Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Meer onzekerheid over financiële stabiliteit

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. T. Uurlijk 13 februari 2017 17:12
    En misschien, heel misschien kan ook geconcludeerd worden dat de EU vaak mooie plannen maakt, nette handtekeningen zet en vervolgens in de daadwerkelijke uitvoering weinig controle toepast? Laat staan dat als één of meerdere partners zich niet aan de afspraken houdt er een sanctie volgt.

    Als je op die manier bijvoorbeeld je kinderen zou opvoeden en/of leiding zou geven aan of binnen een bedrijf wordt het ook een rommeltje.

    Nu micro op macro projecteren en iedereen begrijpt waarom controle en evt. sancties noodzakelijk zijn. Spelregels zijn er immers om nageleefd te worden. Toch?
  2. Ger 02490 13 februari 2017 17:43
    Vooralsnog trekt de beurs zich nergens iets van aan. Hosanna hosanna. In "slechte tijden" zou dit nieuws aangegrepen worden om massaal naar de uitgang te rennen. Gaat gewoon nog een paar dagen/weken duren. Het elastiekje wordt elke dag iets strakker gespannen, maar knappen dot het absoluut eens. Inderdaad, niemand kan zeggen wanneer, maar een stijging van 10 % in slechts 2 maanden gaat natuurlijk een keertje mis. Geduld is in deze een schone zaak.
  3. forum rang 7 Kaviaar 13 februari 2017 19:24
    www.businessinsider.nl/donald-trump-s...

    De Amerikaanse beurs heeft het delirium en ook de overige beurzen. Ze zijn dronken van de uitspraak van zakenman Trump. Als e.e.a. verkeerd valt, knetteren de beurzen keihard naar beneden.

    Veel beleggers hebben een Trump muur rondom zich en denken niet meer rationeel. Het feest kan niet op....totdat het elastiek met een knal klapt... daarna ontwaken ze uit hun roze wolk.

    Wat als bijvoorbeeld Griekenland niet akkoord gaat? Of Noord Korea iets doet etc.? De euforie heerst op de beurzen, maar ook daar komt binnenkort een eind aan. Zo'n stijging achter elkaar door kan niet anders als imploderen. Wie kan zeggen hoe hard dit naar beneden gaat?

    In de VS teren ze op de uitspraak van Trump. De vraag is echter of alles evenredig verdeeld wordt onder het volk. De zakenmannen gaan het meeste profiteren, want dat zijn de vrienden van Trump.

    Afgelopen zaterdag stond er een mooi artikel van Jaap van Duijn in de DFT.

    Ik citeer de laatste zinnen:
    De kiezers die Trump als de held van de gewone man zagen, zullen bedrogen uitkomen. Rijken, zo leert de geschiedenis, dienen altijd vooral hun eigen belang.

8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links