Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel TomTom AEX:TOM2.NL, NL0013332471

  • 5,700 19 apr 2024 17:35
  • -0,280 (-4,68%) Dagrange 5,700 - 5,925
  • 569.243 Gem. (3M) 307,3K

TomTom Maart 2017

3.102 Posts
Pagina: «« 1 ... 114 115 116 117 118 ... 156 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. emilio!.! 23 maart 2017 18:32
    Ultimately, Microsoft aspires to empower automakers in their goals for fully autonomous driving, with sophisticated machine learning and artificial intelligence capabilities, as well as advanced mapping services. In fact, just last month we announced that through new and existing relationships with TomTom, HERE and Esri, together we will create more intelligent location-based services across Microsoft
    Read more at blogs.microsoft.com/blog/2017/01/05/m...
  2. [verwijderd] 23 maart 2017 18:42
    Ik denk eigenlijk dat Toyota Noord-Amerika (dat gekke voorbeeld dat MdD koos bij een van zijn vragen) nu definitief in the pocket. Het blijft wel de vraag hoeveel verwarring de board en IR nof willen stichten om die koers toch vooral niet te laten stijgen.

    Ik voorzie nog wat gemene particuliertjes-melkacties m.b.v. "vieze" berichtjes rond Consumer. Met de gebruikelijke "vooruitziende blik" van het Londense boevengilde.
  3. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 24 maart 2017 06:57
    quote:

    harrysnel schreef op 22 maart 2017 17:37:

    [...]
    Dat is als verrijking van de rij-ervaring. Franje. Apple Maps gebruik je ook als je niet in de auto zit. Dat bedoel ik.
    En daarom zijn de zg. Apple data voor TT niet bruikbaar voor traffic (en precieze mapping). Wel voor "roadbook mapping".

    Iets wat ik hier al minstens 5 jaar beweer. En wat TT halfzacht ontkent, als ze over hun "500 mio probes" beginnen. Gelul van TT, sorry hoor.
  4. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 24 maart 2017 07:08
    quote:

    mjmj schreef op 23 maart 2017 09:10:

    Heeft TT een deal met LTC?

    www.theguardian.com/business/2017/mar...
    "A report by PA Consulting said earlier this week that the cost of assembling a car in Britain could increase by £2,370 in the event of a hard Brexit, forcing some manufacturers to look at moving production out of the country."

    Good luck with it, and carry on.
  5. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 24 maart 2017 07:17
    quote:

    harrysnel schreef op 23 maart 2017 09:57:

    [...]
    ...
    @HIK: wat ik bedoel is dat Apple Maps als serieus alternatief voor Google Maps ook geschikt moet zijn bv voor het plannen van een rit met het OV. Dat Apple alle functionaliteiten moet aanbieden en dat bij TT Maps de focus ligt op gebruik in auto. En dat dit dus minder investeringen vergt voor TT dan voor een Apple.
    De bedenker(s) en ontwerper(s) van ons OV-9292 hier hebben er meer verstand van dan dat hele dure Apple bij elkaar.
    Het gebruiksgemak kan beter, maar inhoudelijk klopt hun info bijna altijd.

  6. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 24 maart 2017 07:52
    quote:

    mjmj schreef op 23 maart 2017 11:10:

    [...]
    Tja.. wrang. Onze pensioenfondsen beleggen liever in het buitenland... bijvoorbeeld bij clubs die V&D uitmergelen of geven hun geld in onderpand bij gehaaide zakenbanken.
    Valt wel mee. Al zouden onze wnrs- en wrkgs-vertegenwoordigers in de pensioenfondsbesturen zich wel eens meer gelegen kunnen laten liggen aan wat er in hun achterban speelt (en dan bedoel ik niet duurzaamheid, dat krijgt aandacht genoeg).

    Hun achterban wil ook maximale rendementen en herstel van de DG's. Dan moet je niet zeuren.
    Gisteren ook gehoord dat de spreekbuis van de pfn de overheden opriep om zich niet met dat bod op AKZO te bemoeien? En terecht, dat is neo-kapitalisme, vrienden. Niet inconsequent zijn. Niet halverwege gaan zitten huilen om niets.

    Wat pfn wel meer zouden kunnen doen, is zich gaan bewegen in de hypotheken- en MKB-markt, en in de sociale woningbouw. Ik geloof dat ze dat al voorzichtig doen.

    En in meer durfkapitaal. Ik zou tot nu toe geen enkel pf weten dat in TT belegt, de schijterds. Laten ze het maar eens voor een fors percentage doen, en dan op een AVA verschijnen! Ik zou graag hun woordvoerder willen zijn, haha!

    Tenslotte, voor alle criticasters op vakbonden en pfn:
    Ik beweeg me vaak in die contreien, en trek dan mijn geïnformeerde scheur wijd open. Jullie ook?
  7. [verwijderd] 24 maart 2017 08:02
    quote:

    Beperktedijkbewaking schreef op 24 maart 2017 07:20:

    [...]
    Net zoals het Brabants Orkest niet meer bestaat.
    Gelukkig hebben we Wim (van der Leegte) nog. Die zorgt wel voor voldoende economische reuring. Overigens kent Eindhoven het laatste jaar een extreme instroom van buitenlandse bedrijven die zich hier in de regio willen vestigen. De reputatie als technologisch focuspunt in Europa begint nu echt vruchten af te werpen.

    De High Tech Campus is "hotter" dan ooit. De wachtlijst voor de TUE puilt uit. De huizenprijzen stijgen met een randstedelijk tempo en dan aan de bovenkant van de range.

    En nu hopen dat we dat lekkere Brabantse gevoel vast kunnen houden. Keigoed zijn maar ondertussen "doe maar gewoon dan doe je gek genoeg". En vooral "BOEREN!!! BOEREN!!! BOEREN!!!" (op zelfrijdende tractors, dat dan wel). Met volgend jaar een geheel eigen versie van "Boer zoekt vrouw": Vrouw zoekt BOER (variant op 'The beauty and the nerd').
  8. [verwijderd] 24 maart 2017 08:12
    Nog even iets n.a.v. die "verrommeling" van het consumentenmerk TomTom. Ik meen laatst ook een uitbox actie te hebben gezien voor de 1e generatie/2e generatie sportwatches via een kanaal als de Lidl. De Lidl was voor de Bandit niet nodig qua volume, dus daar konden ze waarschijnlijk volstaan met de Makro. Het merk mag kennelijk te grabbel worden gegooid. Het PND-imago heeft toch al iets rollator achtigs. En dat blijft toch HET gezicht van TomTom: PND's. De opfrissingspoging van de afgelopen 2 jaar is jammerlijk mislukt.

    Maar nu dat ander punt dat me opvalt de laatste tijd. Komende zondag is de aftrap van de Automotive week op de Automotive Campus Helmond. Normaal gesproken zou je verwachten dat TomTom daar prominent zou sponsoren. Maar niets te bekennen, wel sponsoring door HERE. Soortgelijk als bij dat grote Bosch Connected World event. HERE prominent in beeld, TomTom onzichtbaar. Terwijl er dus uiteindelijk niets spannends uitkwam t.a.v. Bosch/HERE, terwijl de Bosch/TomTom samenwerking alive and kicking is.

    Het lijkt er op dat het opbouwen van het merk TomTom is opgegeven ten gunste van het beheersen van de bottom line. Als die observatie klopt, dan klinkt mij dat eigenlijk als (cello!-)muziek in de oren. Kappen met die consumer onzin en wellicht de slotdeal al zo goed als binnen.
  9. [verwijderd] 24 maart 2017 08:21
    Ik ben heel benieuwd of die Toyota-Azure-Microsoft-Azure-TomTom link gaat doorsijpelen naar de markt. Want dat is geen kleine jongen. Vooral als je dan ook nog bedenkt dat Toyota en Ford heel veel samenwerken op infotainment gebied.

    Wanneer zou Bosch de tijd rijp vinden voor de finale move????

    Ze kunnen die Duitsers toch lekker HERE data laten leveren in NDS-formaat terwijl de rest van de wereld langzaam maar zeker over gaat op TomTom. Mocht blijken dat HERE het allemaal toch niet kan bijbenen kan Bosch t.z.t. alsnog het "lijk" van HERE erbij kopen (veronderstellende dat de HERE inhaalrace ook kan mislukken).
3.102 Posts
Pagina: «« 1 ... 114 115 116 117 118 ... 156 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

TomTom geraakt door zwakke automotivemarkt

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links