Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Slotcall: Dollar en 50 Cent

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nick Bakker

Van je hobby je werk maken, is dat slim? Nick Bakker doet dat als Market Watcher bij IEX. Hij verzorgt dagelijks het Fondsenrondje, de Slotcall en het IEXNieuws. Daarin houdt Nick u op de hoogte van al het beursnieuws, de AEX en alles wat er maar speelt bij Nederlandse aandelen. Beleggen, stockpicken, maar ook speculeren. ...

Meer over Nick Bakker

Recente artikelen van Nick Bakker

  1. jul '18 Liveblog: Trump en BAM 3
  2. jul '18 Liveblog: Microsoft 7
  3. jul '18 Slotcall: Shell en Unies 3

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. Bonost 23 november 2016 19:10
    De stijgingen danwel dalingen zijn hier het nieuws en dat wordt hier beschreven. Aan de hand hiervan kun je zelf invullen waarom (of juist waarom niet). Want als Nick het waarom zou beschrijven dan moet hij dat eerst gedegen onderzoeken en is de dag allang voorbij. En is hetgeen hij dan zou schrijven de werkelijke reden??? Of gaan we dan een welles nietes spelletje hier krijgen. Zowel Nick als AJK zullen derhalve nooit iets vermelden wat ruikt naar een advies of een reden voor welk individueel aandeel dan ook. Zelfs de meest voor de hand liggende reden laten zij altijd volgen door een vraagteken of anderszins een twijfel makende. En dat is volgens mij ook de bedoeling van de slotcall. En in de andere stukjes worden door hen vooral trends beschreven.
  2. [verwijderd] 23 november 2016 19:10
    even snel op pokerstars je euro's omzetten in dollars. en niet meer pokeren vissen. hehehe, tjah de gouden tijden zijn over, toen kon je nog leuk mtg kaartjes halen uit paises bajos(momenteel bezig op een spaanse realm, wil nog niet echt vlotten met de taal) nu moeten we maar wat collectors dingetjes exporteren naar estado unidos. kassa katjing. laat die ttip maar zitten, we hebben hem niet meer nodig. oh het ging niet om klein grut. oeps sorry snapte het handelsverdrag niet. god die japanners zijn trouwens duur met mtg kaartjes en bordspellen als acquire 1999 avalon hill.
  3. [verwijderd] 23 november 2016 19:12
    lol, lijkt me een beetje raar als je je advies moet krijgen hier op iex. lijkt me een beetje veel gevraagd. en daarna gaan zeuren als je geld kwijt bent, en hun verantwoordelijk stellen. ga gewoon op bloomberg wat tools kopen. 10000 euro ofzo. draag je ook je steentje bij aan nieuws.
  4. [verwijderd] 23 november 2016 22:31
    een aantal punten kan een feitelijke constatering zijn, de conclusies die je er verder aan verbind is speculatie.

    speculatie nog steeds speculatie ook al heb je gelijk. met de kennis die je op dat moment hebt, kan je best een goede keuze maken, terwijl je achteraf geen gelijk krijgt.

    ik heb kpn niet gevolgd, en ook de 'analyse' niet gelezen. maar er bestaat een mogelijkheid dat de koersdoelverlaging kan zorgen voor een neerwaartse conjunctuur, en dat kan tijdelijk zijn. we hebben gekkere dingen gezien de afgelopen jaren. historische bewegingen.

    zo kan dat ook voor goud gaan, india dreigt met import verbod, dan daalt het in golfbewegingen. het zal ook heus nog wel omhoog gaan. waardoor je allerlei goud producten kan kopen. fysiek en papier. zegt india, we gaan even inhalen wat we misgelopen zijn, dan stijgt het.

    overigens kunnen andere metalen ook goedkoper worden, metalen die in ruimtevaart gebruikt worden, of in burgerluchtvaart etc. waardoor bedrijven dan ook daar de vruchten van kunnen plukken, en soms ook weer niet, als ze mijnbouw erbij hebben bijv. ach, zo lullen we vrolijk verder.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links