Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 3,788 19 apr 2024 17:35
  • -0,042 (-1,10%) Dagrange 3,758 - 3,814
  • 577.058 Gem. (3M) 1,4M

BAM januari 2017

1.275 Posts
Pagina: «« 1 ... 48 49 50 51 52 ... 64 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 22 januari 2017 18:10
    quote:

    TanteBetsy schreef op 22 januari 2017 07:57:

    [...]
    Nee, Wilders werd door Rutte (1000 euro voor alle werkenden) onder druk gezet om afstand te nemen van partijstandpunten, in ruil voor meeregeren. Dat was voor Wilders niet acceptabel, dus heeft Wilders gekozen voor de oppositie. En terecht.
    Wiiders is bij al die onderhandelingen geweest, sterker nog hij heeft er aan meegedaan. Op het allerlaatste moment is hij uitgestapt. Kijk vooral ook eens naar de ellende en ruzie die er in zijn partij heerst (ook op lagere niveaus). Daar komt bij dat Wilders in de PVV een alleenheerser is, dat kunnen zelfs zijn grootste vrienden (ook op dit forum) niet ontkennen. De rest van de fractie zit er voor ... bij. Je kunt hem moeilijk een democraat noemen. Hij heeft zeker goede punten, maar hij is ongeschikt om het land te regeren. Dat er op andere politici ook het nodige is aan te merken ben ik volstrekt met jou eens. Het ergste van iedereen vind ik Jesse Klaver, wat een blaaskaak. Hij heeft zichzelf al vergeleken met Kennedy.
  2. [verwijderd] 23 januari 2017 09:42
    quote:

    Buts schreef op 23 januari 2017 09:08:

    [...]
    Bam gaat gewoon met de stroom mee: DAX en Amerika.
    Duitsland naar beneden, Nederland naar beneden, koersen (veel) aandelen naar beneden, BAM naar beneden. Meer is het niet. Verder zijn er nog al wat dagen dat BAM het tegenovergestelde doet van de AEX, AMX, dan wel de DAX. Zo'n onzinverhaal.
  3. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 23 januari 2017 09:48
    quote:

    HenkdeV schreef op 23 januari 2017 09:42:

    [...]

    Duitsland naar beneden, Nederland naar beneden, koersen (veel) aandelen naar beneden, BAM naar beneden. Meer is het niet. Verder zijn er nog al wat dagen dat BAM het tegenovergestelde doet van de AEX, AMX, dan wel de DAX. Zo'n onzinverhaal.
    geloof maar in onzin, dat doen velen ;)
  4. [verwijderd] 23 januari 2017 10:02
    quote:

    €d_Modus Vivendi schreef op 23 januari 2017 09:48:

    [...]geloof maar in onzin, dat doen velen ;)
    Ik geloof (bij beleggen) in wat ik (vooral zelf) waarneem, gewoon met mijn nuchter boerenverstand. Niet maar klakkeloos aannemen wat een ander zegt, hoe goed bedoelt (meestal) ook. En ik kan jou zeggen: dat werkt prima. Mijn rendement is voor mij wat dat betreft een goede graadmeter. Dat zeg ik overigens met enige bescheidenheid, want geluk speelt bij beleggen ook een grote rol. Mijn leermeester bij de bank waar ik heb gewerkt zei altijd: beleggen is een ons verstand en een kilo geluk. Dat is mij, ook na meer dan dertig jaar, goed bijgebleven. De koffie (met koekje) is op, ik ga de kou in om te wandelen.
  5. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 23 januari 2017 10:46
    BAM Infra
    23 januari 2017 38 views

    Bouwbedrijf BAM breekt met de geldende conventie dat de bouwsector zich redelijk bescheiden presenteert. Op de beurs voor de branche van de infrastructuurtechniek InfraTech liet de bouwer een holografische presentatie zien die op deze schaal in Nederland nog niet is gebruikt.

    Marinus Schimmel, directeur BAM Infra Nederland, kiest voor een aanvallende strategie. “Nadat het bedrijf een aantal jaren sterk de gevolgen voelde van de crisis in de bouw, kozen we voor een nieuwe aanpak die interne veranderingen vroeg, maar veel meer nog een verandering vroeg in het beeld dat we van onszelf neerzetten bij de doelgroep.”

    Schimmel koos daarbij voor een ‘Big Bang’-aanpak, een breuk met de traditionele communicatieaanpak binnen de sector. Het doel: een verrassingseffect teweeg brengen dat de verandering extern toont en zo ook intern aanjaagt.
    Back in Shape

    “Binnen het saneringsplan ‘Back in Shape’ dat twee jaar geleden in gang werd gezet, koos BAM voor een verkleining van het aantal werkmaatschappijen van 25 naar 10; in Nederland van 12 naar 2. Daarmee ontstond een eenvoudigere organisatiestructuur. Voor de overgebleven vier business units ligt de focus op onderlinge samenwerking."

    "Die samenwerking is cruciaal. De markt vraagt om een andere benadering en we waren te lang als organisatie niet toegerust op die veranderende vraag. Als je kijkt naar trends in de samenleving, dan zie je dat de uitdagingen van nu liggen bij brede infrastructurele oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen zoals verstedelijking & mobiliteit en duurzame energieoplossingen. Die kun je niet ideaal vormgeven vanuit 12 werkmaatschappijen."

    "Klanten schrijven steeds minder voor wát we moeten doen, maar stellen functionele specificaties op. Vroeger asfalteerden we een straat, maar tegenwoordig zijn we verantwoordelijk voor de wegeninfrastructuur van een stad. Door de interactie met de klant te optimaliseren willen we al in een vroeg stadium kun instappen in de oplossing voor de vraagstukken waar de klant voor staat."

    Schimmel: "We steken er onder andere op InfraTech veel moeite in om het beeld van BAM bij te sturen naar dat van kennispartner. De nadruk binnen de bouw verschuift veel meer richting het digitale proces voorafgaand aan de uiteindelijke realisatie. Digitaal kun je inzichten verwerken tot beelden. Die je nog kunt bijsturen en uitkristalliseren met behulp van informatie en kennis van partners."

    "We zijn in staat de bouw van een project virtueel te simuleren en te optimaliseren voordat de eerste paal de grond in gaat. We hebben ervoor gekozen dat tijdens de beurs ook echt visueel te maken. Vandaar de keuze voor een driedimensionaal, bewegend hologram van 2,5 bij 3,5 meter groot, volledig in kleur."
    BMW van de bouw

    "Uiteindelijk willen we de BMW van de bouwbranche zijn. Het beeld van BMW is toch heel erg dat van een combinatie van kwaliteit en personalisatie. BMW is meester in het neerzetten van een beleving en het persoonlijk invullen van klantwensen. Om het vervolgens door te zetten in een slim engineering-proces en via modulaire productie op een kostenefficiënte wijze bij de klant krijgen. Op deze manier willen wij ook opereren. Meer inzetten op de beleving van de burger. Wat biedt onze opdrachtgever straks aan zijn klant, de burger, dankzij wat wij bieden?"

    "Ons uitgangspunt is dat we het virtueel al moeten hebben gebouwd voordat we in de echte wereld de eerste spade in de grond steken. 3D-ontwerpen maakt dat mogelijk. En dat gaat nog worden vervolmaakt met augmented reality en hologramtechnologie, zodat je al door een tunnel kunt lopen voordat hij is gebouwd. Dan breng je de toekomstige beleving echt naar de klant."
  6. BoterbijdeVis 23 januari 2017 11:24
    quote:

    Dalon schreef op 23 januari 2017 09:36:

    Het wordt tijd voor nieuwe adviezen over BAM of een positief bericht van BAM zelf. Of wordt het wachten op de cijfers. 2016.
    Vandaag een PB-tje of goede adviezen als oppepper zou mooi zijn. Bam is groen en de rest rood.
    Een extra zetje om nog hoger in 't groen te schieten is zeer welkom.

    Gebeurt er niks qua PB-s de komende dagen dan ben ik toch bang, ik zei het hier al eerder enkele dagen geleden, dat de koers richting 4,28 gaat. En dan wordt 21 februari geen D-day in die zin dat de Bamkoers de 5 euro gaat raken of overschrijden tussen 21 febr en de volgende rapportagedatum. Daarvoor is de macht van de "drukkers" te groot, zo bewijzen ze elke dag weer opnieuw en dat al maandenlang.
  7. Paiser 23 januari 2017 12:10
    De gemeente Groningen heeft tot en met 2030 ruim 20.000 woningen nodig. ,,We staan voor een enorme opgave’’, zegt wethouder Roeland van der Schaaf.

    De gemeenteraad gaf eind vorig jaar groen licht voor het woonprogramma 2017-2020. Dat behelst de bouw van circa zesduizend woningen, waaronder duizend sociale huurhuizen.

    www.dvhn.nl/groningen/20.000-Gronings...
  8. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 23 januari 2017 12:43
    AM RED verhuurt aan Barista Cafe op de Noorder Arcade in Alkmaar
    23 januari 2017 - AM
    AM RED verhuurt aan Barista Cafe op de Noorder Arcade in Alkmaar

    Kwalitatieve horecapartner geeft impuls aan winkelcentrum

    Utrecht, 23 januari 2017 - AM Real Estate Development verhuurt 180 m2 horecaruimte aan Barista Cafe, de kwalitatieve horecagelegenheid met zestien vestigingen in Nederland. Met het aantrekken van Barista Cafe wordt de Noorder Arcade in Alkmaar verder versterkt als winkelcentrum voor de regio met grote retailmerken in combinatie met hoogwaardige horeca. Barista Cafe heeft voor tien jaar de huurovereenkomst getekend.

    Waar gezondheid het thema is voor kantoren, werkt AM RED op retailvlak aan het thema van transformatie en gebiedsontwikkeling. Dit betekent een gezonde en passende mix van onder andere winkels, horeca en zorgvoorzieningen. Hiermee wordt een winkelgebied weer het kloppend hart van haar omgeving.

    Barista Cafe huurt aan de Noorderkade 140 dat onderdeel is van het winkelcentrum Noorder Arcade in Alkmaar. De Noorder Arcade ligt op loopafstand van de historische binnenstad van Alkmaar en heeft een eigen ondergrondse parkeergarage. Op dit moment ondergaat het winkelcentrum een grootschalige verbouwing, die begin 2017 wordt afgerond. Er werden eerder al huurovereenkomsten getekend met ANWB en Decathlon. AM RED werd bij deze transactie collegiaal geadviseerd door Adhoc horecamakelaars en Kuijs Reinder Kakes.
    Over AM RED

    AM Real Estate Development is de dienstverlener met oplossingen voor huisvestingsuitdagingen in commercieel vastgoed. Zij biedt ontwikkelmanagement, of het nu gaat om (integraal) projectmanagement, ondersteuning bij het maken van de juiste keuzes middels een advies of het volledig uit handen nemen van vastgoed(her)ontwikkelingsvraagstukken. Zij realiseert met haar vastgoedprofessionals haalbare en creatieve oplossingen. AM RED is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.
    Over Barista Cafe

    Barista Cafe staat voor hoogwaardige verse producten die op ambachtelijke wijze worden bereid en wil zich positioneren in de markt als een horecagelegenheid die zeven dagen in de week open is, de gasten centraal staan en waar de gasten zich thuis voelen. Het idee van de samenwerking met partners is om binnen vijf jaar Barista Cafe landelijke bekendheid te verwerven met 30-50 Barista Cafes. De partners zullen met dezelfde ambitie, passie en verantwoordelijkheidsgevoel aan de slag gaan. Ook socialiteit en vastberadenheid zijn belangrijke punten. Deze eigenschappen zijn nodig om een winstgevende zaak te realiseren.

    Nadere informatie: Afdeling in- en externe communicatie AM, (030) 609 72 22.

    Website AM RED.
1.275 Posts
Pagina: «« 1 ... 48 49 50 51 52 ... 64 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

BAM: sterk slotkwartaal opsteker voor nieuwe strategie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links