Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Draghi hint op verlenging stimuleringspakket

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

18 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 18 november 2016 13:33
    Niet in aandelen genoteerd in Euro's. Als deze gek zijn zin krijgt dan kunnen we straks de wc behangen met eurobiljetten. Heb zelf bijna niks meer in euro's sinds eind 2011 toen hij nog op 1.5 stond.
    Chinezen willen nu de yuan steunen om de kapitaalvlucht te stoppen. Draghi doet er zelfs nog een schepje bovenop. Blijven jullie maar lekker in euro aandelen beleggen komt wel goed.
  2. [verwijderd] 18 november 2016 14:04
    quote:

    Formule1-Fan schreef op 18 november 2016 13:50:

    Hoe kan zo iemand dit zeggen.

    Kijk om je heen, het gaat beter en beter, winsten worden er geschreven door banken.
    Ik zou zeggen stoppen eerder, en rente up.
    Aan obligatiehandel is miljarden verdiend door de banken. Draghi brengt de banken geld in het laatje. Banken weten altijd wel ergens aan te verdienen, anders gaan ze wel manipuleren.
  3. [verwijderd] 18 november 2016 14:53
    Wie meer wil lezen hoe risicovol en onverantwoordelijk Draghi handelt en wat o.a. de gevolgen voor onze pensioenen zijn, kan ik het boek van A. Oosenbrug aanraden: De zonnige bestemming van Neerlands Zwitserleven Gevoel (oftewel de uitverkoop van ons ooit goudgerande pensioenstelsel).
    Met kennis van zaken geschreven, een aanrader voor iedereen die meer wil weten over de gevolgen van het optreden van Draghi.
  4. [verwijderd] 9 december 2016 12:13
    Volgens Draghi kan Italie zijn eigen boontjes doppen. Heel Italie denkt dat Draghi de Italiaanse banken zal gaan redden en daarom wordt de druk op de ECB steeds groter. Vandaag heeft Draghi gezegd dat ze het toch zelf moeten doen. Het is nog steeds touwtrekken om toch aan de minimale eisen van de stresstest te voldoen. De zwakste banken worden gedwongen om minimale kapitaal te hebben om schokken op te kunnen vangen als het nodig mocht zijn. De ECB koopt wel de rommelkredieten op, maar wil zelf nog niet als bankier gaan spelen. Draghi kan op dit moment niet meer doen dan wat hij gedaan heeft, voor zijn eigen vaderland kan geen uitzondering worden gemaakt.
18 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links