer bekwaam in en zou het zonde vinden deze input te moeten missen. Wellicht is het wijs, om ergernis te voorkomen, om gewoon maar eens niets meer op het forum te lezen, krijg ik waarschijnlijk ook meer werk gedaan.;-)

  11. forum rang 4 Kogovus 4 april 2017 07:49
    quote:

    NewKidInTown schreef op 4 april 2017 07:39:

    En ik verwacht voor vandaag een uiterst bescheiden 0 tot +5 cent. Op dit moment een indicatieve opening van 7,80 voor wat het waard is: niets.

    EDIT: Op dit moment een indicatieve opening van 7,87 voor wat het waard is: niets.
    Moge Kid, gisteren heb ik ook geïnvesteerd in juni opties. Zo te zien te vroeg want hij hobbelt al aardig achteruit. Verwacht jij voor de juni expiratie nog wel een enig herstel of word dit naar jouw mening op de proef gesteld?
2.709 Posts
Pagina: «« 1 ... 13 14 15 16 17 ... 136 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Herstel in zicht voor ArcelorMittal

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links