Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Lagere top in de maak?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

374 Posts
Pagina: «« 1 ... 14 15 16 17 18 19 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Ricktrader 5 februari 2017 21:48
    quote:

    piekeren schreef op 5 februari 2017 21:26:

    ...lees een gemiddelde ta en het antwoord vind je.
    De gemiddelde TA'er heeft het heel vaak fout, vandaar dat TA ook zo'n slechte naam heeft.
    Als je af wil gaan op de TA van iemand anders zorg dan dag het iemand is met een goed trackrecord. J.C. parets is bijvoorbeeld zo'n TA'er.
  2. [verwijderd] 6 februari 2017 01:05
    Deze week gewoon weer lekker verder met de klim naar boven , ik heb zoals eerder aangegeven nogsteeds de 494 op de agenda staan voor deze week.

    Dax heeft afgelopen week een wat mindere klim gehad door DB maar zal gaan bijtrekken verwacht ik.
    Dus de 11900 moet getest gaan worden

    ciao
  3. [verwijderd] 6 februari 2017 05:56
    shorters worden masaal gek gemaakt, weken lang blijven hange up dreige net zo lang dat ze naar long draaien, omdat de beurs in de gate heeft te veel luid ie slag willen slaan. Alleen maar up klimmmen word niemand rijk van en er is geen reden voor hosanna maandelijks zonder eens echt lekker goedkoop te maken. duur koop is verkoop en goedkoop komen de kopers.
  4. [verwijderd] 6 februari 2017 08:49
    Goede morgen. Lekker weekendje weg van de pc. Vandaag zal het wel licht up gaan en dan mag Joost (hebben we hier een Joost?) het weten. Mijn inschatting is down, maar allicht trekt oom Donald nog wat uit de hoge hoed vanmiddag waardoor dit niet gebeurd. Persoonlijk vind ik de rellen in Roemenie en het gesteggel in de VS met betrekking tot de immigratie ban weinig bemoedigend. Der Donald valt publiekelijk en persoonlijk zijn eigen rechtssysteem en rechters aan / af. Los van de uitspraak die er uiteindelijk gedaan wordt is het inmiddels wel duidelijk hoe dit gaat aflopen. De betrokken rechters en het rechtssysteem gaan dit moeten ontgelden. "Nee" is bij de megalomaan geen optie. Alas, slechts mijn visie, cijfers lijken verder aardig voor zover we er waarde aan mogen hechten. Zie ook veel "shorters worden gek" posts over het weekend. Volgens mij bedoelt men te zeggen "beleggers die niet weten wat ze doen en op down gokken worden gek gemaakt". De professionele partijen of ervaren beleggers hebben of posities die ze kunnen dragen op de rest van de portefeuille, of gedekte posties met een gedeeltelijke of volledige hedge, of een positie op de lange termijn waarmee het weinig relevant is wat er vandaag of morgen gebeurd. Voor degenen die ongedekt schrijven en andere "strategien" hanteren zonder echt te weten wat ze doen kan ik me voorstellen dat de verliezen lekker oplopen en dat ze zich ongemakkelijk voelen. Alas, een dezer dagen zal er wel wat gebeuren wat de boel omlaag doet gaan en dan zijn "ze' weer blij. Succes in elk geval deze week.
374 Posts
Pagina: «« 1 ... 14 15 16 17 18 19 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links