Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Gillend het jaar uit!

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Frank van Dongen (Cees Smit)

Frank van Dongen is het pseudoniem van vermogensbeheerder en fondsmanager Cees Smit. Hij is algemeen directeur van Today’s Vermogensbeheer en Today’s Tomorrow Fondsbeleggen (For Tomorrow). Today’s is als vergunninghouder geregistreerd is bij de AFM en het DSI. Cees Smit is gespecialiseerd in ingewikkelde derivatenco...

Meer over Frank van Dongen (Cees Smit)

Recente artikelen van Frank van Dongen (Cees Smit)

  1. apr '17 De Show is over: Iedereen bedankt 77
  2. jan '17 Mindf*ck 34
  3. mei '16 De beren krijgen lucht 14

Reacties

16 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 19 december 2016 08:41
    Cees ook al vast fijne feestdagen. Vandaag D- day in de VS. De kiesmannen gaan de nieuwe president kiezen. Bereid je voor op een aardverschuiving, Hillary zou toch nog kunnen winnen. In dat geval is Europa reddeloos verloren en zal WOIII niet lang op zich laten wachten. De democraten willen wraak en met Hillary komt die er.
  2. [verwijderd] 19 december 2016 10:35
    In India schijnt men weer rijst als betaal middel te accepteren, je moet wat als je geld wordt ingepikt; eigen initiatief tonen. Die extreme kou in VS is al voor de derde achtereenvolgende keer naar ik lees. Hoog in de lucht schijnt het ook vriesdood koud te zijn(-80 C) en hopelijk komt die koude niet opeens omlaag vallen naar west-EU want de elfstedentocht is dan niet te houden vanwege de kou. Overigens, nemen de voedselprijzen wereldwijd al toe? Er zijn nogal wat mislukte oogsten afgelopen jaar waar men niets over leest. Het feest van de het warme klimaat moet voortduren want het schijnt dat tijdens zo een warme periode van alles en nog wat te gebeuren aan economische activiteiten die abrupt tot stilstand komt bij erge kou.
  3. [verwijderd] 19 december 2016 13:57
    quote:

    TA Frank schreef op 19 december 2016 08:41:

    Cees ook al vast fijne feestdagen. Vandaag D- day in de VS. De kiesmannen gaan de nieuwe president kiezen. Bereid je voor op een aardverschuiving, Hillary zou toch nog kunnen winnen. In dat geval is Europa reddeloos verloren en zal WOIII niet lang op zich laten wachten. De democraten willen wraak en met Hillary komt die er.
    Als republikeinen ergens nog meer een hekel aan hebben dan aan Trump en Rusland dan zijn het wel democraten. Die gaan echt geen democratische president zoals Hilary in het zadel helpen zeker niet na 8 jaar Obama. Dus D-Day mwah ik betwijfel het.

    Wat ik wel denk is dat Trump eenmaal president het niet lang vol gaat houden, of hij wordt afgezet of hij loopt zelf weg of hij wordt kapot geschoten maar hij gaat de 4 jaar niet volmaken.

    De kater van de Trump rally zal hoe dan ook nog wel een keer komen.
  4. Maan Arkenbosch 19 december 2016 15:10
    CEES, in 2017 krijg je gelijk, dan is de euforie, dat de K.W. verhoudingen tot de stijgende rente, gillend omhoog gaan voorbij. Hoe sterker de rente stijgt, hoe meer uitstroom vanuit obligaties en straks flinke klappen voor de beurs. Draghi gaat zich met de Trump strategie, achter zijn oren krabben. Dat kan Griekenland en Italie niet verdragen. Wanneer gaat het grote wegstrepen van schulden, via manipulatie beginnen? Je kunt beter in edelmetalen, dan straks op een bank zitten, welke jouw alleen maar gelimiteerde cash verstrekt, Gaat de uitverkoop van V.S. treasuries verder omhoog? En gaat Joe Sixpaks straks die Trump schulden financieren? Cees een gezond 2017!! Wens ik jouw!
  5. forum rang 6 ttroo 21 december 2016 09:51
    Zo. Eerst VIX bijkopen. The Long Ones hebben de shorters in elkaar geslagen. Van een foto-finish voorsprong naar een zeer grote voorsprong. Het wordt tijd om weer wat VIX in te slaan. Ik zie nog geen tekenen dat de zware beurzen willen corrigeren. Ik zie ook nog geen tekenen in goud of palladium voor een rebound. VIX is het enige wat ik vandaag ga inslaan.
  6. forum rang 6 ttroo 23 december 2016 10:02
    Het is uiteraard saai op de beurzen. Gisteren kwam er wat leven in de VIX. Niet veel hoor, lichtjes wat zuurstof. De beurzen blijven wel hangen de laatste dagen. Het wordt wel tijd voor de Long Ones om door te gaan zetten de komende dagen. Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht zou dat goed moeten komen. Opvallend dat Italiaanse banken als een trein gaan. Ik vind het goed dat ze aan het opruimen zijn, al is het een emmer op de gloeiende plaat. Maar de Italiaanse beurs gaat als een speer. De rest van de beurzen gaan richting de kleur van de kerstboom toe. Lichtjes in de plus.
16 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links