Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Ik ben er weg van!!

30 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 26 mei 2004 10:42
    Tuurlijk wordt er wel naar de resultaten gekeken, maar dat is maar een relatief klein onderdeel van het spel.

    (Bovendien zijn voor de koers de toekomst-verwachtingen belangrijker dan in het verleden behaalde resultaten. En die toekomst is voor Versa echt niet zo rooskleurig. Ik den dat we down gaan tot ergens tussen de 1 en 1.25.)
  2. [verwijderd] 26 mei 2004 10:48
    Wat een grote b... ?

    Je noemt mij zenuwachtig terwijl ik aandelen bezit en hier gewoon rustig blijf (< 7 postings per dag), jij zelf hebt niet eens aandelen (zeg je) en plant hier 50+ schreeuwerige berichten per dag neer. Wie is er dan zenuwachtig ?

    En wat is de waarde van een opmerking als "Ik en velen met mij vinden het een k........ fonds." ? Wat wil je hier mee bereiken ? Moet ik of iemand anders het nu ook ineens een k.... fonds vinden ? Waarom ?

    Meld aub iets zinnigs, of houd je klep.

    vr.gr.
    A de V
  3. [verwijderd] 26 mei 2004 11:06
    Misschien ligt het aan mijn kortzichtigheid of ben ik gewoon te koppig om alle verhalen maar klakkeloos te geloven, maar ....

    als er door grote partijen zo vreselijk veel aandacht wordt geschonken aan het aandeel Versatel met alle (schijnbaar negatieve) gevolgen van dien, dan moet toch iemands belang daar mee gediend zijn ?
    Zou er niet een moment moeten komen waarop deze "manipulatoren" het resultaat gaan plukken van de afgelopen weken/maanden en is het dan niet slimmer om dat moment maar gewoon af te wachten en vervolgens zélf ook de vruchten te plukken van datgene wara iedereen zich nu zo druk om maakt ?

    Volgens mij heb je pas geld verloren zodra je onder je aankoopkoers je aandelen in de verkoop gooit en het lijkt mij geen strakke zet om nú je geld over de balk en er straks achter te komen dat et ge"piepel" afgelopen is en de grote jongens met de buit aan de haal gaan.

    Mijn mening graag voor een betere, maar ik hou ze wél vast.
  4. [verwijderd] 26 mei 2004 11:13
    Helemaal mee eens, je hebt pas geld verloren als je lager verkoopt. Veel mensen begrijpen dat blijkbaar niet.

    Als een partij als Talpa instapt komt het echt wel goed met de koers, vroeg of laat. Het geeft mij in ieder geval meer vertrouwen dan een willekeurige particulier die instapt en een week later zijn vertrouwen alweer volledig kwijt is.

    Ik denk dat er wat betreft manipulatie en spelletjes ZWAAR overdreven wordt hier. Tuurlijk hanteren grotere partijen bepaalde technieken bij in -en verkoop, al is het alleen maar omdat de koers anders te erg beinvloed wordt.

    Dat er mensen op dit forum zouden zitten om 'in opdracht van' de sfeer te verzieken geloof ik absoluut niet.

    Veruit de meeste negatievelingen zijn gewoon gefrustreerde beleggers.

    vr.gr.
    A de V
  5. Hans_U 26 mei 2004 11:51
    Mart,
    Zit je ook in het complot? Om nog meer twijfel te zaaien en beleggers weg te krijgen uit Versatel?

    Voor mij zijn de feiten simpel:
    -er wordt om wat voor reden dan ook gemanipuleerd zodat de koers laag blijft
    -er wordt door partijen verkocht die het he-le-maal zat zijn en/of geen geduld meer hebben
    -er wordt vooral door grote partijen gekocht, de kleinere partijen die dit zouden willen (zoals ik, zei de gek) zijn beperkt in de volumes die ze kunnen kopen.
    -Kopers zijn kopschuw geworden door het voortdurende gemanipuleer. Als je al instapt, wil je snel je winst veilig stellen
    -De business prestaties zijn al in het geheel geen onderwerp meer op de forums. Het gaat gewoon goed met Versatel en de markt. Geen enkele twijfel over dat er straks winst gemaakt gaat worden, en dat er dan ineens heel anders tegen (waardering van) Versatel aangekeken wordt
    -De (grote) partijen die nu kopen, hebben uiteindelijk belang bij een hogere koers van hun bezit.
    -Net zo gemakkelijk als ze de koers lager kunnen zetten, kunnen ze de koers hoger zetten om zo de waarde van hun (goedkoop gekochte) bezit omhoog ze te stuwen.

    Geduld is een schone zaak. Ik zit nu al zo lang in de wachtkamer, dat een paar maanden extra geen enkel probleem is. Ik wacht jaren als het moet. Dat prachtige rendement gerekend vanaf het huidige koersje komt er !

    Nu verkopen is m.i. het domste wat je kunt doen. Ik koop nog steeds bij. Zit verder in vbr en verkoop desnoods een deel van m’n (niet volatiele) andere fondsen als we weer heel ver naar beneden zouden gaan. Dit laatste geloof ik overigens niet. Het hedge-feest is voorbij, er wordt nu geprobeerd om zoveel mogelijk op de huidige niveau’s bij te kopen. Plus nog wat extra stukken als we weer richting 2 euro gaan (nog steeds een koopje) van alle beleggers die dan hun ‘winst’ gaan veilig stellen......
    Ik zie het al helemaal voor me…. Om maar niet te spreken van het scenario dat er een overname aankomt (ook niet uit te sluiten).

    Ik vind het vervelend wat er nu gebeurt vanwege de jojo-reputatie die je als stabiele groeier krijgt. Heel wrang en onverdiend, maar niets aan te doen. Doe er je voordeel mee waar mogelijk.

    Ik vind het zwak qua communicatie van Versatel. Met het recente tumult had je toch minimaal een geruststellend bericht verwacht dat Versatel de koersontwikkeling betreurt, maar dat ze er verder niets aan kunnen doen, en het met het bedrijf onveranderd goed gaat en dat ze hun doelstellingen gaan halen, bla, bla, bla........
    Weten we allemaal al, maar de doodse stilte is vreemd.
    Of ze moeten ook in het (overname) complot zitten. Zou kunnen, maar ook een overname scenario zal (KT) geld opleveren.

    Ieder voor zich uiteraard, ik blijf zitten en heb een zeer prettig gevoel bij m’n groeiende Versatel portefeuille. Kan me niet schelen als we nog een keer de 1.40-1.50 op gaan zoeken. (kans daarop acht ik klein, maar alles kan)

    Success, wijsheid, groeten, Hans.

30 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,02 -0,09%
EUR/USD 1,0694 -0,07%
FTSE 100 8.040,38 -0,06%
Germany40^ 18.106,90 -0,17%
Gold spot 2.322,91 +0,04%
NY-Nasdaq Composite 15.696,64 +1,59%

Stijgers

VIVORY...
+24,31%
ASMI
+10,99%
BESI
+4,08%
NX FIL...
+3,85%
TomTom
+3,80%

Dalers

ALLFUN...
-11,00%
ING
-5,96%
Flow T...
-2,94%
WDP
-2,89%
RELX
-2,04%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links