Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Donald Trump feeling en de gewone man en vrouw.

96 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 12 november 2016 12:23


    quote:

    hosternokke schreef op 11 nov 2016 om 23:09:

    [...]
    René vd Gijp lag in een deuk om die vrouwen. Dachten dat er een vrouw aan het bewind zou komen. En toen.....

    Goed gezien van René. Toen de uitzending al een tijd op streek was, kwam Hillary's plan van 50-50 kort ter sprake, of Donald met zoiets zou komen.

    Dacht het niet, dames. Dat wist men natuurlijk al, maar toch keek men heel beteuterd, vooral Neelie.

    Neelie toch weer. Zelfs een 100%-club met vrouwen ("onder" Trump weliswaar) zou voor de meesten, ook Amerikanen, prima zijn, als ze maar kunnen en willen. Er zijn al zeer goeden geweest, Rice, Albright, Clinton zelf als vakminister en in het buitenland Golda Meir, I. Ghandi, B. Bhutto, Thatcher, Merkel en nu May. Die vermoedelijk smakelijk hadden gelachen als Trumpie met pussy-grabbing aan was komen zetten, of "You dirty boy" hadden geroepen, waarna weer tijd voor het serieuze werk.

    Nee, komt Neelie weer met haar quota en meetlatje. Zo midden 20ste-eeuw. Homo's en lesbiennes zijn ook ondervertegenwoordigd in regeringen. Al hebben wij al 6 jaar Rutte, dat dan weer wel.
  2. [verwijderd] 12 november 2016 14:48
    Ben je nu opgelucht Jonas? ik lees het graag!

    Ussher wil nu premier worden las ik in de krant, er zal dus wel een kern van waarheid inzitten...maar is natuurlijk volstrekt kansloos, 100% kansloos zelfs!

    De burgemeester van Amsterdam is een PvdA-er(hij heeft zichzelf met nog een termijn verlengd)...terwijl deze instelling reeds lang en breed is weggestemd, best wel vreemd dus, maar het volk pikt het gewoon.

    We leven nu in een tijd van Pop-up presidenten, in ons Kikkerlandje gaan we dus spreken van een Pop-up Premier...hij ging zoals hij kwam: snel.

    Als Trump maar 10% kan waarmaken van wat hij heeft beloofd, is hij een geweldig succes.
    Die muur zal er niet komen, maar Mexicaanse herhaal-delinquenten krijgen zeker een enkeltje thuisland, als voorbeeld.

    Over 3 weken Italie, Beppe Grillo gaat Trump volgen, een pop-up kandidaat.
  3. [verwijderd] 12 november 2016 15:16

    Even er tussendoor. Ik moet nog boodschappen doen. Zal wel een T-Bone steak worden, salad en wat sixpacks. Hier ook een patriotistische Trumpaanhanger avand la lettre

    youtu.be/TKAwPA14Ni4 of deze van Jimmy Hendrix. youtu.be/W3JsuWz4xWc

    Ik moet trouwens niet de hotdogs en popcorn and fine Califordiaan wine niet vergeten mee te nemen.

    Groet, Jonas

  4. [verwijderd] 12 november 2016 16:53
    quote:

    jonas schreef op 11 november 2016 23:57:

    Vooruit dan maar nog even. Ricky Nelson en Mary Lou.

    Groet, Jonas
    Onterecht vergeten lekker ding. Categorie Elvis in jonge jaren. Zie met name Rio Bravo-clip op the tube met Dean Martin. "The last concert" december '85 is ook te zien, de man nog steeds in goede shape (muziek wel erg nostalgisch): een dag of twee later echter al bandleden omgekomen bij vliegtuigcrash. Tragisch. Ricky trouwens on-Amerikaans bescheiden. Misschien daarom in Elvis' schaduw.
  5. [verwijderd] 13 november 2016 16:13

    Kende ik nog niet Hosternokke. Interessant. We moeten natuurlijk wel objectief blijven dus ook bezien wat we anders hadden gekregen bij die Hillary.

    Ik denk dat we dan bijvoorbeeld naar The Flower Potmen youtu.be/puuWsTitPa4 en dat soort kwezelmuziek hadden moeten luisteren. Gaat ook over San Franscisco met hipsterbedrijven die dat oude verwarde wijf steunen.

    Groet, Jonas
  6. [verwijderd] 13 november 2016 16:50
    NED2 blijft bashen, vanmiddag weer een uur bij dat Buitenhof, het gaat nu toch echt irriteren.

    Bij Wakker Nederland zat Hans Wiegel vanochtend, de man snapt het helemaal, goede anticipatie, waarom komt hij niet terug? Ventje Pegthold knock out slaan!

    Bij Harrie was men ook duidelijk: "Hij gaat gewoon goede dingen doen, hij kan vriend en vijand verbazen, het kan zeer snel omslaan"

    De peiling op De Telegraaf.nl website geeft aan dat de PvdA(-28 stoelen) moet vrezen voor het voortbestaan, niets is voor eeuwig, Ussher gaat de deur dichttrekken en het licht uitdoen....
  7. [verwijderd] 13 november 2016 16:57

    Paulta dat bij Buitenhof viel me ook op. Neem die EU ombudsvrouw. Voor haar was het volkomen duidelijk: er moest een antwoord komen op iets dat in haar ogen helemaal verkeerd was.

    Zucht, zucht het was toch wat met al die mensen die twijfel hadden bij al het goede dat dat de EU deed. Het publiek zuchtte mee en de interviewster ook. Waarom het zo erg is als de EU terugkeert naar gewoon een handelsovereenkomst en waarvoor de volkeren toch echt hebben gekozen, kwam niet eens in haar politiek correct gewassen hoofd op.

    Groet, Jonas
  8. [verwijderd] 13 november 2016 17:06
    Ik zie het morgen al weer voor me bij DWDD: Rotteberg, die jongen van de SP, wellicht weer Ussher die moet spuien, het hele panel weer afgeven op de nieuw gekozen President.

    Ik weet dat Jan Roos eraan gaat komen met een gelikte campagne, en hij heeft bewezen dit spelletje te beheersen, als hij de juiste Spindocters om zich heen verzameld....einde van de linkse kerk in ons Kikkerlandje.

    Als Rutten een tikkie opschuift is hij onze leider, hij moet met hardere uitspraken doorkomen..."pleur op" is nog heel netjes hoor!...meer de taal van het volk, minder de taal uit de haag.

    dat het een smerige, vieze campagne mag worden, terwijl ik zeker weet dat onze premier brandschoon is en brandschoon blijft...glimmend, buigzaam rubber.
  9. [verwijderd] 13 november 2016 23:36
    @Buitenhof: Kay van der Linden bazelde ook maar raak. Onderliggende gedachte: ik trek een kostuum aan, zet een stevige bril op, kapsel ook niks mis mee en dan alleen nog zonder aarzeling aanpraten als een ware deskundige, en alles komt goed (en die bekakte Marcia stelt toch geen kritische vraag). Op het slot kwam de aap uit de mouw: wat Kay betreft geen Trump-achtige "ellende" in Nederland, hopend dat de gevestigde orde de boel hier binnen 3-4 maanden zal sussen.

    Interessante gedachte: eerst vele jaren je billen afvegen met wat in den lande leeft, en dan in extremis zeggen (voorwenden) begrip te hebben voor de onvrede, te hebben geleerd van Brexit en Trump, en dus wel aanspraak te kunnen maken op four more years (ook verwijzend naar een tardief en vaag excuus in de nazomer). Nou Jesse, als je (naast jezelf) nog mafklappers zoekt, het arsenaal is groot en gewoon te vinden in je directe omgeving.
  10. [verwijderd] 13 november 2016 23:53
    Overigens bewandelen de media ook (zoals te verwachten viel) de sore-loser weg. De vraag die namelijk onnodig vaak terug komt is: gaat die Trump z'n beloften waar maken? Met als niet moeilijk vast te stellen punch: natuurlijk niet, komt niks van terecht, wij intellectuelen weten dat en het leukste van allemaal: eigenlijk heeft Trump de verkiezingen dus niet gewonnen, het was Hillary.

    Mocht dit nog geen effect hebben op argeloze kijkers, misschien ook nog in de strijd gooien dat Trump's achterstand in de popular voice is gestegen naar circa 2 miljoen kiezers.
  11. forum rang 6 pietje-2005 14 november 2016 00:07
    Die ouwe teut Hillary had ook geen enkele belofte waar gemaakt, natuurlijk.
    Die loopt nu te janken dat het aan de FBI ligt, haha.
    Dus de FBI had die emails zo verstuurd, geloof ik, en niet zij.
    Beloftes maken die ze nooit waar kunnen maken: daar zijn het politici voor, namelijk.
  12. [verwijderd] 14 november 2016 21:30
    Iedereen is gewoon, sommigen denken dat ze speciaal zijn.

    Vooral die elitaire linkse media, nog te beroerd om toe te geven dat uitgerekend vooral zij verloren hebben.

    En Ed, het is wel oppassen geblazen, de gevestigde macht geeft niets uit handen.

    Als dat zou gebeuren is het tijd voor een dictatuur, das leuk.......
96 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 875,21 +0,14%
EUR/USD 1,0727 +0,27%
FTSE 100 8.090,07 +0,62%
Germany40^ 17.974,60 -0,63%
Gold spot 2.325,17 +0,39%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

Flow T...
+6,00%
UNILEV...
+5,72%
NX FIL...
+3,24%
Fugro
+2,44%
Accsys
+1,83%

Dalers

ADYEN NV
-11,80%
WDP
-4,46%
VIVORY...
-2,23%
Alfen ...
-1,56%
BAM
-1,44%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links