Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Binck in 2016

1.043 Posts
Pagina: «« 1 ... 42 43 44 45 46 ... 53 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 oktober 2016 12:31
    quote:

    sugar1 schreef op 21 oktober 2016 19:46:

    yes, op naar 3 euries...
    Je gunt ons nog al wat.

    Denk zelf dat het allemaal flink mee valt en de koers niet zoveel of zelfs niet onderuit zal gaan maandag. Door de lage voorspellingen kan het alleen maar meevallen, en zou de koers zelfs omhoog kunnen gaan. Vaker dit spelletje gezien. Een daling vlak voor de cijfers en dan weer een correctie na de presentatie of omgekeerd.
  2. [verwijderd] 24 oktober 2016 10:16
    Natuurlijk veel volume vandaag, en koers valt mee. De cijfers lijken toch mee te vallen. De markt had slechtere verwacht. Maar op zichzelf zijn de cijfers uiteraard niet goed. Maar het excuus, een slechte zomer voor de terugloop van het aantal transactie wordt graag geaccepteerd, hoe duidelijk is dat blijkens het nagenoeg (opzettelijk) gelijktijdig gepubliceerde aantal transacties van De Giro helemaal niet aan de zomer lag maar aan het weglopen van kanten naar DeGiro. Maar ja men wil graag bedonderd worden, ik ook. Daarom blijven zitten. Als de markt het omgekeerde doet als rationeel te verwachten is, doe ik dat ook. Go with the flow, zoals dat zo mooi heet; gewoon met blinddoeken om.
  3. ApacheNL 24 oktober 2016 23:14
    Hoe Binckbank verder implodeert

    Maandagochtend maakte Binckbank de cijfers over het derde kwartaal bekend. Er wordt een winstje van 0,3 miljoen gerapporteerd. Zeg maar drie ton. Wie de reclames van Binckbank en z’n tweede merk Alex ziet, zou makkelijk kunnen denken hier met een marktleider van doen te hebben die met twee vingers in de neus zowel u als de particuliere belegger bedient, als de eigen aandeelhouders blij maakt.

    De waarheid is dat het resultaat van Binckbank dit jaar, na drie kwartalen, 3,6 miljoen bedraagt tegen 25,6 miljoen een jaar geleden. Zo ongeveer alle signalen staan op rood: het aantal transacties loopt terug. Het beheerd kapitaal bij Alex – daarvoor rekent Binckbank een vast én variabel percentage als beheergoeding – idem. De klanten van Alex zijn kennelijk in nog verder toenemende mate ontevreden over de resultaten die voor hen worden behaald. In 2014 was er al sprake van een klantenopstand omdat de behaalde resultaten ver achterbleven bij de gewekte verwachtingen. Daarvoor kreeg Binckbank al een flinke draai om de oren van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), die keihard was in haar oordeel: misleiding.

    Intussen groeit uitdager, de online broker DeGiro, als kool. Vandaag is deze aanbieder, weliswaar met lagere tarieven, Binckbank ver voorbij als het gaat om het aantal transacties.

    Er lopen meer zaken tegen Binckbank. Ik verwacht dat ook de AFM nog niet klaar is met het opleggen van boetes.

    Beleggers in Binckbank wachten nog altijd op een heldere strategie en – nog belangrijker – de implementatie ervan. Werkelijk niets wijst op verbetering van de resultaten, na de publicatie van eerdere cijfers vroeg topman Vincent Germyns om geduld: een jaar of drie. Dan zou alles weer goed gekomen moeten zijn. Inmiddels staat TOM (‘The Ordering Machine’), het bedrijf dat Binckbank met partners startte om de strijd met beursmaatschappij Euronext aan te gaan te koop. Het belang is zwaar afgewaardeerd.

    Lees verder: www.hpdetijd.nl/2016-10-24/hoe-binckb...
  4. Gregoor 25 oktober 2016 01:09
    quote:

    ApacheNL schreef op 24 oktober 2016 23:14:

    Hoe Binckbank verder implodeert

    Blablaba
    Je vergeet echter de rest van de tekst te quoten. Die 'toevallig' vrij essentieel is.

    "Full disclosure: de beleggingsvereniging waaraan ik verbonden ben voert flink oorlog met Binckbank. Twee rechtszaken wonnen we al, de derde wordt volgend voorjaar voortgezet. Het gaat om een schadeclaim tussen de 5 en 10 miljoen. U kunt wel nagaan welke krater onze winst in de resultaten van Binckbank slaan. En er lopen nog andere zaken tegen Binckbank. Ik verwacht dat ook de AFM nog niet klaar is met het opleggen van boetes.

    Na het eerste vonnis schreef ik hier al dat ik graag zou zijn short-gegaan in aandelen Binckbank. Maar ik wil niet het risico lopen ooit te handelen met voorkennis, ik heb inmiddels een meer dan gemiddelde inkijk. Op 9 maart 2015 schreef ik op deze plek dit artikel. Toen stond de koers van Binckbank op 6,94 euro. Op 6 juli j.l. op 4,11 euro. Een daling van 41 procent. Als u er met opties of turbo’s op gehandeld zou hebben, dan zou u een rendement van honderden procenten hebben behaald.

    Of dat nog een keer zou kunnen lukken weet ik niet, vandaag gaat er zeker weer iets – of meer dan iets – van het herstel na 6 juli j.l. af. Maar vroeg of laat komt er dan een partij die Binckbank overneemt, tegen een bodemprijs, maar – zoals dat gaat bij overnames – met een overnamepremie van tientallen procenten. Dus misschien moet u nu maar op twee paarden wedden."

    Lekker objectief dus.
  5. [verwijderd] 25 oktober 2016 09:36
    Wat er ook van zij ik heb de handdoek in de ring gegooid. Ga niet meer wachten op een overname. Zie elders meer kansen. Alle zittenblijvers succes toegewensd. Maar ik heb geen geduld meer. Anders zonde van de liquiditeit die ik erin heb zitten, hoe weinig ook. Heb met de opbrengst calls DL gekocht om verlies weer goed te maken of te verdubbelen.
  6. [verwijderd] 25 oktober 2016 09:37
    quote:

    Gregoor schreef op 25 oktober 2016 01:13:

    Daarnaast gaat het met de Giro ook alles behalve goed. Ben benieuwd naar een stukje dat AmsterdamTrader er deze week over gaat pennen. Dat zal de zere plekken over de Giro wel boven brengen.
    Degiro niet goed? Heb je de publicatie niet over aanwas rekeninghouders en transacties niet gelezen.
  7. [verwijderd] 25 oktober 2016 14:05
    quote:

    A3aantje schreef op 25 oktober 2016 12:13:

    Waarom geeft de AFM niet duidelijk aan welke risico's je als particulier loopt bij de verschillende brokers. De voorwaarden en risico's zijn heel verschillend bij de brokers. Ik blijf zeggen...goedkoop is uiteindelijk duurkoop.
    Paniekzaaierij. Je hebt volgens mij nauwelijks een idee waar je het over hebt.
  8. forum rang 7 A3aan 25 oktober 2016 14:11
    quote:

    Grote Beer.. schreef op 25 oktober 2016 14:05:

    [...]

    Paniekzaaierij. Je hebt volgens mij nauwelijks een idee waar je het over hebt.
    Vertel, voordat je oordeelt. Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen Binck en DeGiro wat betreft risico's en voorwaarden. Eens kijken of U er een idee over hebt.
  9. forum rang 10 voda 25 oktober 2016 19:23
    Beursblik: ING verhoogt koersdoel BinckBank

    Groeiplannen bieden potentie.

    (ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor BinckBank licht verhoogd van 5,00 euro naar 5,25 euro op basis van het huidige dividendrendement en de sterke kapitaalbuffer van de onlinebroker. Dit bleek dinsdag uit een analistenrapport, waarin ING het Houden advies voor het aandeel handhaafde.

    Beter dan verwachte resultaten van de groeiplannen, zoals de lancering van een spaarrekeningenbroker in Nederland en van discretionair vermogensbeheer in België, bieden daarbij volgens analist Albert Ploegh van ING opwaartse ruimte ten opzichte van het nieuwe koersdoel. Ploegh denkt dat deze nieuwe initiatieven al vanaf 2017 enigszins zullen bijdragen en nam dit mee in zijn taxaties.

    Ook meevallende handelsvolumes zouden een koersstijging kunnen rechtvaardigen, stelde Ploegh. Het zicht hierop blijft evenwel beperkt, voegde de analist toe, maar BinckBank meldde bij de cijfers over het derde kwartaal dat oktober goed begon met een toename van 5 tot 10 procent ten opzichte van een jaar eerder.

    Tenslotte zou een overnamebod volgens ING ook nog voor koerswinst kunnen zorgen bovenop het koersdoel, dat uitgaat van een vlakke prijsontwikkeling in de komende twaalf maanden.

    De huidige sterke buffer van 244 miljoen biedt volgens Ploegh de ruimte om vriendelijker te zijn voor aandeelhouders, hoewel BinckBank geen plannen heeft voor een nieuw aandeleninkoopprogramma.

    Het aandeel BinckBank noteerde dinsdag op een groen Damrak 0,2 procent lager op 5,32 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
1.043 Posts
Pagina: «« 1 ... 42 43 44 45 46 ... 53 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,02 -0,09%
EUR/USD 1,0706 +0,08%
FTSE 100 8.040,38 -0,06%
Germany40^ 18.086,70 -0,01%
Gold spot 2.314,12 -0,09%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

VIVORY...
+24,31%
ASMI
+10,99%
BESI
+4,08%
NX FIL...
+3,85%
TomTom
+3,80%

Dalers

ALLFUN...
-11,00%
ING
-5,96%
Flow T...
-2,94%
WDP
-2,89%
RELX
-2,04%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links