Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Wake Up!

6.508 Posts
Pagina: «« 1 ... 301 302 303 304 305 ... 326 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 DeZwarteRidder 25 maart 2017 09:32
    ’Kluivert in greep van goksyndicaat’
    52 min geleden

    Patrick Kluivert staat al enkele jaren onder zware druk van een goksyndicaat, waar de oud-voetballer een schuld van een miljoen euro zou hebben opgebouwd.

    Dat schrijft De Volkskrant op basis van justitiële documenten.

    De oud-spits zou in 2011 en 2012 wekelijks aanzienlijke bedragen hebben ingezet op voetbalwedstrijden, waaronder duels van het eerste van FC Twente, waar Kluivert toen als trainer van de beloften actief was. Dat was toen niet verboden, nu wel.

    De oud-voetballer, die inmiddels als technisch directeur werkt bij Paris Saint-Germain, heeft zijn schuld deels afgelost, maar zou nog altijd tonnen in het rood staan bij enkele criminelen.

    De vermeende leider van het goksyndicaat zou in Duitsland ook betrokken zijn geweest bij matchfixing, maar er zijn geen aanwijzingen dat Kluivert daarbij betrokken is.

    Kluiverts advocaat mr. Spong laat in de Volkskrant weten dat zijn cliënt 'geen enkele strafbare betrokkenheid heeft gehad bij het manipuleren van voetbalwedstrijden' en dat hij 'uitsluitend slachtoffer is in deze zaak'.
  2. forum rang 10 DeZwarteRidder 25 maart 2017 09:35
    Linda doneert 5000 euro per afgevallen kilo
    13 min geleden

    Linda de Mol geeft haar strijd tegen de overtollige kilo's extra gewicht. Per afgevallen kilo belooft de presentatrice 5000 euro te doneren aan Giro555.

    "Ik stond vorige week chagrijnig op de loopband tot ik een spotje van Giro555 op televisie zag. Toen voelde ik me enorm slecht", zei Linda vrijdagavond in RTL Late Night. Ze besloot toen om behalve voor zichzelf te werken ook iets extra's te doen voor de mensen in Afrika 'die hun kinderen niet eens eten kunnen geven'.

    Linda riep de lezers van haar blad die eveneens aan het afvallen zijn geslagen op om ook iets te doneren per afgevallen kilo. "Als is het maar een euro. Als iedereen dat doet, hebben we zo een half miljoen."
    Gazelles

    De presentatrice begon afgelopen week met haar veelbesproken afvalrace. "Ik wil best op televisie de buffel tussen de gazelles zijn. Dat vind ik helemaal niet erg, zo voel ik me weleens namelijk. Maar ik wil het natuurlijk ook weer niet zo uit de hand laten lopen dat ik straks net zoveel weeg als Wendy en Georgina bij elkaar opgeteld", zei Linda bij de start van haar actie.

    Giro555 zamelt momenteel geld in voor slachtoffers van hongersnood in Afrika.
  3. forum rang 6 NewKidInTown 25 maart 2017 10:58
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 25 maart 2017 09:35:

    Linda doneert 5000 euro per afgevallen kilo
    ......
    Giro555 zamelt momenteel geld in voor slachtoffers van hongersnood in Afrika.
    Heel sympathiek van haar, het is alleen de vraag of dat een goede bestemming is en helpt op de lange termijn.
  4. [verwijderd] 25 maart 2017 13:56
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 10 maart 2017 11:46:

    Bekende Russen melden zich aan voor gruwelijke realityshow
    31 min geleden

    Een paar bekende Russen, onder wie een actrice en een bekende zwemcoach, hebben zich aangemeld voor het controversiële tv-programma waarin vijftien mannen en vijftien vrouwen negen maanden moeten overleven in de Siberische wildernis.

    Ging jij maar naar zo'n gruwelijke reality show.
  5. [verwijderd] 26 maart 2017 21:28
    quote:

    henk38 schreef op 23 maart 2017 09:53:

    Hoe goed gaat het in de VS ?

    JCPenney - sluit dit jaar 138 winkels

    Macy’s - 68 winkels

    Sears & Kmart - 150 winkels

    HHGregg - 88 wnkels

    Abercrombie & Fitch - 60 winkels

    Guess - 60 winkels

    Crocs - 160 winkels

    The Limited - 250 winkels

    Wet Seal - 171 winkels

    American Apparel - 110 winkels

    BCBG - 120 winkels

    Payless ShoeSource - 400 tot 500 winkels

    RadioShack - 552 winkels

    Staples - 70 winkels

    CVS - 70 winkels

    Family Christian - 240 winkels

    Ondertussen is het laatste kwartaalverlies van Sears and Kmart al opgelopen tot 607 miljoen dollar.
    www.usatoday.com/story/money/business...

    Ook voor Payless shoe ziet het er niet best uit en kan de boel zo maar klappen.
    www.al.com/news/index.ssf/2017/03/pay...

    In de aankomende maanden zullen zo'n 3.500 winkels hun deuren sluiten.
    www.dailymail.co.uk/news/article-4339...

    Er vallen ook weer rake klappen bij de subprime autoleningen, klappen die voor het laatst werden gezien tijdens crises.
    www.businessinsider.nl/fitch-on-auto-...
  6. forum rang 10 DeZwarteRidder 27 maart 2017 23:55
    Veiling spullen Mata Hari brengt 45.000 euro op
    2 uur geleden

    AMSTERDAM - Ongeveer 150 spullen van Mata Hari (1876-1917) zijn maandag onder de hamer gegaan voor in totaal ruim 45.000 euro. Het gaat om persoonlijke bezittingen die in bezit waren van de nazaten van haar eerste echtgenoot, Rudolph MacLeod. De opbrengst was geschat op 17.000 euro.

    Onder de voorwerpen die voorbij kwamen in Veilinghuis De Zwaan waren documenten, Javaanse wandelstokken, sieraden, kunstvoorwerpen, boeken, tapijten en klokken, maar ook kopieën van transcripties van ondervragingen. Een portret, gemaakt door de Franse schilder Henri Rudaux, ging weg voor 6600 euro.

    Mata Hari, die eigenlijk Margaretha Geertruida Zelle heette en werd geboren in Leeuwarden, was een exotisch danseres. Ze werd in 1917 tijdens de Eerste Wereldoorlog door de Fransen gefusilleerd wegens hoogverraad. Ze zou Franse officieren met wie ze een verhouding had militaire geheimen hebben ontfutseld ten behoeve van de Duitsers.

    Bijzonder object dat werd afgehamerd is een kroontjesbroche, vertelt een woordvoerder van het veilinghuis. „Die gaf ze vlak voor ze werd gearresteerd aan een militair. Ze voelde toen kennelijk al nattigheid. Ze vroeg die militair het sieraad aan haar dochter te geven. Deze militair, ene Herre, traceerde de dochter een paar jaar later maar die bleek toen onder onduidelijke omstandigheden al overleden in haar slaap. Inmiddels was Mata Hari gefusilleerd. De broche ging terug naar MacLeod die hem aan zijn laatste vrouw heeft gegeven.”

    De verkoop van de broche was geschat op rond de 500 euro, maar ging weg voor ruim 5500 euro.
  7. forum rang 10 DeZwarteRidder 28 maart 2017 13:31
    Partner FrieslandCampina spoorloos
    2 uur geleden Bernard Vogelsang

    Het Chinese zuivelconcern Huishan Dairy verkeert in zware problemen. De beurskoers van de partner van FrieslandCampina is ingestort. Daarbij ging bijna €4 miljard aan beurswaarde in rook op. Bovendien is financieel directeur Ge Kun met de noorderzon vertrokken.

    Ge schrijft in een brief aan Huishan Dairy-topman Yang Kai dat de stress haar te veel is geworden en dat zij voorlopig geen contact wil. Dat is opmerkelijk, omdat Ge ook een liefdesrelatie met Yang zou hebben.

    Financiële problemen

    De afwezigheid van Ge komt op een slecht moment, want Huishan Dairy geeft vandaag toe dat het problemen heeft om leningen af te lossen. Topman Yang heeft de autoriteiten in de provincie Liaoning om hulp gevraagd. Hij sprak deze maand ook met 23 banken over een regeling om meer tijd te krijgen voor het aflossen van kredieten.

    Huishan Dairy ontkent dat er fraude heeft plaatsgevonden. De onrust rond de zuivelonderneming begon enkele maanden geleden, toen het Amerikaanse hedgefonds Muddy Waters zich negatief uitliet over de kredietwaardigheid van het Chinese concern.

    Friesland Huishan Dairy

    De problemen bij Huishan Dairy zijn slecht nieuws voor FrieslandCampina. De zuivelfabrikant uit Amersfoort heeft namelijk sinds 2015 een joint venture met de Chinezen op het gebied van melkpoeder voor baby's.

    FrieslandCampina stopte circa €90 miljoen in dit gezamenlijke bedrijf dat de naam Friesland Huishan Dairy draagt. De Nederlanders kochten ook voor €24 miljoen aan aandelen Huishan op de beurs in Hongkong.
    Babyvoeding

    FrieslandCampina stelt dat de problemen bij Huishan Dairy geen directe gevolgen hebben voor Friesland Huishan Dairy. Niettemin volgt de Nederlandse zuivelreus de ontwikkelingen bij de Chinese partner op de voet. Een meevaller is wel dat FrieslandCampina de doorslaggevende stem heeft in de leiding van Friesland Huishan Dairy.

    Friesland Huishan Dairy verkoopt in China babyvoeding onder het merk Dutch Lady. Dat gebeurt vanuit een fabriek in Xiushui.
  8. [verwijderd] 28 maart 2017 15:29
    'Mensen zien kansen'
    Economische voorspoed: aantal starters op arbeidsmarkt stijgt.

    Het lijkt allemaal mooi, maar in werkelijkheid is deze toename toe te schrijven aan mensen die al werkzaam waren in de agrarische sector maar die door de nieuwe regelgeving verplicht inschreven moeten staan in de kamer van koophandel en door de komst van 1.700 nieuwe Uber taxichauffeurs.
  9. forum rang 10 DeZwarteRidder 28 maart 2017 16:01
    Tweede Kamer getroffen door ransomware
    3 uur geleden

    DEN HAAG - De computersystemen van de Tweede Kamer zijn getroffen door zogenoemde ransomware. Dat bevestigt een woordvoerder van de Kamer, nadat Kamerlid Kees Verhoeven (D66) er eerder op de dag op Twitter al ruchtbaarheid aan gaf.

    Als een computer wordt geïnfecteerd met ransomware worden de bestanden erop versleuteld en wordt van de eigenaar doorgaans ’losgeld’ geëist om de computer weer vrij te geven. De communicatieafdeling van de Kamer wil verder weinig over de kwestie kwijt, behalve dan dat er „passende maatregelen zijn genomen.”

    „ICT-systeem Tweede Kamer getroffen door ransomware”, twitterde Verhoeven eerder op de dag. „Heel vervelend maar hopelijk komt er nu eindelijk meer bewustzijn... #cyberveiligheid.”
  10. [verwijderd] 28 maart 2017 16:02
    quote:

    henk38 schreef op 28 maart 2017 15:29:

    'Mensen zien kansen'
    Economische voorspoed: aantal starters op arbeidsmarkt stijgt.

    Het lijkt allemaal mooi, maar in werkelijkheid is deze toename toe te schrijven aan mensen die al werkzaam waren in de agrarische sector maar die door de nieuwe regelgeving verplicht inschreven moeten staan in de kamer van koophandel en door de komst van 1.700 nieuwe Uber taxichauffeurs.

    .
6.508 Posts
Pagina: «« 1 ... 301 302 303 304 305 ... 326 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0652 +0,08%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.718,70 -0,67%
Gold spot 2.393,52 +0,59%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links