Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Unibail - Rodamco nieuws draadje

289 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 15 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 16 mei 2016 20:54
    Beursblik: Goldman Sachs verhoogt koersdoel Unibail-Rodamco

    Verkoopadvies gehandhaafd.

    Goldman Sachs heeft maandag het koersdoel voor Unibail-Rodamco verhoogd van 257,00 naar 264,00 euro, maar handhaafde desalniettemin de verkoopaanbeveling op het Frans-Nederlandse vastgoedfonds.

    Hoewel het huidige koersdoel van Goldman Sachs een rendement van circa 12 procent biedt, ligt het sectorgemiddelde op 21 procent.

    Volgens de analisten van Goldman Sachs delen beleggers verder niet de vrees die de zakenbank heeft ten aanzien van de toekomstige winstgroei van Unibail-Rodamco, terwijl het fonds al flink gewaardeerd is.

    Unibail-Rodamco streeft op de middellange termijn naar een winstgroei per aandeel van 6 tot 8 procent, en nieuwe projecten moeten daar een derde aan bijdrage.

    De marktvorsers van Goldman Sachs wezen echter op een flink aantal projecten die vertraging oplopen en het grote aantal projecten dat pas na 2020 staat gepland. Daarnaast is het volgens de analisten onduidelijk wat eventuele desinvesteringen, met name van kantoren, betekenen voor de winstverwachting van Unibail-Rodamco.

    Op een fractioneel hoger Damrak koerste Unibail-Rodamco maandag een half procent hoger op 236,00 euro.

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  2. forum rang 10 voda 5 juli 2016 16:33
    'Unibail eist misgelopen huur V&D-pand'

    Gepubliceerd op 5 jul 2016 om 16:04 | Views: 364

    PARIJS (AFN) - Unibail-Rodamco eist van Maxeda DIY de misgelopen huur van het V&D-pand in Hilversum, zo meldde Vastgoedjournaal.nl dinsdag.

    De claim van de in Amsterdam genoteerde vastgoedonderneming kan volgens de vakwebsite oplopen tot 6 miljoen euro. Warenhuisketen V&D ging eind vorig jaar failliet.
  3. forum rang 10 voda 5 juli 2016 20:06
    Unibail-Rodamco eist misgelopen huur van Maxeda DIY - media

    Claim kan oplopen tot ruim 6 miljoen euro.

    Unibail-Rodamco eist voor ruim 1 miljoen euro aan misgelopen huur van Maxeda DIY. Dit meldden diverse media dinsdag.

    Een woordvoerder van Unibail-Rodamco kon de berichtgeving niet bevestigen.

    Volgens het Frans-Nederlandse vastgoedfonds is Maxeda DIY, het moederbedrijf van doe-het-zelf-winkelketen Praxis, verantwoordelijk voor de huur van het V&D-pand in Hilversum. Dit meldde RTL-Z.

    De claim kan volgens diverse media oplopen tot ruim 6 miljoen euro.

    Als de rechter het vastgoedbedrijf gelijk geeft, kan Maxeda DIY mogelijk meer miljoenenclaims verwachten van eigenaren van de panden waarin tot mei een van de 62 V&D-warenhuizen was gehuisvest, schreef RTL-Z.

    Het aandeel Unibail-Rodamco sloot dinsdag 2,5 procent lager op 224,35 euro.

    Door: ABM Financial News.

    Info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  4. forum rang 10 voda 20 juli 2016 18:17
    Unibail-Rodamco boekt hoger resultaat

    Vastgoedfonds positief over winstontwikkeling heel 2016.

    Unibail-Rodamco heeft in de eerste helft van 2016 een hoger onderliggend resultaat geboekt. Dit bleek woensdag nabeurs uit de cijfers van het Frans-Nederlandse vastgoedfonds.

    "In de eerste helft van 2016 was sprake van sterke prestaties. Ondanks de impact van de terroristische aanslagen in Parijs in 2015 en Brussel in 2016 en de ingetogen economische marktomstandigheden zijn onze retailactiviteiten in Frankrijk veerkrachtig gebleken", zo liet CEO Christophe Cuvillier in een toelichting op de halfjaarcijfers weten.

    De netto huurinkomsten van Unibail stegen in de eerste zes maanden van 2016 met 7,7 procent naar 781 miljoen euro, in vergelijking tot 725 miljoen euro in dezelfde periode een jaar eerder. Op identieke basis stegen de netto huurinkomsten met 2,5 procent. Vooral de winkelcentra van Unibail presteerden bovengemiddeld goed.

    De terugkerende nettowinst van Unibail steeg in de eerste helft van dit jaar met 8,9 procent van 528 miljoen naar 575 miljoen euro.

    Op basis van de halfjaarresultaten meldde het vastgoedconcern voor het hele boekjaar een terugkerende winst per aandeel te voorzien die uitkomt aan de bovenkant van de in februari afgegeven bandbreedte van 11,00 tot 11,20 euro per aandeel. Na zes maanden stond de teller reeds op 5,81 euro.

    De waarde van de portefeuille van Unibail steeg met 4,1 procent naar 39,3 miljard euro. Verder daalden de financieringskosten volgens het vastgoedfonds naar het laagste niveau in de geschiedenis van het fonds tot 1,7 procent.

    Unibail sloot woensdag 1,1 procent hoger op 235,90 euro op een groen Damrak.

    Door: ABM Financial News.

    Info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  5. forum rang 10 voda 21 juli 2016 16:16
    Beursblik: Morgan Stanley verhoogt koersdoel Unibail-Rodamco

    Advies blijft Overwogen.

    Morgan Stanley heeft donderdag het koersdoel voor het aandeel Unibail-Rodamco verhoogd met 20 euro naar 260 euro met een ongewijzigd Overwogen advies.

    Het vastgoedfonds rapporteerde een autonome omzetgroei over het eerste halfjaar die door analisten van de bank als solide werd beoordeeld. De onderliggende groei is in de visie van Morgan Stanley indrukwekkend, zeker in het licht van de lage inflatie-omgeving waarin Unibail-Rodamco opereert.

    De analisten wijzen verder op de verder omlaag gebrachte kosten voor schulden. Unibail-Rodamco wist de kosten met 1,7 procent te reduceren.

    Met een solide resultaat en dito dividendrendement verdedigde Morgan Stanley het advies Overwogen tegen de achtergrond van de stimuleringsmaatregelen van de Europese Centrale Bank. Dat laatste genereert een opwaarts potentieel voor de rendementen op vastgoed volgens de marktvorsers.

    Het aandeel Unibail-Rodamco noteerde donderdag op een rood Damrak 0,1 procent hoger op 236,15 euro.

    Door: ABM Financial News.

    Info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  6. forum rang 10 voda 21 juli 2016 16:25
    Beursblik: S&P verhoogt winsttaxatie voor Unibail-Rodamco

    Advies en koersdoel na resultaten eerste jaarhelft ongewijzigd.

    S&P Global heeft de winsttaxatie voor Unibail-Rodamco verhoogd, maar handhaafde desalniettemin het advies en het koersdoel voor het Frans-Nederlandse vastgoedfonds.

    Unibail-Rodamco, dat woensdag nabeurs cijfers publiceerde over de eerste jaarhelft, zal volgens S&P dit jaar een winst per aandeel genereren van 11,19 euro. Deze taxatie lag aanvankelijk 10,95. In de eerste zes maanden van dit jaar boekte het fonds een winst per aandeel van 5,81 euro, ruim boven de 5,59 euro die S&P voorzag. Woensdag liet Unibail-Rodamco weten te verwachten dit jaar aan de bovenkant van de eerder afgegeven winstbandbreedte van 11,00 tot 11,20 euro te zullen uitkomen.

    S&P houdt Unibail-Rodamco op een Neutral met een onveranderd koersdoel van 250 euro.

    De cijfers over het eerste halfjaar werden in de visie van analisten van S&P ondersteund door hogere huurinkomsten en lagere financieringskosten. Toch verwacht S&P niet dat de huurinkomsten verder zullen oplopen, gezien de politieke risico's in Europa en de toch al hoge bezettingsgraad. S&P handhaafde het Neutraal advies op Unibail-Rodamco met een koersdoel van 250,00 euro.

    Het aandeel Unibail-Rodamco sloot woensdag op een groen Damrak 1,1 procent hoger op 235,90 euro.

    Door: ABM Financial News.

    Info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  7. forum rang 10 voda 22 juli 2016 15:26
    Beursblik: Goldman Sachs haalt Unibail van verkooplijst

    Koersdoel verhoogd naar 262,00 euro.

    Goldman Sachs heeft het advies op Unibail-Rodamco verhoogd van Verkopen naar Neutraal en stelde daarbij het koersdoel opwaarts bij van 240,00 naar 262,00 euro.

    De halfjaarcijfers van Unibail-Rodamco gaven onder meer blijk van lagere financieringskosten en een hogere opwaarderingen van de vastgoedportefeuille dan voorzien, aldus de analisten van de Amerikaanse zakenbank.

    De financieringskosten daalden afgelopen halfjaar naar 1,7 procent, volgens het vastgoedfonds het laagste niveau in de bedrijfshistorie. De portefeuille werd met circa 4 procent opgewaardeerd naar 39,3 miljard euro. Eind 2015 lag de waardering nog op 37,8 miljard euro.

    Door: ABM Financial News.

    Info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  8. forum rang 10 voda 19 augustus 2016 15:35
    Beursblik: Jefferies verhoogt koersdoel Unibail-Rodamco

    Houden advies gehandhaafd.

    Jefferies heeft het koersdoel voor Unibail-Rodamco met 7 procent verhoogd tot 266,00 euro met een ongewijzigd Houden advies. Dit bleek vrijdag uit een rapport over de Europese vastgoedsector.

    De analisten wezen erop dat de referendumuitslag in het Verenigd Koninkrijk, die leidde tot de Brexit, zorgde voor een prijscorrectie binnen de commerciële vastgoedsector die is samengeperst in een tijdspanne van 12 maanden, in plaats van de 24 maanden waar Jefferies eerder op rekende.

    "Het investeringsrisico is ingeprijsd in onze koersdoelen met gemiddelde waardeverminderingen van de portefeuilles van ongeveer 12 procent", schreven de analisten, die in het algemeen een Onderwogen advies hanteren voor de sector. Dit alles leidde tot het aanpassen van de ramingen van een aantal bedrijven binnen de sector, hoewel niet voor Unibail-Rodamco. Jefferies voorziet voor 2016 en 2017 nog altijd een winst per aandeel voor het Franse vastgoedfonds van respectievelijk 11,17 en 11,81 euro.

    Klepierre, dat ook in Amsterdam genoteerd is, heeft bij Jefferies een ongewijzigd Houden advies met een gehandhaafd koersdoel van 43,30 euro. De analisten herhaalden tevens hun verwachtingen voor de winst per aandeel voor dit en volgend jaar, van respectievelijk 2,20 en 2,41 euro.

    Op een rood Damrak noteerde Unibail-Rodamco kort na opening 0,7 procent lager op 243,55 euro, terwijl Klepierre 0,1 procent daalde tot 42,15 euro.

    Door: ABM Financial News.

    Info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  9. forum rang 10 voda 25 oktober 2016 19:16
    Unibail-Rodamco boekt hogere omzet

    Frans-Nederlandse vastgoedconcern herhaalt outlook hele boekjaar.

    (ABM FN-Dow Jones) Unibail-Rodamco heeft in de eerste negen maanden van 2015 een 5,0 procent hogere omzet geboekt ten omzichte van de dezelfde periode een jaar eerder. Dit bleek dinsdag tijdens de publicatie van de bedrijfsresultaten van het Frans-Nederlandse vastgoedconcern.

    Unibail-Rodamco herhaalde zijn outlook voor het gehele boekjaar. Voor 2016 voorziet het concern een terugkerende winst per aandeel van circa 11,20 euro per aandeel.

    Het concern boekte in de eerste negen maanden van 2016 een omzet van EUR1,5 miljard, versus EUR1,4 miljard in dezelfde periode een jaar eerder. De stijging is onder andere het resultaat van de oplevering van een drietal winkelcentra.

    De bruto huurinkomsten stegen van 1,2 miljard euro in de eerste negen maanden van 2015 tot 1,3 miljard euro in dezelfde periode dit jaar.

    Het aandeel sloot dinsdag 0,1 procent hoger op 229,65 euro op een rood Damrak.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  10. forum rang 10 voda 26 oktober 2016 16:18
    Beursblik: nette kwartaalupdate van Unibail-Rodamco

    Vastgoedfonds op koers voor doelstellingen volgens ABN AMRO.

    (ABM FN-Dow Jones) Unibail-Rodamco heeft dinsdag nabeurs een degelijke update over het derde kwartaal afgegeven. Dit concludeerde analist Ruud van Maanen van ABN AMRO woensdag.

    De bruto huurinkomsten van de Franse vastgoedgroep bedroegen in de eerste negen maanden 1.320 miljoen euro, waarmee de onderneming volgens Van Maanen zich in een goede positie bevindt om aan zijn verwachting van een resultaat van 1.791 miljoen euro te voldoen voor het hele jaar.

    Unibail-Rodamco zei dat de inkomsten in de Parijse regio zwak waren als gevolg van de terroristische aanslagen in de Franse hoofdstad. In andere regio's was volgens ABN AMRO sprake van een redelijke groei. Van Maanen noemde het positief dat het vastgoedbedrijf recentelijk twee panden verkocht in Parijs.

    ABN AMRO heeft een Houden advies op Unibail-Rodamco. Het aandeel noteerde woensdag kort na opening 0,9 procent lager op 227,55 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  11. forum rang 10 voda 26 oktober 2016 18:52
    Beursblik: S&P verlaagt koersdoel Unibail-Rodamco

    Advies gehandhaafd op Houden.

    (ABM FN-Dow Jones) S&P Capital Research heeft het koersdoel op Unibail-Rodamco verlaagd van 250,00 naar 240,00 euro en handhaaft het advies op Houden, nadat Frans-Nederlandse vastgoedfonds dinsdagavond de resultaten over de eerste negen maanden van 2016 rapporteerde. Dit bleek woensdag uit een analistenrapport.

    Unibail-Rodamco rapporteerde een 5 procent hogere omzet van 1,5 miljard euro. De bruto huurinkomsten stegen van 1,2 miljard euro in de eerste negen maanden van 2015 tot 1,3 miljard euro in dezelfde periode dit jaar.

    Analist Firdaus Ibrahim wees erop dat de koersdoelverlaging voor 2017 een price-to-book ratio impliceert van 1,20, waarmee de analist de sterke positie van het vastgoedfonds in grote winkelcentra in evenwicht wil brengen met de zwakke economische outlook in Europa.

    De analist handhaafde zijn ramingen voor het vastgoedconcern, aangezien de cijfers over de eerste negen maanden van het jaar grotendeels in lijn waren met de verwachtingen.

    "Tegen de achtergrond van de zwakke economische vooruitzichten in Europa zijn we getroost door het feit dat het vastgoedfonds zijn winstverwachting van 11,20 per aandeel voor 2016 herhaalde", aldus Ibrahim.

    Het aandeel sloot woensdag 3,0 procent lager op 222,70 euro op een rood Damrak.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  12. forum rang 10 voda 27 oktober 2016 16:19
    Beursblik: Goldman Sachs verlaagt koersdoel Unibail-Rodamco

    Advies gehandhaafd op Neutraal.

    (ABM FN-Dow Jones) Goldman Sachs heeft donderdag het koersdoel voor Unibail-Rodamco verlaagd van 262,00 naar 257,00 euro met een ongewijzigd Neutraal advies, in reactie op de trading update van het Frans-Nederlandse vastgoedconcern dinsdag nabeurs.

    De trading update over de eerste negen maanden van 2016 liet een zwakkere omzet zien, maar solide lease-resultaten. De zwakke omzet wordt volgens de analisten van Goldman Sachs met name gedreven door Frankrijk en de blootstelling van het bedrijf aan Parijs en de Cote d'Azur. Omdat de analisten meer desinvesteringen voorzien verwachten de analisten dat de druk op omzet en winst zal aanhouden.

    Goldman Sachs voorspelt een daling van de winst per aandeel in 2017 van 2,5 procent. De analisten van de bank voorzien in de periode 2015 tot 2020 een gemiddelde samengestelde jaarlijkse groei van 4,7 procent, wat onder de guidance van het bedrijf zelf is, vanwege verwachte potentiële problemen bij een aantal specifieke projecten.

    Belangrijke risico's zijn volgens Goldman Sachs voor het vastgoedfonds zwakker dan verwachte retailmarkten in continentaal Europa en hogere financieringskosten.

    Het aandeel Unibail-Rodamco sloot woensdag 3,0 procent lager op 222,70 euro op een rood Damrak.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  13. forum rang 10 voda 15 november 2016 16:25
    Unibail-Rodamco wil leningen vervroegd aflossen

    Vastgoedfonds wil de looptijd van zijn schulden maximaliseren.

    (ABM FN-Dow Jones) Vastgoedfonds Unibail-Rodamco geeft dinsdag een achtjarige obligatie uit om met de opbrengst bestaande obligatieleningen vervroegd af te kunnen lossen. Dit meldde het Franse-Nederlandse vastgoedfonds dinsdag.

    Via de nieuwe uitgifte en de terugkoop van bestaande leningen wil het vastgoedfonds "in het licht van de huidige marktomstandigheden" de gemiddelde looptijd van zijn schulden optimaliseren.

    Gezien de recente stijging van de rendementen verwacht Commerzbank dat meer bedrijven op korte termijn obligaties zullen uitgeven nu de financieringskosten nog steeds laag zijn. "De situatie, waarbij de financieringsrendementen voor bedrijven op laagterecordniveau's noteren, komt op een gegeven moment ten einde", voegde de Duitse bank toe.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  14. forum rang 10 voda 15 november 2016 19:25
    Unibail-Rodamco haalt half miljard euro op met obligatie

    Lening heeft coupon 0,875 procent.

    (ABM FN-Dow Jones) Unibail-Rodamco heeft 500 miljoen euro opgehaald met een obligatie. Dit maakte het vastgoedfonds dinsdag nabeurs bekend.

    De lening loopt tot februari 2025 en keert jaarlijks een coupon uit van 0,875 procent. Dit is volgens Unibail-Rodamco de laagste couponbetaling ooit voor een obligatie die de onderneming in de publieke obligatiemarkt heeft geplaatst.

    Het vastgoedfonds wil de gemiddelde looptijd van zijn schulden verlengen en de financieringskosten zo laag mogelijk houden.

    Op een groen Damrak sloot het aandeel Unibail-Rodamco 1,3 procent hoger op 207,75 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  15. forum rang 10 voda 2 december 2016 17:14
    Barclays verhoogt advies Unibail-Rodamco

    Gepubliceerd op 2 dec 2016 om 11:04 | Views: 2.110

    AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Barclays verhoogt zijn beleggingsadvies voor Frans-Nederlandse vastgoedfonds Unibail-Rodamco van underweight naar equalweight. Volgens de Britse bank is het aandeel ondergewaardeerd.

    Het koersdoel werd verhoogd van 220 naar 230 euro. Barclays begon in april met het volgen van Unibail-Rodamco. Het aandeel was vrijdagochtend lange tijd de enige stijger in de AEX-index, maar noteerde omstreeks 10.55 uur 0,1 procent lager op 203,60 euro.
  16. forum rang 10 voda 12 januari 2017 16:50
    Beursblik: ING verkiest Unibail-Rodamco boven Wereldhave

    Koersdoelen beide fondsen verlaagd.

    (ABM FN-Dow Jones) ING heeft het advies voor Unibail-Rodamco verhoogt naar Kopen, terwijl sectorgenoot Wereldhave door de bank juist van de kooplijst werd gehaald. Dit bleek donderdag uit een sectorrapport van analist Jaap Kuin.

    Kuin meent dat de recente koersval van Unibail-Rodamco het aandeel weer interessant maakt voor beleggers. De analist wees er op dat Unibail-Rodamco een winstgroei per aandeel van 6 tot 8 procent nastreeft. Daarbij beschikt het vastgoedfonds over een sterke marktpositie en een dito management. Ook kan Unibail-Rodamco volgens Kuin buigen op voldoende prijskracht. Het fonds is volgens ING dan ook bestand tegen een stijgende rente.

    Wereldhave ontbeert volgens Kuin juist prijskracht. Ondanks de opgelopen koers van Wereldhave, meent ING dat het aandeel nog altijd goedkoop oogt. Op de middellange termijn zal de autonome groei volgens de analist evenwel beperkt zijn en aanjagers voor de koers ontbreken op dit moment.

    Kuin paste ook zijn taxaties voor verschillende andere vastgoedfondsen aan. Het koersdoel voor Eurocommercial Properties werd verlaagd van 48,00 naar 43,00 euro en voor NSI van 4,75 naar 4,40 euro. Het koersdoel voor Vastned bleef onveranderd op 41,00 euro. Alle drie de aandelen zijn volgens ING koopwaardig, waarbij Kuin opmerkte dat NSI de potentie heeft van een 'turnaround' kandidaat.

    Het koersdoel voor het Belgische WDP, dat ook genoteerd is in Amsterdam, bleef 81,00 euro met een ongewijzigd Houden advies.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  17. forum rang 10 voda 30 januari 2017 16:10
    Beursblik: hoger dan verwachte winst Unibail-Rodamco binnen bereik

    Vastgoedfonds voorzag zelf terugkerende winst per aandeel aan bovenkant bandbreedte 11,00 tot 11,20 euro.

    (ABM FN-Dow Jones) Een hoger dan de door vastgoedfonds Unibail-Rodamco zelf afgegeven verwachting van de terugkerende winst per aandeel is volgens analist Pierre-Loup Etienne van Kepler Cheuvreux bereikbaar. Het Franse-Nederlandse vastgoedfonds rapporteert woensdag nabeurs zijn jaarcijfers.

    Unibail-Rodamco meldde tijdens de publicatie van de halfjaarcijfers in 2016 een terugkerende winst per aandeel te voorzien aan de bovenkant van de eerder afgegeven bandbreedte van 11.00 tot 11,20 euro per aandeel. Etienne verwacht dat het bedrijf zijn eigen verwachtingen overtreft op basis van de sterke halfjaarcijfers van het bedrijf. Na zes maanden stond de teller reeds op 5,81 euro.

    Daarnaast benadrukte de analist dat de gemiddelde kosten van de schuld van het vastgoedfonds destijds op het nieuwe historisch dieptepunt van 1,7 procent uitkwam en de groei van de netto huuropbrengsten op 3,8 procent noteerde.

    In november haalde het concern 500 miljoen euro op met een obligatie met een looptijd van 8 jaar en een vaste coupon van 0,875 procent - de laagste coupon ooit die het bedrijf moest betalen op de publieke obligatiemarkt, aldus Etienne.

    De focus zal tijdens de publicatie volgens de analist met name uitgaan naar de prestaties van de huurders. In het derde kwartaal sprak het concern van een moeilijk einde van het zomerseizoen voor retailers, vanwege de ongunstige weersomstandigheden.

    Kepler Cheuvreux hanteert een Houden-advies en koersdoel van 214,00 euro. Het aandeel Unibail-Rodamco noteerde op een rood Damrak 1,0 procent lager op 210,10 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  18. forum rang 10 voda 31 januari 2017 16:25
    Beursblik: Credit Suisse verlaagt koersdoel Unibail-Rodamco

    Neutraal advies gehandhaafd.

    (ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft het koersdoel op Unibail-Rodamco verlaagd van 234,40 naar 222,30 euro bij een gehandhaafd Neutraal advies. Dit bleek dinsdag uit een rapport van de Zwitserse bank dat verscheen voorafgaand aan de jaarcijfers die het Franse vastgoedfonds woensdag nabeurs bekendmaakt.

    Volgens de analisten is Unibail-Rodamco qua schaalgrootte en kwaliteit de marktleider in Europa, met een vastgoedportefeuille van 38,3 miljard euro, waarvan meer dan 50 procent in Frankrijk. Vanwege die grote blootstelling is Unibail-Rodamco gevoelig voor de economische ontwikkelingen in het land, dat in het recente verleden geplaagd werd door terroristische aanslagen.

    Met zijn denktank "UR-lab" weet het vastgoedbedrijf, wiens portefeuille voor 80 procent winkelcentra omvat, wel in te spelen op de dreiging van online shoppen ten opzichte van fysiek winkelen, aldus Credit Suisse.

    De analisten van de Zwitserse bank hebben voorafgaand aan het verschijnen van de jaarcijfers hun verwachtingen voor 2016 neerwaarts bijgesteld, met name vanwege een verwachte zwakkere tweede jaarhelft. Over heel 2016 voorziet Credit Suisse een omzet van 1,8 miljard euro, een bedrijfsresultaat (EBITDA) van 1,6 miljard euro en een aangepaste nettowinst van 1,1 miljard euro.

    Op een hoger Damrak noteerde het aandeel Unibail-Rodamco vlak op 211,15 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  19. forum rang 10 voda 1 februari 2017 18:17
    Huurinkomsten Unibail-Rodamco in de lift

    Gepubliceerd op 1 feb 2017 om 18:08 | Views: 0

    PARIJS (AFN) - Unibail-Rodamco heeft zijn totale huurinkomsten over 2016 met dik 5 procent zien oplopen, tot 1,5 miljard euro. Dat maakte het Frans-Nederlandse vastgoedfonds dinsdag bekend.

    In Nederland, goed voor circa 5 procent van de totale opbrengsten, werd een daling met 8 procent gemeten.

    Vooral in winkelcentra Duitsland en in Noord-Europa was de groei aanzienlijk. Daar namen de huuropbrengsten met respectievelijk 34,1 procent en 31,9 procent toe. In Frankrijk, goed voor het grootste deel van de omzet, kwam die stijging op 5,7 procent.

    De huurders van het winkelvastgoed van Unibail-Rodamco zagen hun omzet ondanks lastige marktcondities met gemiddeld 1,4 procent stijgen. In Frankrijk zorgden de terroristische aanslagen in Parijs en Nice voor mindere resultaten. Vooral het consumentenvertrouwen en het toerisme kregen een knauw door de gebeurtenissen.
  20. forum rang 10 voda 1 februari 2017 19:06
    Update : Unibail-Rodamco boekt hoger resultaat

    Vastgoedfonds voorziet dit jaar hogere winst.

    (ABM FN-Dow Jones) Unibail-Rodamco heeft in 2016 zijn eigen winstverwachting overtroffen. Dit bleek woensdag nabeurs uit de publicatie van de jaarcijfers van het Frans-Nederlandse vastgoedconcern.

    CEO Christophe Cuvillier sprak van een financieel en operationeel succesvol jaar, waarbij het vastgoedfonds een solide identieke huurgroei realiseerde, wat in combinatie met de laagste financieringskosten ooit, resulteerde in de sterkste groei van de terugkerende winst per aandeel op jaarbasis sinds 2009.

    Unibail-Rodamco boekte het afgelopen boekjaar een stijging van de netto-huurinkomsten van 5,2 procent tot 1,5 miljard euro. Dit resulteerde in een terugkerende nettowinst van 1,1 miljard euro, wat een stijging van 8,1 procent betekende ten opzichte van een jaar eerder, toen het vastgoedfonds een terugkerend resultaat boekte van circa 1,0 miljard euro.

    Daarmee kwam de terugkerende winst per aandeel uit op 11,24 euro per aandeel, tegen 10,46 euro per aandeel in 2015. Het concern zei eerder in 2016 een terugkerende winst per aandeel te voorzien van circa 11,20 euro per aandeel.

    De vastgoedportefeuille van het Frans-Nederlandse concern werd eind december 2016 gewaardeerd op 40,5 miljard euro, tegen 37,8 miljard euro een jaar eerder.

    Outlook

    Voor het huidige boekjaar verwacht het concern een terugkerende winst per aandeel variërend van 11,80 tot 12,00 euro, wat dus een hoger resultaat zou betekenen dan afgelopen jaar.

    Daarnaast bevestigde het vastgoedconcern voor de middellange termijn te verwachten dat de terugkerende winst zal groeien met 6 tot 8 procent.

    Update: om extra informatie toe te voegen.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
289 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 15 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 881,00 +0,71%
EUR/USD 1,0687 -0,15%
FTSE 100 8.079,86 +0,44%
Germany40^ 18.194,10 +0,31%
Gold spot 2.313,83 -0,35%
NY-Nasdaq Composite 15.696,64 +1,59%

Stijgers

VIVORY...
+22,78%
ASMI
+10,01%
NX FIL...
+6,09%
RANDST...
+3,96%
BESI
+3,37%

Dalers

ALLFUN...
-8,78%
ING
-4,96%
Avantium
-2,76%
Flow T...
-1,84%
DSM FI...
-1,41%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links