Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel PostNL Koninklijke AEX:PNL.NL, NL0009739416

  • 1,236 25 apr 2024 09:00
  • +0,003 (+0,24%) Dagrange 1,234 - 1,239
  • 24.987 Gem. (3M) 2,2M

POSTNL NOVEMBER 2016

4.667 Posts
Pagina: «« 1 ... 159 160 161 162 163 ... 234 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 DWB Happy 18 november 2016 15:32
    quote:

    Toekomstbeeld schreef op 18 november 2016 15:24:

    [...]

    Hallo DWBH,

    MDxhealth ben ik weer uit. Heb het eind vorige week verkocht op 4,78 na het opgepikt te hebben op de trump dip vorige week woensdag. Inmiddels staat de teller op 4 leuke ritjes van 20 cent tot 40 cent. Dankzij jou!

    De volumes zijn mij eigenlijk te laag om te handelen en de verschillen tussen dien/laat te groot. Heb het aandeel wel in mijn selectie zitten dus hou het wel voortdurend in de gaten :-)

    Er staat daar iets te gebeuren, wacht niet te lang, ik voorspel een koers van 6 euro dit jaar nog, maar verwacht eerder een overname.

    Doe je voor of nadeel...

    WBT Postnl, die willen absoluut niet overgenomen worden door BP!
    Zowel politiek als het management zijn daar fel op tegen, verkopen Postnl.
  2. dader 18 november 2016 15:36
    quote:

    Toekomstbeeld schreef op 18 november 2016 15:26:

    [...]

    Correctie, 4,29 euro was de koers op de dag dat het artikel toevallig uitlekte naar het FD.

    Lijkt mij de bodem zoals we vandaag eigenlijk al gezien hebben bij de 4,31.

    Startpunt maandag tevens slot zal vandaag dicht tegen de 3,31 komen.
  3. [verwijderd] 18 november 2016 15:42
    quote:

    coeffie schreef op 18 november 2016 15:25:

    er zit bijna geen beweging meer in
    LOL... had zojuist een vuiltje in m'n ogen, koers stond een dubbeltje lager toen ik het vuiltje had gevonden.

    Komt eigenlijk wel goed uit: biedt wellicht meer gelegenheid voor een leuke jump in het laatste uurtje voor het weekend???
  4. jessebrown 18 november 2016 15:44
    Het lijkt er mijn inziens dat de waarde van het bod,bij het bestuur geen enkele waarde betekend,ze willen gewoon niet,het gezwam van het beste voor de aandeelhouders is bij dit arrogante bestuur een loze kreet,bij een eventueel vijandig bod zal dit bestuur op zeker er voor kiezen om de beschermingswal in te zetten,dit bestuur met ondersteuning van de overheid (zijn zelf een overheidsbedrijf)wil gewoon niet overgenomen worden door wie dan ook en ook voor wat voor een prijs.We mogen hopen dat de groot aandeel houders in aktie komen,zoniet dan is het over en uit.
  5. [verwijderd] 18 november 2016 15:49
    quote:

    prinszicht schreef op 18 november 2016 15:42:

    Omzet straks 12 miljoen. Zei vanochtend 4,30 of 4,50. Allebei gezien. Waar we gaan eindigen? Nog los van het schaakspel, ben ik wel een beetje klaar met de Belgen. Ik hoop dat ze dit weekend de handdoek in de ring gooien.
    Volume is bijzonder hoog... en zou het record volume van de afgelopen weken van 12.1 miljoen wel eens kunnen gaan breken (gebeurde op 7 november wel bij een hogere koersbeweging).

    Bovendien vind over een kwartiertje de optie-expiratie plaats, er kan wellicht nog een mooie kurkentrekker gaan volgen komend half uur... daarna zal het wel kalmeren, de vraag is alleen nog op welk niveau we de dag uitgaan.

  6. [verwijderd] 18 november 2016 15:49
    Bron; de Tijd
    PostNL slaat de uitnodiging van bpost om te spreken over een fusie af, zo blijkt uit een mededeling van het Nederlandse postbedrijf. Bpost zegt 'de brief te bestuderen'.

    LEES VERDER
    'Belegger Bpost vreest duur vijandig bod op PostNL'

    De raad van bestuur en de directie van PostNL heeft de brief die Bpost gisteren verstuurde om rond de tafel te zitten zorgvuldig beoordeeld, zo zegt de mededeling. 'Maar de directie en de bestuurders slaan de uitnodiging van Bpost af omdat zij 'hebben geconcludeerd dat Bpost slechts zijn ongevraagde en voorwaardelijke voorstel herhaalt en de afwegingen die de directie en de raad van bestuur in hun afwijzing van 11 november hebben gemaakt, niet overtuigend heeft geadresseerd'. Met deze brief stuurt PostNL Bpost voor de derde keer wandelen.
    PostNL zegt in haar beslissing wel degelijk de belangen van de aandeelhouders en alle overige belanghebbenden van PostNL in overweging te hebben genomen.
    Prijs
    Bpost heeft zijn voorgestelde van 2,825 euro in contanten plus 0,1202 aandeel van Bpost per aandeel PostNL herhaald. Dat blijkt voor PostNL niet voldoende. De directie spreekt over een 'onvoldoende overtuigende waarde propositie voor de aandeelhouders van PostNL'.
    Politieke inmenging
    Volgens PostNL zal de gecombineerde entiteit die zou ontstaan na afronding van het voorstel de facto nog steeds gecontroleerd worden door de Belgische overheid. Volgens PostNL komt Bpost onvoldoende tegemoet aan 'de borging van zijn waarden en cultuur', de voorgestelde governance structuur, de samenstelling en de werking daarvan binnen de fusiegroep.
    PostNL laat zich in zijn besluit duidelijk beïnvloeden door de Nederlandse politiek. 'Zoals eerder aangegeven', aldus de mededeling,' is de mening van de Nederlandse regering en haar visie op een mogelijke combinatie van PostNL en Bpost een belangrijke factor in de afweging'. De Nederlandse politici verzetten zich en masse tegen het overnamevoorstel van Bpost.
    Niet-financiële voorwaarden
    Voglens PostNL zijn ook de niet financiële voorwaarden die Bpost voorstelt onvoldoende. 'De reikwijdte, voorwaarden, duur, zekerheid en afdwingbaarheid kunnen niet overtuigen, gaat PostNl ambtelijk verder.
    Stand-alone
    De directie als de raad van bestuur van PostNL blijven vertrouwen in de zelfstandige strategie van PostNL.
    Gisteren verklaarde de Belgische fondsbeheerder Capfi Delen Asset Management, met 4,5 procent een van de belangrijkste aandeelhouders van PostNL, dat beide bedrijven dringend rond de tafel moeten zitten. Delen is ook aandeelhouder van Bpost.
    Delen zegt van andere aandeelhouders enkel signalen op te vangen dat ze de deal gunstig gezind zijn. Delen vindt het bod dat nu op tafel ligt een goede basis om de onderhandelingen te starten. Paul De Meyer van Delen wou niet reageren op het njet van PostNL om te gaan onderhandelen met Bpost. 'We gaan ons beraden'.
    Bpost zegt de brief van PostNL 'te bestuderen' maar wil voorlopig nog niet officieel reageren.
  7. pukewe 18 november 2016 15:51
    Het is niet over en uit....is gewoon het spel....Belgen staan bekend krenterig te zijn als ze ergens op bieden maar wel de hoofdprijs te willen vangen bij verkoop. Feit dat Bpost 2.8% lager noteert geeft aan dat het spel nog niet over en uit is. Was de race gelopen dan was Postnl flink in elkaar gezakt (alhoewel valt nog te bezien) en was Bpost in ieder geval flink gestegen. Feit dat Bpost nu lager staat geeft aan dat er nog gespeeld wordt,....dat PostNL lager staat heeft te maken met dezelfde onzekerheid en dat bepaalde partijen niet zo het weekend in willen gaan.

    Rustig afwachten....geloof maar dat ook andere partijen op het vinkentouw zitten om te kijken of PostNL niet interessant voor hen is.

    Gewoon afwachten en geduld hebben. Komt goed, vroeg of laat....Hopelijk komt er een biedingsstrijd, zou geweldig zijn.
  8. [verwijderd] 18 november 2016 15:59
    RE: Bod op PostNL
    E-mail van DE HEPCEE Baudouin: Bod op PostNL
    14:43
    DE HEPCEE Baudouin
    Aan Dieter van Eis
    1 bijlageVoorbeeldOpenen in een nieuw windowDownloadenOpslaan naar Drive
    Beste,

    Dank U voor uw vriendelijk feedback

    Mvg

    logo bpost
    Baudouin de Hepcée
    Director External Communication, Investor Relations & Public Affairs
    M. +32 476 49 69 58 | T. +32 2 276 22 28
    Muntcentrum, 1000 Brussel / Centre Monnaie, 1000 Bruxelles
    baudouin.dehepcee@bpost.be | www.bpost.be
4.667 Posts
Pagina: «« 1 ... 159 160 161 162 163 ... 234 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Het is water naar de zee dragen: prognose PostNL valt vies tegen

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links