Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel TomTom AEX:TOM2.NL, NL0013332471

  • 5,535 23 apr 2024 10:46
  • +0,075 (+1,37%) Dagrange 5,450 - 5,560
  • 185.450 Gem. (3M) 313,7K

TomTom December 2016

3.270 Posts
Pagina: «« 1 ... 76 77 78 79 80 ... 164 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. PentaGoNix 14 december 2016 23:44
    quote:

    Mojo schreef op 14 december 2016 23:40:

    Sommigen onder ons zijn nog steeds geobsedeerd door het Mobil-eitje en zijn bezig ons een xynixje te flikken. Altijd aan het eind van het jaar worden we een beetje depressief en dan kunnen we de schuilkelder in. Maar ach we zien het volgend jaar weer....
    Ach ja, wie weet, misschien weer een jaar met -30% op de borden van TT. Als TT zo beroerd blijft communiceren zal volgend jaar niet veel beter worden. Áls er goed nieuws komt volgend jaar komt het niet van TT zelf maar van de omgeving, Nissan, Tesla of anderen. TT communiceert niets, zet niets op hun site, verwijst alleen maar naar jaarrapportages en gaat niet op in op vragen. Pff, opdoeken die IR afdeling.

    Gewoon een automatische bericht instellen met (1) "Wij hebben uw bericht ontvangen, maar aangezien wij in de ‘closed period’ zitten reageert TomTom derhalve niet" OF (2) "Wij hebben uw brief in goede orde ontvangen. Met betrekking tot uw vragen verwijzen wij u graag naar de pagina’s jaarverslag, kwartaalpublicaties en persberichten". Met vriendelijke groeten, TT
  2. Energy 14 december 2016 23:52
    In de video van Here lijkt het erop dat ze van verkeersbord naar verkeersbord rijden.Een methode die Tt niet robuust genoeg vond.
    Tt heeft wellicht een superieur product.

    Daarnaast is opschaling belangrijk en het verwerken en terugkoppelen van mutaties.Denk ook dat Tt hier ook een voorsprong heeft.

    En Tt heeft met Bosch en Nvidia ook goede partners!

    Kortom:tekenen die contracten

    quote:

    Sunshine Band schreef op 14 december 2016 23:34:

    Nvidia levert die px2 gewoon aan ieder die hd map heeft, ook Baidu. Het is inderdaad de vraag wie er straks het beste product mee maakt, maar ook wie dat product vlot en goed in de markt weet te zetten.

    Ik zeg: het is nog niet gedaan the endgame!

    KC
  3. DerksVisie 15 december 2016 00:15
    quote:

    Was here schreef op 14 december 2016 23:23:

    Lijkt me idd CES 2016 verhaal.Ziet mooi veschil tussen werkwijze Here en Road dna.Ik zou zeggen bekijk de video en trek je conclusie.

    [...]
    Ik heb een mail gestuurd naar Nvidia IR met de vraag welke mapmaker nu gebruikt wordt voor de Drive PX2. Het lijkt me toch wel belangrijk om te achterhalen wat HERE nu bedoelt met deze blog. Als het daadwerkelijk zo is dat HERE niet meer samenwerkt met Nvidia voor de Drive PX2 dan is het wel een misleidende tekst, en bovendien bijna beschamend om dat als voorbeeld te noemen.

  4. [verwijderd] 15 december 2016 00:20
    quote:

    *Justin* schreef op 15 december 2016 00:12:

    [...]

    Ever heard of IFRS?
    Ja hoor, echt wel
    Ik zeg juist dat ze niet aan de regels voldoen.
    Voordat je nu een geweldig verhaal gaat afsteken over wat ze wel gecommuniceerd hebben; het gaat mij erom wat ze niet communiceren, begin daar maar eens aan!

    Doei
    KC
  5. [verwijderd] 15 december 2016 00:26
    quote:

    vCalker schreef op 15 december 2016 00:15:

    www.tijd.be/tech_media/algemeen/John_...
    Dat is erg opmerkelijk.

    Zonder enig bewijs daarvoor dacht ik dat Botman/deMol op de achtergrond wel op zoek geweest zijn naar partijen die TMG willen overnemen. Er werd al eens geroepen door een grootaandeelhouder (Paarlberg) dat ze de koers omlaag brengen fd.nl/ondernemen/1137401/paarlberg-ei... om het te kunnen delisten. Ik dacht: een overname vinden ze ook wel prima en misschien hebben ze wel wat balletjes opgegooid. Maar blijkbaar is het geen vriendelijk bod (voor hen). Op de site staat ook de brief fd.nl/binaries/34/04/76/brief-cantor-...
  6. [verwijderd] 15 december 2016 00:30
    quote:

    DerksVisie schreef op 15 december 2016 00:15:

    [...]

    Ik heb een mail gestuurd naar Nvidia IR met de vraag welke mapmaker nu gebruikt wordt voor de Drive PX2. Het lijkt me toch wel belangrijk om te achterhalen wat HERE nu bedoelt met deze blog. Als het daadwerkelijk zo is dat HERE niet meer samenwerkt met Nvidia voor de Drive PX2 dan is het wel een misleidende tekst, en bovendien bijna beschamend om dat als voorbeeld te noemen.

    De samenwerking komt inderdaad van CES2016, dit zegt de CEO van Nvidia:

    NVIDIA CEO and co-founder Jen-Hsun Huang told journalists at the company’s press conference: “We need to distill and refine the localization of where the vehicle is. The HERE HD maps help us draw these lanes perfectly. Every vehicle that’s coming past us is noticed by the Lidar or by the cameras. Refined and placed properly in their lanes.”

    360.here.com/2016/01/08/how-nvidia-an...

    Ik vind de aankondiging van Nvidia afgelopen september toch wel sterk(samenwerking TomTom). Luister eens hoe vaak Huang 'together' zegt:

    vanaf 1:26:00 youtu.be/npzRyTimcZo
  7. harrysnel 15 december 2016 00:57
    quote:

    *Justin* schreef op 14 december 2016 23:19:

    [...]

    De meeste mensen lopen inmiddels mee in een grote fanfare van droeftoeters.

    Justin, heb jij van TomTom IR al een kopietje gehad van de mail over Mitsubishi die ik vandaag stuurde? Als ik het goed begrepen heb dan gaat al mijn mail in een plakboek en lees jij daar samen met de dames van IR uit om ze te ondersteunen bij de emotionele verwerking. Ik bedoelde het echt niet slecht toen ik ze vanochtend in de mail alvast de beste wensen deed voor het nieuwe jaar en dacht er gewoon niet tijdig aan om dat t/m 2020 te doen. Dat is lomp van mij en dat terwijl ze nu net gewend zijn geraakt aan een meerjarenprognose! Feliciteer Bisera namens mij alsnog met de gewonnen prijs en vertel er vooral niet bij dat als een volledig mannelijke jury een winnaar moet kiezen uit een groep van lelijke kerels met 1 leuke meid dat, zolang er nog 1 testosteronnetje aanwezig is bij de heren juryleden, de uitslag al bij voorbaat bekend is. Ik hoorde dat Corné verbaasd was dat er maar 1 deelneemster was voor de badpakkenronde. Afijn, ik wil me dus verontschuldigen voor de mail en ik hoop maar niet dat de muur nog hoger wordt opgetrokken nu ik van die onbeschaamde vragen stel over een gevoelige kwestie als Mitsubishi. Straks gaat die muur nog dwars door het glazen plafond van Mw Vigreux en daar is juist net dubbel glas ingezet op verzoek van haar man.

    Nu even serieus: jij waardeerde ooit mijn bijdragen op dit forum dus je moet kunnen indenken dat ik in staat ben om een normale mail op te stellen. Ben geen Tokkie en altijd beleefd gebleven in de mailtjes. Ondanks dat werd er uitermate onbeschoft omgegaan met deze mailtjes in de zin dat er niet op werd gereageerd. Compleet genegeerd. Toen ik dat hier op dit forum aankaartte vroeg jij mij nog of ik buiten dit forum contact met je wilde opnemen omdat je benieuwd was wat ik dan precies geschreven had waardoor mogelijk een antwoord uitbleef. Dat vraag je niet als je denkt dat ik een of andere gefrustreerde idioot ben.

    Jij hebt het over actie - reactie. Als ik kijk naar mijn veranderde mening over met name Goddijn/IR dan is dat een gevolg van het handelen van Goddijn/IR. Ja ik ben gedraaid in mijn mening. Dat komt door wat ik heb zien gebeuren dit jaar.

    Ben veel gedonder gewend bij andere fondsen maar dat valt in het niet bij wat TomTom laat zien. Beschouw mezelf als geduldig en toch ben ik dit management kotsbeu. Goddijn is in mijn opinie opgeschoven van gewaardeerd ondernemer tot "Nina-Brink-voorbij". Dat is triest maar zo voel ik dat echt. Waarschijnlijk interesseert dat Goddijn geen bal hoe ik hem inschat maar ik denk dat er meer mensen zijn die hem nu minder zijn gaan waarderen. Ik zou als ik jou was proberen om, in ieder geval voor een deel, de oorzaak voor mijn veranderde opinie en felheid te zoeken bij TomTom zelf.
  8. [verwijderd] 15 december 2016 07:33
    TomTom and Microsoft Join Forces to Bring Location-Based Services to Azure
    AMSTERDAM--(BUSINESS WIRE)-- TomTom (TOM2) and Microsoft announced today they will partner to bring enterprise-grade location-based services to Microsoft’s Azure platform, based on TomTom’s maps, traffic and navigation software. TomTom plans to integrate its services into Azure to make it even easier and more flexible for developers to build and manage enterprise, mobile, web and “Internet of Things” applications that are location aware.
    This Smart News Release features multimedia. View the full release here: www.businesswire.com/news/home/201612...

    TomTom and Microsoft Join Forces to Bring Location-Based Services to Azure (Graphic: Business Wire)
    “Location is fast becoming a critical component of a broad range of applications and services. Teaming up with Microsoft will bring our technology to a much broader developer community on a platform they are already familiar with,” said Harold Goddijn, TomTom CEO.
    “Making TomTom’s services available through the Microsoft Azure cloud platform will allow developers and our customers to make location a core part of their cloud-based applications,” said Peggy Johnson, EVP of Business Development at Microsoft.
    Location based services from TomTom are used by the world’s leading companies. They rely on TomTom to provide the most up-to-date maps, real-time traffic information and traffic-avoiding navigation.
  9. JanssenB 15 december 2016 07:35
    quote:

    potpourri schreef op 15 december 2016 06:25:

    Bingo

    ( wist 't wel, zit daar een mol en da's niet enkel JdM :), zo lek als een mandje daar bij TT)

    alles zal duidelijk worden tijdens 1e kwartaal 17, of bij presentatie Q4/16

    succes, verder met elkaar hier afkraken en het volgen van de messiah van dit forum
    Een spannend bericht van je Wies.
    Het gaat dus nog steeds volgens jou zoals je dit meerdere keren hier geventileerd hebt?
3.270 Posts
Pagina: «« 1 ... 76 77 78 79 80 ... 164 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

TomTom geraakt door zwakke automotivemarkt

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links