Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Weinig beweging

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

211 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 11 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. retsok 16 januari 2017 09:16
    Kloof tussen rijk en arm in wereld groter dan gedacht'
    Foto: ANP
    Gepubliceerd: 16 januari 2017 01:58
    Laatste update: 16 januari 2017 03:03

    De kloof tussen arm en rijk veel groter dan al werd gedacht, stelt ontwikkelingsorganisatie Oxfam Novib in een rapport dat maandag verscheen.
    Volgens het onderzoek, dat aan de vooravond van de jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum in Davos is gepubliceerd, bezitten de acht rijkste mensen op aarde evenveel vermogen als de 3,6 miljard armste mensen,

    Nieuwe en betere gegevens over de verdeling van de rijkdom in de wereld wijzen volgens Oxfam Novib uit dat de armste helft van de wereldbevolking minder vermogen heeft dan eerder werd aangenomen.

    "Ons rapport toont opnieuw aan dat de extreme ongelijkheid wereldwijd nog steeds toeneemt. Het is een schande dat een handjevol mensen over zoveel vermogen kan beschikken terwijl een op de tien mensen moet rondkomen met minder dan twee dollar per dag", zegt algemeen directeur Farah Karimi.

    Nederland
    De cijfers van Oxfam Novib over Nederland laten een zelfde beeld zien. De rijkste 1 procent van Nederland bezit bijna een kwart van het Nederlandse vermogen. De negen Nederlandse miljardairs zijn samen goed voor een vermogen van 28 miljard dollar in 2016.

    De acht rijkste mensen ter wereld bezitten gezamenlijk 426,2 miljard dollar. De allerrijkste is Bill Gates, de Amerikaanse oprichter van Microsoft met een vermogen van 75 miljard dollar.
  2. [verwijderd] 16 januari 2017 09:22
    februaris zijn erg goedkoop.. ik raad aan of calls of puts te kopen MET hedge!!!veel geld kan je het dan nooit kosten en het gaat wel bewegen hoor..

    dus OF putjes met turbooslong pro rato delta of calls kopen met turboos short weer pro rato delta.. lijkt mij beste "bet". niet sec!!!
  3. [verwijderd] 16 januari 2017 09:24
    bij flauwheid kan je ook putspreads kopen zijn erg goedkoop nog...

    bij vastigheid zijn de callspreads relatief tikkie duurder door omgedraaide skew.. maar ok kan ook wel... mijn optie zou zijn profiteer aan skew bij puts of koop gewoon calls met turboos short en gooi er een relatieve dure skewput uit... kromme reversal zogezegd... aldus een optiekundige.
211 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 11 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links