Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Steunplan voor Deutsche Bank in de maak'

Lees over dit aandeel ook

  1. 01 feb Minder winst voor Deutsche Bank
  2. mrt '23 Vertrouwen van de markt in Deutsche Bank onder druk

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

16 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 6 ttroo 28 september 2016 10:06
    Verlies van 800 miljoen euro. Een flink waarde verlies. Aangezien het eigen vermogen flink hoger staat dan de huidige beurskoers geniet een afboeking op het eigen vermogen de voorkeur, aangezien 1 miljard euro cash binnenkomt. Wel opvallend dat ze dit soort acties doen, zeker als je zegt dat er niets aan de hand is. Niettemin test Deutsche Bank nu de 11 euro weerstand.
  2. forum rang 6 mercurius-adept 28 september 2016 12:14
    quote:

    pmsbutternutter schreef op 28 september 2016 12:01:

    En waar is Dijsselbloem nu met zijn grote bek?? Of durft hij alleen maar bij kleine bankjes.
    gast, wat voegt zo'n beledigende reactie nou toe?
    Lucht het je op of zo, om hier even lekker anoniem online op iemand te schelden?
  3. [verwijderd] 28 september 2016 12:20
    quote:

    Henri Nostradamus schreef op 28 september 2016 11:18:

    Een kat in het nauw..... Chart DB loopt nog steeds volledig parallel met die van Lehmann. Dat laatste stukje naar nul duurde bij Lehmann 6 maanden (mrt tot sep 2007).

    HN
    Handig zo'n chart.

    Wanneer is het uit met 'DB' ? :-)
  4. [verwijderd] 28 september 2016 12:38
    Onze strenge EU penningmeester Dijsselbloem heeft niets in te brengen. Frau Merkel is de baas en ontkent nu nog een eventueel bail-out door de staat. Maar achter de coulissen bespreekt zich dit wel bij Finanz Minister en Bundesbank. Wir schaffen es! Manke Schauble briest als een dolle stier, maar ja als Hare Majesteit op haar Ossie smoel gaat kan ik de troon bestijgen. Betekent ook dat Renzi zijn verrotte bankwezen ook kan gaan helpen met directe staatssteun. Geld is geen probleem. Oom Draken in Frankfurt laat de in Italië gemaakte geldpersen desnoods roodgloeiend draaien. Tot ze snel vastlopen.
  5. Mr sponge 28 september 2016 13:47
    En welke Nederlandse banken/pensioenfondsen hebben veel aandelen Deutsche Bank in hun bezit? Waarschijnlijk allemaal.
    (Die aandelen zullen ze wel gaan dumpen als de koers de bodem heeft bereikt)

    En ik ben erg benieuwd wat er gaat gebeuren als die bank door de overheid moet worden gered. Moeten ze dan ook veel bezittingen aan verkopen? Net als ING dat moest doen?
    Dat zal de Duitse regering wel voorkomen.

    Al geloof ik niet dat Duitsland snel 25% van de aandelen gaat kopen. Ze zullen wel eerst even afspraken gaan maken met Amerika over de hoogte van de diverse schikkingen. Want als je er 5 miljard in pompt en een dag later komt de boete van 6 miljard binnen dan schiet het bedrijf er maar weinig mee op. Ze zullen eerst de mogelijke schade in kaart brengen.
    En de grootste schade zal ontstaan door de huidige slechte publiciteit. Je kan er op wachten dat bedrijven en grote klanten hun geld gaan wegsluizen. Als ze slim zijn hebben ze dat al voor een groot deel gedaan...
  6. [verwijderd] 28 september 2016 14:54
    Vreemd dat Hare Majesteit als voormalige Ossie onder kameraad Erich Honecker niets geleerd heeft van de dictatuur. Wij, de spaarders en inkomsten verdieners konden na 2008 opdraaien voor de misdaden van "Too big to fail". Om de troep op te ruimen werden miljarden belastinggeld vrijgemaakt om te redden wat er te redden viel. Vervolgens kregen we de dictatuur van bezuinigingen op sociale lasten, zorg, ouderen en allerlei maatschappelijke voorzieningen. En de Monetaire Duce Draghi verlaagde onze spaarrente naar 0 of negatief. Zodat de spaarrekeningen verpieteren of je zelfs je bank moet gaan betalen omdat je spaart. Rijk wordt rijker! Grazie, Mario!Vervolgens deelde de Duce kado's uit aan de multinationals, banken, en de beurzen. Voor aandelen terugkoop en de hogere bonus van de CEO, fusies tussen al reeds megabedrijven (en ontslaan van 10 duizenden werknemers), het "herkapitaliseren" van Big Bank en het met gratis geld oppompen van de koersen voord de graaiers in A'dam, New York, London en Tokyo. Niets bereikte de Onderdrukten in Main Street. De Dictatuur van Casino Kapitalisme.
    Nu 8 jaar later gaat de Big Bank gewoon door of er niets aan de hand is. Als John Cryan, een voormalige topman van een andere TBTF Bank UBS in Zwitserland, met zijn vingers knipt knielt Hare Majesteit neer. Bitte, John, Wir werden es schaffen! Een telefoontje naar Wolfie Schauble en het Duitse belastinggeld stroomt richting DB in Frankfurt. Big Government is nl. innig verweven met Big Bank. En van je beste vrienden moet je het maar hebben!
  7. forum rang 6 ttroo 28 september 2016 15:26
    Kapitalisme? Het is meer Debt Economy. Alles draait om en met schulden. Er is helemaal geen kapitaal. Er is alleen een ruimtelijke oceaan met schulden. De Debt Economy Countries - oftewel het (Wilde) Westen - shaken al als de rente omhoog gaat met een kwart procentpunt. De FED wil er volgend jaar 2 overheen doen. Dat wordt nog leuk met al die schulden.
16 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Deutsche Bank

14,800 18 apr
+0,296 +2,04%
Premium

Vertrouwen van de markt in Deutsche Bank onder druk

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links