Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,881 19 apr 2024 17:35
  • +0,013 (+1,50%) Dagrange 0,869 - 0,889
  • 8.926.686 Gem. (3M) 6,9M

The "Westminster Inn" Raoghnailt's Corner.

109 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 21 oktober 2016 09:24
    Mogge allen,

    Heerlijk die frisse neus doet je goed even de fiets op Raoghnailt kan de garage weer in stukje 73km stond gewoon te dampen bij het verkeerslicht.
    Ahh wat mooi groen zie ik ons Pharmpje.
    Nieuws? dank heerlijk met een croissant lungotje en koers op weg naar de 24 ct
    Mooi.

    Ruud..
  2. [verwijderd] 21 oktober 2016 12:59
    Mooi zo'n eigen draad waarop je je verhaal kwijt kan.

    Eerst de deal en dan is het de opdracht voor de Vries en Wright om een paar serieuze partijen zoeken die interesse hebben in de Pharming pipeline en technologie. Naast het huidige product met toepassing(en). Er is al een tijd niks meer gehoord van SIPI.
    Succes
  3. forum rang 10 voda 21 oktober 2016 15:49
    Ragnaald, laat die champagne maar komen! Tjakka! Up die koers.

    Laatste 0,224 1.152 15:46:39
    Verschil 0,011 5,16 %
    Bied 0,222 327.925 15:47:15
    Laat 0,223 1.500 15:48:08
    Hoogste 0,224 15:46:39
    Laagste 0,213 09:00:09
    Cum. volume 3.836.476
    Open 0,213 09:00:09
    Indicatieve opening 0,213
    Vorige handelsdag: slot / dagomzet 0,213 807.107 20-10-2016
    Gemiddelde dagomzet 1.772.268
  4. [verwijderd] 22 oktober 2016 18:25
    Algemeen waar te nemen gedachte in de Westminster is toch wel.
    De uitstekende manier van brengen.
    Bedoeld wordt dan dat de koers na enkele weken vast te hebben gezeten nu sterk maar wel overwogen in het Up kanaal wordt gebracht.
    Zou mij zeker verbazen mocht er dit jaar nog een rode dag zijn bij Pharmings koers.
    Afhankelijk van de con en de voorwaarde van deze zit er een heel erg mooie stijging in.

    Maak het mee maandag in dit theater.

    Ruud..
  5. [verwijderd] 22 oktober 2016 20:47
    Mooi niet waar om misverstanden te voorkomen!!!
    De Nl vertaling van het PB
    Pharming als ik je goed inschat wordt het alleen een conf obl

    Persbericht Pharming n.a.v. buitengewone aandeelhoudersvergadering

    Leiden, 5 oktober 2016: Pharming Group N.V. Pharming Group N.V (De “Onderneming”), (Euronext Amsterdam: PHARM) maakt bekend dat tijdens de vandaag gehouden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA), alle voorstellen unaniem zijn goedgekeurd.

    Dit betekent dat Pharming nu in staat zal zijn om de financiering te starten, nodig voor de terugkoop van de Noord-Amerikaanse rechten RUCONEST® van Valeant Pharmaceuticals International Inc. (NYSE:VRX/TSX:VRX), tegen een directe contante betaling van US$60 miljoen en zichzelf financierende toekomstige verkoopmijlpalen tot een maximum van US$65 miljoen (‘De Transactie”).

    Zoals eerder gepubliceerd, wil de Onderneming in totaal tussen US$80-100 miljoen (€72-89 miljoen) bijeenbrengen via een combinatie van een uitbreiding van het bestaande Schuldpapier en de uitgifte van nieuwe aandelen. Dit door door middel van een ondersteunde claimemissie, dan wel met behulp van een converteerbare obligatielening met een premie ten opzichte van de huidige koers van het aandeel. Het gebruik van een converteerbare obligatielening zou de uitgifte van nog minder aandelen mogelijk maken nu de koers van het aandeel laag is, waarmee het effect van financiering van de transactie voor aandeelhouders beperkt wordt.

    De Onderneming is in gesprek met verschillende partijen over de beoogde uitbreiding van het Schuldpapier op dusdanig zorgvuldige wijze dat deze na afronding van de transactie zo optimaal mogelijk uitpakt.

    Ten aanzien van het eigen vermogensstuk van de transactie heeft de Onderneming tot op heden eerste positieve signalen ontvangen van institutionele investeerders om te participeren met ofwel een “premium” geprijsde converteerbare obligatielening, danwel dat zij een Claimemissie zullen steunen, of beiden.

    Teneinde huidige aandeelhouders zoveel mogelijk in deze kans op groei te laten meedelen, streeft de Raad van Bestuur naar een zo beperkt mogelijke uitgifte van nieuwe aandelen benodigd voor de Financiering van de Transactie.

    Naar verwachting zal de transactie in de loop van november 2016 worden afgerond.

    De slides van de presentatie die tijdens de BAVA is gegeven zijn beschikbaar op de website van de Pharming. www.pharming.com

    De Raad van Bestuur

    Sijmen de Vries, CEO

    Bruno Giannetti, COO

    Robin Wright, CFO

    BELANGRIJKE INFORMATIE

    Dit bericht is een vertaling van het originele Engelstalige persbericht. In geval van verschillen ten gevolge van vertaling of verschillen in interpretatie, geldt het originele Engelstalige persbericht als leidend.

    Over Pharming Group N.V.

    Pharming is een gespecialiseerde biofarmaceutische onderneming gericht op de ontwikkeling van innovatieve producten voor de veilige en effectieve behandeling van zeldzame aandoeningen en ziekten waarvoor nog geen therapieën voorhanden zijn.

    Pharmings leidende medicijn RUCONEST® (conestat alfa) is een recombinant (DNA waarin een stukje menselijk DNA dat codeert voor het geneesmiddel, is ingelast) humane C1 esterase remmer, die is goedgekeurd voor de behandeling van patiënten met aanvallen van acuut erfelijk angio-oedeem in Europa, de Verenigde Staten, Israël en Zuid- Korea. In andere gebieden waar het nog geen marketingautorisatie heeft ontvangen is het medicijn is beschikbaar op ‘named-patient’ basis via het Global Access Programme (GAP) van (HAEi) de internationale patiëntenorganisatie (het HAEi- GAP).

    RUCONEST® wordt door Pharming zelf verkocht in Oostenrijk, Duitsland en Nederland

    RUCONEST® wordt gedistribueerd door Swedish Orphan Biovitrum AB (publ) (SS: SOBI) in de overige EU-landen en in Azerbeidzjan, Wit Rusland, Georgië, IJsland, Kazachstan, Liechtenstein, Noorwegen, Rusland, Servië en de Oekraïne.

    RUCONEST® wordt in Noord-Amerika, Canada en Mexico gedistribueerd door Valeant Pharmaceuticals International, Inc. (NYSE: VRX/TSX: VRX), na de overname door Valeant van Salix Pharmaceuticals, Ltd.

    RUCONEST® wordt in Argentinië, Colombia, Costa Rica, de Dominicaanse Republiek, Panama en Venezuela gedistribueerd door Cytobioteck.

    RUCONEST® wordt in Zuid Korea gedistribueerd door HyupJin Corporation en in Israël door Megapharm.

    Met RUCONEST® vond dit jaar een fase II gerandomiseerde, dubbel blind placebo-gecontroleerde studie plaats voor de preventieve behandeling van angio-oedeem aanvallen als gevolg van erfelijk angio-oedeem.

    RUCONEST® wordt ook onderzocht in een fase II klinische studie voor de behandeling van acute aanvallen van angio-oedeem ten gevolge van erfelijk angio-oedeem bij kinderen van 2-13 jaar. Bovendien wordt de toepassing van het medicijn onderzocht voor de behandeling van andere ziektebeelden.

    Pharmings technologieplatform omvat een uniek, in overeenstemming met GMP-maatstaven, gevalideerd proces voor de productie van pure recombinant humane eiwitten. Het heeft aangetoond industriële hoeveelheden van kwalitatief hoogwaardige recombinant humane eiwitten te kunnen produceren op een meer economische en minder immunogene wijze dan de gangbare op cell-line gebaseerde methoden.

    Momenteel worden targets voor een enzymvervangingstherapie voor de ziekten van Pompe en Fabry geoptimaliseerd. Verder bevinden andere kandidaat-medicijnen zich in een vroege fase van ontwikkeling.

    Pharming is een langdurig samenwerkingsverband aangegaan met de Shanghai Institute of Pharmaceutical Industry (“SIPI”), onderdeel van de Sinopharm Group (China), voor de gezamenlijke wereldwijde ontwikkeling van nieuwe medicijnen, te beginnen met een recombinant humane Factor VIII voor de behandeling van hemofilie A. De preklinische ontwikkeling en productie zal volgens wereldwijde standaarden bij SIPI plaatsvinden. De klinische ontwikkeling zal gemeenschappelijk plaatsvinden, waarbij iedere partner de kosten voor de respectievelijke geografische gebieden voor haar rekening zal nemen.

    Pharming verklaart dat Nederland ‘Lidstaat van Herkomst’ is overeenkomstig het geamendeerde artikel 5:25a lid 2 van de Wet op het Financieel Toezicht

    Bezoek voor meer informatie de website van Pharming: www

    Ruud..
  6. [verwijderd] 23 oktober 2016 13:47
    Dit betekent dat Pharming nu in staat zal zijn om de financiering te starten, nodig voor de terugkoop van de Noord-Amerikaanse rechten RUCONEST® van Valeant Pharmaceuticals International Inc. (NYSE:VRX/TSX:VRX), tegen een directe contante betaling van US$60 miljoen en zich zelf financierende toekomstige verkoopmijlpalen tot een maximum van US$65 miljoen (‘De Transactie”).

    Toch even iets uit gelicht want daar waren nog al wat misverstanden over.
    De feitelijke overname kost $60.000 met het op te halen geld mocht dat een confertible Obli zijn heeft Pharming zich direct verzekerd van een betere kas positie.

    Lekker hoor.

    Ruud..
  7. [verwijderd] 23 oktober 2016 13:52
    Aanrader

    Pharmings technologieplatform omvat een uniek, in overeenstemming met GMP-maatstaven, gevalideerd proces voor de productie van pure recombinant humane eiwitten. Het heeft aangetoond industriële hoeveelheden van kwalitatief hoogwaardige recombinant humane eiwitten te kunnen produceren op een meer economische en minder immunogene wijze dan de gangbare op cell-line gebaseerde methoden.

    Hou deze ook in de gaten kan wel eens leuk uitpakken.

    Ruud..
  8. [verwijderd] 24 oktober 2016 20:57
    quote:

    Wishdom schreef op 24 oktober 2016 14:30:

    Substantiële, een ruim begrip voor windowdressing teneinde de gem koers over 5 dagen op te drijven, en dat alles voor een naderende emisère.

    Zou jij toch moeten weten Declan.

    Vriendelijke groet.
    Ik wijs niemand graag terecht maar die periode was op de dag dat de Bava plaats vond al achter de rug.
    En mijn beste Whisdom geloof dat de emissie zonder plaatsing extra dus via een conf obli afgedekt wordt.

    Er is simpel gezegd door Sijmen niet voor niets gemeld dat er grote intresse was om in te stappen .

    Ruud..
  9. [verwijderd] 25 oktober 2016 11:47
    Nee hahahaha niet zo boos kijken Raoghnailt, dankje die Lungo gaat er in.
    Kon het niet laten dacht ach koop er nog effe snel 21500 getal lekker om af te ronden.
    Waarom deze info gewoon omdat het kan niet omdat het moet ;-) 11:51 kijken wat dat alleen vandaag al gaat opbrengen.
    Loop even naar de ST want zie dat er meer neusjes van de zalm zijn.

    Ruud..
  10. [verwijderd] 26 oktober 2016 03:18
    Was dat slim of was dat slim.
    Lekker doe maar beetje bruine candij in mijn lungo.
    Hield ze lekker bezig vannavond en!! Je had er geen kind aan voor je het weet iedereen hier nee echt niet hier alleen "aandeelhouders" het Feest kan beginnen .
    Ja zag het Sparta knalde langs PSV geweldig.

    Ruud..
109 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links