Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Doet ie het of niet?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

377 Posts
Pagina: «« 1 ... 14 15 16 17 18 19 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 13 maart 2017 08:27
    quote:

    Alex XNL schreef op 13 maart 2017 08:14:

    Gezien optreden van Erdogan en de eerdere massa immigratie waardoor we nu met Turkse shit in NL zitten neig ook ik naar PVV.
    Wat een onnozel antwoord. Je zou eens moeten weten hoeveel Turken Erdogan in de gevangenis heeft gegooid. Er is een flinke tweedeling in de Turkse samenleving. Wat er protesteerde in Rotterdam waren rechts radicale Turken. En wat je eerdere massa immigratie betreft. Het waren bedrijven als Hoogovens, Philips en de grote scheepswerven als Van Olme die Turken in grote getale naar Nederland haalden. De gezinsleden werden later gehaald. Toen het weer wat slechter ging met de economie en de Turken moesten leven van een uitkering, zadelde het bedrijfsleven de overheid en de keurige Nederlandse belastingbetaler met dit probleem op.
  2. dree53 13 maart 2017 08:40
    Goedemorgen, mocht de aex weer sluiten boven de 510,50 dan is het geenvals alarm maar is de volgende halte 519. hier kan Akzo als het bod 100 euro bijv. al voor gaan zorgen. Ik verwacht nog steeds een correctie maar in deze euforie laat dat nog even op zich wachten. Steun ligt er bij het uitbraak niveau op 506.
  3. [verwijderd] 13 maart 2017 08:44
    Die laatste zin zegt alles, de overheid, de zittende elite is hoofdschuldige aan het feit dat er hier teveel Turken wonen die zich nauwelijks Nederlander voelen. Het hart ligt in Turkije terwijl men hier geboren is. Een simpele interland Turkije Nederland laat zien dat men voor Turkije is. Ook zie je dat wanneer iemand het niet eens met de elite aanhangers je als onnozel, laag opgeleid of nog erger wordt uitgemaakt. Dank voor je bevestiging Vidoque.
  4. [verwijderd] 13 maart 2017 08:59
    Inderdaad die grote jongens maar ook Verolme, Jonker Fris en Michelin haalden de Turkse arbeiders (Marokkaan/Spanjaard/Italiaan/Portugees) indertijd naar hier op een slaapkamertje van 4x4 met vijf man en "lekker slapen en 's morgens gezond weer op maar goed dat was in die tijdsgeest en de Nederlandse dienstplichtige soldaat mocht voor een paar gulden per dag met ca. 50/60 man liggen op een grote zaal met enkelglas en bijna geen isolatie in een stapelbedje dus alles is relatief maar de "Politiek gedoogde deze situatie want de economie moest groeien en naar hoge rentes en inflatie en los het dan ook maar weer op.....;-))
    G.S.
  5. Henri-Trader-Zonder-Trades 13 maart 2017 09:08
    quote:

    Vidoque schreef op 13 maart 2017 08:27:

    Toen het weer wat slechter ging met de economie en de Turken moesten leven van een uitkering, zadelde het bedrijfsleven de overheid en de keurige Nederlandse belastingbetaler met dit probleem op.
    Dit bedoelt Vidoque... maar tussen ontbijt en baby verschonen een ingewikkelde zin lezen is ook nie makkeluk... :-)
  6. [verwijderd] 13 maart 2017 09:17
    quote:

    Henri-Trader-Zonder-Discipline schreef op 13 maart 2017 09:08:

    [...]

    Dit bedoelt Vidoque... maar tussen ontbijt en baby verschonen een ingewikkelde zin lezen is ook nie makkeluk... :-)
    Ik heb die zin goed gelezen. Als jij denkt dat de elite van het bedrijfsleven een andere is dan de elite van de overheid dan valt mij dat erg van je tegen.

    Verder ga ik mij nu weer met andere zaken bezighouden. Succes met de handel vandaag Henri!
  7. Henri-Trader-Zonder-Trades 13 maart 2017 09:26
    quote:

    Alex XNL schreef op 13 maart 2017 09:17:

    [...]

    Ik heb die zin goed gelezen. Als jij denkt dat de elite van het bedrijfsleven een andere is dan de elite van de overheid dan valt mij dat erg van je tegen.

    Ah, oke, dat bedoel je. Er zullen ongetwijfeld dubieuze lijntjes zijn, maar ik denk dat wij wat dat betreft in Nederland niet mogen klagen. Maar ik kan ook helemaal fout zitten....
377 Posts
Pagina: «« 1 ... 14 15 16 17 18 19 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links