Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Economie groeit gestaag verder

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. orap 15 november 2016 10:29
    Dat allemaal dank zij dit kabinet; grote klasse. En laten al die zeikerds van de GL/SP en andere kleine frut partijen hun mond houden, evenals de PVV. Laat ze eindelijk eens toegeven dat ons land een prima land is om in te leven. Laat de media dat ook eens uitstralen, maar dat kunnen ze of mogen ze niet. Altijd worden de negatieveling opgezocht. Typisch Nederlands
  2. swen91 15 november 2016 10:35
    quote:

    orap schreef op 15 november 2016 10:29:

    Dat allemaal dank zij dit kabinet; grote klasse. En laten al die zeikerds van de GL/SP en andere kleine frut partijen hun mond houden, evenals de PVV. Laat ze eindelijk eens toegeven dat ons land een prima land is om in te leven. Laat de media dat ook eens uitstralen, maar dat kunnen ze of mogen ze niet. Altijd worden de negatieveling opgezocht. Typisch Nederlands
    Daar hebben ze altijd het standaard praatje voor klaar.

    Goede dingen komen ondanks Rutte, slechte dingen zijn de schuld van Rutte. Leuk dat soort domme retoriek.

    Het gaat goed, laten we dat nou eens allemaal inzien.
  3. swen91 15 november 2016 10:42
    quote:

    JInv schreef op 15 november 2016 10:38:

    Haha dit is puur gevolg herstel wereldeconomie. Als het slecht gaat hoor je Den Haag altijd alleen maar zeggen dat het door crisis x of y komt.

    Trap er niet in!
    Dan is het toch merkwaardig dat wij het stukken beter doen als bijvoorbeeld Frankrijk ? (een land wat niet hervormd heeft).
  4. @iPlof 15 november 2016 10:50
    Kabinet heeft in het begin dingen fout gedaan zoals belastingverhoging en tegelijk op de rem trappen met bezuinigen. Later heeft men bijvoorbeeld inkomstenbelasting pas weer verlaagd.

    Het omstreden beleid van huurverhogingen heeft in ieder geval de huizenmarkt ondersteund. De NL economie is nogal verweven met de huizenmarkt vanwege de huizenproductie en hypotheken wel/niet onder water.

    In vind de vorige kabinetten in ieder geval niet beter gefunctioneerd hebben en voor het volgende kabinet maak ik mij ook zorgen. PVDA-VVD is toch een soort middenweg, dat lijkt steeds moeilijker te worden.
  5. forum rang 6 andre68 15 november 2016 11:50
    Het gaat zó goed....dat "ze" de rente* niet durven te verhogen. Erover praten doet de beurzen al bijna instorten.

    *mijn eigen koopkracht is sinds 2013 ook met enkele honderden euro's per maand toegenomen sinds hypotheekrente 10 jaar vast 5.2% is omgezet naar 2.0% variabel momenteel. Ik ben denk ik lang niet de enige met dit voordeel.

    Ik los er mee af, maar velen laten deze centen rollen in de economie.
    Dat laatste zie je nu gebeuren plus een hoop uitgestelde aankopen (het was immers "crisis"....en nu gaat het weer "goed".....toch??).

    Nou ja, allesbeter dan doemdenkerij, maar volgens mij is het voor velen vooral een feestje door de zeer lage rente. De LT effecten (pensioenen!) zijn van later zorg........
  6. @iPlof 15 november 2016 12:12
    quote:

    swen91 schreef op 15 november 2016 10:57:

    Beter is om in goede tijden de bezuinigen en slechte tijden te stimuleren, echter is dat om politieke redenen nagenoeg onmogelijk. Als er geld over is zal iedere partij dat willen uitdelen, aangezien er altijd wel een verkiezing in de buurt is.
    Ook het Europact helpt natuurlijk niet met 3% terwijl dat niet altijd het beste is.

    Mbt sinterklazen bij een overschot, dat doet inderdaad iedere partij, terwijl men dan juist de staatsschuld kan aflossen om zo ruimte voor een volgende tegenvaller te creëren.
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links