Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Stemmen met uw portemonnee

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 19 apr IEX BeleggersPodcast: Waarom JET-topman Jitse Groen beleggers niet overtuigt 3
  2. 18 apr Morgen in de IEX BeleggersPodcast: JET, ASML, de Halculator en nog veel meer 1
  3. 16 apr Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland 4

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. Nikolaj 1 maart 2017 15:35
    Leuk overzicht. Alleen: Belasting op reëel rendement zou te verkiezen zijn boven het huidige fictieve rendement. Ik heb af en toe een jaar dat ik einde jaar 30% of 40% lager uitkom dan op 1 Januari. Dan mag er gecompenseerd worden? Indien dat niet zo is, is zo'n stelsel wel zeer slecht voor de meer speculatief ingestelde beleggers.
  2. Manofaction 1 maart 2017 15:56
    Wat een klus. Chapeau Marcel Tak. Opvallend is oa. Denk. Zij weten natuurlijk dat hun Turkse en Maroc achterban nog altijd de in Nederland verkregen centjes op naam van familieleden beleggen in hotelletjes, verhuurpandjes en ouwe sokken. Daarom verlies je als Maroc nooit je paspoort. Ik had wat gastarbeidende werknemers in het verleden, die dit bijna zonder uitzondering deden en elkaar in hun koffiepauze het Turks vertelden hoeveel ze deze zomer weer in de luier van de baby verborgen, als ze met hun handels Mercedes naar het thuisland gingen. Bij het woord belasting begonnen de meesten heel raar met de ogen te draaien Je zou ze de kost moeten geven die boven de 50 een uitkering halen in Ned. en zomers de huurpenningen opstrijken bij hun geliefde Erdogan. Als ik die koppen alleen al zie van die Kuzu en Oeztoerk. Het vermogen cq. pensioen van de 1-paspoort Nederlanders willen ze, o zo graag wegbelasten. De 2-paspoorthouders zijn hun stemmers. Waarom mogen immigranten überhaupt stemmen met 2 paspoorten ? Totaal absurd. Bij Erdogan wordt je als buitenlander opgepakt als je alleen al in de buurt van een stemhokje komt.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links