Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beste Klaas...

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 19 apr IEX BeleggersPodcast: Waarom JET-topman Jitse Groen beleggers niet overtuigt 3
  2. 18 apr Morgen in de IEX BeleggersPodcast: JET, ASML, de Halculator en nog veel meer 1
  3. 16 apr Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland 4

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 oktober 2016 17:07

    Eerlijker was geweest als de heer Knot had gemeld: ik steun de heer Draghi in zijn idiote rentebeleid en zie dat daardoor de pensioenen moeten worden verlaagd.

    Namens de Nederlandse Bank raad ik de ouderen de aanbiedingen bij de Aldi en Lidl aan en mocht dat nog te duur zijn de voedselbank!

    Groet, Jonas
  2. forum rang 4 Leon57 4 oktober 2016 17:07
    Hoe zo aflossen geeft beste rendement als de hypotheekrente die je bespaart bruto 2 tot 2,5% is ( netto dus mogelijk slechts de helft) en je daarmee de flexibiliteit van je spaargeld voor onvoorziene zaken ( werkloosheid - arbeidsongeschiktheid - onverwachte uitgaven) opgeeft.

    Ook is dit dan geld wat niet in de economie zijn weg terug vindt terwijl , indien cash geconsumeerd wordt, uitgeven beter is voor de BV Nederland
  3. [verwijderd] 4 oktober 2016 18:07
    Die Klaas Knot kan verhalen vertellen zoveel als hij wil maar ik zie gelukkig weinig en hoor bijna niets en dat is een zegen in deze tegenwoordige tijd.
    grt. sjaak

    Ps. Wat denk je dat er zo dadelijk gebeurt met je afgeloste "Stulpje" precies dat frommelen ze in Box III daar ben je fijn mee en je kunt geen kant meer op want je bent je liquide kwijt toch?
  4. [verwijderd] 4 oktober 2016 19:34

    Sjaky de maffia werkt ook heimelijk. Draghi zegt ook niet wat de bedoeling is en Klaas Knot zit ook in het complot.

    Natuurlijk heeft Klaas de ballen niet om te zeggen: Draghi nu is het voldoende met jouw obligatie-inkopen van jouw zuidelijke maffialanden.
    Welnee als ondercapo doet Klaas wat oppercapo Draghi wilt en dat is dus verdere roof op de centen van gepensioneerden alhier en nu inmiddels ook op de banken.

    De DNB kan beter maar open zijn en een samenwerking met maffia Banco di Napoli naar buiten brengen.

    Groet, Jonas
  5. [verwijderd] 4 oktober 2016 19:51

    Wel goed gezien Sjaky.

    Natuurlijk is het een val. De politiek belooft nu allerlei moois. Kunnen ze niet waarmaken dus zullen ineens na de verkiezingen de rooskleurige economische prognoses als een plump pudding ineenzakken.

    Vervolgens zullen ze voortgaan met het bedenken van verdere maatregelen ter beroving van de burger. De VVD en D'66 voorop en dat is apart.

    Hoe dan ook. Zoals je schetst er is 1 plan al overduidelijk. Nu moet het geld naar hypotheekaflossers en dan kunnen we later er meer pakken via uitbreiding vermogensheffingen. Daarnaast zorgt Klaas wel voor verdere bejaardenroof dus alles loopt goed dan volgens de VVD, PVDA, D'66, GL, CDA en dat soort fossiele partijen.

    Groet, Jonas
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links