Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Chinees Tencent investeert in Tesla

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nick Bakker

Van je hobby je werk maken, is dat slim? Nick Bakker doet dat als Market Watcher bij IEX. Hij verzorgt dagelijks het Fondsenrondje, de Slotcall en het IEXNieuws. Daarin houdt Nick u op de hoogte van al het beursnieuws, de AEX en alles wat er maar speelt bij Nederlandse aandelen. Beleggen, stockpicken, maar ook speculeren. ...

Meer over Nick Bakker

Recente artikelen van Nick Bakker

  1. jul '18 Liveblog: Trump en BAM 3
  2. jul '18 Liveblog: Microsoft 7
  3. jul '18 Slotcall: Shell en Unies 3

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. Twan68 29 maart 2017 16:48
    Nico, Tencent is gewoon te koop op de NYSE ARCA beurs als Tencent holding Linited met ISIN TCEHY US88032Q1094. En ja ik ben eentevreden belegger en gebruiker van WeChat, beter dan Facebook en Whatsapp en onmisbaar voor wie veel in China en omgeving verblijft, immers Facebook en Google werken daar niet. Alleen de belegging in Tesla door Tencent doet mij verbazen.Nico heb je daar een mening over? Tot slot Wechat is ook een online bank en je kan met de app betalen en beleggen. Fintech dus naast messaging, gaming en social network en handelsplatform in 1 app. Dat moet in het westen nog bedacht worden...
  2. Verkruimel 29 maart 2017 17:20
    Het nadeel van WeChat is dat zodra je dat installeert de Chinese overheid je hele telefoon kan inkijken. Mijn vrouw kreeg een veiligheidsvoorlichting waar gevraagd werd of iemand in de zaal WeChat had. Iemand zei 'ja', en de voorlichter vroeg het telefoonnummer en gaf opdracht de telefoon uit te zetten.
    Na enig gerommel op de computer zei hij: "Zeg eens iets" - en daar kwam de stem van de telefooneigenaar uit de computerluidsprekers.

    Het voordeel is dat WeChat-pakketten voorrang krijgen op het Chinese Internet, en WeChat dus veel sneller en vloeiender is dan bijvoorbeeld WhatsApp. Met WhatsApp valt echter heel goed te werken.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links