Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Seinen op rood

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

268 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 14 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Bertussie 23 maart 2017 20:53
    En dan nog dit...

    Het is vanuit de technische analyse gezien een belangrijke dag op de Amerikaanse markten. De S&P500 test namelijk de neklijn van een afgelopen dinsdag afgerond toppatroon. Het vervolg hangt af van het resultaat van die test.
    Het gaat om de neklijn rond 2355 van het hoofd en schouders patroon dat ontstond. Het patroon blijft geldig zolang die neklijn niet met een slotstand doorbroken wordt. Daarbij neem ik enige marge, laten we zeggen dat een slot boven 2365 het toppatroon onbruikbaar zou maken. Een slot onder 2355 echter houdt in dat ik voor de S&P500 morgen van een hervatting van de daling uit ga, een slot tussen 2355 en 2365 zou er een twijfelgeval van maken. -Ad Nooten-

    www.adnbeursanalyse.nl/Slotanalyses/2...
  2. [verwijderd] 23 maart 2017 21:09
    Er komt vandaag geen stemming in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden over 'Trumpcare'. De Republikeinse zorgwet moet de Affordable Care Act, in de volksmond Obamacare, vervangen. De wet is de eerste politieke horde die Trump moet nemen om een cruciale verkiezingsbelofte in te lossen.
    Niet alle Republikeinen steunen de nu voorgestelde wet. Het uitstel laat zien dat het Trump kennelijk niet is gelukt om genoeg steun te krijgen om de wet er bij een stemming doorheen te krijgen. Het uitstel wordt dan ook gezien als een flinke tegenslag voor de president. Een stemming vandaag was ook symbolisch geweest. Trumps voorganger Obama tekende de Affordable Care Act precies zeven jaar geleden. 
    Het is niet duidelijk wanneer de stemming nu wel wordt gehouden. Sommige bronnen zeggen dat het pas maandag wordt, maar een hoge functionaris van het Witte Huis zegt dat er waarschijnlijk morgen al gestemd wordt.   
  3. Internationaal 23 maart 2017 21:58

    U.S. President Donald Trump failed on Thursday to convince enough skeptical members of his own Republican Party to begin dismantling Obamacare, forcing the House of Representatives to delay a vote on the healthcare legislation.

    The day was designed to be a big symbolic win for conservatives, with Trump and House Republican leaders planning the vote on the seventh anniversary of former Democratic President Barack Obama signing his namesake healthcare law, formally known as the Affordable Care Act, which became a favored target of Republicans.

    Instead, the vote was postponed indefinitely, dealing a setback to Trump in what he hoped would be his first legislative victory. His staff and allies had billed him as "the closer" for high-stakes negotiations with lawmakers.

    The vote was seen by financial markets as a crucial test of Trump's ability to work with Congress to deliver on his agenda, including planned tax cuts and infrastructure spending. The Dow Jones Industrial Average ended very slightly down on Thursday.

    "Not good. Market doesn't like it," David Kotok, chairman and chief investment officer at Cumberland Advisors, a money management firm, said after the delay was announced.
    www.reuters.com/article/us-usa-obamac...

    Als je kijkt naar het dagverloop van de S&P, dat vooral debet was voor de middagstijging aan deze kant van de plas, denk ik dat we morgen een correctie dagje mogen verwachten misschien meer dan dat als dit alles inzinkt en het vertrouwen gaat wankelen.
268 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 14 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links