Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Besi grote winnaar op Beursplein 5

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 23 februari 2017 16:59
    Ik ben om half 4 mijn krantenpaard gaan repareren,toen stonden de grond stoffen prachtig groen,maar nu,een uurtje later is er weinig van de winst over,aparam staat zelfs vet rood.
    Besi staat super vet groen,mijn gok was dus heel goed,jammer dat ik niet meer heb gedurft,dat kwam omdat bij hun mooie verhaal,zowel ing,als ook kbc een onwijs laag koersdoel gaven,de 1 ,30€,de ander 29€,ik dacht,zouden zij meer weten dan ik,nu ja,ik kijk toch tegen een heel riante winst aan.Morgen komt er weer een aandeel van mij; brunel,hebben zij hun draai weer weten te vinden,na de oliemalaise?? ik weet het niet,toch nog maar eens even zoeken of ik ergens nog iets kan vinden,want bij iex is het langzamerhand traditie,dat je niks vind!!
    Vandaag doen de uitzenders het dramatisch,het is mij een volkomen raasel waarom,zelfs Dijselbloem staat groen,dat is sinds 2007 niet meer gebeurt,dat moet toch een zee van banen opleveren!!
    Ik wens jullie heel veel suksessen toe!!!
  2. Teleurstelling 23 februari 2017 17:42
    Ik ben het helemaal eens!!!!! Ben zo klaar met de commentaren. Niemand weet ook maar iets....
    Vraag me af wat jullie verdienen. Hoe kun je AM zo benoemen in je commentaar en nog niet eens 2 uur later is +2% omgeslagen naar -2%.... Uitleg graag en wat zat je ernaast. Olie stijgt fors, maar Shell een paar centjes...
    Weer geen uitleg??? Ik zit op deze site om te leren!!
  3. [verwijderd] 23 februari 2017 18:00
    moet wel zeggen, ik was ooit op vakantie in het verre oosten, tukkerland. stapte uit de bus. had wat onenigheid gehad met de buschauffeur. zat wat te vloeken op de achterhoekse gezelligheid(niet hetzelfde, vergiste me, dom dom dom). er was een zeer aardige mevrouw, die mij wees op de tukkersecgezelligheid. en dat de buschauffeur niet representatief daarvoor is.

    ooit wou ik naar het buitenland, dus ging ik naar giethoorn. dan stap je uit in steenwijk. de bus terug zat helemaal vol(het was te druk). dus wij gingen naar een heerlijk diner en een paar drankjes lopend naar steenwijk. we werden heel gemiddeld twee keer uitgescholden.

    dus zo optimistisch als ik ben, zat ik wat te godverren op steenbergen. jah dat had ik op tv gezien. klote racisten etc etc. totdat er een auto stopten. ex-militair. die intussen vanwege weinig werk, ecoloog was geworden. die bood ons een lift aan.

    ik realiseerde me, we vroegen hem niet om een lift. steenbergen is geen steenwijk(al heb ik via de world of warcraft chat gehoord dat het niet veel scheelt, rationalisering?) ik was in de war, ik haalde twee dorpjes door elkaar. de man zette ons heel netjes af op het station. hij hoefde dit niet te doen, en was blijkbaar, NIET BANG, dat twee spleetogen zijn auto leeghaalden.

    ik heb nog nooit zo'n fijne dag gehad. en ik veranderde van mening. misschien ben ik wel niet zo ruimdenkend als ik over wil komen op anderen. en misschien is heeft het iets te maken met angsten. deze man bleek blijkbaar niet bang voor ons.
  4. [verwijderd] 23 februari 2017 18:04
    om een lang verhaal kort te maken. het is niet alleen de boze blanke man. het is ook de boze gele man. ingewikkelde complexe shit mati als je erover nadenkt. soms moet je terug vechten in woord. soms moet je de hele strontkar over je heen laten heen denderen. complex swa. complexe shit, grenzen shit, aight
  5. [verwijderd] 23 februari 2017 20:40
    zat net dwdd live te streamen. maar ik ben een autist blijkbaar. ik haal mijn romantiek uit hollywood, en haal mijn seksleven uit de porno industrie. huh?

    ik ga mijn mening niet geven over jules de corte. omdat je dat het niet netjes is naar wijlen jules de corte. je doet zo iemand eigenlijk altijd te kort.

    ik hoop hiermee ook maarten van roozendaal niet, u hoort het goed, niet te redden.
  6. [verwijderd] 23 februari 2017 21:09
    overigens was ik ooit bij loch ness. ik ben een jacobiet btw. dat je het even weet. maar goed de des betreffende mevrouw die vertelde over een amerikaan die in de jaren 60-70 was plakken, en een hutje gebouwd had bij het strand om het monster te zien.

    ik sprak ooit een schot in de raid, dus via de world of warcraft chat(een chat waar we aanslagen plannen op azeroth) dus ik begon heel cultureel onhandig over loch ness. en die gast antwoorde. ik interesseer me niet voor een beetje water. maar jullie prime minster komt op de fiets naar zijn werk. hij had een partner in nederland. ik heb nooit zoiets gezien. dat is pas bijzonder.
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links