Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel TomTom AEX:TOM2.NL, NL0013332471

  • 5,730 24 apr 2024 17:35
  • +0,210 (+3,80%) Dagrange 5,550 - 5,735
  • 524.733 Gem. (3M) 321,3K

TOMTOM SEPTEMBER 2016

4.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 216 217 218 219 220 ... 236 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 29 september 2016 23:06
    klopt ik zit er in voor de LT maar dat heeft daar toch niets mee te maken !!

    quote:

    GLMF schreef op 29 september 2016 22:26:

    [...]
    Ik verwacht dat als er morgen nieuws is en de koers gaat stijgen, dat jij er natuurlijk weer in zit voor de LT

    Ik verwacht dat als er morgen geen nieuws is en de koers gaat zakken, dat jij dit natuurlijk had zien aankomen

    interesting...........

  2. VanillaSky 29 september 2016 23:18
    quote:

    RESEARCH schreef op 29 september 2016 22:57:

    Morgen komt er vast nog een mooi persbericht. Daarom moest de koers vandaag weer lager worden gezet. zo voorspelbaar dit fonds. Dan ga ik morgen mijn knopen maar eens tellen. Ben het eigenlijk zat om op de achterbak te blijven zitten met een lolly.
    Mochten we nog een tikkie naar boven krijgen morgen of begin volgende week lijkt het mij ook niet onverstandig een gedeelte te verzilveren. Daarna zal de rek er wel even uit zijn - kabbelen we weer rustig naar 7,00 - 7,50 en dan ergens in Oktober/November die stukken weer oppikken voor de kerstrally.

    Zo gaan we rustig door
  3. forum rang 6 Chiddix 30 september 2016 00:13
    quote:

    VOORTS schreef op 29 september 2016 16:56:

    Toch knap 40ct down met deze berichten.
    Of de koers nu 8% stijgt of 12%, de goeigemeente pakt geen winst en als anderen dat wel doen waardoor de koers terugzakt , wordt de AFM , de founders, shorters en een paar analisten een doelwit. T is een vermakelijk forum.
  4. forum rang 6 NewKidInTown 30 september 2016 05:24
    US verder naar beneden, Azie nu ook, volatiliteit VIX stijgt met 13% gisteren. Dat belooft niet veel goeds voor de brede markten. Zou T2 tegen de markt in kunnen stijgen en waarom dan wel ? Of zouden shorters de wind verder mee krijgen en een val veroorzaken nu ze de kans krijgen ? Komt ook nog Deutsche Bank bij die veel ellende kan veroorzaken en alles kan doen instorten.

    Ik zie het somber in, kan er niet meer van slapen....

    Maar misschien dat een parkeerhulp in A'dam en R'dam de trend kan doen keren.
  5. [verwijderd] 30 september 2016 05:38
    quote:

    KidBackInTown schreef op 30 september 2016 05:24:

    US verder naar beneden, Azie nu ook, volatiliteit VIX stijgt met 13% gisteren. Dat belooft niet veel goeds voor de brede markten. Zou T2 tegen de markt in kunnen stijgen en waarom dan wel ? Of zouden shorters de wind verder mee krijgen en een val veroorzaken nu ze de kans krijgen ? Komt ook nog Deutsche Bank bij die veel ellende kan veroorzaken en alles kan doen instorten.

    Ik zie het somber in, kan er niet meer van slapen....

    Maar misschien dat een parkeerhulp in A'dam en R'dam de trend kan doen keren.
    Deutsche bank volg ik op de voet dat is niet goed. De beurzen kunnen binnenkort een flinke correctie voor de kiezen krijgen en dat gaat niet alleen Tomtom omlaag, maar heel veel meer beursgenoteerde bedrijven.
  6. [verwijderd] 30 september 2016 07:03

    @ Harry, denk dat Tesla een betere short-kandidaat is dan MBLY

    overall denk ik dat we aan het einde van een lange bull-run zitten en dat we nu naar een periode van bear markets gaan , veel te veel goedkoop geld in de beurzen, dat gaat duurder worden bij rente-aanpassing en dan komt er een outflow , dit is eerder een proces dan een dump, maar geloof best dat over een periode van jaren de Beurzen 35 tot wellicht zelfs 50% gaan teruggeven.

    zaak om dan in shortfondsen te beleggen, of defensief te gaan voeding, health en commodities ( je ziet al dat de commodities zijn gedraaid )
    had wat dat betreft beter overweight op de Miners kunnen blijven en underweight op TT gegaan, dan omgekeerd.

    ben altijd wat bang geweest dat TT eindelijk zal gaan appreciëren tegen de tijd dat de Beurzen het gaan laten afweten

    toch ben ik positief voor TT, denk op eigen kracht is 10 haalbaar , ook bij moeilijke beurzen, verder denk ik ook dat Telematics verzilverd gaat worden op één of andere manier en dat zou zelfs bij tegenvallend sentiment goed moeten zijn voor TT aan 15 euro
    wat ook nog kan, het gaat van de Beurs voor 12 euro, deze kans bestaat zeker als TT volgend jaar nog steeds rond de 8 noteert en ook dat is niet uit te sluiten.

    hoe je het ook bekijkt, de kans voor 8 euro en lager , buiten een tijdelijke pijnlijke terugval, lijkt beperkt voor de komende 12 @ 18 maand, something will give eventually.

    TT is wel OK om voor nu de loopgraven mee in te duiken.
    ik reduceer aan 10, want de weging is mij te zwaar in de porto, maar een 15% carry ik wel naar the endgame, wat die ook moge geven.

    overall qua exposure op de beurs probeer ik dicht bij huis te blijven

    succes
  7. [verwijderd] 30 september 2016 07:29
    Weliswaar een leuk filmpje over parking vanuit het persbericht van gisteren (bij mij start de geluidloze versie zonder ondertiteling, maar rechts staat een link naar het bruikbaardere filmpje):

    www.youtube.com/watch?v=ZRilfFZNLhs

    En dan denk je: potdomme, toch weer een zeer zinvolle toevoeging aan het dienstenpakket. Ze geven je inzicht in wat het globaal doet en je kunt je er een voorstelling bij maken wat voor werk het moet zijn geweest om dit naar een bruikbaar niveau te tillen (is het daar al?). Je kunt je ook voorstellen dat dit in drukke steden bijzonder waardevol is, net zoals je Traffic ook steeds meer gaat waarderen met iedere slimme rerouting die je meemaakt (en dat is best vaak!).

    Maar.......

    Waarom in vredesnaam geen informatie verstrekken hoe dit nieuwe product concreet verkocht zal gaan worden. Iemand die ook geïnteresseerd is in wat dit voor TomTom zou kunnen opleveren wordt totaal in het duister gelaten! Ik vind die PR-benadering zo ontzettend amateuristisch. Kunnen ze die hele PR/IR-crew niet gewoon vervangen door mensen die hun vak wel verstaan? Het lijken wel de zelfde fouten als die HP altijd maakte: de "trotse ingenieur uithangen". Denk eens in "waarde": voor de klant en voor het bedrijf zelf. Gewoon alsof er zoiets als geld bestaat.

    Het lijkt er trouwens op dat mijn interpretatie van de body-language van Saucier gisteren correct was: vooralsnog geen nieuwe PB's.
4.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 216 217 218 219 220 ... 236 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

TomTom geraakt door zwakke automotivemarkt

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links