Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Binck in 2016

1.043 Posts
Pagina: «« 1 ... 47 48 49 50 51 ... 53 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Dhrbelegger 24 november 2016 20:45
    quote:

    JaccoW schreef op 24 november 2016 15:13:

    tot 100.000 is zoiezo alles gedekt.

    KT doe ik bij de giro
    LT doe ik bij binck, met name voor de uitstekende website voorzien van info.
    Heb ooit eens op willen zeggen bij binck, mevrouw aan de telefoon vertelde mij om dit niet te doen en dan maar 0 euro erop te hebben.

    wel slim want ook een klant met 0 is een klant;-)
    Dit geldt voor banken ja.. Niet bij brokers,bij Degiro is dit 20% van 100.000 wat maar gedekt is.
  2. [verwijderd] 25 november 2016 15:34
    quote:

    Dhr.Aarten schreef op 24 november 2016 13:45:

    [...]

    Dat is niet waar Grote beer.. Risico bij degiro is vele malen groter aangezien zij jouw aandelen kunnen uitlenen.
    Klant A kan stukken lenen van klant B. Maar moet daarvoor wél onderpand afgeven.

    Echt, het moet heel raar lopen als dit ooit problemen zou opleveren. Dan zou klant A groots failliet moeten gaan, DeGiro in faillissement mee moeten sleuren en dán past krijg je als klant B een kleine haircut op je aandelen.
  3. forum rang 7 A3aan 29 november 2016 11:58
    Zo, net een vragenlijst van Binck ingevuld. Was je niet zo maar mee klaar. Er zitten vragen bij die echt een richting uitgestuurd worden en dan moet je een antwoord geven waar je niet achter staat, maar anders kan je niet verder. Binck is prima, maar ik geloof dat ze nog steeds niet willen beseffen dat zeer actieve klanten meer opleveren aan transactiekosten dan een klant met een paar transacties per jaar. Voor de actieve klanten zijn ze helaas veel te duur ten opzichte van DeGiro.
    Zolang ze zo star blijven met hun tarieven is het echt over en uit in de toekomst. Het enige waar de belegger op Binck op kan gokken is een overname, maar dat wordt al jaren geroepen.
    Alhoewel, misschien is er toch te babbelen over de tarieven als je zeer actief ben. Maar dat gaat allemaal zo geheimzinnig.

  4. wampie 29 november 2016 13:32
    Niet eens.

    Als je professioneel belegger bent heeft Binck toch een veel uitgebreider platform.

    Ook komt het geld van Binck niet alleen binnen via "transacties" want ze bieden ook spaarproducten etc aan en hebben laatst een hypotheekportefeuille gekocht.

    Ook zijn ze goed aan het innoveren.

    Bij Binck betaal je ook voor de veiligheid. Je aandelen worden niet uitgeleend.

    Snap je?

    Dus dat je zegt dat het over en uit is, is wat mij betreft je reinste lulkoek
  5. forum rang 7 A3aan 29 november 2016 17:16
    Toch zal Binck zijn tarieven aan moeten passen anders gaan ze het niet redden. Ik ben klant bij Binck, dat wel, zelfs heel enthousiast voor Binck, maar helaas, als je wat extra vraagt zeggen ze, dat doen we niet, onze service is veel beter enz. Ik zeg niet dat ze niets willen doen aan de tarieven, maar het kan beter.
    Ik heb ook hun aandelen gehad, maar die koop ik nu echt niet meer, omdat ik twijfel of ze de zaak weer goed op de rails krijgen. Hypotheken afsluiten kan overal, daar heb je Binck niet voor nodig en sparen is ook een moeilijke zaak. Gaan ze je spaargeld onderbrengen bij een buitenlandse bank, die iets meer rente geeft. Dat kan rechtstreeks ook.
    Binck moet doen waar ze goed in zijn en dat is broker zijn. Het is toch te gek dat oud werknemers van Binck hen nu overvleugelen. Wat heb je aan 600.000 klanten, die bijna geen transacties uitvoeren. DeGiro heeft er geloof ik 125.000 en die handelen dagelijks. Vele kleintjes maken één grote.
    Ik weet ook wel dat platform fantastisch is bij Binck, je aandelen niet uitgeleend worden, je de gebruikelijke bankgarantie hebt bij Binck. Helaas schijnen de klanten van DeGiro toch het tarief belangrijker te vinden dan al die voordelen van Binck.
  6. MaranV 29 november 2016 17:52
    Heeft er hier al iemand gekeken naar de (start up) broker Tradealot? Ik ben benieuwd naar jullie visie m.b.t Binck tegenover Tradealot en Degiro tegenover Tradealot. Onderstaand mijn (eerdere) visie op Tradealot.

    quote:

    MaranV schreef op 26 november 2016 17:12:

    Heeft er hier al iemand gekeken naar (de start up van) de broker Tradealot? In een notendop; JRC Capital Management gaat zijn eigen broker opzetten om zo van de externe broker kosten af te komen. Daarnaast wordt deze broker ook aangeboden aan de particulier. Eigenlijk is hun missie statement bijna identiek aan die van Degiro, namelijk institutionele prijzen aanbieden aan particulieren.

    Hier de link van een IEX column: www.iex.nl/Column/257100/Obligatie-me...

    Inmiddels weten we natuurlijk wel dat Degiro hun lage kosten deels kan aanbieden omdat ze in-house orders matchen tegen hun eigen klanten. Op zich logisch, de meeste particulieren maken verlies dus waarom zou je daar niet tegenover willen zitten? Al is het misschien geen lekker gevoel dat je broker om kan vallen als jij wel een keer vette winst vangt. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de mogelijkheid dat Degiro je aandelen uitleent en als de shortende partij een flinke koersstijging niet kan afdekken de betreffende aandeelhouders de rekening mogen delen. Op zich heb ik daar allemaal geen grote moeite mee, gratis bestaat immers niet. Dit leent zich echter wel voor concurrentie, en daar zie ik het model van Tradealot wel mooi in passen. Zij gaan geen transactiekosten per trade vragen, maar een vast bedrag per maand (15 a 25 euro, afhankelijk van de mogelijkheden die je wilt).

    www.tradealot.nl/home

    Om de start up kosten te dekken gaan ze obligaties uitgeven. 5 jaar lang tegen 7,5% rente. Zoals ik al zei, gratis bestaat dus die hoge rente moet je natuurlijk wel afwegen tegen het feit dat het een start up is die ook kan veranderen in een shutdown. Zelf zegt Tradealot dat er gekozen is voor kapitaal uit obligaties om klanten te trekken. De makkelijke kritiek is dan dat het makkelijker gefinancierd kan worden vanuit JRC capital zelf, wat natuurlijk waar is, maar als ik even terugdenk aan de begintijd van Degiro werd er ook zeer kritisch aangekeken tegen hun gunstige tarieven en promoties. Het voordeel wat Tradealot wel boven Degiro heeft is dat bij het vallen de broker (of zelfs frauderen met het opgehaalde kapitaal) dit de reputatie van JRC Capital natuurlijk om zeep zou helpen (helemaal omdat de initiatiefnemer hoofd is van de particuliere adviestak). Ook geen garantie, maar het is een pro die je op kan schrijven bij je kosten/baten analyse. Daarnaast is het volgens mij ook enigszins aannemelijk dat JRC Capital een overbruggingskrediet wil/gaat schieten als de prognoses van Tradealot mbt winst/omzet tegenvallen (die staan op breakeven draaien binnen 2 jaar). Anders valt immers hun eigen kostenbesparing in de vorm van een interne broker weg.

    Leuk extraatje is dat als je een van de maximaal 490 obligaties afneemt je gratis mag beleggen bij Tradealot, niet echt een hedge tegen het falen van de broker maar als je het model al ziet slagen is het toch weer een + punt. Omdat er al voldoende startkapitaal binnen is is de deadline echter wel verschoven naar 1 december (van 31).

    Naar aanleiding van dit hele verhaal heb ik zelf nog even gebeld naar Paul Lamain (initatiefnemer van de obligatie). De belangrijkste punten heb ik opgesomd:

    Tradealot verwacht klanten te trekken op eenzelfde als Degiro dat deed, veel veel marketing (wordt 30k per maand voor uit getrokken).

    Hardware matig gaat de boel uit besteed worden. Wat mij betreft slim want er zijn tig IaaS (Infrastructure as a Service) providers die met gigantische server capaciteit veel lager in kosten en beter schaalbaar zijn dan eigen beheer.

    Qua software wordt er een bestaand platform afgenomen (met de nodige licentie kosten). Lijkt mij ook een goede zet aangezien proven technology minder risico`s met zich meebrengt dan in-house ontwikkelde software. Het exacte platform is nog geen publieke info, maar er is wel achter te komen met voldoende initiatief. Wat mij betreft is ook dit geen zwaktepunt in het model.

    Cash gaat naar een afgescheiden fonds (waarschijnlijk een grootbank zoals ING maar dit is nog niet vastgesteld). Aandelen blijven jouw bezit bij een eventueel faillissement van Tradelot (maar welke broker zou daar nou anders op antwoorden?).

    Om nog een concrete naam te krijgen van geïnteresseerde (m.b.t samenwerking) institutionals kreeg ik Kasbank te horen.

    Tradealot gaat alleen een licentie aanvragen m.b.t Straight-through processing (STP), oftewel ze worden niet (in-house) je tegenpartij zoals bij Degiro.

    Wat mij betreft is Tradealot de volgende concurrentieslag. Nadat Binck de grootbanken aftroefde om vervolgens weer ingehaald te worden door Degiro met zijn nog lagere kosten zie ik nu Tradealot Degiro inhalen met echt lage kosten (15 a 25 euro heb je natuurlijk al binnen 5 trades uitgeven bij Degiro) en voor zover op te maken ook betere voorwaarden.

    Ten slotte het informatiememorandum: www.tradealot.nl/assets/files/tradeal...
  7. forum rang 7 A3aan 29 november 2016 18:20
    15 tot 25 euro per maand is helemaal goedkoop. Ik geef nu per maand misschien wel 300 euro of meer uit aan transacties, soms minder, soms meer. Ik zit laatste tijd gemiddeld per dag toch wel op 30 euro. Ook belangrijk is, kan ik in het rood gaan en welk percentage hangt daar aan? Dat is bij DeGiro ook heel goedkoop met 1,25%. Dus 50.000 euro constant rood staan kost je per jaar bij de giro op dit moment 625 euro per jaar.
    Overigens mijn transacties gaan voor 98% via Binck.
    Tradealot geeft reden tot nadenken.
  8. MaranV 29 november 2016 18:46
    Rood staan is inderdaad nog een vraag teken. De live gang staat gepland voor april 2017 dus voor die tijd moet er wel duidelijkheid over zijn. Zelf viel mijn oog vooral op de obligatie belofte om levenslang gratis te handelen/aandelen aanhouden bij Tradealot. Maar ja met de aangescherpte inschrijfdatum van 1 december moet je wel snel zijn met je kosten/baten analyse. 5 ruggen vastzetten voor 5 jaar tegen 7,5% en daarbij ook nooit meer betalen voor je transacties? Als de start up slaagt zit je op rozen, in het tegenovergestelde geval zit je op de (ongeknipte) stengels. Wellicht wel de gok waard voor de actieve handelaar die nog geen pensioen ziet komen binnen 10 a 20 jaar. Zelf kijk ik tegen 40 jaar aan, dus wie de schoen past?

    Kortom, ik kijk ironisch genoeg vooral naar Tradealot om de vaste standplaats te worden voor mijn aandelen (althans een stuk meer dan 2% ervan). Lage (of geen) kosten minus de (juridische/technische) spelletjes van Degiro klinkt dan wel als een mooie slagzin.
  9. [verwijderd] 29 november 2016 19:04
    Maran, ik heb net de discussie op Deslimstebelegger.nl gelezen over Tradealot, en dat maakt mij zeer huiverig. Tradealot kan gewoon een in Cyprus gevestigde oplichterij zijn die onder het mom van interessante brokersvoorwaarden ( wie wil er nu niet voor 15 tot 25 euro per maand onbeperkt handelen, zou mij duizenden euro's transactiekosten per jaar besparen)een obligatielening geplaatst heeft om een boel geld op te halen, zonder AFM-toezicht. Als je meedoet zou je zelfs gratis kunnen beleggen en gratis vermogensbeheer krijgen!
    Ja, en nu nog in BC een reclamefilmpje en wachten op de sukkels die erin stinken.
    Ik kijk dus graag toe hoe dit afloopt.
  10. MaranV 29 november 2016 19:29
    quote:

    alrob schreef op 29 november 2016 19:04:

    Maran, ik heb net de discussie op Deslimstebelegger.nl gelezen over Tradealot, en dat maakt mij zeer huiverig. Tradealot kan gewoon een in Cyprus gevestigde oplichterij zijn die onder het mom van interessante brokersvoorwaarden ( wie wil er nu niet voor 15 tot 25 euro per maand onbeperkt handelen, zou mij duizenden euro's transactiekosten per jaar besparen)een obligatielening geplaatst heeft om een boel geld op te halen, zonder AFM-toezicht. Als je meedoet zou je zelfs gratis kunnen beleggen en gratis vermogensbeheer krijgen!
    Ja, en nu nog in BC een reclamefilmpje en wachten op de sukkels die erin stinken.
    Ik kijk dus graag toe hoe dit afloopt.
    Cyprus lijkt inderdaad een rode vlag maar dit valt wat te relativeren als je er rekening mee houdt dat JRC Capital management (genoteerd in Duitsland) 22 jaar geleden opgericht is door een Griek. Als er dan fiscaal voordeel valt te halen met een notering op Cyprus zou je ook verwachten dat een groep die kapitaal claimt te managen hier op in speelt. Ook al is dit kapitaalbeheer gericht op valutahandel. Verder is Cyprus natuurlijk onderdeel van de EU dus gerechtigheid is overal hetzelfde toch? Haha ok, dat is wat sarcastisch maar ik heb nog niet echt een concreet voorbeeld gezien van hoe Tradealot de boel niet net zo makkelijk op kan lichten in NL.

    De discussie op deslimstebelegger vind ik ook wel een beetje ongeduldig als je er rekening mee houdt dat je al in de zomer kon inschrijven op de obligatie maar de experts per se nu alle antwoorden willen in de drukste periode (nu de daadwerkelijke plaatsing uitgevoerd wordt).

    Wat betreft de lage kosten, klopt, maar zeiden we dat ook niet over Degiro 2 jaar geleden?

    Wat betreft de AFM zou ik eigenlijk niet eens meer weten wat ze nog voor de gewone belegger kunnen betekenen. Hooguit checken waar het geld heen gaat toch? Tegen de tijd dat dat duidelijk wordt is het geld al gevlogen natuurlijk. Helemaal als het zoals Tradealot stelt bij een start up aanbod blijft (als dat niet zo was zou het een piramidespel kunnen zijn natuurlijk).

    Een hoog risico start up profiel geef ik er gerust aan, maar om voor een miljoen of 2 je 20 jaar oude bedrijf om zeep te helpen? Het zou kunnen in deze gekke wereld maar ik zie te veel ambitie als een groter gevaar voor de obligatie centen dan een grab & run scenario.

    Wat waakhondwerk m.b.t JRC:

    jrconline.com/company/compliance/?lan...

    www.afm.nl/nl/professionals/registers...

    portal.mvp.bafin.de/database/InstInfo...
  11. IJpenbroek 29 november 2016 20:41
    Ik heb de vragenlijst ook ingevuld, de vragen waren inderdaad nogal richtinggevend maar goed alles bijeen vind ik Binck nog steeds een prima broker (ik ben ook aandeelhouder en dat is dan wat minder prima) en heb bij de laatste vraag als steekwoord voor Binck aangegeven dat ze betrouwbaar zijn. Liever had ik aangegeven dat ze (veel) te duur zijn maar dat zijn twee woorden en dat mocht niet.
    Maar die prijsstelling blijft toch mijn grote ergernis, ik doe ook regelmatig wat met turbo's (plm. € 200,- transactiekosten per maand). Voorheen deed ik dat bij Binck m.n. de "turbos.binck", kosten per transactie € 7,50. Maar dan lees je o.a. op dit forum over DeGiro, je kijkt naar hun tarieven en trekt je plan. Nu handel ik de turbo's af bij DeGiro, transactiekosten € 2,00 + 'n pepernoot.
    In plaats van de plm. 25 transacties bij Binck kan ik er 100 uitvoeren bij DeGiro. Het voordeel van turbohandel bij Binck is wel dat je tot 22.00 uur kunt handelen, da's met name handig voor Amerikaanse fondsen. Heb ook al een paar keer bij ze aangekaart om hun eigen binck.turbos goedkoper te verhandelen, maar dat kwartje wil nog niet erg vallen.
    Ik ben voornemens morgenochtend 250 st. aandelen Evonik aan te schaffen (koers plm. € 26,00), transactiekosten bij Binck zullen zijn: € 19,25; de transactiekosten bij DeGiro bedragen € 6,60. Weer zo'n relatief groot verschil, toch koop ik ze bij Binck want dan weet ik dat het goed afgehandeld wordt, niet alleen de aankoop maar ook de afwikkeling van event. dividenden en wijze waarop ze begin volgend jaar de jaarafrekening m.b.t buitenlandse deelnemingen opstellen.
  12. [verwijderd] 29 november 2016 21:20
    [quote alias=MaranV id=9739467 date=201611291929]
    [...]

    Cyprus lijkt inderdaad een rode vlag maar dit valt wat te relativeren als je er rekening mee houdt dat JRC Capital management (genoteerd in Duitsland) 22 jaar geleden opgericht is door een Griek. Als er dan fiscaal voordeel valt te halen met een notering op Cyprus zou je ook verwachten dat een groep die kapitaal claimt te managen hier op in speelt. Ook al is dit kapitaalbeheer gericht op valutahandel. Verder is Cyprus natuurlijk onderdeel van de EU dus gerechtigheid is overal hetzelfde toch? Haha ok, dat is wat sarcastisch maar ik heb nog niet echt een concreet voorbeeld gezien van hoe Tradealot de boel niet net zo makkelijk op kan lichten in NL.

    De discussie op deslimstebelegger vind ik ook wel een beetje ongeduldig als je er rekening mee houdt dat je al in de zomer kon inschrijven op de obligatie maar de experts per se nu alle antwoorden willen in de drukste periode (nu de daadwerkelijke plaatsing uitgevoerd wordt).

    Wat betreft de lage kosten, klopt, maar zeiden we dat ook niet over Degiro 2 jaar geleden?

    Wat betreft de AFM zou ik eigenlijk niet eens meer weten wat ze nog voor de gewone belegger kunnen betekenen. Hooguit checken waar het geld heen gaat toch? Tegen de tijd dat dat duidelijk wordt is het geld al gevlogen natuurlijk. Helemaal als het zoals Tradealot stelt bij een start up aanbod blijft (als dat niet zo was zou het een piramidespel kunnen zijn natuurlijk).

    Een hoog risico start up profiel geef ik er gerust aan, maar om voor een miljoen of 2 je 20 jaar oude bedrijf om zeep te helpen? Het zou kunnen in deze gekke wereld maar ik zie te veel ambitie als een groter gevaar voor de obligatie centen dan een grab & run scenario.

    Wat waakhondwerk m.b.t JRC

    goeie reactie Maranv, ik zal het nog eens nader bekijken, maar meedoen met de obligatielening doe ik zeker niet. Wat betreft het brokerschap wacht ik de start van het definitieve platform en de eerste ontwilkkelingen daarvan af. In ieder geval werkt dit innovatie in de hand en zullen de bestaande brokers naar dit concept moeten kijken.
  13. Slnc 29 november 2016 21:31
    quote:

    IJpenbroek schreef op 29 november 2016 20:41:

    Ik heb de vragenlijst ook ingevuld, de vragen waren inderdaad nogal richtinggevend maar goed alles bijeen vind ik Binck nog steeds een prima broker (ik ben ook aandeelhouder en dat is dan wat minder prima) en heb bij de laatste vraag als steekwoord voor Binck aangegeven dat ze betrouwbaar zijn. Liever had ik aangegeven dat ze (veel) te duur zijn maar dat zijn twee woorden en dat mocht niet.
    Maar die prijsstelling blijft toch mijn grote ergernis, ik doe ook regelmatig wat met turbo's (plm. € 200,- transactiekosten per maand). Voorheen deed ik dat bij Binck m.n. de "turbos.binck", kosten per transactie € 7,50. Maar dan lees je o.a. op dit forum over DeGiro, je kijkt naar hun tarieven en trekt je plan. Nu handel ik de turbo's af bij DeGiro, transactiekosten € 2,00 + 'n pepernoot.
    In plaats van de plm. 25 transacties bij Binck kan ik er 100 uitvoeren bij DeGiro. Het voordeel van turbohandel bij Binck is wel dat je tot 22.00 uur kunt handelen, da's met name handig voor Amerikaanse fondsen. Heb ook al een paar keer bij ze aangekaart om hun eigen binck.turbos goedkoper te verhandelen, maar dat kwartje wil nog niet erg vallen.
    Ik ben voornemens morgenochtend 250 st. aandelen Evonik aan te schaffen (koers plm. € 26,00), transactiekosten bij Binck zullen zijn: € 19,25; de transactiekosten bij DeGiro bedragen € 6,60. Weer zo'n relatief groot verschil, toch koop ik ze bij Binck want dan weet ik dat het goed afgehandeld wordt, niet alleen de aankoop maar ook de afwikkeling van event. dividenden en wijze waarop ze begin volgend jaar de jaarafrekening m.b.t buitenlandse deelnemingen opstellen.
    turbo van binck is idd wel duur maar kijk je ook na de bied en laat prijzen want bij de giro moet je van een andere bank kopen en daar kan dat verschil groter zijn daar kan de giro zelf niet zoveel aan doen denk ik maar moet je wel meetellen
  14. MaranV 29 november 2016 21:48
    quote:

    alrob schreef op 29 november 2016 21:20:

    goeie reactie Maranv, ik zal het nog eens nader bekijken, maar meedoen met de obligatielening doe ik zeker niet. Wat betreft het brokerschap wacht ik de start van het definitieve platform en de eerste ontwilkkelingen daarvan af. In ieder geval werkt dit innovatie in de hand en zullen de bestaande brokers naar dit concept moeten kijken.

    Bedankt, en jij bedankt voor je reactie. Ik zeg ook zeker niet dat iedereen er klakkeloos aan mee moet doen, ik ben alleen benieuwd hoe de rest er tegen aan kijkt. Hoe je het ook wendt of keert, het blijft een start up en daar aan mee doen heeft natuurlijk een aanzienlijk risico. Buiten de koppeling met JRC is er immers zo goed als geen referentie materiaal om kwaliteitsgarantie op te kunnen baseren. Maar dat is natuurlijk ook gewoon start up eigen.

    Gelet op het relatief gemakkelijke succes van Degiro denk ik alleen dat we nog lang niet klaar zijn met het afdwingen van efficiëntie bij brokers. Vanuit die inschatting/aanname lijkt het model van Tradealot een mooie vervolgstap. Of dit een succes wordt in de praktijk gaan we zien in de loop van 2017 (althans dat verwacht ik).
  15. IJpenbroek 29 november 2016 22:59
    [quote alias=Slnc id=9739705 date=201611292131]
    [...]

    turbo van binck is idd wel duur maar kijk je ook na de bied en laat prijzen want bij de giro moet je van een andere bank kopen en daar kan dat verschil groter zijn daar kan de giro zelf niet zoveel aan doen denk ik maar moet je wel meetellen
    quote]
    Natuurlijk je hebt gelijk de spread is een belangrijk gegeven bij de aankoop van turbo's. Ik koop overigens altijd turbo's van BNP Paribas (met dank aan Nico Bakker) en houd daarbij terdege rekening met de bied- en laatprijs, die mede afhankelijk is van de hefboom en het soort turbo (long of short). Overigens vind ik de spread niet het allerbelangrijkst bij de aanschaf resp. verkoop van een turbo maar wel de timing en het time-frame.
    Als het al misgaat, en dat gebeurt nog wel eens, ligt het meestal aan mijn in- en uitstap momenten.
1.043 Posts
Pagina: «« 1 ... 47 48 49 50 51 ... 53 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 861,26 -0,47%
EUR/USD 1,0658 +0,14%
FTSE 100 7.835,73 -0,52%
Germany40^ 17.738,80 -0,55%
Gold spot 2.379,40 +0,00%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

EBUSCO...
+3,85%
WDP
+3,60%
Heineken
+1,89%
NX FIL...
+1,33%
Pharming
+1,32%

Dalers

VIVORY...
-3,83%
AMG Cr...
-3,10%
ADYEN NV
-2,76%
TomTom
-2,51%
Fugro
-2,40%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links